301 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 Παρ Νοε 15, 2013 8:25 am
JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα μου πιστευω οτι το χταποδακι θα ηθελε εκτος απο τα γενεθλια να γιορταζει και την ονομαστικη της εορτη...οποτε μην της το στερησεις...!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ax μωλέ το ζαργανάκι!!!Και γω το λαιμουδάκι της δυσκολεύομαι να το πλύνω καλά και να το στεγνώσω...περαστικούλια της...θα περάσει γρήγορα!!!Maimou2009 έγραψε:Πηρα παιδιατρο αν δεν υποχωρήσει μεχρι την Κυριακή θα της βαλω μια αλοιφη.κ την πρόσεχα ρε γαμωτο.ioazon έγραψε:Πλυσιματάκι στη δίπλα, καλό-καλό στεγνωματάκι και κρεμούλα.Maimou2009 έγραψε:Η μικρη μου συγκαηκε σε ενα σημείο του λαιμου...
Κ της βαζω κ κρεμα σώματος!εχει κανει διπλες κ τωρα το ειδα...
Αν δεν υποχωρήσει, μήπως βάλεις και sudocream
Είπαμε να σε αφήσουμε να μαζέψεις ώρες ύπνου σβουρίτσα!!!Αναρωτιέμαι αν θα ξανακοιμηθώ ξέγνοιαστα ποτέ!!!ioazon έγραψε:Τι ήσυχα κοριτσάκια ήσασταν όσο κοιμόμουνα! Μην με ξυπνήσετε, ε;
Περαστικά σου Ευάκι μου!!!Ελπίζω να μην είναι τίποτα!Ακόμα να κάνει κακάκια το φραουλινάκι σου ε??eva evaki έγραψε:kalhspera.. ki apo mas...!
hmikranies synnexizonte..kai poio dynates... ap xtes..spondilikh sthlh elehnh..milhsa me giatro kai me troma3e ligaki h alhtheia einai ..prin 3 xronia eixa ena sovaro troxeo to opoio xreiazotane xeirorgeio 3 spondiloi kai den to ekana..to idio kai ston ayxena emna sovaro trauma...! KAI MOU EIPE OTI H EPISKLHRIDIOS MPOREI NA EPIREASE ARNITIKA..THN KATASTASH MOU AYTH..THN ALLH EBDOMADA THA KANW MAGNITIKH KAI KATPOIES ALLES E3AITASEIS!
fraoulinaki akoma palu kaka oxi..ti na ftaiei re gamwto julie help me...
tsiritri έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!!!
Mamageorge να το χαιρεσαι το αγορακι σου κ να το καμαρώνεις!!!
Ευη μου επιτελους καλυτερα το κοριτσακι σου?? Μπραβο σας παντα ετσι ευχομαι!
Ιφακι κακα κανατε? Ο γιατρος ειπε σε τι μπορει να οφείλεται?
Ιωαννα διαρροες διαβαζω! Με το καλο το χταποδακι σου!!!
Σοφακι η μικρη σε εχει ξεζουμισει ε? Το Αλεξακι τι λεει?
Παραμυθενια μου το κουκου συνηλθε καθαλου?
Μαιμουδακι περαστικα στον αντρουλη σου κ κσλη επιτυχια στην πεθερα!
Κοριτσια η ψυχολογια μου παιζει παιχνιδια...
Σημερα ειμαι παλι down, νιωθω πως η καθε μερα ειναι ιδια με την προηγουμενη,δεν αλλαζει τιποτα κ καπως μου ερχεται...συνειδητοποιω οτι το μωρακι ειναι απολυτα εξαρτημενο απο εμενα κ ενω το αγαπαω τοσο πολυ καπως μου καθεται...
Δε θελω να σκεφτομαι ρε γαμωτο ετσι... Down down down down down!!!
Εγώ πάλι δεν νιώθω ντάουν απλά κλαίω συνεχώς χωρίς να υπάρχει λόγος!!!Πότε θα ηρεμήσουν αυτές οι ορμόνες????
Ο αφαλος μας δεν εχει πεσει ακόμα.Δε ξερω αν φταει που τον βρεχω στο μπανιο. Δε μουλιαζει αλλα μου ειπαν οτι δεν πειραζει αν βρεχεται.
δεν πειράζει να βρέχετε...αρκεί να μην μουλιάζει...οινόπνευμα βάζεις σε κάθε αλλαγή πάνας?
Επισης απο χτες σταματησα θηλαστρα κ ρολοι στο θηλασμο...ειδικα το θηλαστρο δεν το αντεχα.
Η μικρη δεν κοιμάται το βραδυ, κανει πολλα κακα τη νυχτα κ ειμαστε συνεχεια ταισμα,αλλαγμα,πλυσιμο,ρεψιμο κλπ κλπ ο ιδιος κυκλος ολο το βραδυ.
Εξοντωτικό έτσι???Όταν την έχω ξεχέσει και λέω ωραία τώρα θα κοιμηθεί και ακούω το προυτς...μου έρχεται να ουρλιάξω!!!
Ευα περαστικα σου κοριτσι μου.
Ο γιατρος της φραουλιτσας τι σου ειπε για τα κακα?
evini7 έγραψε:Καλησπέρα κι απο μένα! Μια όμορφη κ ήσυχη μέρα με την κόρη μου συνεχίζεται!
Τυχερούλα!!!Εύχομαι ένα εξίσου ήσυχο βράδυ!!!
Μαιμου περαστικά να ειναι ολα εύχομαι.
Τόσο πολυ μεγαλώσανε οι ζαργανες που κάνουν κ διπλες;;; Αχου μωρε τα μπεμπινια!!!!
Ευακι μου εύχομαι να πανε ολα καλύτερα και για σένα και για τη μπουμπου σου.
Ταλαιπωρείσαι ακόμη κοριτσάκι ε;
Εγω έφτιαξα ένα devil's cake κ περιμένω κουνιαδα με δίδυμα. Θα δουν τη μπεμπα με μάσκα στα γρήγορα και θα τη βάλω σε αλλο δωμάτιο. Τι να κάνω; Θέλουν να τη δουν τα ξαδερφακια της.
Μιάμ...ωραίο πρέπει να είναι αυτό το κέικ ε?φιλάκια στην μπέμπα!!!
Παραμυθένια τι γλυκοχειλακια ειναι αυτα;;; Φτου φτου το παραμυθακι σας!
Σκέφτεσαι σοβαρά να βαφτίσεις το αγόρι σου Ελένη;ioazon έγραψε:Κάτι τελείως άσχετο:
τη μαμά μου την έλεγαν Ρόζα-Μαρία. Λέγαμε αφού τη φώναζαν όλοι Ρόζα, να πούμε και το χταπόδι Ρόζα σκέτο.
Το Ρόζα δεν γιορτάζει (οκ, δεν είμαι θρήσκα, αλλά εθιμοτυπικά μια γιορτή την έχω). Ή μάλλον γιορτάζει λέει 4 Σεπτέμβρη --> πιασ' τ' αυγό και κούρευτο!
Το επόμενο θα πάρει το όνομα της πεθεράς (Ελένη) είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι, οπότε θα γιορτάζει και θα το ξέρει και όλος ο κόσμος.
Μήπως να πούμε να δώσουμε διπλό όνομα και στη Ρόζα, να γιορτάζει μία σαφή ημερομηνία να μην αισθάνεται παραγκωνισμένη;
(τι κάθομαι και σκέφτομαι η γκάστρω;;;..... )
Κώστα, μαρή!mhtsaina έγραψε:Σκέφτεσαι σοβαρά να βαφτίσεις το αγόρι σου Ελένη;ioazon έγραψε:Κάτι τελείως άσχετο:
τη μαμά μου την έλεγαν Ρόζα-Μαρία. Λέγαμε αφού τη φώναζαν όλοι Ρόζα, να πούμε και το χταπόδι Ρόζα σκέτο.
Το Ρόζα δεν γιορτάζει (οκ, δεν είμαι θρήσκα, αλλά εθιμοτυπικά μια γιορτή την έχω). Ή μάλλον γιορτάζει λέει 4 Σεπτέμβρη --> πιασ' τ' αυγό και κούρευτο!
Το επόμενο θα πάρει το όνομα της πεθεράς (Ελένη) είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι, οπότε θα γιορτάζει και θα το ξέρει και όλος ο κόσμος.
Μήπως να πούμε να δώσουμε διπλό όνομα και στη Ρόζα, να γιορτάζει μία σαφή ημερομηνία να μην αισθάνεται παραγκωνισμένη;
Α, εγώ δεν ξέρω τίποτα, εσύ το έγραψες, άλλη φορά να προσέχειςioazon έγραψε:Κώστα, μαρή!mhtsaina έγραψε:Σκέφτεσαι σοβαρά να βαφτίσεις το αγόρι σου Ελένη;ioazon έγραψε:Κάτι τελείως άσχετο:
ioazon έγραψε:
Εμένα να δείτε που έχει ξυπνήσει το κούκου μου και θέλω τρελά να κάνω σεκς....
Πού πας, ρε Καραμήτροοοοοοοοοοο!!!!!
Σου προκάλεσε το σεξ τον τοκετό;JuliaG έγραψε:Α...εγω εκανα μια μερα πριν γεννησω!!!ioazon έγραψε:
Η δικη μου δεν κάθεται πολυ ξύπνια ακόμη.Paramythenia έγραψε:Σας καλησπεριζω με το Παραμυθακι στο ζυζι.Τσιριτρακι μου πολυ καλα εκανες που αφησες τα ρολογια.Ασε τη μικρη να φαει οποτε θελει κ οσο θελει.Οσο για την ψυχολογια,οταν η μικρη κοιμαται αφιερωσε χρονο στον εαυτο σου,θα νιωσεις πολυ καλυτερα. Το κουκου βελτιωνεται,αργα αλλα βελτιωνεται. Ευη μου ειδες τι καλη που ειναι η μικρουλα σου;φτου φτου.ετσι να συνεχισετε.τζουλια πατε και βολτιτσες μαμα κ κκορη ε;τυχερουλες!ευακι περαστικα κοπελα μου! κοριτσια τα δικα σας μωρακια κοιμουνται κατα τη φιαρκεια της ημερας;εμενα ελαχιστα..κοιμαται ανετα στην αγκαλια κι οταν τη βαλω στο λικνο μετα απο λιγο ξυπνα...και δεν ξερω κ πως να την απασχολησω...κ κατι ακομη.οταν ηταν πιο μικρη εκανε περισοτερες φορες κακα.πλεον κανει 2 αντε 3 φορες.ειναι φυσιολογικο;
Ναι, τώρα που είναι στη μόδα όλα τα περίεργα ονόματα θα το πω αν είναι αγόρι Έλενοtsiritri έγραψε:Επισης κ εγω καταλαβα οτι θα πεις το αγορι Ελενη και πονταρω στο Ροζα Μαρια!
Εγώ πάλι σε αυτή την φάση ακούω σεξ και εξαντλούμαι!!!JuliaG έγραψε:Άντε βάλε μπρος μπας βγει το χταποδάκι!!!ioazon έγραψε:
Α...εγω εκανα μια μερα πριν γεννησω!!!
ioazon έγραψε:Σου προκάλεσε το σεξ τον τοκετό;JuliaG έγραψε:Α...εγω εκανα μια μερα πριν γεννησω!!!ioazon έγραψε:
Να πάω να φορέσω ζαρτιέρα;
Σέλω και γώωωω!!!!evini7 έγραψε:Χαχα! Ιωάννα κι εγω απορησα αν πεις το αγόρι Ελένη..!
Ροζα Μαρία υπέροχο! Θα γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο μαζι με την δικη μου
Δουλεια εγω; Ποια δουλεια; Δεν ξανά πάω γραφείο λέμε! Θα κάνουν μήνες να με δουν...
Μαρακι Ηράκλειο κι εγω τα ίδια πέρασα. Νομίζω μας βοήθησαν πολυ κατι σταγόνες που έφερε το αμορε απο το Λονδίνο. Ειναι για τους κολικους και έβαλα μια φορα σε γάλα που έβγαλα με θηλαστρο. Μια φορα μόνο κι είδα βελτίωση, τυχαίο; Ίσως....
Η παιδιατρος δεν τις ήξερε σαν φάρμακο αλλα είπε οτι έχει πολυ καλα συστατικά και να της δώσω ( ακριβουτσικες...και δεν κυκλοφορούν δυστυχώς στην ελλαδα)
Καμιά τονωτική σταγόνα παίζει???
Julie τετοια λέγε μου! Καφεδουμπες με φίλες στην παραλιακή ονειρευομαι ήδη! Ουαου!
Περαστικα!ευχομαι το φραουλινακι να τα κανει συντομα!eva evaki έγραψε:kalhspera.. ki apo mas...!
hmikranies synnexizonte..kai poio dynates... ap xtes..spondilikh sthlh elehnh..milhsa me giatro kai me troma3e ligaki h alhtheia einai ..prin 3 xronia eixa ena sovaro troxeo to opoio xreiazotane xeirorgeio 3 spondiloi kai den to ekana..to idio kai ston ayxena emna sovaro trauma...! KAI MOU EIPE OTI H EPISKLHRIDIOS MPOREI NA EPIREASE ARNITIKA..THN KATASTASH MOU AYTH..THN ALLH EBDOMADA THA KANW MAGNITIKH KAI KATPOIES ALLES E3AITASEIS!
fraoulinaki akoma palu kaka oxi..ti na ftaiei re gamwto julie help me...
tsiritri έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!!!
Mamageorge να το χαιρεσαι το αγορακι σου κ να το καμαρώνεις!!!
Ευη μου επιτελους καλυτερα το κοριτσακι σου?? Μπραβο σας παντα ετσι ευχομαι!
Ιφακι κακα κανατε? Ο γιατρος ειπε σε τι μπορει να οφείλεται?
Ιωαννα διαρροες διαβαζω! Με το καλο το χταποδακι σου!!!
Σοφακι η μικρη σε εχει ξεζουμισει ε? Το Αλεξακι τι λεει?
Παραμυθενια μου το κουκου συνηλθε καθαλου?
Μαιμουδακι περαστικα στον αντρουλη σου κ κσλη επιτυχια στην πεθερα!
Κοριτσια η ψυχολογια μου παιζει παιχνιδια...
Σημερα ειμαι παλι down, νιωθω πως η καθε μερα ειναι ιδια με την προηγουμενη,δεν αλλαζει τιποτα κ καπως μου ερχεται...συνειδητοποιω οτι το μωρακι ειναι απολυτα εξαρτημενο απο εμενα κ ενω το αγαπαω τοσο πολυ καπως μου καθεται...
Δε θελω να σκεφτομαι ρε γαμωτο ετσι... Down down down down down!!!
Ο αφαλος μας δεν εχει πεσει ακόμα.Δε ξερω αν φταει που τον βρεχω στο μπανιο. Δε μουλιαζει αλλα μου ειπαν οτι δεν πειραζει αν βρεχεται.
Επισης απο χτες σταματησα θηλαστρα κ ρολοι στο θηλασμο...ειδικα το θηλαστρο δεν το αντεχα.
Η μικρη δεν κοιμάται το βραδυ, κανει πολλα κακα τη νυχτα κ ειμαστε συνεχεια ταισμα,αλλαγμα,πλυσιμο,ρεψιμο κλπ κλπ ο ιδιος κυκλος ολο το βραδυ.
Ευα περαστικα σου κοριτσι μου.
Ο γιατρος της φραουλιτσας τι σου ειπε για τα κακα?
Γιορτή και γενέθλια τόσο κοντά;Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ψηφίζω Ροζα-Μαρια κ να γιορτάζει 21 Νοεμβρίου για να κερνάει κ στο σχολείο.στο λεω γιατι η γιορτή μου ειναι μεσα στις διακοπές του Πάσχα κ ποτε δεν κερνουσα.
Ναι,μετα το σκέφτηκα,δίκιο εχεις.αστο 15 Αυγούστου.ioazon έγραψε:Γιορτή και γενέθλια τόσο κοντά;Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ψηφίζω Ροζα-Μαρια κ να γιορτάζει 21 Νοεμβρίου για να κερνάει κ στο σχολείο.στο λεω γιατι η γιορτή μου ειναι μεσα στις διακοπές του Πάσχα κ ποτε δεν κερνουσα.
΄ioazon έγραψε:Γιορτή και γενέθλια τόσο κοντά;Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ψηφίζω Ροζα-Μαρια κ να γιορτάζει 21 Νοεμβρίου για να κερνάει κ στο σχολείο.στο λεω γιατι η γιορτή μου ειναι μεσα στις διακοπές του Πάσχα κ ποτε δεν κερνουσα.
mhtsaina έγραψε:΄ioazon έγραψε:Γιορτή και γενέθλια τόσο κοντά;Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ψηφίζω Ροζα-Μαρια κ να γιορτάζει 21 Νοεμβρίου για να κερνάει κ στο σχολείο.στο λεω γιατι η γιορτή μου ειναι μεσα στις διακοπές του Πάσχα κ ποτε δεν κερνουσα.
Σοβαροί προβληματισμοί μελλουσομανούλας που ήθελε να βγάλει το αγόρι της Ελένη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης