101 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Δευ Νοε 01, 2010 6:53 am
ΜΠΟΥΜΠΟΥ69
Σιωπηλή δύναμη
ΈΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΄΄ΛΙΓΑ΄΄ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ΄΄
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Δεν ξέρω αν οι γιοι μοιάζουν στις μαμάδες, εμένα πάντως δε μου μοιάζει κανένας τους...
Το έχω ξαναπεί, ο άντρας μου θα μπορούσε κάλλιστα να πει ότι είναι παιδιά του από προηγούμενο γάμο..
Κοιμόμουν??? Το απολάμβανα??? Τα γονίδιά μου δεν τα βλέπω να διαιωνίζονται πάντως.. Και καλά να πάθουν, τόσο μουρόχαβλα που είναι..
Vivian έγραψε:
Χαχαχαχα δεν υπάρχεις!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙfaye έγραψε:ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ Η ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.mamasof(t) έγραψε:αχ κοριτσια!!τα ιδια κ εγω!
η μικρη φτυστη ο μπαμπας!
ευτυχως ομως ειναι ομορφος!
αφου αν καμια φορα μου πουν οτι μου μοιαζει αναρωτιεμαι αν με δουλευουν!
aniakouk79 έγραψε:Και μου έλεγαν ότι οι γιοι μοιάζουν στις μαμάδες!!! Ο γιος μου είναι καρμπόν ο άνδρας μου. Ελπίζω ο δεύτερος να μου μοιάζει λιγάκι!!!
Tziz έγραψε:Κορίτσια θέμα με παιδάκια που μοιάζουν στις πεθερές υπάρχει????
Όταν μου έβαλαν τη μπουμπού πάνω στην κοιλιά μου, έπαθα τέτοιο σοκ, που μου ήρθε να αρχίσω να ουρλιάζω "πάρτε τη από πάνω μου!"
Για να παρηγορηθώ είπα από μέσα μου ότι μοιάζει στον μπαμπά της-τον άντρα μου (αφού κι αυτός στη μαμά του μοιάζει-την πεθερά μου).
Τώρα που μεγαλώνει, κάποιες γκριματσούλες της μου θυμίζουν εμένα, κι αυτό με κάνει να την αγαπάω ακόμα πιο πολύ - γιατί είμαστε και νάρκισσοι!
natassa έγραψε:Tziz έγραψε:Κορίτσια θέμα με παιδάκια που μοιάζουν στις πεθερές υπάρχει????
Όταν μου έβαλαν τη μπουμπού πάνω στην κοιλιά μου, έπαθα τέτοιο σοκ, που μου ήρθε να αρχίσω να ουρλιάζω "πάρτε τη από πάνω μου!"
Για να παρηγορηθώ είπα από μέσα μου ότι μοιάζει στον μπαμπά της-τον άντρα μου (αφού κι αυτός στη μαμά του μοιάζει-την πεθερά μου).
Τώρα που μεγαλώνει, κάποιες γκριματσούλες της μου θυμίζουν εμένα, κι αυτό με κάνει να την αγαπάω ακόμα πιο πολύ - γιατί είμαστε και νάρκισσοι!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το αγοράκι μου της μοιάζει τόσο πολύ που μερικές φορές μου ερχεται να το φωνάξω Μαργαρίτα ( το ονομά της)!Ούτε τα παιδιά της τέτοιο μοιασίδι!!
natassa έγραψε:Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το αγοράκι μου της μοιάζει τόσο πολύ που μερικές φορές μου ερχεται να το φωνάξω Μαργαρίτα ( το ονομά της)!Ούτε τα παιδιά της τέτοιο μοιασίδι!!
sasanath έγραψε:...ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΝΙΚΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!εΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
Nena έγραψε:Καλε κι εμένα ο Αλέξανδρος είναι ίδιος η πεθερά μου, ώρες ώρες παίρνει κάτι γκριμάτσες, ΦΤΥΣΤΟΣ!
Σε μερικές φάτσες μοιάζει και τον πεθερό μου λίγο... Και ελάχιστα καμια φορά τη μάνα μου... Μόνο εμένα δε μοιάζει αυτό το παιδί...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης