26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 #6 Πεμ Δεκ 26, 2013 9:31 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
μηπως επειδη τρωει πολυ τι ν πω δεν ξερω.θα το ρωτησω σημερα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
ευχαριστουμε ντεμακι! ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με τις γουλιες, μιας κ ειμαι ομοιοπαθουσα! αφου ρευεται καλα, 2 κ 3 φορες, τον ξαπλωνω κ μπορει να βγαλει μετα απο 1-2 ωρες. ειναι νορμαλ? η ποσοτητα ειναι 1-2 κουταλιες της σουπας. δεν βγαζει παντα ομως.demaki88 έγραψε:Καλη αναρρωση ροξαν μου!!
nafς έγραψε:
Και εμείς εδώ τα ίδια, μαμ, κακά και νάνι. Παιδιά, έχω την υποψία ότι η κόρη μου είναι γκρινιάρα. Όταν τελειώνει το φαγητό και δεν την παίρνει ο ύπνος, την πιάνει μια γκρίνιαααααααα! Ζητάει στήθος, το δίνω, μου το φτύνει, το τραβάει, μετά πάλι βουτιά, τρώει 2 γουλιές και πάλι από την αρχή. Τι την ενοχλεί δεν καταλαβαίνω...Και γουλίτσες κάνει μετά βεβαια... Καμιά φορά μάλιστα είναι σαν να έχουν κομμένο γάλα οι γουλίτσες της, τι στο καλό;;;
Ετσι κανει κ ο δικος μου κ πιστεψε με ειναι γκρινιαρης πολυ! Δεν κλαιει, γκρινιαζει!! Κ οι δικες μας γουλιτσες ετσι ειναι παντως!
απο 6 μηνων αλλα μη φανταστεις οτι καθοντε μονα τους.γερνουν στα πλαγια.μαρακι27 έγραψε:Hello... Πως ειστε μανουλες; Αχ ποσο σας ζηλευω που ξυπνατε μονο μια φορα μεσα στη νυχτα...3μερες μου το εκανε&γλυκαθηκα αλλα γυρισαμε στις παλιες καλες μερες των2-2,5 ωρων ανυπομονω να στρωσει καποια στιγμη ο υπνος του! Την Δευτερα παμε παιδιατρο για εμβολιο&να δουμε ποσο μεγαλωσε...
Ντεμακι εσυ που εισαι τριτομανουλα για πες, απο ποτε ξεκιναμε να βαζουμε τα μωρακια μας να καθονται στον κωλο;;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης