401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 Κυρ Ιαν 12, 2014 7:15 am
katerinoula
Πανταχού παρούσα!
καλησπέραααααααααααα κοπελαρες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
γεια σου βαλεντινακι τι κανεις!!!
μια χαρα σιγουρα αφου εισαι πλεον με τον αντρουλη σου συνεχεια!!!
εγω καλα ειμαι. εχω λιγο τον λαιμο μου,αλλα κατα τ' αλλα καλα.
αυριο εχω αυχενικη και προσευχομαι να πανε ολα καλα!!!
καλημερα και φιλια και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!
viki1988 έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια....τι κανετε;;;;;
ποπακι μου.....ολα θα πανε μια χαρα...μην αγχωνεσαι για τπτ....μια χαρα θα ειναι το σπορινι σου......
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!
τι κανετε??
εγω τρωω τα πορτοκαλακια μου και μπηκα να πω την καλημερα μου!
ποπακι μου ολα καλα θα πανε!
βαλαντακι μου γλυκο καλημερα!!!
βικακι,φιλι σε σενα κ στο μπομπιρα!!!
twra 9a mageirepseis vasoulaaaaaaaaaaaaa?eprepe na to eixes idi etoimo........vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Βαλεντινάκι μου γλυκό τι κάνεις?Καμιά συνταγή θα κάνουμε?Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Χαθήκαμε ελπίζω να είσαι καλά και το σπορίνι καλύτερα!Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχεις καθόλου περιμένω νέα σου!Σοφάκι μου γλυκό με τα πορτοκαλάκια σου!Φρουτού μου εσύ!!Βικάκι μου γλυκό με τον παίδαρο!!Πως είσαι?Κοντέψανε οι μέρες!!Πολλά φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!Εγώ έχει λίγο που γύρισα από την δουλειά και πάω να μαγειρέψω!
Σοφία 26 έγραψε:μια χαρα ο μικρος,μολις ηρθε απο το σχολειο!
και το σπορακι ελπιζω καλα!
βαλαντακι μου εχω φαει τοσα πορτοκαλια οσα δεν ειχα φαει ποτε μου!!!
μαλλον επειδη με ξεδιψουν!
εσυ τι κανεις ζουζουνα μου?
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Βαλεντινάκι μου γλυκό τι κάνεις?Καμιά συνταγή θα κάνουμε?Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Χαθήκαμε ελπίζω να είσαι καλά και το σπορίνι καλύτερα!Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχεις καθόλου περιμένω νέα σου!Σοφάκι μου γλυκό με τα πορτοκαλάκια σου!Φρουτού μου εσύ!!Βικάκι μου γλυκό με τον παίδαρο!!Πως είσαι?Κοντέψανε οι μέρες!!Πολλά φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!Εγώ έχει λίγο που γύρισα από την δουλειά και πάω να μαγειρέψω!
gogoulini88 έγραψε:twra 9a mageirepseis vasoulaaaaaaaaaaaaa?eprepe na to eixes idi etoimo........vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Βαλεντινάκι μου γλυκό τι κάνεις?Καμιά συνταγή θα κάνουμε?Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Χαθήκαμε ελπίζω να είσαι καλά και το σπορίνι καλύτερα!Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχεις καθόλου περιμένω νέα σου!Σοφάκι μου γλυκό με τα πορτοκαλάκια σου!Φρουτού μου εσύ!!Βικάκι μου γλυκό με τον παίδαρο!!Πως είσαι?Κοντέψανε οι μέρες!!Πολλά φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!Εγώ έχει λίγο που γύρισα από την δουλειά και πάω να μαγειρέψω!
vasoula simera perase mia kopela apo thn douleia pige na akousei kardiaki leitourgia itan poli siginitiko eipe.skeftika: 8a to zisw pote egw auto??????????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax perimenw na perasei aytos o minas giati apo ton epomeno kai meta exei na ginei xamoooooooooos
valgreg έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Βαλεντινάκι μου γλυκό τι κάνεις?Καμιά συνταγή θα κάνουμε?Ποππάκι μου γλυκό τι κάνεις?Χαθήκαμε ελπίζω να είσαι καλά και το σπορίνι καλύτερα!Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχεις καθόλου περιμένω νέα σου!Σοφάκι μου γλυκό με τα πορτοκαλάκια σου!Φρουτού μου εσύ!!Βικάκι μου γλυκό με τον παίδαρο!!Πως είσαι?Κοντέψανε οι μέρες!!Πολλά φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!Εγώ έχει λίγο που γύρισα από την δουλειά και πάω να μαγειρέψω!
καλως το κοριτσακι μας!πως πηγε η δουλιτσα Βασουλα μου?εγω εκανα δουλιτσες απο το πρωι γτ ο αντρας μου εχει υπηρεσια και αυριο να τον αφησω με την ησυχια του να κοιμηθει.
τι καλο μαγειρευεις?
bourboulithra έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Καλά έκανες κοριτσάκι μου γλυκό!Καλά πάει κάθε μέρα και καλύτερα δόξα το θεό!Είμαι σε γραφείο μας έχουν δώσει και αντικείμενο δουλειάς οπότε περνάνε ευχάριστα τα πρωινά!Έκανα μπάμιες με πατατούλες εσύ τι καλό?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την poppaki στις Τρι Ιαν 14, 2014 3:53 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης