Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 33]

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sophia έγραψε:Όρεξη δε λες ότι εχω άλλα εχω αρχίσει κ το σκέφτομαι! Φυσικά ειναι πρακτικώς αδύνατο so.....

Εύη η πεθερα σου ειναι συλλεκτικο κομμάτι!
Ας μην ανοίξουμε το θέμα κιλά γιατί ζυγιστηκα !
Βασικα εγω έχω ακόμη αίμα...λίγο μεν αλλα έχω. Ασε που πρέπει να πάω κ γιατρο να δει πριν....
Το βλέπω να το κάνω δώρο Χριστουγέννων...Wink 

sophia

sophia
evini7 έγραψε:
sophia έγραψε:Όρεξη δε λες ότι εχω άλλα εχω αρχίσει κ το σκέφτομαι! Φυσικά ειναι πρακτικώς αδύνατο so.....

Εύη η πεθερα σου ειναι συλλεκτικο κομμάτι!
Ας μην ανοίξουμε το θέμα κιλά γιατί ζυγιστηκα !
Βασικα εγω έχω ακόμη αίμα...λίγο μεν αλλα έχω. Ασε που πρέπει να πάω κ γιατρο να δει πριν....
Το βλέπω να το κάνω δώρο Χριστουγέννων...Wink 
Χαχαχαχχαχαχαχααχα...ε ναι βρε και εγω εχω εννοειται..λιγοτερο απο την πρωτη φορα αλλα εχω!Εγω σαραντηzω πρωτα ο Θεος την εβδομαδα των Χριστουγεννων οποτε ο ντοκ θα με δει μετα την Πρωτοχρονια!

Θα ηθελα να μιλησουμε και για αντισυλληψη!

Αληθεια ποιες πρωτομανουλες σκεφτονται ξανα την κοιλιτσα φουσκωμενη;;;;

Αν θυμαστε καλα ελεγα πως θα ηθελα και τριτο αλλα θα μεινω στα δυο γιατι ειναι εξαιρετικα δυσκολοι οι καιροι κτλ κτλ....τωρα ακουω τριτο και λεω ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Εδω τα 2 με εχουν βγαλει off!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 585182 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 585182 

Χιλια μπραβο και respect στις πολυτεκνες μανουλες!!!

Εν τω μεταξυ χθες επεστρεψε και το πεμπτο μελος της οικογενειας η σκυλιτσα την οποια η πεθερα δεν ειχε κανει μπανιο βεβαιως βεβαιως και μυριζει σαν ασβοςΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 679259 
Στεναχωρηθηκε και ο αντρας μου μου λεει πως ειναι ετσι το σκυλι...ε μα...εγω φταιω που του το πλενω με chicco Razz Razz Razz 

tsiritri

tsiritri
Γεια σας κοριτσακια μου!!!
Μαιμου τρελαινομαι που σκεφτομαι τα διδυμακια σου κ τις "συνομιλιες" τους!!!
Βιντεακια να τις τραβας!!

Σοφια sex???Τι ειναο τουτο? Ουτε να μου περασει απο το μυαλο!

Ευη μου υπομονη με την πεθερα κ προσπαθησρε να θεσετε ορια!!! Δε γινεται αλλιως!
Αιμα ακομα ε?
Κι εγω Σημερα αυτο μελεταγα ποτε επιτελους θα σταματησει ? Βαρεθηκα!

Ασρερακι μου να τον χαιρεσαι

Ιωαννα φτογ σου κοριτσι μου που αντεχεις, ευχομαινα στρωσει το στηθος το συνυομοτερο κ να βρειτε τους ρυθμους σας!
Που την εμφανισες καλε τη Ροζουλα να την δω κ εγω?

Παραμυθενια μου ευχομαι να βρειτε συντομα μπιμπερό κ να μην παιδευτειτε αλλο.

2 μερες σερι επισκεψεις τα παιξα!
Η δε μικρη εχει τωρα ενα 24ωρο οου τρωει λιγο, μισαωρο κ αν κ κοιμαται πολυ κ εγω αγχωνομαι!
Το βραδυ βεβαια με ταλαιπωρει μεχρι να κοιμηθει πολυ αλλα χτες πρωτη φορα κοξμηθηκε στις 1 ξυπνησε στις 6 και, εφαγε 20 λεπτά κ κοιμηθηκε παλι ως τις 10.30!
Μετα στις 1 για αλλο ενα 20λεπτο κ τψρα ακομα κοιμαται! Η οποια ως τωρα θηλαζε 1 κ 1, 5 ωρα στην κσλυτερη!!!
Απο βαρος χτες ημασταν 3500 απο 3100 που γεννηθηκε.
Το δε στηθος τουμπανο συνεχεια, μια λεω θαβγαλω με το θηλαστρο μια φοβαμαι αυξησβ παραγωγης...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η απάντηση ειναι ΜΙΑ φορα!ισα για το ξαραχνιασμα μετα απο τόσους μηνες!
Ιωάννα οι ορμονες ειναι που μας κανουν κ αντέχουμε,δεν βρηκα άλλη εξήγηση!
Πεθεροπληκτο Εβινι,κουραγιο!
Σοφία η αντισύλληψη ειναι ενα θεμα που με ενδιαφέρει,αν κ δεν ξερω ποσες πιθανότητες εχω μιας κ έμεινα με εξωσωματικη,αλλα ποτε δεν ξερεις!

klaramaria

klaramaria
Paramythenia έγραψε:Να 'μαστε κι εμεις! Ευη μου οταν ειναι στο στηθος τη νιωθεις να ρουφαει;περιεργο μου φαινεται αυτο που λες...Η παιδιατρος ειπε κατι για το βαρος;πανες βρεχει; Μαιμου μου φυλαξου!Σοφακι ωραια η επαφη με τον εξω κοσμο ε;Τζουλια μου αρεσει που εισαι τοσο αισιοδοξο ατομο!παντα ετσι να εισαι κοριτσακι μου.Αστερακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.μην απογοητευεσαι απο τις αντλησεις.συνεχισε κ θα δεις οτι θα βγαζεις ολο κ περισσοτερο.τελικα το παραμυθακι μου εφαγε με μπιμπερο απο το μπαμπακα εν τη απουσια μου.Σας λεω ελειψα 4,5 ολοκληρες ωρες για εκπαιδευση σε ενα σωματειο που συμμετεχω κ μετα πηγαμε κ για καφε...Αυριο το πρωι εχω παλι εκπαιδευση.εβγαλα με το θηλαστρο 180 ελπιζω να φαει...Ευη εσυ τι μπιμπερο χρησιμοποιεις;λεω να παρω κ την calma να τη δοκιμασουμε.την εχει δοκιμασει καμια;

Παραμυθένια μ εγώ εχω την calma ths medela. Einai καλη πιστεύω, απλα επειδη για να πιει το μωρο, κανει τις ίδιες κινησεις που κανει και όταν θηλάζει κανει λίγη περισσότερη ωρα για να πιει. Έτσι εχω μια αυτη, μια μια άλλη της chicco. Αυτή νομιζω με εχει βολέψει πιο πολυ. Σε πέντε λεπτα το κατεβάζει. Smile απλα πιστεύω πως η άλλη ειναι πιο καλη. Θα τα βρείτε μωρε πιστεύω. Που θα παει; I love you 

klaramaria

klaramaria
evini7 έγραψε:Κορίτσια, έκανα μεγαλη ανακάλυψη η οποία μάλλον με λυπεί...
Δώσαμε απο το πρωι 2 φορές στη μπεμπα γάλα μου με μπιμπερο και τις 2 το έφαγε αμέσως και επεσε ξερη για ύπνο ενώ άλλες φορές μαρτυραμε για να κοιμηθεί.
Συμπέρασμα λοιπόν πως δεν τρωει καλα απο το στήθος ενώ με το μπιμπερο χορταινει...
Σε συνδυασμό με τα 800 μόνο γραμμάρια που έχει πάρει σε ένα μήνα καταλαβαίνω οτι μάλλον κουράζεται να θηλαζει...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 
Τι λέτε να κάνω; Να βγάζω καποια γεύματα και να δίνω με μπιμπερο;
Πφ προβληματιστηκα τωρα γαμωτο...Sad 
Ευακι κι εγώ το ίδιο πιστεύω ρε γμτ. Πως με το μπιμπερο πίνει πιο πολυ. Γιατι δε γινεται να θηλαζω Κ μετα να δίνω μπιμπερο να το τρωει. Έτσι βγάζω οποτε πρήζομαι πολυ και του το δίνει ο μπαμπάς μας. ΑΣΕ να χαίρονται κι αυτοί SmileΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 654316 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχαχαχαχα σεχχχχχακι ε;
Λοιπόν όταν πήγα στη γιατρό να με δει, εγώ πίστευα θα μου κάνει κανενα υπέρηχο αλλά μου έκανε κολποσκόπηση. Της λέω είσαι σίγουρη; Γιατί καλέ μου λέει; Ξέρω κι εγώ μου ήρθε να της πω από εκεί βγήκε ενα μωρό και δε σκέφτομαι να κάνω τπτ ακόμα. Παρόλα αυτά μου είπε να ξεκινήσω επαφές και να κάνω ασκήσεις kegel. Τελικά το προσπαθήσαμε το άθλημα αλλά με 15 διακοπές. Μια ουάαααααααααααααα, μια χεράκια να κουνιούνται, μια ποδαράκια, μια άγχος, μια κούραση.......

Α είπα χιλια μπράβο στις δευτερομανούλες που παλεύουν με 2 παιδάκια και στο μαϊμουδάκι;
Χίλια μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!!! Ενα και τα έχω παίξει....

klaramaria

klaramaria
Οι πρωτες φθινοπωρινες εκαναν σεχχχαααακι μετα τη γεννα;;;;Razz Razz Razz 

[/quote]
Ναι ναι Smileαπο τις 40 Κ μετα ολα οκ! Smile αλλα μη φανταστείτε οτι υπΑρχει όρεξη τρελη.. Επίσης μη φανταστείτε οτι γινεται και καθημερινά.. Μια φορα τη βδομαδα. Εσείς έχετε αιματακι; Εγώ αυτη τη στιγμη εχω περίοδο για δεύτερη φορα μετα τη γέννα. Δε το πίστευε ο γιατρός. Μου ειπε όταν πήγα οτι δε θα μου έρθει περίοδος σύντομα, επειδη θηλαζω. Του λέω μου εχει έρθει ηδη μια φορα και τον κούφανα. . Μου λεει οτι συμβαίνει καμία φορα.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω περίοδο ακομη δεν εχω.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eva evaki έγραψε:exw alla3ei 500 galata afoy skeftomai mhpos ftaiei to diko mou telika:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes 

EYAKI ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΓΟΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ??  

sophia έγραψε:Εμας χθες έφυγε η σκυλίτσα της μαμάς μου 10 χρόνια συντροφιάς κ μεγάλη βοηθεια για τη γιαγια μου που πάσχει από ανία μετά από επίθεση που δεχθηκαν απο σκύλο γείτονα!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ Ε?//?ΚΡΙΜΑ....

Maimou2009 έγραψε:Καλημερα!εδω εμεις εχουμε τις ζαργανουλες την μια απέναντι απο την άλλη κ "συνομιλούν" απανωτά πέφτουν τα αγκου!θα τρελαθωωω !!
Σοφακι τι κρίμα για το σκυλάκι σας,ελπιζω να γυρίσει παλι.
Εγω δεν ειμαι πολυ καλα,ο λαιμός μου πονάει.με μάσκα ειμαι ελπιζω τα ζαργανακια να την γλυτώσουν!

ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!
ΕΠΙΣΗΣ...Η ΣΟΦΙΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ "ΕΦΥΓΕ" ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ... Sad
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ, ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΖΑΒΛΑΚΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ...

Paramythenia έγραψε:τη θηλασα κ εφυγα παλι.μονο σιλικονης εχουμε.οι καουτσουκ ειναι πιο μαλακες;πιο ευκαμπτες;

ΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΙΣ.... ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΛΑ!!!

maria-lar έγραψε: Μας είπε να της δίνουμε μίσο κανονικό γάλα και μισό αντιαναγωγικό γιατί βγάζει συνέχεια γάλα. Θα δούμε...

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ?? ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ?? 

sophia έγραψε:Οι πρωτες φθινοπωρινες εκαναν σεχχχαααακι μετα τη γεννα;;;;Razz Razz Razz 

ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ.... 3-4 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ (ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ)...Κ Α Μ Ι Α ΟΡΕΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ, ΚΟΥΡΑΣΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΚΤΛ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΟ Π Α Ρ Θ Ε Ν Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΑ....!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ??? ΠΟΝΟΣ ΦΡΙΚΤΟΣ....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ....ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ...

maraki_iraklio έγραψε:ζυγίσαμε το γοργονάκι μας...πήγαμε 3150γρ από 2800 την προηγούμενη Κυριακή...καλά δεν πάει?

ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΜΑΡΑΚΙ!!

evini7 έγραψε:Ακούστε σκηνικό στην εκκλησία.
Πάμε κακην κακώς με νηστικο μωρο για να προλάβουμε τον παπά οπου κ μας περίμενε η πεθερα. Μου βουταει το μωρο κι άρχισε τα δεν την εντυσες καλα, θα κρυωσει κτλ κτλ
Το προσπερναω κ της την αφήνω. Ο Πάπας στο μεταξύ να καθυστερεί. Αυτο καποια στιγμη άρχισε να κλαίει κι οταν πια πάτησε τα ουρλιαχτα της λέω
-μου το δίνετε λίγο να το ηρεμήσω;
Και μου απαντάει ΌΧΙ!
Τι όχι ρε παιδια; Η ερώτηση ηταν ρητορική!!!
Τα πήρα κρανίο, της λέω φέρτε το σας παρακαλω και μου λέει με ύφος άντε καλα παρτο!!!
Το παιδι μου! Μου έκανε και χάρη!!!
Φρικαρα μιλάμε. Τα είπα στον σύζυγο και θα ξεκινήσω " περιοριστικά μέτρα" γιατι δεν μας βλέπω καλα. Ειναι πολυ κτητικη...Crying or Very sad
Τις προάλλες μου λέει άντε καλα παιξτο να το χαρείς και οταν πας δουλεια θα το αναλάβω εγω. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 

ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟ?????ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ????????? ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΤ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΕΙΣ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

sophia έγραψε:Θα ηθελα να μιλησουμε και για αντισυλληψη!
Αληθεια ποιες πρωτομανουλες σκεφτονται ξανα την κοιλιτσα φουσκωμενη;;;;
Αν θυμαστε καλα ελεγα πως θα ηθελα και τριτο αλλα θα μεινω στα δυο γιατι ειναι εξαιρετικα δυσκολοι οι καιροι κτλ κτλ....τωρα ακουω τριτο και λεω ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ....!!!!
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΗΖΟΥΝ,ΣΩΣΤΑ???ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΤΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις...!!!Την ματιασα την μικρη μου...ολη μερα αγκαλια και στηθος...δεν με αφηνει λεπτο..!!!...Φαση ειναι,θα περασει παλι πιστευω...!!!Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Μαιμουδακι, πως εισαι? Κυκλοφορεις ακομα με μασκα??Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 534787 ....Καλα πολυ φαση θα εχουν οι ζαργανουλες οσο μεγαλωνουν που θα κανουν τα δικα τους η μια στην αλλη..!!!

Παραμυθενια μου, αλλαξα πολυ απο τοτε που ηρθε στην ζωη μου η νεραιδενια μου...πρωτα ολα μαυρα τα εβλεπα...!!!

Ιωαννα μου υπομονη...σε λιγες μερες θα εχουν περασει ολα...ξανα μανα μπραβο σου παντως που το παλευεις...!!!....κουκλι το χαποδακι σου...!!!

Εβινι μου, μην συγκρινεις το βαρος της με αλλα παιδακια...το καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης και βεβαια παιζει ρολο το βαρος γεννησης κι ο αποκλειστικος θηλασμος...μια χαρα ειναι το παιδακι σου..!!!...οσο για τους νυχτερινους θηλασμους, κι εγω ψιλοκοιμαμαι και η μικρη τρωει...μην νιωθεις ασχημα!!!...Για το θεμα πεθερα δεν θα εκφραστω γιατι θα γινω πολυ κακια...ειμαι κι εγω καμμενη ομως!!!

Μαρια-λαρ, περιμενουμε φωτο του δωματιου...πολυ θετικο που βρηκες αμεσως καλη παιδιατρο και οικονομικη...!!!

Μαρακι κρητικο μια χαρα τα παει το γοργονακι σας...!!!Κι εγω κατεβασα σημερα τα χειμωνιατικα...κι εφτιαχνα ντουλαπες με την μικρη στο σλινγκ..!!!

Σοφακι εγω αν δεν υπηρχε το οικονομικο στη μεση, θα εμενα και τωρα εγκυος...!!!...Αν και απο σεξ, τιποτε ακομα...!!χαχαχαχα

Τσιριτρι μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εγω ειχα 55μερες αιμα!!!

Κλαραμαρια κι εγω ηθελα να χαρει ο μπαμπας μας, κι εβγαλα 3φορες, αλλα και τις 3φορες το πεταξαμε...δεν το ηθελε με τιποτα...!!!

Γιουλη μου, περαστικα σας...!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακομα με μάσκα,δεν ξερω πως θα εξελιχθεί κ φοβάμαι μην κολλήσουν τα μικρα.
Ταΐζω ζαργανες κ την πέφτουμε ,θελω να πιστευω πως θα κοιμηθούν αμέσως
Καληνύχτα με ησυχα μωρα ευχομαι!φιλακια!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπιζω να μην ειναι τιποτα μαιμουδακι...καληνυχτα...ονειρα γλυκα..!!!

eva evaki

eva evaki
geia sas...!
phrame eyxoula...kai egine to thauma..."EKEI POU O GERONTAS PHRE AGKALITSA TH FRAOULINA..KAI THN GYRIZE STO IERO...KAI MPLAA..MPLA...TON BLEPW EPSELNE K GELAGE....ANARWTIOMOUNA GT GELOUSE..K MOU LEEI ELA NA THN PAREIS PAW K EGW SYGKINHMENH K MOU LEEI...H MPEMPOYLA PREPEI NA TA EKANEPETHANA APO NTROPH.....K EKEINOS GELAGE K MOU LEEI TO NIOTHW VARY TO PAMPERS..AXAXAXA K AMESOS MOU EFYGAN OI NTROPES K EIPA NA THN PHGAINW SYXNWTERA....
META BEBAIA MAS VGHKE 3YNO GT POLY KLAMA H FRAOULINA![/color]

SOFAKI EINAI FANTASTIKOS O PATER NEKTARIOS ALLA EINAI KOURASMENOS POLY PLEON..!
EKEI MALLON THA VAFTISOUME PRWTA O THEOS THN MPEMPA..ARKEI NA MPOREI EKEINOS..ALIOS OXI!

SEX??????????????????????????????SEX??????????confused confused confused confused scratch scratch scratch Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 688264 MALISTA....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 4872 PAME PARAKATO...

PANTOS EMEIS THELOUME AKOMA ENA PAIDAKI PRWTA O THEOS NA EIMASTE KALA..TOY XRONOU TETOIA EPOXH THA VALOUME MROS EKTOS AN ERTHEI NWRITERA..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 875502 

Paramythenia

Paramythenia
καλημερουδια!καμια ξενυχτισσα;
Ιωαννα περασε ο πονος ε;Αντε απο σημερα η Ροζουλα στο βυζι.Να τελειωσει κ η ταλαιπωρια σου με αντλησεις κ αποστειρωσεις! Ευη μου δε σχολιαζω τα της πεθερας γιατι θα πω κακια. Βαλτε της διακριτικα καποια ορια. Ευακι ανακουφιστηκε η φραουλιτσα σου!Μαρακι κρητικο κ Τζουλια μπραβο σας που κανετε και δουλειες!!!Μαιμου απολαυση θα ειναι οι μικρουλες σου! Το παραμυθακι μας μπορει το πρωι να μην πηρε το μπιμπερο, το βραδυ ομως καναμε μια δοκιμη και ηπιε αρκετα ml.προφανως ειναι αναλογα τα κεφια της. Λεμε παντως να δοκιμασουμε κ την calma γιατι με τις υπολοιπες θηλες χωρις αυτη να ρουφα χυνεται γαλα στο στομα της.Σεξ;;;; Τι ειναι αυτο;;;; Ευτυχως που καναμε μια φορα πριν γεννησω γιατι θα αργησει πολυ να ερθει η ημερα που θα ξαναδοκιμασουμε το αθλημα.Ας φυγουν πρωτα τα ραμματα να κανουμε και την εξεταση μας και βλεπουμε...Οσο για δευτερο ουτε που μου περναει απο το μυαλο!!!Και ενω ειχα ευκολο τοκετο με τα οσα τραβηξαμε μετα δεν ξερω κι αν θα μου περασει και στο μελλον...Το παραμυθακι εφαγε.Περιμενω να κοιμηθει βαθια για να την παω στο λικνο.Τα λεμε στο επομενο ξυπνημα!α εμενα στο σλινγκ μετα απο λιγο δυσανασχετει κ κλαιει.προσπαθει να τεντωσει τα ποδαρακια της και πιεζεται...μηπως κανω κατι λαθος;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:καλημερουδια!καμια ξενυχτισσα;
Ιωαννα περασε ο πονος ε;Αντε απο σημερα η Ροζουλα στο βυζι.Να τελειωσει κ η ταλαιπωρια σου με αντλησεις κ αποστειρωσεις! Ευη μου δε σχολιαζω τα της πεθερας γιατι θα πω κακια. Βαλτε της διακριτικα καποια ορια. Ευακι ανακουφιστηκε η φραουλιτσα σου!Μαρακι κρητικο κ Τζουλια μπραβο σας που κανετε και δουλειες!!!Μαιμου απολαυση θα ειναι οι μικρουλες σου! Το παραμυθακι μας μπορει το πρωι να μην πηρε το μπιμπερο, το βραδυ ομως καναμε μια δοκιμη και ηπιε αρκετα ml.προφανως ειναι αναλογα τα κεφια της. Λεμε παντως να δοκιμασουμε κ την calma γιατι με τις υπολοιπες θηλες χωρις αυτη να ρουφα χυνεται γαλα στο στομα της.Σεξ;;;; Τι ειναι αυτο;;;; Ευτυχως που καναμε μια φορα πριν γεννησω γιατι θα αργησει πολυ να ερθει η ημερα που θα ξαναδοκιμασουμε το αθλημα.Ας φυγουν πρωτα τα ραμματα να κανουμε και την εξεταση μας και βλεπουμε...Οσο για δευτερο ουτε που μου περναει απο το μυαλο!!!Και ενω ειχα ευκολο τοκετο με τα οσα τραβηξαμε μετα δεν ξερω κι αν θα μου περασει και στο μελλον...Το παραμυθακι εφαγε.Περιμενω να κοιμηθει βαθια για να την παω στο λικνο.Τα λεμε στο επομενο ξυπνημα!α εμενα στο σλινγκ μετα απο λιγο δυσανασχετει κ κλαιει.προσπαθει να τεντωσει τα ποδαρακια της και πιεζεται...μηπως κανω κατι λαθος;
Βάλε και δες τα βίντεο και σύγκρινε με αυτό που κάνεις Wink 
http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_wearsling.htm

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_adjust.htm

Κορίτσια,
εμένα άρχισε να κλαίει και ο άντρας μου.... από την ταλαιπωρία και επειδή με λυπάται.... Ουφ!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ξενυχτισα άκουσα?παρούσα!!!
Μια από τα ίδια...περιμένω να κοιμηθεί βαθειά να την βάλω στο κρεβατάκι...και μένα κλαίει στο σλινγκ...καταπιέζεται νομίζω!!!
Καλημερούδια!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:
Paramythenia έγραψε:καλημερουδια!καμια ξενυχτισσα;
Βάλε και δες τα βίντεο και σύγκρινε με αυτό που κάνεις Wink 
http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_wearsling.htm

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_adjust.htm

Κορίτσια,
εμένα άρχισε να κλαίει και ο άντρας μου.... από την ταλαιπωρία και επειδή με λυπάται.... Ουφ!

Αχ μωρέ τι καλός!!!εμένα ανοίγει μάτι με χαϊδεύει κ μετά ξανακοιμαται!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η χαζή ερώτηση της ημέρας:
(για να πάει καλά η εβδομάδα)

-Τον χεσμένο σελτέ και τη χεσμένη πετσέτα, πώς τα προ-καθαρίζετε, πριν τα βάλετε στο πλυντήριο;

Το καμάρι μου τα έκανε όλα θθθθκατούλεθθθ την ώρα που την άλλαζε ο μπαμπάς!
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 18 - Σελίδα 30 612298 Ακριβώς αυτή η εικόνα!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερουδια...οι δυο μας ημαστε Ιωαννα;;; Εγω οταν μου τα κανει, τα μουλιαζω σε ζεστο νερο, τα τριβω με βρεφο-απορρυπαντικο&κατευθειαν πλυντηριο...συνηθως καθαριζει εντελως στη δευτερη πλυση...
Χτες εβαλα&εγω τα κλαματα...ειναι τοσο απαιτητικος&δυσκολος που την νυχτα με ζοριζει αρκετα...πως θα παει δ ξερω! Μολις εφαγε...ωρα για νανι...τα φιλια μου!

μαρακι27

μαρακι27
Πιστευοντας πως ειχε κοιμηθει καλα τον εβαλα στην κουνια&να...μου ανοιξε τα ματια&αρχισα τις βολτες στο σπιτι...αυτο γινεται απο τις 1:30&στο διωρο ξυπναει παλι για ζιζι...αναθεμα αν εχω κοιμηθει μια ωρα...ποτε θα στρωσει ρε κοριτσια;;;

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!!!
Χαλασε ο φορητος κ μπαινω απο το κιν. κ σας διαβαζω, ειναι δυσκολο ομως να σχολιαζω απο εδω..

Ιωαννα μπραβο σου για την υπομονη κ επιμονη σου!!!! Τυχερη η Ροζουλα με τη μαμα που εχει!!!

Εvini καποιος πρεπει να της κοψει το βηχα, της πεθερας σου.

Παραμυθενια, ζοριζεται μωρε το παραμυθακι κ εχει δικιο, απο το στηθος στο μπουκαλι αλλαζουν βασικα δεδομενα της ζωης τους.

Μαρακι Κρητικο μεγαλωσατε μπραβο σας!!!

Σοφακι με chicco το σκυλακι;;; μπραβο κουραγιο που το εχεις!!!

Μαιμου ελπιζω να μν εχεις τιποτα, καλα κανεις κ φορας μασκα. Φορεσε κ η μαμα μου 2-3 μερες που ενιωθε να την ενοχλει ο λαιμος.
Μας επιασε κ ο χειμωνας αλλιως καπου θα σας πετυχαινα, σε κανενα ζαργανοκαφε!!!

Δε θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω.

Εμεις αρχιζουμε κοιμομαστε καλυτερα τα βραδια, τα απογευματα ομως ποναει,μαζευεται, μεχρι τις 11 το βραδυ περιπου. Οι κολικοι εχουν συγκεκριμενη ωρα;
2ο παιδακι δε ξερω πως θα το κανω απο οικονομικης αποψης,χαλια εμπειρια στο πρωτο, μονη μου στη Φλωρινα κλπ. ξερω ομως οτι δν εχω πολλα περιθωρια λογω ηλικιας.
Την Πεμπτη σαραντιζουμε κ εμεις κ θα παμε για ευχη. Επισης θα παω κ στον γυναικολογο για εξεταση κ εχω ερωτηση. Εγω γεννησα με καισαρικη, θα δει απλα την τομη η θα κανει κ κολπικη εξεταση;

Καλημερες κ παλι!!!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι27 έγραψε:Πιστευοντας πως ειχε κοιμηθει καλα τον εβαλα στην κουνια&να...μου ανοιξε τα ματια&αρχισα τις βολτες στο σπιτι...αυτο γινεται απο τις 1:30&στο διωρο ξυπναει παλι για ζιζι...αναθεμα αν εχω κοιμηθει μια ωρα...ποτε θα στρωσει ρε κοριτσια;;;
Μαρακι ξυπναει κ γκρινιαζει η απλα καθεται ξυπνιος; κ η δικια μου ξυπνια ειναι τωρα αλλα την αφηνω στην καλαθουνα αφου δε κλαιει.

μαρακι27

μαρακι27
ifi έγραψε:
μαρακι27 έγραψε:Πιστευοντας πως ειχε κοιμηθει καλα τον εβαλα στην κουνια&να...μου ανοιξε τα ματια&αρχισα τις βολτες στο σπιτι...αυτο γινεται απο τις 1:30&στο διωρο ξυπναει παλι για ζιζι...αναθεμα αν εχω κοιμηθει μια ωρα...ποτε θα στρωσει ρε κοριτσια;;;
Μαρακι ξυπναει κ γκρινιαζει η απλα καθεται ξυπνιος; κ η δικια μου ξυπνια ειναι τωρα αλλα την αφηνω στην καλαθουνα αφου δε κλαιει.
Αμα καθοταν καλα θα ηταν...4στις5 που θα ειναι ξυπνιος θα γκρινιαζει...κτ του φταιει σιγουρα αλλα ειναι γκρινας απο γεννησημιου του που λεμε..

Paramythenia

Paramythenia
καλημερουδια κ παλι!Ιωαννα τι καλος ο αφεντης.ο δικος μου τα βραδια ροχαλιζει λ μαλιστα τοσο που δεν ακουω καν το παιδι!ευχαριστω για τα βιντεακια θα τα δω στον υπολογιστη γιατι στο κινητο δεν ειναι υοσο ευκολο.παντως νομιζω οτι ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες.Οσο για τα χεσμενα τα βαζω σε μια λεκανιτσα με απορρυπαντολο,τα τριβω λιγακι κ μετα τα βαζω στο πλυντηριο.Μαρακι εμενα γκρινιαζει την ημερα και θελω σιγα σιγα να τη μαθω να καθεται και μονη της.το βραδυ ειναι πολυ βολικη.καλημερουδια κ παλι κ φιλια σε ολες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις