Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να σας πω κάτι χωρίς να γελάσετε???????

kat_laz

kat_laz
Πόσο θα ήθελα να ξέρω να δέρνω σαν τον liam neeson!!!!!!!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν κ δεν υποχομαστε, λεγε γιατι νυσταξα! να προλαβω να γελασω λιγο πριν κοιμηθω! χο χο χο

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat_laz έγραψε:Πόσο θα ήθελα να ξέρω να δέρνω σαν τον liam neeson!!!!!!!
αν κ αργησα να το δω γιατι δεν καταλαβα οτι ειχες γραψει πανω απο μενα... ομολογω πως ειναι καλο! δεν ειναι για γελια γιατι κ εγω το εχω πει κατα καιρους.... χο χο χο (α, ξεχασα. ετσι θα γελαω τα Χριστουγεννα) Very Happy 
παω για νανι! τσιου

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασσα έγραψε:Ωραιο εργο τελικα δν το χω δει εχει και 2?Τελεια θα το δω κ αυτο.Παω για νανακια μακια σας.
καληνυχτα!

kat_laz

kat_laz
Καληνύχτααααα Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 850933 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 850933 

kat_laz

kat_laz
Καλημέρα κορίτσιααααα!!!!!

Λοιπόν χτες κατάλαβα ότι δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις εύκολα τα άτιμα τα μικρά μας!!!! Και ακολουθεί laz-story!!!!

Ο κουνιάδος μου έχει γυρίσει και αυτός Λάρισα και ο μικρός έχει φάει κόλλημα μαζί του. Όλη την ώρα πάει στο δωμάτιο του, τον ξυπνάει, του ζητάει να παίξουν κτλ κτλ.
Χτες, εκεί που κυλιόντουσαν στα πατώματα με ένα αυτοκινητάκι χτυπάει το κινητό του και πάει το παιδί να μιλήσει στο δωμάτιο του και κλείνει την πόρτα.
Τρέχει η δικιά μου η σουπιά και κάθεται και τον κοιτάει στο στόμα παρακολουθώντας τι λέει!
Κ-Λάζαρεεεεεεεεεεε
Λ-.................
Γ-Πήγαινε μέσα στη μαμά και έρχομαι και εγώ
Λ- Έλα να παίιιιιιιιιιξουμεεεεεεεε!!!!!
Γ- Να μιλήσω λίγο και έρχομαι
Κ- ΕΛΑ ΕΔΩ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!
(έρχεται)
Κ- Ο θείος μιλάει στο τηλέφωνο με τον γιατρό (μόνο τότε σ'αφήνει να μιλήσεις για ένα λεπτό ανενόχλητη!!). Μόλις τελειώσει θα παίξετε!
Λ-Shocked Shocked 
Κ- (τι έπαθε Παναγιά μου!!!!!!) Τι?
Λ-Που μιλάει? Κοίτα με εβώ! (στα μάτια) Που μιλάει?
Κ- Με το γιατρό!
Λ- ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ Κ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΕΙ!!!!!!!!!!!! Cool Cool Cool Και ξέρεις τι είπε? Ότι φα.....
Κ- ΣΗΚΩ ΣΗΚΩ!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!!!!!!
Λ-μαμά φα μου πάρεις και τους ιβιανους???
Κ- ναι ναι πάμε στο σαλόνι!!
Λ- Κ ΦΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! (φωνάζει στην πόρτα του κουνιάδου μου!)
Κ-ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω, 3 χρονακια ειναι καλη διαφορα για τα παιδια μας! ε; τι λες;Wink Wink Wink Wink 

kat_laz

kat_laz
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι εννοείς????????? δεν καταλαβαίνω!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα,δοξα τω θεω λαζστορυ."Αυτο το κοιτα με εβω στα ματια με λοιωνει".Πονηρο Λαζαρακι,τι παιδακι θεε μου.Κατ κατι πρεπει να κανεις καλα λεει πρωτα εσυ μετα η μαμα κ τελος εγω.Ετσι παμε μ τη σειρα χαχαχα.Καλημερες

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

kat_laz

kat_laz
μου χαϊδεύει το χέρι και είμαστε αγκαλίτσα
Λ- μαμά φα πάρουμε ένα μωρό μαύρο?
Κ-Ήμαρτον Παναγία μου! Πως σου ήρθε παιδί μου?
Λ- ε? φα πάρουμε ένα μωρό μαύρο?
Κ- Γιατί μαύρο αγάπη μου?
Λ- για να είναι όμορφο! βε καταλαβαίνεις????
Κ- Θες ένα μωρό στο σπίτι?
Λ- Very Happy Very Happy  ναι ναι! φα το χαιβεύω έτσι έτσι, φα το βίνω γάλα, φα του βώσω τα playmobil Shocked Shocked Shocked  μαμά φα φέλει playmobil?
Κ- εε ναι θα θέλει...
Λ- ε τι να κάνουμε, ας πάρει! ΈΝΑ μόνο όμως ε??? όχι τα κουνελάκια!!!!
Κ- ε όχι τα κουνελάκια είναι πολύ μικρά και εκείνο θα είναι μωρό. δεν θα κάνει να τα παίρνει.
Λ-φα του βώσω αφρωπάκια!!! να αυτό που παίζει τύμπανο (έχουμε ένα μαύρο ανθρωπάκι στυλ Bob Marley με ένα σαν τουμπερλεκι)
Κ- γιατί αυτό??????????
Λ- Για να χαίρεται που φα είναι ίβιοι!!!
Κ-Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 
Λ-Ε μαμά φα πάρουμε??
Κ- Θα πρέπει η μαμά να το έχει στην κοιλιά της για λίγο καιρό.
Λ- Που εβώ? (δείχνει την κοιλιά του)
Κ- Ναι
Λ- ...........
Κ- ........... (ωραία αυτό ήταν)
Λ-................
Κ-...................
Λ- Μαμά όχι!!!!!!!!! Το φέλω αγκαλιά!!!
Κ- ε μετά θα το παίρνεις!
Λ- Μαμά?
Κ- (ωωωωωωωωωχ) τι?
Λ- απο που φα το βάλουμε το μωρό στην κοιλιά σου??? Από βω (δείχνει τον αφαλό του)? Από κει φα του βίνουμε και παιχνίδια???
Κ- Shocked Shocked Shocked Shocked   Να σου πω...
Λ- Τι??
Κ- Μήπως θες να διαβάσουμε το κουτάβι?? (του τριβιζά: ένα κουτάβι νιώθει μοναξιά)
Λ- ΝΑΑΑΑΑΙ!!!!!!!!!
Κ-(Δόξα τον Θεό την γλύτωσα την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση!!!!!!!!!!!!) Πάαααααμε!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kat_laz στις Πεμ Νοε 28, 2013 11:24 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : (κοτσάνα!!!!))

kat_laz

kat_laz
Πείτε μου ότι σας έχω πει το sakis-story μ' αυτη τη διαφήμιση!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=p2H_qEPzOkU

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν καταλαβαινεις ε;; σουσουραδα κ εσυ! αντε αντε

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα πωπω τι πακετο κ αυτο.Χθες μου εφτιαχνε τα μαλλια κ καλα,και μου ελεγε"τωρα εισαι μια πριγκιπισα μαμα μου"ωωω ελιωσα.Δεν μπορω να το δω ειμαι απο κιν.Νομιζω οχι ομως.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι οχι δεν την ειπες!

kat_laz

kat_laz
Είναι η κικο και το χέρι. Που λέει Διδάξτε στο παιδί σας τον κανόνα του εσώρουχου ( η κάτι τέτοιο τέλος πάντων).
Περιστέρα μου (!!!! πως μου ρθε!!!!!) έχεις δίκιο και το θέλω κιόλας (μάλιστα αυτό το μήνα είχα 4 μέρες καθυστέρηση και μπήκα σε μια φάση να το φαντάζομαι κιόλας!! αλλά δεν...). Αλλά τώρα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Απ τη μία είπαμε να κάνουμε έναν θρησκευτικό γιατί το παραξηλώσαμε σ'αυτό το θέμα. Απ την άλλη μένουμε μαζί με τα πεθερικά μου και τον κουνιάδο μου (τα πεθερικά μου έφυγαν χτες για την οργανική της πεθεράς μου) και ο χώρος είναι περιορισμένος. Δηλαδή εγώ αν ήμουν στη θέση του κουνιάδου μου θα είχα φρικάρει!!!! Από εκεί που το δωμάτιο του ήταν το στυλάκι Bob Marley ξαφνικά έχει παντού παραμύθια, μια ντουλάπα με προβατάκια και αρκουδάκια κτλ κτλ... Και μάλιστα ο Λάζαρος τον έβαλε να ξεκρεμάσει μια ξύλινη μάσκα που είχε στον τοίχο γιατί λέει τον τρομάζει!!!!
Κ-Γ στην πόρτα σου κρέμασε την!!!!
Του είπα μια μέρα Laughing Laughing Laughing 
Αλλά λέω ότι θα θελα απ του χρόνου να κάνω μια προσπάθεια...
Φυσικά πρέπει να πείσω και τον ... δότη!!!!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

kat_laz

kat_laz
Λοιπόν ξεκινάω το γράψιμο γιατί είναι μεγάλη...
Στάκα να την γράψω που λέει και η εκπαιδευτικός μας!!!!!!!! (εκπαιδευτικέ μου που είσαι????? Laughing Laughing Laughing  όποτε ακούω για τα πανεπιστήμια εσένα σκέφτομαι...)

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε παρασανταλο κ εσυ, η Νατασσα σου ειπε για το μωρο θεμα! βεβαια συμφωνω απολυτα! το ζηταει ο λαος!

kat_laz

kat_laz
ΩΧ καλά μωρέ!!!!! μη βαράς!!!!!!!!!
Θα στον στείλω πακέτο και μετά μου λες εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

kat_laz

kat_laz
Καθόμαστε με τον μικρό και βλέπουμε τηλεόραση (πρωί πριν ανοίξουν τα σχολεία). Η πεθερά μου μαγειρεύει. Κάποια στιγμή παίζει αυτή η διαφήμιση και αρπάζω την ευκαιρία…
Κ-Λάζαρε ξέρεις τι λέει αυτή η διαφήμιση?
Λ-Τι??
Κ-Λέει πως μπορεί κάποια στιγμή να έρθει κοντά σου κάποιος (δεν προσδιόρισα γνωστός άγνωστος γιατί δυστυχώς ποτέ δεν ξέρεις!!) και να σου πει να παίξουμε μαζί? Ναι να παίξουμε λίγο αλλά να το πω στη μαμά μου, απαντάμε!!
Λ-…..Shocked 
Κ-Μετά μπορεί να σου πει να σου χαιδέψω το κεφαλάκι?? ΑΦΟΥ με βλέπει η μαμά μου μπορείς, απαντάμε
Λ-……Shocked 
Κ-Μετά μπορεί να σου πει, να βγάλουμε το παντελόνι σου? Τότε τρέχουμε στη μαμά ή στο μπαμπά και φωνάζουμε ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ/ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε κανέναν να δει το παντελόνι μας!!
Λ-……Shocked 
Κ-Κατάλαβες τι σου είπα?
Λ-Ναι μαμά!!

Και τα επαναλαμβάνουμε όλα με ερωτήσεις/απαντήσεις, με στυλ παιχνιδιού κτλ για να του δώσω να καταλάβει τι εννοούμε και τι πρέπει να κάνουμε……

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Β ΜΕΡΟΣ!!!!!!

kat_laz

kat_laz
Το ίδιο μεσημέρι ο Σάκης είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και ο Λάζαρος παίζει δίπλα του. ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!!! Παίζει η διαφήμιση (εγώ είμαι στο δωμάτιο και συμμαζεύω) και ξεκινάει το θέατρο του παραλόγου!!!!!!!

Λ-Να παίξουμε μαζί??
Σ- σε λίγο αγόρι μου…
Ο Λάζαρος τον αγνοεί
Λ-Να σου χαϊβέψω λίγο τα μαλλάκια?
Σ- Shocked Shocked τι?
Λ- Να βγάλουμε το παντελόνι σου???
Σ-Shocked Shocked pale pale 
Λ-Φα το πω στη μαμά και στο μπαμπά μου!!!!!!! Και τρέεεεεχουμεεεεε!!!
Σ- pale pale pale  Τι λες αγόρι μου????
Λ- Ποτε μα ποτέ!!!!!!!
Σηκώνεται και κάθεται σαν τον φακίρη στον καναπέ
Σ-Λάζαρε τι λες???? Ποιος σου τα είπε αυτά???pale pale affraid 
Λ- Μπαμπά μου είπε «να βγάλουμε το παντελόνι σου?» «ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ» φωνάζω και τρέεεεχω!!!!!!
Σ- affraid affraid Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 585182 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 585182  ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Τι λες αγόρι μου!!!!!!! Πότε στο είπαν??????? Κανέναν δεν αφήνουμε να βγάλει το παντελόνι μας!!!!! Θα λες ο μπαμπάς μου θα σε σκοτώσει!!!!!!! (άκου τώρα τι λέει στο μωρό!)
Εγώ στο δωμάτιο κλαίω απ τα γέλια!!Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 536304 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 536304 
Λ- Να παίξουμε μαζί?? Να σου χαϊβέψω λίγο τα μαλλάκια? Να βγάλουμε το παντελόνι σου???
Σ- affraid ΤΙ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ????? ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ?????
Λ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!!!!!!!!!! Φα το πω στη μαμα και στο μπαμπά μου!!!!!! (μα κι αυτό το σκασμένο χειρότερα τα ‘κανε!!!!!!)
Σ-Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 585182 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 585182 ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ??? ΠΟΙΟΣ??? ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ????
Λ-Ποιον??
Σ- Ποιος στα είπε αυτά???
Λ- Ετσι φα λέω!!!!!!!!
Σ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!!! ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!
Λ-Τι έπαφες???
Σ- Σε πείραξε κανείς??????
Και εκεί που ο σφυγμός του έχει αρχίσει να σβήνει παίρνω την απόφαση να τον βγάλω απ τα σκοτάδια!!!
Κ- Laughing Laughing Τι φωνάζεις μωρέ???
Σ- Mad Mad ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!! ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ?????
Κ- Χριστιανέ μου κατέβα απ τα ουράνια!!!!!! Σήμερα το πρωί με αφορμή την διαφήμιση του μίλησα γενικά για να είναι υποψιασμένο!!!
Σ- Ποια διαφήμιση?Shocked Shocked 
Κ- Αυτή με την κικο και το χέρι! Υποτίθεται τηλεόραση έβλεπες!!!!! Δεν είδες ότι άρχισε να τα λέει μόλις έπαιξε η διαφήμιση?????
Σ-Mad Mad  ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!
Κ- Δεν σου είπα να λύσεις sudoku στην κατηγορία ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!!!!!!
Σ- Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 και γιατί δεν μιλάς????
Κ- Είπα λίγο να κάτσω να απολαύσω την ψυχραιμία σου!!!!!
Σ- Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Είσαι με τα καλά σου????? Παίζουν μ’αυτά τα πράγματα?????
Κ- Πας καλά?????? Που να φανταστώ εγώ ότι θα χεστείς πάνω σου και θα νομίζεις άλλα αντι άλλων!!!!
Σ-Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 
Κ- Θα κάθομαι να σου λέω κάθε τρεις και λίγο τι είπαμε την Τρίτη στις 2:54 για να μην πάθεις έμφραγμα????
Σ-Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 
Κ- ………….
Σ-…………….
Κ- Κατούρησε κιόλας στις 11:17 και είπε μαμά κοίτα!!!!! Το νερό έγινε κίτρινο!!!!! Λες να έχει λευκώματα????
Κ-……….
Σ-…………
Κ- Η μαμά σου που είναι?
Σ- Τι την θες?
Κ- Να ρωτήσω μήπως έχουν κανένα zanax ξεχασμένο απ τη γιαγιά!!!!
Σ- ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 311356 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 311356 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 654655 

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ενταξει! μια που εισαστε πολλοι στο σπιτι να 'ρθω για καμια ωριτσα να ξεδωσω; αχααχαχαχαα

kat_laz

kat_laz
αχ έλα!!!!!!! όλες ελάτε!!!!!!! Με τα μωρά σας όμως εεεε????? Για τα αγοράκια έχω αγορίστικα λούτρινα!!! Για τα κοριτσάκια έχω δικά μου μπιχλιμπίδια!!!!!!! Για την Χριστίνα έχω και κίτρινα μανό για τα νυχάκια της και κουζινικά της Μπαρμπι!!!! (όχι καλέ δεν τα δίνω στο μικρό!!!!!!!! τα έχω κρατημένα αν κάνω ποτέ κόρη!!!!!!!!)

kat_laz

kat_laz
Για τον γιώργο έχουμε γκαραζ με 170 αυτοκινητάκια! Για την κατερίνα έχω την μπαρμπι γοργόνα με το γοργονάκι της!
Επίσης έχω μπολίκα γιαούρτια και σπιτικό τραχανά της γιαγιάς!!!! Θα αραδιάσουμε τα μωρά μωρά στο καναπέ που είναι 3 μέτρα, θα τα δώσουμε λούτρινα, θα τα ταϊσούμε κιόλας και μετά κρεβάτια να θέλετε!!!!! Θα τα αραδιάσουμε να κοιμηθούν κιόλας!!!! Για τα μεγάλα έχω ετοιμάσει ζύμη για κουκις με βρώμη! Θα τα ταϊσουμε, θα τους βάλουμε και ένα απ τα 70 dvd που έχει ο μικρός (λόξα δικιά μου να του αγοράζω αυθεντικά dvd της disney απ την εγκυμοσύνη ακόμα!!!) και μια χαρά!!!!
Για εμάς έχω dolce gusto καφέδες και ετοιμάζω αρακά (μπλιαααααχ!!!) και τραχανώτο με πλευρώτους μανιτάρια!!!!
Τι λέεεετε??????Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 4 215994 

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα τελεια! ολα τα εχεις προβλεψει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις