951 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Πεμ Δεκ 12, 2013 1:56 pm
irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τώρα είναι αργά δηλαδή ε?
Άντε καλά, καλό βάψιμο
Άντε καλά, καλό βάψιμο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irenehr έγραψε:Α ξέχασα να σου πω ότι αύριο δεν θα έχουμε εμείς νερό όλη μέρα!! Το άκουσα σήμερα και σε θυμήθηκα!!!
irenehr έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά πρέπει να είναι μεγάλη βλάβη γιατί δεν θα έχει νερό σχεδόν σε όλο το κεντρικό μέρος του νησιού!!! 9 - 5 λένε...για να δούμε! Ναι τώρα γεμίζουμε κουβαδάκια να είμαστε έτοιμοι!! Όντως πάλι καλά που το μάθαμε εγκαίρως!
ntina_kostas έγραψε:irenehr έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά πρέπει να είναι μεγάλη βλάβη γιατί δεν θα έχει νερό σχεδόν σε όλο το κεντρικό μέρος του νησιού!!! 9 - 5 λένε...για να δούμε! Ναι τώρα γεμίζουμε κουβαδάκια να είμαστε έτοιμοι!! Όντως πάλι καλά που το μάθαμε εγκαίρως!
Γεμίστε ότι μπορείτε!!!Κουβαδάκια,μπουκάλια,κατσαρόλες,λεκάνη από τα ρούχα.Όλα χρήσιμα θα είναι.Μακάρι να μη σας κρατήσει όσο εμάς.
gallida έγραψε:Απ'οτι διαβάζω στο νετ για να γεννηθεί φυσιολογικά πρέπει το κεφάλι του να είναι ανάμεσα στα πόδια μας, δηλ κάθετα εντελώς,εμένα τόσο καιρό το κεφάλι είναι πιο αριστερά, λίγο πιο πάνω από το αριστερό ισχύο μου και κουλουριάζει σαν γατούλα από τα δεξιά.....
Αχ φοβάμαι,μου είπαν ότι είναι επικίνδυνο να ξεκινήσει τοκετός έτσι. Ο γιατρός δεν ανέφερε τπτ ακόμα,εγώ άρχισα να ψάχνω χτες στο νετ
irenehr έγραψε:Χρόνια πολλά Βασούλα!!!
Πάντα ευτυχισμένη και με το καλό να κρατήσετε την μπουμπούκα σου αγκαλίτσα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης