26 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 Τρι Νοε 26, 2013 1:59 pm
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πως πήγε η συνέντευξη???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Καλε σαφως και δεν μπορω να αρεσω σε ολους απλα ειμαι στο τσακ να μιλησω ασχημα οποτε απομακρυνομαι,αλλα τωρα το δουλεψα λιγακι.Ειχα κανει και εγω με τη μαμα μου μικρη πολυ ωραια στολιδακια αυτα με το ζυμαρακι δεν λες?Παμε να πλυνουμε τις σιτες γιατι ειναι χαλια και ξεσκονιζω καθε μερα που λεει ο λογος.Πολυ σκονη αυτη δεν τις ειχε κανει ποτε. επανερχομαι αργοτερα να δω για τα στολιδακιαperisteraki έγραψε:υγρασια φουλ! αστα!
ρε, μην εισαι ''χαζο'' ! γινεται να αρεσουμε σε ολους; οχι! ε, μη δινεις σημασια! μην απαντας σε τετοιου ειδους σχολια κ τελος το θεμα! κανε σαν να μη τα βλεπεις!
λοιπον, αλλα τωρα! θα φτιαξω στολιδια κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!! ελπιζω να πετυχουν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την peristeraki στις Τετ Νοε 27, 2013 1:47 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : αντι για δεντρο ''μας'', εβαλα δεντρο ''μου'' . εκ παραδρομης)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pennytol στις Τετ Νοε 27, 2013 2:33 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ορθ.λάθος)
Χαχαχαχαχα! Ο συγκεκριμένος είναι τόσο τσιφούτης, που στην καλύτερη θα φάει μόνος του τα κουλουράκια και το γάλα που θα έχεις αφήσει για τον Santa και στη χειρότερη θα τον ξεβρακώσει για να του πάρει τη στολήpennytol έγραψε:μα και βέβαια!!!
θα τον κρεμάσεις και στο δέντρο και το πρωί των Χριστουγέννων θα σου πει αν ήρθε ο Άγιος Βασίλης!!! Θα μάθουμε επιτέλους αν υπάρχει ή όχι...!!!
Θα του πάρει και τα γένια!pennytol έγραψε:χαχαχα!!! poor Santa! Θα του πάρει και το έλκηθρο;;;
Εγώ το ξέρω οτι υπάρχει αλλά κάποιοι διαδίδουν ανυπόστατες φήμες...και επηρεάστηκα...!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης