Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Demaki!

For you:
Si inachukuliwa kuwa kabisa mama kutoka wakati ulizaliwa hapa kama mimi kwa usahihi kuelewa lugha kwa ajili ya kuzungumza hivyo, basi si kuizingatia

Μπορει και να'ναι  Razz 

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νατασσα σορρυ, αλλα εχω μια απορια, και δεν μπορω να μην την εκφρασω...  Razz 

Τετοια "Αγγλικα" μαθαινεις και την κορη σου??  Twisted Evil 

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματικα το βρισκω τραγικο ολο αυτο.Κατυ απο εσενα δεν περιμενα τετοια αντιδραση.Σε ειχα στο μυαλο μου για μια κυρια(δεν το λεω ειρωνικα)με πολυ καλους τροπους κ σχεδον παντα συμφωνουσα με τις αποψεις σου.Για την συμπεριφορα της χαρουλας δεν θελω να πω κατι γιατι μας εχει δειξει τι ποιοτητα ανθρωπου κουβαλαει κ απο προηγουμενα ποστ της.Αλλα πραγματικα δεν περιμενα τετοια επιθεση απο εσενα κατυ.Οσο δικαιο κ να εχεις.Δεν υποστηριζω ουτε την νατασα ουτε καμια,αλλα πρεπει να λεμε τα σωστα κ τα λαθος.Με στεναχωρει πολυ αυτο το γεγονος γιατι σας ενιωθα παρεα μου καθε μερα τοσο καιρο.Κ ειναι κριμα γιατι μεγαλωνουμε παιδακια ολες μας κ σιγουρα δεν θα θελαμε να αντιμετωπισουν τετοιες επιθεσεις αργοτερα..Αρχιζω κ καταλαβαινω για ποιο λογο εφυγε η ελεεν κ δεν εχει επιστρεψει ακομα.
Sad
Καλο να περνατε κ καλη καρδια.!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνώμη εγώ δεν είπα ποτε οτι σε οτι λέω πρεπει όλοι να συμφωνούν μαζι μου. Απο την άλλη δεν γινεται να μαλωνουμε συνεχεια με την χαρουλα για να υπερασπιζόμαστε την  νατασα οταν η νατασα δίνει δικαιώματα με αυτα που γραφει. Αυτη ειναι η άποψη μου και δεν αλλάζει συγνώμη αν σε απογοήτευσα.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα το τραβηξαμε και ειναι κριμα καττυ πραγματικα καλα να περνατε και να δειτε τα παιδακια σας οπως επιθυμειτε παρακαλια και ευγενεια δεν χωρανε εδω μεσα δεν το λεω σε εσενα τωρα αναφερομαι γενικως ο ανθρωπος οπως μεγαλωνει τετοιους τροπους εχει.Δεν προσεβαλα καμια κοπελιτσα ποτε σα νατασσα σορρυ που εχω ομορφους φιλους και σοι αμερικη αυτη ειμαι αντιο και λυπαμαι που αφηνω καποιες αξιολογες κοπελες πισω μου

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα, εσυ ολο φευγεις Νατασσα, κι ολο εδω εισαι...
Ποσες φορες μας εχεις...αποχαιρετισει, θελεις τα παρακαλια σου, σε παρακαλανε μερικες (μη χασει η Βενετιά βελονι), και συνεχιζεις να γραφεις τις σαχλαμαρες σου, σαν να μην τρεχει τιποτα....  Razz   Razz 

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασσα έγραψε: σορρυ που εχω ομορφους φιλους και σοι αμερικη

Κι εγω εχω σοι στη ν.αφρικη, αυτο δεν σημανει οτι ειμαι διγλωσση σε ελληνικα/τσουανα/ζουλου!!!

mamagoriou29

mamagoriou29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
anatoligew έγραψε:Πραγματικα το βρισκω τραγικο ολο αυτο.Κατυ απο εσενα δεν περιμενα τετοια αντιδραση.Σε ειχα στο μυαλο μου για μια κυρια(δεν το λεω ειρωνικα)με πολυ καλους τροπους κ σχεδον παντα συμφωνουσα με τις αποψεις σου.Για την συμπεριφορα της χαρουλας δεν θελω να πω κατι γιατι μας εχει δειξει τι ποιοτητα ανθρωπου κουβαλαει κ απο προηγουμενα ποστ της.Αλλα πραγματικα δεν περιμενα τετοια επιθεση απο εσενα κατυ.Οσο δικαιο κ να εχεις.Δεν υποστηριζω ουτε την νατασα ουτε καμια,αλλα πρεπει να λεμε τα σωστα κ τα λαθος.Με στεναχωρει πολυ αυτο το γεγονος γιατι σας ενιωθα παρεα μου καθε μερα τοσο καιρο.Κ ειναι κριμα γιατι μεγαλωνουμε παιδακια ολες μας κ σιγουρα δεν θα θελαμε να αντιμετωπισουν τετοιες επιθεσεις αργοτερα..Αρχιζω κ καταλαβαινω για ποιο λογο εφυγε η ελεεν κ δεν εχει επιστρεψει ακομα.
Sad
Καλο να περνατε κ καλη καρδια.!

Πόσο μα πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου! Respect Respect Respect Respect 

pennytol

pennytol
Συμφωνώ κι εγώ με την Ανατολή 100%.  Respect 

Χαρούλα μην το πεις ούτε του παπά...σήμερα ήταν η μέρα σου! Η μέρα που ταΐστηκαν τα trolls.
Οι εμμονές μας δείχνουν πολλά πράγματα για το χαρακτήρα μας. Φυσικά και το ξέρεις αυτό έτσι;;; Τι Υπερπροσοντούχα ΞΕ θα ήσουν αλλιώς;;;

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ειμαι τρολ, ουτε ταϊζω τρολ, ουτε ειμαι υπερπροσοντουχα ( Shocked ) ΞΕ ( Shocked )..

Αν ειστε χαϊβανια, και βρισκετε διασκεδαστικες τις ασυναρτησιες της κοπελιτσας, βοηθεια σας..
Εμενα ομως η υπομονη μου εξαντληθηκε...  Twisted Evil 

Και ειμαι βεβαιη πως συμφωνουν πολλες μαζι μου, απλα δεν θα το πουν ποτε εδω μεσα, για να μη δυναμιτισουν αλλο την κατασταση..

Πραγματικα ομως κοριτσια, ΕΛΕΟΣ...!!!

Και αν δεν σας ΥΠΟΤΙΜΑ το οτι ενα ανοητο κοριτσακι παει να σας "ξεγελασει" με το google translate, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ οτι ειναι bilingual, ε, τι να πω πια.....!!!  Shocked Shocked 

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν φταιω εγω σε καποιον βαθμο, (ουσιαστικα ξερω τι μεριδιο ευθυνης μου αναλογει) ζηταω συγνωμη και απο την Καττυ, και απο την Νατασσα και απο την Χαρουλα.

pennytol

pennytol
ΞΕ= Ξερόλας σοφό μου trollaki!
Θα με μαλώσεις τώρα που ελληνοποίησα μια ξένη λέξη;;; sorry μη με κράξεις κι εμένα!

Αν η υπομονή σου εξαντλήθηκε, η λύση είναι μία: πάνω, πάνω δεξιά "Αποσύνδεση". Το πατάς και ξενοιάζεις.

Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε παρέα, σε κάθε μικροκοινωνία συναντάμε λογής λογής χαρακτήρες. Δικό μας θέμα είναι το πως θα τους διαχειριστούμε. Ευχαριστούμε για τις υποδείξεις σου, θα σε ειδοποιήσουμε αν ενδιαφερθούμε.

Αρκετά σκότωσες τον χρόνο σου και ικανοποίησες το ΕΓΩ σου. Μη μας υποτιμάς υποδεικνύοντας μας πως πρέπει να φερθούμε και σε ποιον επειδή το λες εσύ.

Τα ξαναλέμε.

mhtsaina

mhtsaina
Μέρος της παθογένειας (ή απλώς του χαρακτήρα) της Χαρούλας είναι να επιμένει να χώνεται εκεί που είναι ξεκάθαρο ότι δεν τη θέλουν. Δε θα αλλάξει αυτό.
κατά τα άλλα, catty πιστεύω ότι δε χρειαζόταν ποτέ να υπερασπιστούμε τη Νατάσσα απέναντι στη Χαρούλα με αντιπαραθέσεις, απλώς να την αγνοούμε (δάσκαλε που δίδασκες θα μου πεις). Ούτε έχω κατά τη γνώμη μου δει κάτι τόσο ενοχλητικό στη Νατάσσα, αντίθετα πάντα έχει μια καλή κουβέντα για όλες και είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη ζητήσει. Αυτό με νοιάζει απείρως περισσότερο από το αν έχει ή όχι πτυχία, άλλωστε δεν κάνουμε φροντιστήριο αγγλικών εδώ. Το μόνο που αποδείχθηκε έχω σήμερα για μένα, είναι ότι πρέπει να συζητάμε τα οποιαδήποτε θέματα μεταξύ μας εγκαίρως. Αλλιώς χρονίζουν κι επιτρέπουν σε τρίτους να τα εκμεταλλεύονται για να διασκεδάζουν

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορυ, Μητσαινα, μια διευκρινιση ... εγω ξεκινησα να απανταω πρωτη γι'αυτο και οι συγνωμες. επισης, η Καττυ, πρωτη ειπε οτι δεν εχουν καμια σημασια τα πτυχια.

mhtsaina

mhtsaina
peristeraki έγραψε:σορυ, Μητσαινα, μια διευκρινιση ... εγω ξεκινησα να απανταω πρωτη γι'αυτο και οι συγνωμες. επισης, η Καττυ, πρωτη ειπε οτι δεν εχουν καμια σημασια τα πτυχια.

Μα κι εγώ έχω κάνει το λάθος να της απαντήσω και εδώ και σε άλλα θέματα. Άλλωστε πήγες να εξηγήσεις κάποια πράγματα, όχι να συγκρουστείς μαζί της, άρα δε χρειάζεται να ζητάς συγνωμη νομίζω .. Για το σχόλιο της catty, μάλλον δεν εκφράστηκα εγώ με ακρίβεια, όντως είπε ότι δεν έχουν σημασία τα πτυχία, ύστερα όμως είπε να μην τα ..όλα. Και ρωτάω εγώ: και λοιπόν; Δηλαδή υκαμία από όσες γράφουμε εδώ δεν έχει υπερβάλλει σε κάποιο σχόλιο της για τον Α ή Β λόγο ποτέ; εγώ νομίζω ότι όλες το έχουμε κάνει λιγο πολυ κάποια στιγμή. Ε και; Αυτό εννοώ, πειράζει τόσο πολύ;

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mhtsaina έγραψε:Μέρος της παθογένειας (ή απλώς του χαρακτήρα) της Χαρούλας είναι να επιμένει να χώνεται εκεί που είναι ξεκάθαρο ότι δεν τη θέλουν. Δε θα αλλάξει αυτό.

Ρε χεστηκα για τα πτυχια, τα πιάνα και τα γαλλικα της Νατασσας και του οποιουδηποτε.....!!!
Τις ασυναρτησιες δεν αντεχω...

Επισης φιλτατη Μητσαινα, κι εσυ επιμενεις να χωνεσαι σε θεματα που δεν σε θελουν, και που ενδεχομενως δεν σε αφορουν!  Wink 
Γραφεις κατα καιρους σε ολες τις ομαδες εγκυων, τους κανεις υποδειξεις για την οργανωση των θεματων τους, το συντακτικο τους, κλπ κλπ.. Εχεις μηπως κι εσυ καποιου ειδους παθογενεια, σαν τη δικη μου??  Wink 

Κι ενα τελευταιο...! Οσο "τριτη" και παρεισακτη ειμαι εγω στις ΜαΜα και στις '11, άλλο τοσο εισαι κι εσυ!! Εκτος αν γεννησες και δεν το θυμαμαι. Ε??  Wink 

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και θελω να απαντησετε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.. ποια δεν πεθανε στα γελια με το αγγλικο παραλληρημα της "bilingual"??
Οχι, πειτε μου ειλικρινα...
Και υποσχομαι να μην ξαναγραψω στα θεματα σας!!!  Very Happy 

kat_laz

kat_laz
κριμα... πολύ κρίμα...

pennytol

pennytol
Το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος Χαρούλα.

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασσα έγραψε:Not considered to be absolutely mother from the time you were born here if I correctly understood the language for talking so; Let not pursue it

Ελα Νατασσα, φορ γιου:

http://m.youtube.com/watch?v=a53DkiJ5HDc

Ιτς ε γκουντ γουεϊ του σταρτ λερνιν'..

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pennytol έγραψε:Το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος Χαρούλα.

Merci beaucoup my dear, but why???

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και επειδη επιμενετε να πετάτε χαρταετό, και να κανετε πως δεν καταλαβαινετε τι λεω, θα διευκρινισω το εξης, και δεν θα ξαναασχοληθω με το θεμα...

Δεν με ενδιαφερει κανενα πτυχιο, δεν υποτιμω κανενα επαγγελμα, δεν με απασχολει το ποσες γλωσσες μιλαει καποιος, ουτε τιποτε απο ολα αυτα.

Το θεμα μου ειναι οτι ενα ανοητο κοριτσακι που αερολογει, προσπαθει να με πεισει οτι αυτα που λεει ισχυουν. Οτι πιστευει οτι τα καταπινω ετσι αμασητα.
Της  εχετε κρουσει πολλες φορες τον "κωδωνα", και το συνεχιζει, το παρατραβαει, το ξεχειλωνει...

Ε λοιπον αυτο υποτιμα τη νοημοσυνη μου..
Δεν δεχομαι να πιστευει ενα τετοιο ατομο οτι ΠΙΣΤΕΥΩ οσα λεει.. Και, συγγνωμη, εγω δεν μπορω να το αγνοησω αυτο.. Δεν το αφηνω πλεον να "πεσει κατω" οπως εσεις, διοτι η κοπελιτσα το ΠΑΡΑξηλωσε!  Mad   Mad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την XaroulaTs στις Πεμ Ιαν 09, 2014 11:46 am, 2 φορές συνολικά

mhtsaina

mhtsaina
Γράφω όπου γράφω με γνώμονα να προστατεύσω κάποιο μέλος, όχι να το θίξω. Εσύ τουλάχιστον το ξέρεις από.πρώτο χέρι ότι όπου μπορώ να βοηθήσω κάπως, το κάνω. Και δεν το.μετανιώνω ποτέ. Από κει και πέρα, εδώ γράφω μετά από την ευγενική άδεια που μου έδωσαν τα κορίτσια. Πολλές άγνωστες λέξεις ε; Κρίμα, είχα αρχίσει πραγματικά να αλλάζω γνώμη για σένα, αλλά δεν τελικά ...

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δε θυμαμαι ποια κοπελα το εγραψε ομως θα συμφωνησω με το οτι η νατασα ποτε δεν ενοχλησε καποια , ποτε δεν εκφρασθηκε ασχημα

Επισης ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ διοτι δε με ενδιαφερει και καθολου ποσα αγγλικα γνωριζει ο καθενας..εκτος και αν παιρνει μορια σε καποια προκηρυξη και με περασει Wink 

Επισης πολυ με ενοχλει οποια κοπελα εχει υφος εχθρικο η ειρωνικο προς καποια αλλη χωρις να της εχει δωσει αφορμη

Επισης Χαρουλα δεν καταλαβαινω γιατι γινεσαι πικροχολη..

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν μόλις γύρισα απέξω για να μην νομίζετε οτι κρύβομαι. Σε καμμια περιπτωση δεν συμφωνω με το ύφος της χαρουλας. Ειναι πολυ επιθετική. Στο παρελθόν είχα μαλωσει και εγώ μεταξυ της για να καταλάβετε. 
Τωρα πάμε στο δικο μου κομμάτι που μου αναλογεί. Ναι ήμουν λίγο παραπανω επιθετική απο οσο θα έπρεπε. Θα ζητήσω συγνώμη απο τη νατασα σαν μεγαλύτερη αν παραδεχτεί και η ίδια οτι πολλα απο αυτα που γράφει ειναι εξωπραγματικα. Και έρχεται η επόμενη ερώτηση  , εσένα τι σε νοιάζει μανταμ αν η άλλη σπουδάζει στο χαρβαρντ; Εδω έρχομαι να ξαναπώ οτι πίσω απο την ανωνυμία του ιντερνετ καθεις μπορει να γράψει πολλα. ΑΛΛΑ υπάρχει και μια νοημοσύνη μια κοινή λογική που δεν πρεπει να παραβιάζεται. Οταν αυτη η λογική παραβιάζεται συνεχώς τότε θα πετάγεται συνεχεια η χαρουλα και θα της την λεει. Εμείς τότε πρεπει για να δείξουμε οτι είμαστε καλές να μαλωνουμε με τη χαρουλα και να δικαιολογουμε τα αδικαιολόγητα. Μπορούμε επίσης να κάνουμε τις χαζες και ολα καλα. Η μπορούμε να διαφωνησουμε δημοσίως και να γίνουμε κακές. Εγώ μέχρι τωρα έκανα το δεύτερο δεν ξέρω τι πετρια εφαγα και είπα τη γνώμη μου. Για το ύφος λοιπόν ζητω συγνώμη για την γνώμη όμως δεν αλλάζω γνώμη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις