501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #131 Τρι Δεκ 10, 2013 2:46 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
ποπακι μου που εισαι;;;;;;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
gogoulini88 έγραψε:pou einai to poppaki na pei nea??egw evala mia skoupa kai to fai sto fourno..kai mou teleiwse o kapnos re gamwto!
poppaki έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα!
σηκωθηκα στις 4.30 για τσισα και ειχα παλι αιμα και μαλιστα αρκετο.
περιμενω να παει μια ευλογη ωρα και θα παρω τον ντοκ τηλ.
το απογ θα παω σιγουρα απο εκει να με δει.
αχ κοριτσια μου προσευχηθειτε για μενα, να ειναι ολα καλα με το σπορακι μου!!!!
Σοφία 26 έγραψε:βασουλα μου..οκ το μαλλι???
πολυ αγχος για το ποπακι..
τι εγινε με το μαλλι βασουλαςvasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:βασουλα μου..οκ το μαλλι???
Ναι ναι μια χαρά το μαλλί ανέβηκε και η ψυχολογία μας ποιος μας πιάνει!Ναι ρε συ κανένα νεότερο δεν έχουμε ε?
gogoulini88 έγραψε:τι εγινε με το μαλλι βασουλαςvasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:βασουλα μου..οκ το μαλλι???
Ναι ναι μια χαρά το μαλλί ανέβηκε και η ψυχολογία μας ποιος μας πιάνει!Ναι ρε συ κανένα νεότερο δεν έχουμε ε?
εχασα επεισοδιααα
ωχ ωχ ειναι και στις μερες της η βασουλα ποιοσ τη πιανειιιιι
viki1988 έγραψε:καλησπερα βασουλινα μου τι κανεις;;;;;;
με γεια το μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω το Πασχα θα τα κανωvasoula1 έγραψε:gogoulini88 έγραψε:τι εγινε με το μαλλι βασουλαςvasoula1 έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:βασουλα μου..οκ το μαλλι???
εχασα επεισοδιααα
ωχ ωχ ειναι και στις μερες της η βασουλα ποιοσ τη πιανειιιιι
χαχαχα άστα να πάνε αγρίεψα λέμε!! Είπα να τα κάνω όπως τα είχα για πολλά χρόνια δηλαδή ανταύγειες ξανθές..
καλα ειναι βασουλα και το μικρο μπουμπουκακι....εδω βαρεμαρες....μολις μαζεψα κατι ρουχα γιατι απο αυριο λεει κακοκαιρια....θα ριξει και χιονι λενε...για να δουμε.....βαλε φωτο να σε δουμε ντε............vasoula1 έγραψε:
Γεια σου Βικούλα μου γλυκιά!!Τι κάνει το μικρό μπουμπουκάκι?Ευχαριστώ πολύ μια ανανέωση την χρειαζόμουν
mmm mipws na ta vapsw ki egw mayra na pigainei asorti me ti psixoligia mou???????katerinoula έγραψε:καλησπερα τώρα είχα λίγο χρόνο από τη δουλειά και διάβαζα τα μηνύματα σας!!
popaki μας γλυκό τίποτα δε θα είναι θα δεις!!!περιμένουμε νεάκια σου!όλη μας η θετική ενέργεια και σκέψη είναι σε εσένα!!
κορίτσια μη λέτε για μαλλιά γιατι από την κακοκεφιά μου τα έβαψα μαύρα πιο μαύρα δε γίνεται
viki1988 έγραψε:καλα ειναι βασουλα και το μικρο μπουμπουκακι....εδω βαρεμαρες....μολις μαζεψα κατι ρουχα γιατι απο αυριο λεει κακοκαιρια....θα ριξει και χιονι λενε...για να δουμε.....βαλε φωτο να σε δουμε ντε............vasoula1 έγραψε:
Γεια σου Βικούλα μου γλυκιά!!Τι κάνει το μικρό μπουμπουκάκι?Ευχαριστώ πολύ μια ανανέωση την χρειαζόμουν
gogoulini88 έγραψε:mmm mipws na ta vapsw ki egw mayra na pigainei asorti me ti psixoligia mou???????katerinoula έγραψε:καλησπερα τώρα είχα λίγο χρόνο από τη δουλειά και διάβαζα τα μηνύματα σας!!
popaki μας γλυκό τίποτα δε θα είναι θα δεις!!!περιμένουμε νεάκια σου!όλη μας η θετική ενέργεια και σκέψη είναι σε εσένα!!
κορίτσια μη λέτε για μαλλιά γιατι από την κακοκεφιά μου τα έβαψα μαύρα πιο μαύρα δε γίνεται
xaxaxa oxi vre entaxei xroniares meres!!!!!!!!i psixologia mas anevainei siga sigavasoula1 έγραψε:gogoulini88 έγραψε:mmm mipws na ta vapsw ki egw mayra na pigainei asorti me ti psixoligia mou???????katerinoula έγραψε:καλησπερα τώρα είχα λίγο χρόνο από τη δουλειά και διάβαζα τα μηνύματα σας!!
ΑΑΑ δεν θέλω τέτοιααααα
gogoulini88 έγραψε:xaxaxa oxi vre entaxei xroniares meres!!!!!!!!i psixologia mas anevainei siga sigavasoula1 έγραψε:gogoulini88 έγραψε:mmm mipws na ta vapsw ki egw mayra na pigainei asorti me ti psixoligia mou???????katerinoula έγραψε:καλησπερα τώρα είχα λίγο χρόνο από τη δουλειά και διάβαζα τα μηνύματα σας!!
ΑΑΑ δεν θέλω τέτοιααααα
gogoulini88 έγραψε:mmm mipws na ta vapsw ki egw mayra na pigainei asorti me ti psixoligia mou???????katerinoula έγραψε:καλησπερα τώρα είχα λίγο χρόνο από τη δουλειά και διάβαζα τα μηνύματα σας!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #131
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης