776 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 Τρι Ιαν 07, 2014 1:57 pm
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
ναι οντως....kat_laz έγραψε:Ωραία ήταν και ... τσουχτερα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι οντως....kat_laz έγραψε:Ωραία ήταν και ... τσουχτερα!!
love4 έγραψε:Να σου απαντησω και εγω που τα γνωριζω χαρουλα, ναι υπαρχουν νοσηλευτες ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ...οι νοσηλευτες ειναι απο τις ειδικοτητες που τα εχουν ολα...οταν τελειωσεις τεε εισαι νοσηλευτης ΔΕ..
peristeraki έγραψε:καλημερα ! λεω πρωινιατικα να τοποθετηθω στην ''ουτοπικη'' σας κουβεντα!
λοιπον, στα Ελληνικα νοσοκομεια, υπαρχουν οι βοηθοι θαλαμων, οι βοηθοι νοσηλευτων (Δ.Ε) και οι νοσηλευτες (Τ.Ε και Π.Ε)
προς γνωση και συμμορφωση, σας ενημερωνω οτι ολοι στρωνουν, ολοι αλλαζουν τους ασθενεις και ολοι κανουν νοσηλεια ΕΚΤΟΣ απο τους βοηθους θαλαμων. αυτο φυσικα γινεται γιατι απλα δεν υπαρχει καθηκοντολογιο! εχω δει βοηθους νοσηλευτων με τετοια πειρα και γνωσεις που μου φυγαν τα μαλλια! οπως επισης, εχω δει νοσηλευτες και των δυο βαθμιδων που αφενος δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα (και δεν μιλαω για το ξεκινημα της καριερας) αφετερου ειναι τοσο By the book που απλα οι γνωσεις τους δεν εχουν εφαρμογη στην Ελληνικη πραγματικοτητα.
εγω ειμαι Τ.Ε και σας πληροφορω οτι στην δουλεια με εκπαιδευσε μια Δ.Ε.
Αποδραστε λοιπον απο την ονειρεμενη (κατα τ'αλλα) φρουτοπια και join us στην πραγματικοτητα.
και ναι, Νατασσακι αιμοληψιες κανουμε οπως και φλεβοκαθετηριασμους αλλα ατυπα και παρανομα μιας και ειναι ιατρικες πραξεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την νατασσα στις Τετ Ιαν 08, 2014 2:56 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Ξεχασα να αναφερω κατι που ηθελα.)
peristeraki έγραψε: προσβαλλει εσενα; η μηπως την νοημοσυνη σου;
νατασσα έγραψε:Μου αρεσει που το θεμα σου ειμαι εγω με ανεβαζεις ρε Χαρουλα,ειμαι ενδιαφερον ατομο... οπως και ναχει
την νοημοσυνη σου, εφοσον δεν πιστευεις αυτα που λεει, δεν μπορει να την προσβαλλει. γιατι απλα.... δεν τα πιστευεις!XaroulaTs έγραψε:peristeraki έγραψε: προσβαλλει εσενα; η μηπως την νοημοσυνη σου;
Ακριβως, ναι. Προσβαλλει εμενα. Και την νοημοσυνη μου. Και την αισθητικη μου..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης