201 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 Πεμ Νοε 14, 2013 12:08 am
maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα αγάπες!!!Χάθηκα χτες αλλά είχα μια απάισια μέρα!!!Από προχτές το βράδυ το γοργονάκι μου άρχισε να κάνει κάτι περίεργους ήχους και θορύβους στην αναπνοή...σαν να είναι κρυωμένη και να έχει ακροαστικά...δεν είχε μυξούλες και κατα περιόδους σταματούσε...όλη την νυχτα έμεινα ξύπνια να την κοιτάω...το πρωί πήρα παιδίατρο και μου είπε να της την πάω κατά τις 1 το μεσημέρι...εγώ το κλάμα που έριξα χτες δεν το έχω ξαναρίξει πιστεύω...πήγαμε τελικά και ευτυχώς δεν είναι τίποτα σοβαρό...απλά επειδή γεννήθηκε λίγο μικρύλα και με καισαρική οι πνεύμονες δεν συμπιέστηκαν καλά και έχουν ακόμα αμνιακό ή βλέννες που προκαλούν αυτούς τους ήχους...κατά τα άλλα σε 3 μέρες από την έξοδο μας ανακτήσαμε και πήραμε και λίγο έξτρα βάρος και πήγαμε 2700γρ.Το γαλατάκι της μαμάς κάνει καλή δουλειά λεει...
Πάντως αυτές οι ορμόνες ρε κορίτσια είναι δράμα...και αφού ησύχασα ότι δεν εχει κάτι...μέχρι το βράδυ έκλαιγα...
Η νύστα και η εξάντληση μεγάλος πόνος...
Άσε που τα 3 κιλά έγιναν 1!!!Θα ρέψω αν συνεχίσω έτσι!!!
Ερώτηση προς αποκλειστικά θηλάζουσες μανούλες....
Το στήθος μου παραγεμίζει γάλα κάθε φορά μέχρι να θηλάσω....αφού τα βάζω εναλλάξ...και με πονάει..μήπως να βγάζω λίγο με το θήλαστρο μέχρι να έρθει πάλι η σειρά του??
Βινάκι μου πόσο χάρηκα που μας έγραψες νέα σου!!!σε σκεφτόμασταν πολύ όλες!!!Περιπέτεια μεγάλη πέρασες πάλι αλλά εσύ αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι το αποτέλεσμα!Τον μικρό σου πρίγκιπα δηλ!!!
Να είστε πάντα καλά και οι 2 και όποτε μπορείς να μας γράφεις!!!
φιλάκια!!
Καλημέρα και στις υπόλοιπές!!!!!
Πάντως αυτές οι ορμόνες ρε κορίτσια είναι δράμα...και αφού ησύχασα ότι δεν εχει κάτι...μέχρι το βράδυ έκλαιγα...
Η νύστα και η εξάντληση μεγάλος πόνος...
Άσε που τα 3 κιλά έγιναν 1!!!Θα ρέψω αν συνεχίσω έτσι!!!
Ερώτηση προς αποκλειστικά θηλάζουσες μανούλες....
Το στήθος μου παραγεμίζει γάλα κάθε φορά μέχρι να θηλάσω....αφού τα βάζω εναλλάξ...και με πονάει..μήπως να βγάζω λίγο με το θήλαστρο μέχρι να έρθει πάλι η σειρά του??
Βινάκι μου πόσο χάρηκα που μας έγραψες νέα σου!!!σε σκεφτόμασταν πολύ όλες!!!Περιπέτεια μεγάλη πέρασες πάλι αλλά εσύ αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι το αποτέλεσμα!Τον μικρό σου πρίγκιπα δηλ!!!
Να είστε πάντα καλά και οι 2 και όποτε μπορείς να μας γράφεις!!!
φιλάκια!!
Κοριτσάκι μου γλυκό και μικρή παραμυθένια αγώ πήρα λινό και το μικρό μέγεθος...δυσκολεύομαι λίγο στην χρήση όμως...Paramythenia έγραψε:Μαιμου μου δυστυχως δε γνωριζω... κοριτσακια που πηρατε σλινγκ,Μαιμου,Ζβουριτσα,Εvini,Μαρακι κρητικο,Τσιριτρακι,τι υλικο πηρατε κ τι μεγεθος;ειμαι 1.66 ναπαραγγειλω το μικρο η το μκανονικο μεγεθος;
Δώσε γάλα στο κοριτσάκι σου!!Άσε να μας στίψουν!!!Ασε που καίνε και το δικό μας λίπος!!!χιχιχι!!!evini7 έγραψε:Την έβαλα για λίγο κ σπαραξε. Άντε κ τα καταφερνω να το συνηθίσει, μετα τι κάνω; Πλενω πιάτα ή πάω τουαλέτα έχοντας την πάνω μου; Δε νομίζω... Ίσως ειναι καλο για βόλτες αλλα δουλειές πως να κανείς;
Σκασμενη είμαι, απο τις 5.30 το πρωι έτσι την έχω, οι πόνοι πόνοι αλλα ολο να τρώει θελει, με ξεζουμισε...
Και μένα μου είπε να της δώσω η παιδίατρος επειδή είναι μικρούλα...θα το σκεφτώ...δεν ξέρω....ioazon έγραψε:Το μουρλοΖόν ξύπνησε στις 4.45 για πίπιρουμ και από πόνο στη μέση! Μόλις σηκώθηκε ο πόνος πέρασε αλλά πέρασε και ο ύπνος. Μετά πείναγε, ε αντίο νάνι!
Καλέ κοιμήσου τώρα που μπορείς λεμεεε!!!
Οπότε,
Καλημέρααααααα (μαύρο σκοτάδι όξω, εν τω μεταξύ).
Το σίριαλ "όποια πέτρα κι αν σηκώσω, την Αρίστη βρίσκω από κατ" (τη γυναικολόγα μου, ντε) συνεχίζεται:
μαθητής του αγάπη μου στην πολεμική τέχνη που διδάσκει, έχει για γυναικολόγα την δικιά μου και έχουν γεννήσει και μαζί της.
Επανέρχομαι στη συζήτηση για τη βιταμίνη D:
στο βιβλίο της Αμερικάνικης Παιδιατρικής Ακαδημίας που έχω Heading Home with Your Newborn γράφει:
Vitamin D for Newborns
With only a few exceptions, most healthy full-term newborns get all the vitamins they need from breast milk and/or formula. One of the most notable exceptions is vitamin D -an important nutrient that helps prevent rickets (ραχίτιδα) and is thought to help strengthen the immune system and decrease the risk of diabetes and other chronic diseases, as well as some types of cancer. As of 2008, the American Academy of Pediatrics recommends that all exclusively breastfed newborns receive vitamin D drops (400 IU per day, δηλαδή 10mg) beginning soon after birth. As for formula-fed babies, those who are not getting at least 32 ounces of formula a day should also take extra vitamin D.
Βέβαια δεν ξέρω αν στην Ελλάδα ακολουθούμε αυτά που λέει η Αμερικάνικη Παιδιατρική Ακαδημία 100%, όπως επίσης δεν ξέρω αν θα έδινα εγώ αυτό το συμπλήρωμα. Είπα όμως να σας το αντιγράψω αφού το 'χω πρόχειρο.
Καλημέρα και στις υπόλοιπές!!!!!