126 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Παρ Ιαν 10, 2014 1:58 am
vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια δεν πηρα τον γιατρο γιατι δεν ειμαι σηγουρη οτι ηταν αιμα ! αν συνεχιστει θα παρω !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irenehr έγραψε:Βασούλα μην αγχώνεσαι! Σε κάθε περίπτωση πάρε τηλ το γιατρό σου για να ηρεμήσεις! Και ας μην είναι τίποτα!
Εγώ είχα πάρει πιο ζεστή κουβέρτα αγκαλιάς (όχι fleece) γιατί είχε πολύ κρύο όταν γέννησα. Τώρα μέχρι τον άλλο μήνα που θα γεννήσεις Βασούλα μπορεί να έχει καλοκαιριάσει
Ματινάκι γιατι είπες για 18 του μήνα για τοκετό?Θύμησέ μου λιγάκι..Το άγχος τώρα είναι να μην ξαναγυρίσει σε άλλη θέση η μικρήmatinaki1990 έγραψε:γαλλιδουλα τελειαααααα...σου ρχεται η μπουμπου...περπατα κ θα ερθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ληδα ειπε θα μας την πληρωνε την προικα.....για να δουμεεε..
vasoulagal έγραψε:ματινακι μια χαρα η μπεμπουλα 3 κιλακια ! σοφακι κανω μια προβλεψη μεχρι μεθαυριο θα εχει βγει η μπεμπα κοιτα να ενημερωσεις εε
λοιπον, να σας πω και τα δικα μου νεα τωρα ! ειδα παλι καφε αιμα , πηρα τηλ τον γιατρο και μου πε να παω να με δει ! μπηκα αρχικα nst ειχα κατι συσπασουλες αλλα οκ ! μετα με εξετασε κολπικα ( υπερυχο ) μου ειπε οτι δεν βλεπει καποια αποκοληση ομως ο πλακουντας ( που πλεον εχει γινει παραχειλιος ) απεχει μολις 1 εκ απο τον τραχηλο και μπορει με την παραμικρη κουραση να τριφτει και να δωσει αιμοραγια ! μου ειπε κρεβατι , κι οταν μπω στον μηνα μου να φυγω σουμπητη για αθηνα και να κοιταξω να ειμαι και ( αν οχι μεσα ) πολυ κοντα στο μαιευτηριο !!!! ειμαι πολυ επιφοβη ! τον ρωτησαα αν πλεον γινεται φ.τ. και με κατσαδιασε , μου λεει γινεται αλλα αυτο να ειναι το τελευταιο που σε απασχολει τωρα, να λες πρωτα απο ολα να βγεις καλα εσυ και το παιδι ! σκιαχτηκα λιγο κοριτσια , αλλα πειστευω να καταφερω να μπω στον μηνα μου ! στεναχωριεμαι λιγο, γιατι δεν το μπορω και το κρεβατι, και δεν προλαβα να κανω και τα ψωνια ολα αλλα τι να κανω , υπομονη για τη μπεμπουλα !
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης