526 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 Δευ Νοε 18, 2013 10:14 am
klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φαντάζομαι δε θα πάτε για τρίτο ε;Maimou2009 έγραψε:Μέχρι να έρθουν τα επόμενα κοιλικιτσονια ΣΑΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Φαντάζομαι δε θα πάτε για τρίτο ε;Maimou2009 έγραψε:Μέχρι να έρθουν τα επόμενα κοιλικιτσονια ΣΑΣ!
JuliaG έγραψε:Βρε κοριτσια εσεις τους κανετε μασαζ μετα το μπανιο??...Εμενα το δεχεται μονο στα ποδαρακια...οταν την ακουμπαω στο στηθος για να της κανω μασαζ κλαιει παρα πολυ...!!!
JuliaG έγραψε:Ερχεται και το δικο σου μωρακι Δεσποινα...λιγο ακομα υπομονη..!!
Μπαααklaramaria έγραψε:Φαντάζομαι δε θα πάτε για τρίτο ε;Maimou2009 έγραψε:Μέχρι να έρθουν τα επόμενα κοιλικιτσονια ΣΑΣ!
Ποιο μασάζ ,εγω κανω γρηγορα για να μην κρυώσουν.JuliaG έγραψε:Βρε κοριτσια εσεις τους κανετε μασαζ μετα το μπανιο??...Εμενα το δεχεται μονο στα ποδαρακια...οταν την ακουμπαω στο στηθος για να της κανω μασαζ κλαιει παρα πολυ...!!!
Εμπειρικά το ρυθμίζω το νερο,οπως μου φαινεται εμενα καλο.klaramaria έγραψε:Να δε γμτ στη θεωρία, ολα καλα!! Κι εμενα μετα το μπανιο δε μου κάθεται για μασάζ γιατι φαινεται οτι κρυώνει και τρέμει το χειλακι του. Οποτε τρέχουμε να το ντυσουμε γρήγορα γρήγορα. Εν τω μεταξύ εμεις μονο μαγιο δε φοραμε. Πολυ ζέστη εχουμε στο μπανιο, αλλα κρυώνει μαλλον εύκολα..τι να πω.. Για μασάζ ουτε λόγος.. Και ηθελα τοσο πολυ να του κανω. Ισως αμα μεγαλώσει λίγο ακόμη να μπορούμε πιο εύκολα. Τι να πω;JuliaG έγραψε:Βρε κοριτσια εσεις τους κανετε μασαζ μετα το μπανιο??...Εμενα το δεχεται μονο στα ποδαρακια...οταν την ακουμπαω στο στηθος για να της κανω μασαζ κλαιει παρα πολυ...!!!
Το νερο στο μπανιο, το έχετε στους 37; Εμεις 40 και ισως και πιο πολυ. Στους 37 κρυώνει πολυ. Η αλήθεια ειναι πως ουτε κι εγώ το αντέχω τοσο παγωμένο..
Lansinohklaramaria έγραψε:Maimoudaki πως είπες τη μάρκα για τα σακουλάκια φύλαξης μητρικου γαλακτος;
JuliaG έγραψε:Εγω την κανω ακομα στο νιπτηρα..!!Δεν εχω βαλει θερμομετρο...το ρυθμιζω οπως θα εκανα κι εγω...!!!το μπανιο της αρεσει πολυ...δεν εχει κλαψει ποτε..!!Και ασαζ δεχεται μονο στα χερια και στα ποδια...στο στηθος με τιποτα..!!
Ωχου!μυθος τελικα ε;υπομονη Σβουριτσα!ioazon έγραψε:Οποιος είπε πως ο θηλασμός δεν πονάει, να έρθει εδώ να του σπάσω τα μούτρα.
Πιάνει τέλεια το μωρό τη θηλαία άλω αλλά εγώ υποφέρω απίστευτα!
ioazon έγραψε:Οποιος είπε πως ο θηλασμός δεν πονάει, να έρθει εδώ να του σπάσω τα μούτρα.
Στα λόγια μου έρχεσαι....!!!!Υπομονή,άφηνε της όσο μπορείς στον αέρα και μην λυπάσαι την purelan!!!
Πιάνει τέλεια το μωρό τη θηλαία άλω αλλά εγώ υποφέρω απίστευτα!
Σούπερ τα πάει!!! μπράβο!!!sophia έγραψε:Καλήμέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε στο καναπέ μας κ μετά το πρωινό γαλατακι χαλαρώνουμε κ οι τρεις!Το σπίτι να δούμε ποιος θα μαζέψει!
Κάνε το κορόιδο!!!
φιλιά στα λουλουδάκια!!!
Στο μυαλό μου είστε. Σκεφτόμουν το Σάββατο πρώτα ο Θεός να κάνω άντληση κ να την αφήσω πρώτη φορά να παμε μια τζάμπο βόλτα με την Αλεξ κ κανένα allou γιατί δεν την παλεύουμε άλλο μέσα!Ποιες σακούλες είπατε είναι οικονομικές? Στην Αλεξ έπαιρνα medela .
Ιωάννα εγώ μετά από τόσες μερές είμαι επιτέλους καλύτερα! Αλατονερο κ purelan με έσωσαν.
Αύριο περιμένουμε παιδίατρο! Χθες τη ζύγισα κιόλας
10.11 3570
12.11 3390
18.11 3640
Νομίζω καλά τα παμε!
Ελα ελα να παμε :Ρklaramaria έγραψε:Καλημερα κορίτσια! Με το καλο δεσποιναριο να έρθει και το δικό σου μωρακι στον κόσμο!! Ιωάννα μου πονάει ρε συ αλλα για τις λίγες πρώτες μέρες. Εγώ απο πριν σαραντισουμε δεν Ποναγα καθολου. Ουτε καν το καταλάβαινα. Στην αρχη όμως βόγκηξα. Αυτη η κρεμα μου έκανε πολυ καλο με την καθαρή λανολινη.
Παραμυθένια μου ποια επιπλοκή; Έχασα επεισόδια ; Ελπίζω ο,τι και να ήταν να πέρασε ! Μαρακι, έτσι λενε για τις 40 πρώτες μέρες, αλλα εγώ απο την αρχη έδινα μπιμπερο και δεν έπαθε σύγχυση,ισως γιατι έδινα μονο μια φορα τη μερα. Τωρα τι να σου πω, ειναι και ανάλογα το μπεμπε.
Σοφάκι θέλω κι εγώ αλλου!!!!!!
Πλαγια ειναι εμενα!Δυο ραμματα τα οποια επεσαν το πρωτο την 3η μερα που ηρθα σπιτι και το αλλο 2-3 μερες μετα!Paramythenia έγραψε:Σοφακι τα dr.browns τα πηρα πριν απο λιγες ημερες 10 ευρω.τα lansinoh δε γνωριζω ποσο κανουν γιατι τα ειχε πληρωσει ο πατερουλης μου.Δε θελω καν να σκεφτομαι οτι θα φαει με μπιμπερο,δε μου αρεσει η ιδεα καθολου αλλα δυστυχως ειναι αναποφευκτο. Κλαραμαρια μου μου επεσε το ραμμα αλλα δεν ειχε θρεψει εντελως η τομη στο περινεο κ με ξαναεραψαν.πλεον ειμαι καπως καλυτερα αλλα δεν εχω αναρρωσει πληρως. Ο μικρος σας ποσα κιλα ειναι κ ποσα ml τρωει;πιπιλα του εχετε δωσει;βρε κοριτσια η δικη μου δεν καθεται μονη της ουτε στην κουνια ουτε στο πορτ μπεμπε ουτε στο ριλαξ.καθεται μονο λιγα λεπτα κ μετα βαζει τα κλαματα. Πως θα τα βγαλω περα οταν θα ξεκινησω κανονικα τη δουλεια;;;;και μια ερωτηση σε οσες γεννησατε φυσιολογικα,η περινεοτομη σας ειναι ευθεια η πλαγια;εγω ηξερα οτι γινεται λοξα αλλα η δικη μου ειναι ευθεια.α κ οσες ειχατε εξωτερικα ραμματα που πεφτουν ποτε σας επεσαν; κ πως θα καταλαβω οτι πεφτουν;κανενα κολπο για ταχυτερη επουλωση;
Α ωραια να παρω αυτα τοτε...τα medela ειναι πολυ πιο ακριβα αν θυμαμαι καλα!Maimou2009 έγραψε:Τα lansinoh κανουν 9,90 κ εχουν μεσα 25.μου εχει περισσέψει κ ενα πακέτο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης