1 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Τετ Ιαν 08, 2014 3:39 am
kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε να δουμε ποσες κ ποιες θα γεννησουμε σε αυτο το θεματακι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
kate_85 έγραψε:Ελιν ο διαβητης κυησης παιζει ρολο για καισαρικη εαν το μωρο εχει "τσιμπισει" πολυ απτο περισσευουμενο ζαχαρο της μαμας του και ειναι μεγαλοσωμο αρα μπορει να τραυματιστει με τον Φ.Τ
αλλα και παλι δεν νομιζω οτι αυτο προγραμματιζετε εαν δεν παιξει ρολο το μεγεθος, η θεση του, καποια επιπλοκη την ωρα του Φ.Τ
Το μονο που ξερω οτι λογω διαβητη σνηθως στις 38 εβδομαδες τον παιρνουν το μωρο εσυ τις εχεις ξεπερασει ετσι?
Μην νιώθεις τύψεις.Κι γω δουλειά ήμουν συνέχεια αλλά η μπέμπα έχει λάθος θέση, άσχετα αν δεν είναι ισχυακή. Εμένα μου πετάγονται τα πόδια στα πλευρά μου,χώρια ότι κοιτάει προς τα έξω.elin1 έγραψε:ναι kate ειχα φυγει λιγο απο το γραφειο, αλλα τωρα που γυρισα τα διαβασα, και γι αυτο εκανα edit πριν στην απαντηση μου, ναι ειμαι στην 39η εβδομαδα. ο γιατρος εδειξε ψυχραιμος με το θεμα του ζαχαρου, απο τη στιγμη που με διατροφη εχει ρυθμιστει και που το μωρο δεν ειναι μεγαλοσωμο. ουφ κοριτσια μπορει να ειναι απλα ανασφαλειες της στιγμης απλα τα λεω λιγο να μου φυγει ο καημος. ολοι οι γιατροι μου λενε να μην το ρισκαρω με τη μυωπια και ειναι και συγγενεις μου καποιοι απο αυτους. μετα σκεφτομαι οτι ετσι κι αλλιως δεν εχει γυρισει κιολας, νιωθω ΚΑΙ γι αυτο ενοχες, νιωθω οτι εγω φταιω που δεν εχει γυρισει, που δεν περπατουσα που ερχομουν συνεχεια γραφειο κλπ κλπ...
mariameint έγραψε:Βασούλα, η περίπτωσή σου είναι από αυτές που μας κάνουν να ευγνωμονούμε την εξέλιξη της ιατρικής και να χαιρόμαστε που υπάρχει η καισαρική. Είναι μονόδρομος και χωρίς αυτήν θα κινδυνεύατε και εσύ και το μωρό. Σε νοιώθω. Ούτε κι εγώ θέλω να μου συμβεί αλλά αφού δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Ελιν μου, μην νιώθεις τύψεις που το μωρό είναι ισχυακό. Στην περίπτωσή μας το περπάτημα δεν κάνει καλό γιατί αντί να γυρίσει μπορεί να εμπεδωθεί με τον ποπό. Εγώ συμβουλεύτηκα και κάποιες άλλες μαίες, έκανα κάποιες ασκήσεις και κάποια κόλπα (κουδουνάκια, φακούς ) και απλά εύχομαι να έχει γυρίσει. Βλέπεις έχω στο ιστορικό μου ήδη μια φυσιολογική γέννα χωρίς επισκληρίδιο και θα μου κάτσει πολύ άσχημα μια καισαρική.
gallida έγραψε:Ασχετο...αλλά έχουμε δικηγόρο στην παρέα μας εδώ?Εχω κάποιες ερωτησούλες
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης