826 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 Τετ Ιαν 08, 2014 4:35 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχ ντεμακυυυ οχιιιιι παλι καλα που το πες περιστερακι πολ μπερδεμα εισαι αντε να βαφτιστει να το λεμε με το ονομα το μπουμπουκι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω φαντασου ελεγα να βγει μονο η πεθερα μου και ο αντρας μου ηθελε και την μαμα μου. καλα γενικα δεν εχουμε τετοια θεματα με τον αντρα μου. τα βρισκουμενατασσα έγραψε:Εμενα δεν αρεσε η συμπτηξη στο συζηγο,Και τι φωναζουμε με το πρωτο και το δευτερο αν θυμηθουμε αλλα αν τη ρωτησεις σου λεει και τα2.Εμεις αλλαξαμε πολλα ονοματα μεχρι να αποφασισει ειχαμε θεμα μπραβο σας ομως
περιστερακι πολυ ομορφο το ονομα και παρα πολυ πρωτοτυπο.δεν το εχω ξαναακουσει.εμεις το ονομα το δωσαμε στην 8η μερα και στα 3 παιδια οπου ηρθε παπας στο σπτι.σας εχω πει οτι και εγω τον Διανελλακο μου του εχω δυο ονοματα?peristeraki έγραψε:καλε γιατι να μην θελω; σιγα το επτασφραγιστο μυστικο!
θα βαφτιστει , πρωτα ο Θεος , Αργυρω-Μαρια και θα την φωναζουμε Ύρια. ακομα κ αν δεν ας αρεσει, μπορειτε να το πειτε. εμας μας αρεσε πολυ παντως και ηδη ακουει στο ονομα της! α, ξεχασα να πω... στον σαραντισμο, διαβαστηκαν και οι ευχες των Αγιων που θα παρει το ονομα της. με ρωτησε ο Παπας πως θα την βαφτισω αν θελω να τις διαβασει!
αααααααα και εσυ αργησες να δεις το φιλο εε??mamagoriou29 έγραψε:Ναι το ξέρω για το σαραντισμο αλλα κ εγω δεν ειχα αποφασίσει για το Μάριος ή Παναγιώτης. Περίμενα κορίτσι κ ειχα προετοιμαστεί για αλλα!
για μενα λες ε?νατασσα έγραψε:Οχι και ηθελα να ρωτησω πως προεκυψε γιατι μαρεσε
αχ λες???μα θα ειναι τελειος συνδιασμος!!!!!peristeraki έγραψε:ευχαριστω Ντεμακι! οχι ποιο ειναι το δευτερο;
αχ για φαντασου.. καπως, καπου, καποτε... Διανελλος και Υρια .... ε; σαν μυθιστορημα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης