26 Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Δεκ 21, 2013 8:09 am
Leda Leda
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πραγματικά ούτε και γω μπορώ να το φανταστώ!!!!!iouliana έγραψε:ντεμη προσπαθω να φανταστω την εικονα!!!αλλα δεν τα καταφερνω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Πραγματικά ούτε και γω μπορώ να το φανταστώ!!!!!iouliana έγραψε:ντεμη προσπαθω να φανταστω την εικονα!!!αλλα δεν τα καταφερνω!!
demaki88 έγραψε:εγω θυμαμαι την εικονα κ πλεον γελαω!!!!η αληθεια ομως ειναι οτι η πεθερα μου ειναι πολυ καλη κ που επιασε το στηθος μου να με βοηθησει προσπαθουσε γιατι παλευα με το στηθος και το στομα της μηκρης απλα προσπαθουσε να βοηθησει με πολυ λαθος τροπο.με αγαπαει παρα πολυ κ τα εγγονια της αγαπαει παρα πολυ ε το δειχνει με υπερβολη καποιες φορες.αλλο παραδειγμα ειναι οτι οταν ημουν στις ωδινες στην πρωτη γεννα εχαν ολοι απελπιστει κλαγαν απο αγωνια κ φοβο κα οταν ερχοντυσαν οι μαιιες να δουν με τον ενα κ μοναδικο τροπο αν εχω διαστολη μπουκαρε κ αυτη μεσα κ κοιτουσε!!ε την εκανα ψωνο εμ να ποναω να μου βαζουν χερι να απελπιζομαι που δεν κατεβαινε το μωρο να εχω κ την πεθερα μου να με κοιταει στο κουκου!!!!
ο χριστος και η παναγια!!!και τωρα τι α κανεις θα κατσεις να κανεις τραπεζι?mary 30 έγραψε:καλες ξε καλες γινονται υπερβολικες ωρες ωρες! εμας μολις γεννησα ειχε την απαιτηση να ερχεται καθε μερα και να κοιμαται στο σπιτι λεει για να βοηθαει. οχι λεω δεν χρειαζεται μετα μια φορα τη βδομαδα αφου το επεβαλα εγω ερχοταν οτι ωρα ηθελε χωρις να παιρνει τηλ ! αστα να πανε ξενυχτισμενη εγω οτι ωρα ηθελε αυτη. απο δουλειες τπτ δεν εκανε παριμενε το καφεδακι της το φαι της το μεσημερι εκανε αρμρνικη επισκεψη και εγευγε μετα κ λιγο πολυ ετσι ειμαστε κ τωρα. τωρα με τις γιορτες τι μου κανει κανονιζει χωρις να ρωτησει να ερθει εδω με τη κορη της τον γαμπρο και το παιδι τους 2 χρωνων να φανε στις γιορτες και επειδη της ειπα μη κανονιζεις χωρις να ρωτησεις κραταει και μουτρα
ria spies έγραψε:Καρδουλα μου .....απο την εμπειρια μου.. ..αυτη ειναι δουλεια του αραβωνιαστικου σου....αυτος θα πρεπει να βαζει στην θεση τους τους δικους του γονεις κ συ τους δικους σου σε αναλογες περιπτωσεις κ οι δυο θα κρατατε την ιδια σταση απεναντι κ στους τεσσερις.....ο αραβωνιαστικος σου τους αφηνει περιθωρια να συμβαινουν αυτα....κ οπως λεει κ η παροιμια....απο μακρια κ αγαπημενοι.......
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης