51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #20 Δευ Ιαν 06, 2014 2:16 am
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
ουτε κ εγω ειμαι ετοιμη για αποθηλασμο ρε γαμωτη! πρεπει ομως σιγα σιγα γιατι δεν υπαρχει λυση. παω να μαγειρεψω κ θα ξαναρθω σε λιγο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μα γιαυτο την λενε πατσουρου γιατι σε οτι λέμε κολλάει σαν patch! Ειναι patchουρου!pennytol έγραψε:Γιουχου κορίτσια!!!
Άρα Catty η Πατσούρου έχει δίκιο...το θέμα είναι να το αποφασίσει η μαμά...!
πεννυ οι απανταχου ειναι το θεσσαλονικη ομαδα μητρικου θηλασμου κ μητροτητας;εκει μπαινω απο το φβ της αδερφης μου το χρησιμμοποιω κ εγω.pennytol έγραψε:τα emoticons ήταν αποτυχία το ομολογώ!
Αλλά σάλτσες δεν έγραψα καλέ κυρία αφού!!! Μη μαλώνεις!
Όσο για τις απανταχού...αν ρωτούσε εκεί το περιστεράκι και έβλεπαν τι απαντάω...θα με διέγραφαν επιτόπου πιστεύω...!!!
Μόνο εδώ ξέρεις να γράφεις πατάτες!pennytol έγραψε:demaki οι απανταχού θηλάζουσες είναι άλλο γκρουπ, αλλά κι αυτό που μπαίνεις στην ουσία το ίδιο είναι! Κι εγώ μπαίνω σ'αυτό και μπαίνω και στο Θεσσαλονίκη: Εγκυμοσύνη - Τοκετός- Θηλασμός. Έχουν ωραίες πληροφορίες αν δεις στα αρχεία της ομάδας, δίνουν και συμβουλές αν χρειαστείς! Όλα καλά είναι!
ναι καλα ειναι.λυνω αρκετες αποριες.μερικες φορες βεβαια βλεπω κ κατι παραλογα για μενα αλλα γενικα ειναι καλο.pennytol έγραψε:demaki οι απανταχού θηλάζουσες είναι άλλο γκρουπ, αλλά κι αυτό που μπαίνεις στην ουσία το ίδιο είναι! Κι εγώ μπαίνω σ'αυτό και μπαίνω και στο Θεσσαλονίκη: Εγκυμοσύνη - Τοκετός- Θηλασμός. Έχουν ωραίες πληροφορίες αν δεις στα αρχεία της ομάδας, δίνουν και συμβουλές αν χρειαστείς! Όλα καλά είναι!
Ανατολή ούτε εγώ θα πήγαινα στο Παιδων γιατί θα φοβόμουν αυτό που είπε η Catty μην αρπάξει και κανένα άλλο μικρόβιο! Θα πήγαινα στο ιατρείο ή θα καλούσα την παιδίατρο σπίτι!
Αυτη!pennytol έγραψε:Λογικά θα το δίνεις πρωί και βράδυ, αλλά φαντάζομαι θα σου πει κι ο παιδίατρος πόσα ml και κάθε πότε.
Με τον ύπνο τα πράγματα είναι δύσκολα... αλλά υποθέτω αν σταματήσεις τους θηλασμούς μέσα στη μέρα και θηλάζεις όλο και λιγότερο και το βράδυ το στήθος θα σταματήσει να παράγει και η μικρή σου κάποια στιγμή θα το φτύνει από μόνη της!
Αλλά θα πρέπει να βρεις άλλο τρόπο να την νανουρίζεις...!
Roodie πως πας με το θηλασμό; Πες μας την ιστορία της γέννας σου, πολύ μ'αρέσουν αυτα... αν θες φυσικά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης