Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
149 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 149 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Δεκ 21, 2013 8:09 am

Leda Leda

Leda Leda
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
iouliana έγραψε:ντεμη προσπαθω να φανταστω την εικονα!!!αλλα δεν τα καταφερνω!! Shocked Shocked Shocked Shocked 
Πραγματικά ούτε και γω μπορώ να το φανταστώ!!!!!

27Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Δεκ 21, 2013 10:02 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θυμαμαι την εικονα κ πλεον γελαω!!!!η αληθεια ομως ειναι οτι η πεθερα μου ειναι πολυ καλη κ που επιασε το στηθος μου να με βοηθησει προσπαθουσε γιατι παλευα με το στηθος και το στομα της μηκρης απλα προσπαθουσε να βοηθησει με πολυ λαθος τροπο.με αγαπαει παρα πολυ κ τα εγγονια της αγαπαει παρα πολυ ε το δειχνει με υπερβολη καποιες φορες.αλλο παραδειγμα ειναι οτι οταν ημουν στις ωδινες στην πρωτη γεννα εχαν ολοι απελπιστει κλαγαν απο αγωνια κ φοβο κα οταν ερχοντυσαν οι μαιιες να δουν με τον ενα κ μοναδικο τροπο αν εχω διαστολη μπουκαρε κ αυτη μεσα κ κοιτουσε!!ε την εκανα ψωνο εμ να ποναω να μου βαζουν χερι να απελπιζομαι που δεν κατεβαινε το μωρο να εχω κ την πεθερα μου να με κοιταει στο κουκου!!!!

28Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Δευ Δεκ 23, 2013 12:07 am

mary 30

mary 30
καλες ξε καλες γινονται υπερβολικες ωρες ωρες! εμας μολις γεννησα ειχε την απαιτηση να ερχεται καθε μερα και να κοιμαται στο σπιτι λεει για να βοηθαει. οχι λεω δεν χρειαζεται μετα μια φορα τη βδομαδα αφου το επεβαλα εγω ερχοταν οτι ωρα ηθελε χωρις να παιρνει τηλ ! αστα να πανε ξενυχτισμενη εγω οτι ωρα ηθελε αυτη. απο δουλειες τπτ δεν εκανε παριμενε το καφεδακι της το φαι της το μεσημερι εκανε αρμρνικη επισκεψη και εγευγε μετα κ λιγο πολυ ετσι ειμαστε κ τωρα. τωρα με τις γιορτες τι μου κανει κανονιζει χωρις να ρωτησει να ερθει εδω με τη κορη της τον γαμπρο και το παιδι τους 2 χρωνων να φανε στις γιορτες και επειδη της ειπα μη κανονιζεις χωρις να ρωτησεις κραταει και μουτρα Twisted Evil 

29Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Δευ Δεκ 23, 2013 12:13 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:εγω θυμαμαι την εικονα κ πλεον γελαω!!!!η αληθεια ομως ειναι οτι η πεθερα μου ειναι πολυ καλη κ που επιασε το στηθος μου να με βοηθησει προσπαθουσε γιατι παλευα με το στηθος και το στομα της μηκρης απλα προσπαθουσε να βοηθησει με πολυ λαθος τροπο.με αγαπαει παρα πολυ κ τα εγγονια της αγαπαει παρα πολυ ε το δειχνει με υπερβολη καποιες φορες.αλλο παραδειγμα ειναι οτι οταν ημουν στις ωδινες στην πρωτη γεννα εχαν ολοι απελπιστει κλαγαν απο αγωνια κ φοβο κα οταν ερχοντυσαν οι μαιιες να δουν με τον ενα κ μοναδικο τροπο αν εχω διαστολη μπουκαρε κ αυτη μεσα κ κοιτουσε!!ε την εκανα ψωνο εμ να ποναω να μου βαζουν χερι να απελπιζομαι που δεν κατεβαινε το μωρο να εχω κ την πεθερα μου να με κοιταει στο κουκου!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

τρελο σκηνικο!!!! αυτο ειναι για ταινια πραγματικα!!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

30Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Δευ Δεκ 23, 2013 1:00 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary 30 έγραψε:καλες ξε καλες γινονται υπερβολικες ωρες ωρες! εμας μολις γεννησα ειχε την απαιτηση να ερχεται καθε μερα και να κοιμαται στο σπιτι λεει για να βοηθαει. οχι λεω δεν χρειαζεται μετα μια φορα τη βδομαδα αφου το επεβαλα εγω ερχοταν οτι ωρα ηθελε χωρις να παιρνει τηλ ! αστα να πανε ξενυχτισμενη εγω οτι ωρα ηθελε αυτη. απο δουλειες τπτ δεν εκανε παριμενε το καφεδακι της το φαι της το μεσημερι εκανε αρμρνικη επισκεψη και εγευγε μετα κ λιγο πολυ ετσι ειμαστε κ τωρα. τωρα με τις γιορτες τι μου κανει κανονιζει χωρις να ρωτησει να ερθει εδω με τη κορη της τον γαμπρο και το παιδι τους 2 χρωνων να φανε στις γιορτες και επειδη της ειπα μη κανονιζεις χωρις να ρωτησεις κραταει και μουτρα Twisted Evil 
ο χριστος και η παναγια!!!και τωρα τι α κανεις θα κατσεις να κανεις τραπεζι?

31Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Δευ Δεκ 23, 2013 1:07 am

mary 30

mary 30
θα κανω τραπεζι αναγκαστικα για τον αντρα μου που θελει να ερθουνε μονο γιαυτον τι νομιζες οτι το κανω για κεινη Very Happy 

32Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Δευ Δεκ 23, 2013 3:21 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωι παναγια μου!!!!αντε καλη δυναμη!!!!! santa santa 

33Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Ιουν 14, 2014 8:38 am

marialena

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
pooo tetia na akouw na trelenomai emas mas exoun kanei thn zwh kolasi o aravvoniastikos m einai apo kupro egw apo ellada .mename mazi 10 mines sto spiti ton gonion m kaname ta panta na vroume doulia giati eimaste k h fio anrgi den vriskame tipota.h diki tou eixan lisaksi elate kato sthn elada ta pragma den einai kala ti kanete ekei k emeis douleuoume k eseis katheste.tepsa.pernei thn apofasi o aravoniastikos m ton teleutaio mhna na paei kipro gia douleia efoson lkegan oti exei douleia.giati o pateras tou exei aiteria me leoforia k deini prosfores sto kratos k pernei douleies pigenei tou stratiotes sto stratopaido pernei aksiomatikous k tous plironei to kratos.lipon lene ston aravvoniastiko m ela katw na doulepseis tha perneis 1.000 an douleueis savvatokuriaka 1.300 k h marialena an doulepsei sto grafio na kovei timologia k tetia tha pernei 600-800 euro.pernoume thn apofasi meta apo poli piesi k fasaries k tsakomous na paei o aravoniastikos mou kipro na doulepsi k na paw k egw twra ton ioulio..wraia wraiaaaa..apo thn mera lipon pou exei paei tou exoun psisi to spari sta xeilei.kserete exoun thn nootropia na einai oloi mazi na douleuoun oloi mazi k na pernoun apofaseis oloi mazi poso mallon oi goneis sta paidia tous na tous lene ti tha kanoun.ksekinaei o aravvoniastikos m lipon douleia t lew me wraio tropo agapi mou an ertho kipro mporoume na nikiaosume ena spiti diko mas efoson tha pareis twra ton mistho sou ena epiplomeno mikro garsoniera giati ego den mporo na meno me olou thn oikogeneia sou?( me thn mana ton patera k ta alla dio aderfia) m leei nai agapi m ennoeite den exei provlima .to sizitaei me ton patera tou k tou leei oti oxiii tha sas ftiakso kato apo to spiti ena domatio giati na plironete noiki k na prepei na exete eksda den tha xalate leutasta fageita .enno edw oloi mazi tha exete k fageito etimo olla dorean.den akoun tiptoa..entometaksi m thn mana tou exo prospathisi polles fores na ertho konta alla den pianete fili einai ligo diprosopi k thelei na anakatevete se olla san ton patera.mexri pou eperne to aravoniastiko m thl oso htan elsa k t elege sto skype otan den eimoun prsta oti h marialena prepei na katalavei oti den mporei na einai mia zoi me thn mnaa ths an thelei na kanei poikogeneia prepei na kanei thusies.m ta elege emena ginomoun tourkos.twra lipon t leei twra pou tha erthei h marialena kipro na deis pou den tha ksipnas na pihgeneis sthn douleia..lew oesths an iparxei provlima an to provlima ths einai auto den erxomai!! tespa to afinoume auto to vradi extes pigenan se enan gamo k pige na valei o aravvoniastikos m se ena fakelaki 40 euro na dwsei ston gampro k tou leei mh dineis esi leuta esi den exeis leuta afou den douleueis..k patheno deutero egefaliko otanb m t leei pios o dikos mou pou ksipnaei apo ths 2.30 to vradu k feugeui gia douleia kgirnaei thn alli mera sths 5 to apogeuma..k tone xoun to paidi gia olla ta thelimata. exo frikari koritsia an kano mwro diladi k meno sthn kipro tha kanoun koumanto k sthn oikogeneia m?sto paidi mou?ti na kano peite kamia gnomi na poiaso na tous miliso k na tous po oti ego me ton giorgo tha nikiaosume spiti k teliose h ama pou n ta dikatous na sikothoume na fugoume giati k autos stenaxorete k m leei pnigome den mporo etsi..pfff den kseroume rpagmatika ti na kanoume..

34Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Ιουν 14, 2014 9:07 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καρδουλα μου .....απο την εμπειρια μου.. ..αυτη ειναι δουλεια του αραβωνιαστικου σου....αυτος θα πρεπει να βαζει στην θεση τους τους δικους του γονεις κ συ τους δικους σου σε αναλογες περιπτωσεις κ οι δυο θα κρατατε την ιδια σταση απεναντι κ στους τεσσερις.....ο αραβωνιαστικος σου τους αφηνει περιθωρια να συμβαινουν αυτα....κ οπως λεει κ η παροιμια....απο μακρια κ αγαπημενοι.......

35Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Ιουν 14, 2014 12:51 pm

marialena

ria spies έγραψε:Καρδουλα μου .....απο την εμπειρια μου.. ..αυτη ειναι δουλεια του αραβωνιαστικου σου....αυτος θα πρεπει να βαζει στην θεση τους τους δικους του γονεις κ συ τους δικους σου σε αναλογες περιπτωσεις κ οι δυο θα κρατατε την ιδια σταση απεναντι κ στους τεσσερις.....ο αραβωνιαστικος σου τους αφηνει περιθωρια να συμβαινουν αυτα....κ οπως λεει κ η παροιμια....απο μακρια κ αγαπημενοι.......

exete apolito dikio apo thn mia lew k egw mhn po kati k fano kakia giati einai kathara metaksi tous auto opws k emena me tous goneis mou..alla auto to sefteika k egw na tous exo se mia apostasi makriaa.den thelo polla polla..euxaristw polu gia thn apantisi.Smile

36Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Σαβ Ιουν 14, 2014 10:41 pm

electronio

Καλημέρα! Μέχρι τώρα μένατε με τους γονείς σου. Έτσι δεν είναι;; Και το κάνατε, προφανώς, για οικονομικούς λόγους αφού και οι δύο δεν είχατε δουλειά. Στην Κύπρο γιατί να μην μείνετε με τους γονείς του καλού σου, μέχρι να μαζέψετε λίγα χρήματα; Αν θυμάμαι καλά από άλλο θέμα, θέλετε πολύ να κάνετε ένα παιδάκι.  Wink
Από εκεί και πέρα, στο χέρι σου είναι να θέσεις κάποια όρια, όπως άλλωστε λογικά έκανες όταν μένατε με τους δικούς σου γονείς.

37Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Κυρ Ιουν 15, 2014 1:22 am

marialena

[quote="electronio"]Καλημέρα! Μέχρι τώρα μένατε με τους γονείς σου. Έτσι δεν είναι;; Και το κάνατε, προφανώς, για οικονομικούς λόγους αφού και οι δύο δεν είχατε δουλειά. Στην Κύπρο γιατί να μην μείνετε με τους γονείς του καλού σου, μέχρι να μαζέψετε λίγα χρήματα; Αν θυμάμαι καλά από άλλο θέμα, θέλετε πολύ να κάνετε ένα παιδάκι.  Wink
Από εκεί και πέρα, στο χέρι σου είναι να θέσεις κάποια όρια, όπως άλλωστε λογικά έκανες όταν μένατε με τους δικούς σου γονείς.

exete dikio ego den tha paro kamia thesi tha tous exo apo makria k agapimena den tha deino lavi gia dikaiomata mexri na petixoume ton stoxomas k na kanoume thn oikogeneia mas epitelous..

38Υπερβολικα πεθερικα - Σελίδα 2 Empty Απ: Υπερβολικα πεθερικα Κυρ Ιουν 15, 2014 1:36 am

electronio

Αυτό ακριβώς να κάνεις  Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις