851 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 Τετ Ιαν 08, 2014 5:26 am
anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Μαμαγοριου τελεια.!!!Σας την εφερε ο αγορινας.!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamagoriou29 στις Τετ Ιαν 08, 2014 5:37 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Φρικαλέα ένιωθε αλλα φρικαρε ήθελα να γράψω)
Κατ ελεύθερα! Η κατάσταση ηταν γιαγελιακ για κλάματα μαζί!kat_laz έγραψε:Μαμά σε πειράζει πολύ που ξεράθηκα στα γέλια???
Συμφωνωωωωωωωωkat_laz έγραψε:Περιστεράκι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε διάβασα στις Μαϊομανούλες!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαkat_laz έγραψε:Η νύφη με το που θα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχ δεν ξερω πως μπαινουν οι τονοι στο πληκτρολογιο.θα το βαλω σε παρενθεση.Διαν(ε)λλος.anatoligew έγραψε:Τωρα πηρα χαμπαρι το σκηνικο κ διαβασα τοσα πολλα,εχω να γραψω τοσα πολλα που απλα δεν θυμαμαι τι ηθελα να γραψω.!!!Ντεμακι που τονιζεται το ονομα.του μικρου.;;;;Περιστερακι τελειο ονομα.!!!Κατ λαζ,εννοειται ηταν να μην κανουμε την αρχη βρε συμπεθερα.!!!!Εμας το νινι εδω κ 3μερες χορευει.!!!!Καλα μην φανταστειτε οτι ειναι κ για dancing with the stars αλλα κανει κατι παραξενα.!!!
Εσυ κανονισεmamagoriou29 έγραψε:Καλα θα γίνουμε οι χειρότερες πεθερές!
Ξέρω ξέρω! Με το μαλακό το κοριτσάκι σου!νατασσα έγραψε:Εσυ κανονισεmamagoriou29 έγραψε:Καλα θα γίνουμε οι χειρότερες πεθερές!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης