26 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Πεμ Μάης 27, 2010 11:56 am
purple
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπον εμενα η μπουμπου μου μοιαζει στον αντρα μου αλλα ...που θα παει σε μενα θα μοιασει :evil: :evil:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:ΑΧ κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω... Και εμενα ο μικρος μου απλα ειναι ιδιος με τον μπαμπα του... Σε εμενα δεν μοιαζει σε τιποτα παρα μονο στο χρωμα τον ματιων... Ελπιζω το κοριτσακι που περιμενω τωρα να παρει κατι και απο μενα και να μην ακουω παλι το κλασσικο : δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα ειναι ιδιο ο μπαμπας του!!!!!
Ifigeneia έγραψε:Lena έγραψε:χαχααχαααχαχα τελειο το θεματακι!!!!
κ εμενα ο μικρος μου ειναι ΙΔΙΟΣ ο πατερας του!!! ολοιδιος ομως!!!! αν δειτε φωτο του αντρα μου στην ηλικια του μιλαμε δεν καταλαβαινεις οτι ειναι αλλο μωρο!!!! αστα να πανε!!!
οσες με εχετε στο φεις καταλαβαινετε τι εννοω...
Συμφωνώ κι επαυξάνω...
Καιιδίως από κοντά, μοιάζουνε ακόμα περισσότερο!!!!!!
Εγώ ένα θα πω...
Θα είμαι η πρώτη γυναίκα που θα κάνει εξέταση dna για να διαπιστώσει αν το παιδί είναι δικό της!!!!
Η ομοιότητα με τον μπαμπά της δεν παίζεται! Μόνο στα χρώματα δεν του μοιάζει, αλλά δε μοιάζει ούτε και σε μένα!
Ξανθό γαλανομάτικο το Μαράκι, καμία σχέση εμείς!
Εγώ απλά τα βάφω ξανθά για να μην αναρωτιούνται όλοι σε ποιον έμοιασε το παιδί!
Χαχαχαχαχα
Χιχιχιχι! Να την χαιρεστε!Olivia έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ουδέν σχόλιο!!! (Αλλά, αλήθεια, έχει αρχίσει και μου μοιάζει τώρα!!!)
Olivia έγραψε:Εγώ, πάντως, την άποψή μου για ατάκες τύπου "Κοιμόσουν;" την έχω γράψει εδώ: http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_4615.html
Εισαι τυχερη εμενα ουτε αυτο δεν πηρανΜαρία έγραψε:παθούσα και εγώ! αλλά μιλάμε για καρμπόν το παιδί με τον πατέρα του! έχω βαρεθεί να μου λένε όλοι την ίδια ατάκα: καλά κοιμόσουν? όχι ρε παιδιά από όσο θυμάμαι ξύπνια ήμουν! ε μα τι να πω πια! αλλά δεν έχω παράπονο έχει πάρει από εμένα... την ομάδα αίματός μου!
Μαρία έγραψε:Olivia έγραψε:Εγώ, πάντως, την άποψή μου για ατάκες τύπου "Κοιμόσουν;" την έχω γράψει εδώ: http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_4615.html
Ολίβιά μου συμφωνώ απολύτως με αυτά που διάβασα παραπάνω! καταντάει κουραστικό!
και κάτι ακόμα: κιεγώ από τον υπέρηχο το είχα καταλάβει, και μάλιστα όχι τον τρισδιάστατο! και δεν με πίστευαν τότε νόμιζαν ότι είναι ιδέα μου!
και κάτι τελευταίο:ο άντρας σου είναι με την μπουμπού αγκαλιά? τον συμπαθώ πάρα πολύ και συμφωνώ πάντα με τα λεγόμενά του όταν τον βλέπω καλεσμένο σε εκπομπές! να σας ζήσει και πάλι η κορούλα σας!
καλως ορισες στην παρεα μας. Και εμενα η μια μοιαζει στον μπαμπα και την πεθερα μου και η αλλη μοιαζει στην μητερα μου. Φιλικη συμμετοχη εγω. Δεν πειραζει γερες να ειναι . Μπορει να μην μου μοιαζουν εμφανισιακα αλλα πειραν τα χουγια μουioanna έγραψε:Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΛΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ (ΠΡΑΣΙΝΟ)ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης