Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
197 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 197 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?Βασουλα να τους χαιρεσαι!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 215994 

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν η εχουν εορταζομενους!! μεγαλη γιορτη σημερα!! η μιση χωρα γιορταζει!

η Σοφια δεν ειχε γιατρο σημερα?μπηκε να μας πει τι εγινε?

Ριτακι μπραβο κοπελα μου,καλα αποτελεσματα να εχεις και να πανε ολα δεξια!

εγω κοριτσια τελειωνω με το πενταμηνο μου σε λιγες μερες και εχω μια μελαγχολια.να πω οτι ο δικος μου κανει μεροκαματα καααπου καπου και δουλευα μονο εγω με πενταμηνο που πηρα την Παρασκευη τα πρωτα λεφτα(καλοκαιρι ηταν ακομα οταν ξεκινησα θυμαμαι).βεβαια παραπονο δεν εχω,εχουμε καβατζα στην τραπεζα χρηματα που μας φτανουν για αρκετο καιρο ακομα μιας και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εχουμε νοικι,και γενικα ειμαστε και οι 2 πολυ του μεσα.λογαριασμοι οκ την παλευουμε,οποτε θυμιθει βοηθαει και η πεθερα(παρολο που ειχε πει οτι δε θα πληρωσετε ουτε ενα λογαριασμο οσο μενετε στο σπιτι αυτο-που ειναι το πατρικο του αντρα μου),αλλα να σκεφτομαι οτι εχουμε εξετασεις,ερχεται ενα μωρο στον κοσμο σε λιγο καιρο που θα εχει εξοδα....
ο Θεος ειναι μεγαλος,προσπαθω να μη με παιρνει απο κατω,αλλα ειναι κλειστος ο δικος μου και τον βλεπω που στεναχωριεται....και με πιανει κ μενα...

bourboulithra

bourboulithra
καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?Βασουλα να τους χαιρεσαι!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 215994 

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν η εχουν εορταζομενους!! μεγαλη γιορτη σημερα!! η μιση χωρα γιορταζει!

εγω κοριτσια τελειωνω με το πενταμηνο μου σε λιγες μερες και εχω μια μελαγχολια.να πω οτι ο δικος μου κανει μεροκαματα καααπου καπου και δουλευα μονο εγω με πενταμηνο που πηρα την Παρασκευη τα πρωτα λεφτα(καλοκαιρι ηταν ακομα οταν ξεκινησα θυμαμαι).βεβαια παραπονο δεν εχω,εχουμε καβατζα στην τραπεζα χρηματα που μας φτανουν για αρκετο καιρο ακομα μιας και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εχουμε νοικι,και γενικα ειμαστε και οι 2 πολυ του μεσα.λογαριασμοι οκ την παλευουμε,οποτε θυμιθει βοηθαει και η πεθερα(παρολο που ειχε πει οτι δε θα πληρωσετε ουτε ενα λογαριασμο οσο μενετε στο σπιτι αυτο-που ειναι το πατρικο του αντρα μου),αλλα να σκεφτομαι οτι εχουμε εξετασεις,ερχεται ενα μωρο στον κοσμο σε λιγο καιρο που θα εχει εξοδα....
ο Θεος ειναι μεγαλος,προσπαθω να μη με παιρνει απο κατω,αλλα ειναι κλειστος ο δικος μου και τον βλεπω που στεναχωριεται....και με πιανει κ μενα...

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου!
εμεις ολα καλα απο το γιατρο,ακουσαμε την καρδουλα  Very Happy  Very Happy  Very Happy  οι μετρησεις ειναι αναλογες των ημερωμηνιων!!!
ολα τελεια! τελος του μηνα θα κανουμε κ την αυχενικη διαφανεια!!!
κλεινω το μηνα μου 8 αυγουστου αλλα πρωτα ο Θεος,λογο 2ου παιδιου μεχρι τελος ιουλιου μου ειπε!!!
αυτα τα ωραια!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?Βασουλα να τους χαιρεσαι!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 215994 

μαρακι μου καλημερα!
μη μασας,τα παιδια δεν θελουν κ τοσα πολλα οσο νομιζουμε!
πλεον μπορεις να βρεις κ πολυ οικονομικα πραγματα!
αν υπαρχει κ καποια φιλη ή γνωστη που θα σου δωσει ή θα σου δανεισει πραγματα και ρουχα ...παρτα!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
RITAKI30 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!ΚΑΡΑ-ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ!!ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 727892 

ριτακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 50580 
σου εχουμε αυτη την φορα να πανε ολα κατ' ευχην!!!!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera ti kanete?egw ftiaxnw to fagaki mou!!perase kai i prwti mera sti douleia meta tis giortes ouf!!!ayrio pempti mia xara!!
ritaki sygxarhthria!!!!

RITAKI30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΑΘΑ ΧΟΡΙΚΗ 380 ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ 20 (ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ..

darsel

darsel
καλησπερα κουκλες!

Ritaki συγχαρητηριο, ολα καλα να σου πανε και να περασεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Ρε Μαρακι μην σκας ολοι πανω κατω τα ιδια ζορια περναμε αλλα δεν γινεται να βαλουμε και φρενο στη ζωη μας!

Εγω σημερα πηγα παλι στο κεντρο εξωσωματικης - μονο τα φαρμακα βγαινουν γυρω στα 1300 ευρω και το κεντρο θελει αλλα 2700. Με το καλημερα σας δηλαδη πανε 4 χιλιαρικα. τι να πω το 2014 μου μπηκε μια χαρα, μεχρι να βγει θα μας εχει φαληρισει!!!!!!!!

RITAKI30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ..ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 970 ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ 28 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΤΕ... Sad Sad Sad 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου.....καλε που ειστε ολες;;;;;γιατι δεν μπαινετε;;;;;
σοφακι μου τελεια τα νεα σου απο το γιατρο....μια χαρα.....
αννουλα μου γλυκια τι κανεις;;;;;ελπιζω αυτη τη φορα ολα να πανε καλα και να μην ξαναχριαστει να ταλαιπωρηθεις και να βαλεις και το χερι στην τσεπη.....στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.....
ποπακι μου πως εισαι;;;;;;
μαρακι μου μην αγχωνεσαι για τα λεφτα....σημασια εχει να παρεις το μωρακι σου στην αγκαλια και ολα θα ερθουν.....δεν χρειαζεται να τα εχει ολα.....και πιο λιγα να εχει σημασια εχει να εχει την υγεια του.....κανενας γονιος δεν μπορει να προσφερει πλεον τα παντα στο παιδι του....
βασουλινα μου εσυ λογικα θα εχεις εργασια και χαρα.....

darsel

darsel
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου.....καλε που ειστε ολες;;;;;γιατι δεν μπαινετε;;;;;
αννουλα μου γλυκια τι κανεις;;;;;ελπιζω αυτη τη φορα ολα να πανε καλα και να μην ξαναχριαστει να ταλαιπωρηθεις και να βαλεις και το χερι στην τσεπη.....στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.....
μαρακι μου μην αγχωνεσαι για τα λεφτα....σημασια εχει να παρεις το μωρακι σου στην αγκαλια και ολα θα ερθουν.....δεν χρειαζεται να τα εχει ολα.....και πιο λιγα να εχει σημασια εχει να εχει την υγεια του.....κανενας γονιος δεν μπορει να προσφερει πλεον τα παντα στο παιδι του....

εεεεμμμμμ πεστα ρε Βικυ τι εχουνε παθει ολες? Τωρα που εχω αδεια εγω και μπορω να μπαινω εξαφανιστηκαν ολες. Απο Δευτερα που θα παω παλι στη δουλεια θα τις πιασει παλι λογοδιαρροια!!!!!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 
τι κανετε?
αννουλα τι κανεις κοριτσαρα μου?
βικακι φιλακι στο μπεμπη!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου.....καλε που ειστε ολες;;;;;γιατι δεν μπαινετε;;;;;

Γεια σου Βικάκι μου γλυκό!Τι κάνεις πως είσαι?Όπως το είπες εργασία και χαρά!Και νύστα πολύ νύστα!Αλλά δόξα το θεό που βρήκα δουλίτσα έστω και για 5 μήνες δεν παραπονιέμαι!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:

εεεεμμμμμ πεστα ρε Βικυ τι εχουνε παθει ολες? Τωρα που εχω αδεια εγω και μπορω να μπαινω εξαφανιστηκαν ολες. Απο Δευτερα που θα παω παλι στη δουλεια θα τις πιασει παλι λογοδιαρροια!!!!!!!

Γεια σου Αννούλα μου τι κάνεις?Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε είσαι καλά?Διαβάζω τα νέα σου Smile Ελπίζω πολύ γρήγορα να έχεις ευχάριστα..

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 
τι κανετε?

Κοριτσάκι μουυυυυυυυ τι κάνεις??Μου λείψες!!

darsel

darsel
βασουλινα μου σοφακι μου μια χαρα ειμαι εδω πολεμαω τους δρακους οπως ολες μας!

ειστε καλα???

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:βασουλινα μου σοφακι μου μια χαρα ειμαι εδω πολεμαω τους δρακους οπως ολες μας!

ειστε καλα???

Καλά πουλάκι μου μια χαρά δόξα το θεό!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:βασουλινα μου σοφακι μου μια χαρα ειμαι εδω πολεμαω τους δρακους οπως ολες μας!

ειστε καλα???

μια χαρα αννουλα,δοξα το Θεο!
αννουλα μακαρι να μη χρειαστει να πολεμησεις πολυ ακομη!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
τι κανετε?

βασουλα μουυυυυυ!
τι να σου κανω,τωρα εισαι εργαζομενο κοριτσι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα φατσουλίτσες μου τι κάνετε?όλα καλά?γύρισα και εγώ την περασμένη Παρασκευή αλλά δεν είχα υπολογιστή να μπω να δω τα νεάκια σας και στη δουλεια μεχρι να μπω σε σειρά δεν είχα χρόνο αλλα σας σκεφτόμουν flower flower flower 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κατερινουλα!
χρονια πολλα και καλη χρονια!
πως περασες?

darsel

darsel
Σοφία 26 έγραψε:

ειστε καλα???

αυτο εξαρταται απο τον Υψιστο και απο τον γιατρο! τουλαχιστον μου ειπε οτι μεσα στο 14 θα εχει λυθει το θεμα! αντε να δω!

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κατερινουλα!
χρονια πολλα και καλη χρονια!
πως περασες?

καλή χρονιά να έχουμε Σοφάκι μου!!!πέρασα πάρα πολύ ωραία κάθε μέρα μαζί με τον αντρούλη μου!!! γέλασα παρα πολύ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:

ειστε καλα???

αυτο εξαρταται απο τον Υψιστο και απο τον γιατρο! τουλαχιστον μου ειπε οτι μεσα στο 14 θα εχει λυθει το θεμα! αντε να δω!

στο ευχομαι κοριτσι μου,πραγματικα!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
τι κανετε?

βασουλα μουυυυυυ!
τι να σου κανω,τωρα εισαι εργαζομενο κοριτσι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 15 417472

Ναι τρομάρα μου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις