Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

626 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 6:15 am

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ματινακι να σου ζήσει!! Γερό κ καλότυχο ναναι!!!

Μαρία πολυ ενδιαφέρον αυτο που λες με τα άλματα! Δεν το ηξερα. Κι εμας εχει αλλαξει κάπως.. Τουλαχιστον σε δυο ταισματα θα το κάνει αυτο: τον ταιζω, τρώει οσο φαει, μετα τον αφήνω μ ρευτει τον αλλάζω τον καθαρίζω κ τον κοιμίζω λιγο, κ ενω εχει κοιμηθει στην αγκαλια, μόλις τον βάζω στο λίκνο ξυπνάει κ δείχνει ότι ξαναπειναει - στην αρχη δεν τον καταλάβαμε κ δεν ξέραμε τι εχει. Τωρα που το καταλάβαμε είναι όντως πείνα, μόλις του δωσω πακι μπιμπερον τρώει ακόμη κάμποσο. Μυστήρια πραγματα. Ο πατέρας μου ειπε ν παρουμε κ κίντερτε ή χαμομήλι να του δινουμε σε αυτα τα ενδιάμεσα γτ καμια φορα μπορει ν είναι δίψα κι οχι πείνα.

Στο ταισμα των 5 λεω να δοκιμασω κι αυτο το επιστημονικής φαντασίας γκατζετ της μεντελα που μοιαζει με θηλασμο. Αντε να δούμε τι θα γίνει. Κορίτσια είναι ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ διότι κρεμάς σαν κολιέ το μπουκαλάκι στο λαιμο, απο εκει βγαίνουν σωληνακια τα οποια κολλας στο στήθος ακριβώς στη θηλη κ το μωρο βαζει τη θηλη στο στομα αλλα ουσιαστικα τρώει απο το σωληνακι. Πολυλ γελοίο, να δούμε θα τα καταφερω;

Αύριο αν η μικρη μας είναι καλά, ισως νας αφήσουν να της δοκιμάσουμε μπιμπερο!!!

627 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 6:27 am

irenehr

irenehr
Γεια σας κορίτσια!!!
Ματινάκι να σου ζήσει και πάλι!! Θα περιμένουμε νέα!!
Ιόλη και εμένα έτσι είναι ο μικρός κάποιες φορές τη μέρα! Τρώει, δεν θέλει άλλο (σχεδόν κοιμάται), ρεύεται, τον αλλάζουμε και μετά που πάει στο κρεβάτι του ξυπνάει και γκρινιάζει και φτου και από την αρχή! Όσο και να προσπαθώ να το ξεγελάσω αν δεν ξαναφάει δεν ηρεμεί!!
Επίσης χθες 2-4 τα μεσάνυχτα γκρίνιαζε συνέχεια χωρίς να θέλει να φάει, ενώ ήταν καθαρός και γενικά δεν φαινόταν να έχει κάτι...Οπότε μπορεί και να μην είναι άλμα απλά είναι μικρά ακόμα και δεν έχουν πρόγραμμα...
Μπορεί να τρώει πχ σαν ρολόι ανά τρίωρο και μετά από μερικά γεύματα να τρώει ανά μια-δυο ώρες...
Άβυσσος η ψυχή των μικρών μας Smile
Μαρία και εγώ πιστεύω ότι θα γεννήσεις πριν την ΠΗΤ σου! Πολλές ήταν να πάνε με πρόκληση και όλες τελικά γέννησαν έστω και μία μέρα νωρίτερα Razz
Α και συμφωνώ για το χρώμα από τα κακάκια των μωρών! Πολύ μουστάρδα Smile
Εμάς γενικά ενεργείται 1-2 φορές σε κάθε θηλασμό αλλά έχω ακούσει ότι μπορεί να κάνει και μέρες να ενεργηθεί και να μην υπάρχει πρόβλημα! Αλλά φυσικά Κωνσταντίνα ρώτα το γιατρό σου για σίγουρα!

628 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 7:02 am

mariameint

mariameint
Ιόλη, χωρίς παρεξήγηση, ο μπαμπάς σου αν κρίνω και από την ηλικία, ανήκει στην παλιά σχολή.
Κιντερντέ και χαμομήλι δίνανε παλιά. Το μητρικό γάλα περιέχει αρκετή ποσότητα νερού και αρκεί για να ξεδιψάσει το μωρό. Μέχρι τον 6ο μήνα τα μωρά τρέφονται αποκλειστικά με γάλα και είναι κρίμα να του κόβεις γεύματα με χαμομήλι, ιδίως του μικρού σου που είναι και προωράκι.
Αν το ψάξεις λίγο (www.mitrikosthilasmos.gr) θα καταλάβεις. Σε αυτό το site γράφουν πιστοποιημένοι σύμβουλοι θηλασμού και όσο να 'ναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

http://www.something-special.gr

629 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 7:09 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ιολη μου συμφωνω με την μαρια.σιγουρα βεβαια θα εχεις εμπιστοσυνη στον μπαμπα σου αλλα χρονια ειχα να ακουσω το κιτερντε!!τι να πω ο μπαμπας σου σιγουρα ξερει καλυτερα απο εμας!!

630 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 7:23 am

irenehr

irenehr
Και εγώ συμφωνώ με τη Μαρία! Και σε μένα γιαγιάδες κτλ λένε το βράδυ να του δίνω χαμομήλι αντί για γάλα για να σταματάει να ξυπνάει...δεν πείθονται που τους λέω ότι είναι πολύ μικρό ακόμα για να του φτιάξουμε πρόγραμμα!! Και ότι το γάλα μου μάλλον είναι πολύ ελαφρύ γι αυτό ξυπνάει συχνά!

631 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 7:38 am

Leda Leda

Leda Leda
Καλά αυτό με το γάλα ότι δεν το πιάνει το παιδί ήμαρτον!!!!!!Απλά λογικό είναι άμα φάει τον άμπακο από ένα μπουκάλι ξένο γάλα θα βαρυστομαχιάσει και θα ξεραθεί στον ύπνο...
Τώρα για το χαμομήλι νόμιζα ότι το έδιναν για τους κολικούς αλλά δεν ξέρω...Νομίζω πάντως ότι το καλύτερο είναι το γαλατάκι της μανούλας και τίποτα άλλο...

632 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 11:03 am

vasoulagal

vasoulagal
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

633 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 11:44 am

gallida

gallida
Κορίτσια, το βράδυ που ξενυχτάτε, ξυπνάτε κ τον σύζυγο ή οχι?

634 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 12:51 pm

kate_85

kate_85
Ματινα να σου ζησει η μπουμπου σου!!
Γερη, δυνατη κ ευτυχισμένη!!
Αντε περιμενουμε την ιστορια σου κ τα νεα σου!

Βικυ μου να σου ζησει κ σενα ο μπεμπης σου!!! Γερος κ καλοτυχος!!Τελικα μια χαρα τα καταφερες κ ηρθε μοναχουλι  του!!

Σοφια πως ειναι η ζουζουνα σου!??

Εμεις σημερα ξεπατωθηκαμε  Very Happy Τζαμπο,ΙΚΕΑ,Super νομιζω οτι παρακουραστηκα και ειμαι κ αποχθες ψιλοσυναχωμενη!
Αλλα δεν πτοουμαι  Razz εχω κανει προγραμμα για ολη την εβδομαδα(εαν δεν γεννησω φυσικα) με εξοδους!

Τα φιλια μου σε ολες σας!

9 κ σημερα Embarassed 

635 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 12:59 pm

vasoulagal

vasoulagal
kate_85 έγραψε:Ματινα να σου ζησει η μπουμπου σου!!
Γερη, δυνατη κ ευτυχισμένη!!
Αντε περιμενουμε την ιστορια σου κ τα νεα σου!

Βικυ μου να σου ζησει κ σενα ο μπεμπης σου!!! Γερος  κ καλοτυχος!!Τελικα μια χαρα τα καταφερες κ ηρθε μοναχουλι  του!!

Σοφια πως ειναι η ζουζουνα σου!??

Εμεις σημερα ξεπατωθηκαμε  Very Happy Τζαμπο,ΙΚΕΑ,Super νομιζω οτι παρακουραστηκα και ειμαι κ αποχθες ψιλοσυναχωμενη!
Αλλα δεν πτοουμαι  Razz εχω κανει προγραμμα για ολη την εβδομαδα(εαν δεν γεννησω φυσικα) με εξοδους!

Τα φιλια μου σε ολες σας!

9 κ σημερα Embarassed 

καλα kate ειδες τι επαθε η βικη απο το περπατημα !! μου φενεται θα εισαι η επομενη  Laughing Laughing Laughing  κοιτα να εχει συνελθει η γιατρος σου μονο  Laughing Laughing 

636 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Σαβ Ιαν 18, 2014 1:05 pm

kate_85

kate_85
vasoulagal έγραψε:
καλα kate ειδες τι επαθε η βικη απο το περπατημα !! μου φενεται θα εισαι η επομενη  Laughing Laughing Laughing  κοιτα να εχει συνελθει η γιατρος σου μονο  Laughing Laughing 

αυτο ξανα πεστο...
αυτο σκεφτομασταν σημερα μη μου σπασουν τα νερα νωριτερα επειδη δεν βαζω κ@λο κατω Razz  κ και δεν θα εχω κ για την γιατρο μου!!

Μην το μελεταμε!!Αυριο μετα το καρδιοτοκογραφημα θα μιλήσουμε να μαθω κ αν καλυτερεψε..

637 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 2:26 am

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!!
Τι ησυχία είναι αυτή?? Που είστε όλες?

638 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 2:32 am

gallida

gallida
Καλημέρα κοιλίτσες και εγκυούλες μου!Το πρωί μου αρέσει πολύ,είναι πολύ ήρεμη.Το βράδυ μόνο μας πιάνει αμόκ!

639 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 2:43 am

irenehr

irenehr
Καλημέρα Σοφία!
Εμένα μόλις κοιμήθηκε μετά από τις 8 που ξύπνησε...τώρα που μεγαλώνει έχει αρχίσει να μένει ξύπνιος περισσότερη ώρα.
Είστε εντάξει με το θηλασμό? Συνεργάζεστε σωστά?

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/kanenas_upnos_ta_tridyma_theloyn_na_paiksoyn_kai_phdane_apo_th_mia_kounia_sthn_allh.2601967.html

640 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 2:55 am

Leda Leda

Leda Leda
Καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!Όντως πολύ ήσυχα τα πράγματα σήμερα...Ε είναι Κυριακή, γεννήσατε και οι περισσότερες και τρέχετε....Ουφφφ!!!!Μ¨΄εχει πιάσει άγχος και γλυκιά ανυπομονησία....

641 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 3:46 am

gallida

gallida
Ελπίζω πως ναι...το πρόβλημά μου είναι μόνο το βράδυ που δεν αντέχω την αυπνία και σκέφτομαι πως θα είναι σε λίγο καιρό που επιστρέφω δουλειά.Μέχρι στιγμής δίνω και λίγο ξέρω,έχω πάρει και το symphony της medela

642 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 4:05 am

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα εγκυουλες και μανουλες !! ληδακι κι εγω εχω μια ανυπομονησια δε λεγεται !!  Very Happy Very Happy Very Happy  επισης τωρα θελω ακομα περισσοτερο να γεννησω γιατι παιρνω αποσυμφορητικα για τη μυτη κοριτσια γτ αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα !! δεν με ανακουφιζει τιποτα αλλο δυστηχως και ανχονομαι γιατι ξερω οτι δεν κανει να χρεισημοποιουνται στην εγκυμοσυνη μακροχρονια Sad αλλα ρωταω τωρα εγω.. κοιμασαι αναπνεοντας απο το στομα?? και εκτος απο αυτο , οξυγονονεται και καλα το μωρακι μεσα αναπνεοντας απο το στομα????

σοφακι τι λεει η μπεμπα?? εχει μαλακια?? πως και της δινεις ξενο? σου ειπε ο παιδιατρος?

643 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 4:25 am

gallida

gallida
Εχει πολλα μαλλάκια η μικρή!
Στο μαιευτήριο είχα rooming in αλλά το μωρό ζορίζόταν, έκλαιγε μόλις το άφηνα με αποτέλεσμα να ζητήσω να το παίρνουν τα βράδια και να δίνουν λίγο ξένο. Το είχα με τις ώρες στο στήθος αλλά έκλαιγε...Δεν ρουφούσε αλλά μόνο πιπιλούσε με αποτέλεσμα να μην τρέφεται καλά.
Οταν γυρίσαμε πάλι έκλαιγε, έκλαιγε κ καλέσαμε παιδίατρο. Το μωράκι είχε αφυδατωθεί και η παιδίατρος μου είπε να δώσει ξένο εκείνο το βράδυ για να φάει και να μην πάθει τπτ.Εγώ είχα πετρώσει στο στήθος, βογγούσα και ήμουν με κομπρέσες και με μαλάξεις για να βγει το γάλα. Δεν είχα πάρει ούτε θήλαστρο ούτε τπτ.Οι θηλες είχαν ματώσει και λίγο,ζόρι
Την επόμενη μέρα άρχισε ρουφούσε δειλά δειλά και κατέβηκε το γαλατάκι. Απλά συνέχισα με ένα μπιμπερό ξένο τη μέρα.Χτες βράδυ δοκίμασα την ξαπλωτή στάση θηλασμού και ηρέμησε και αυτό και κοιμήθηκα και εγώ και δεν έδωσα ξένο.

644 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 6:35 am

IoliAtore

IoliAtore
Πο πο Σοφια ζορι.. Τι να πω κουραγιο σε ολες μας!

Οσο γ το κίντερτε ή το χαμομήλι συμφωνώ μαζι σας οπως κ ο μπαμπας μου εξάλλου τα ιδια μου ειπε. Κ οι νεογνολογοι απο την κλινικη. Το δινανε παλια κ οχι πια κ το ξερουν ολοι οι γιατροι αυτο. Όμως είπαμε ν του δινουμε (ισως) απο καμια φορα οταν κάνει αυτο το πράγμα, ότι δλδ θελει ν φαει ενδιάμεσα, για 2 λογους: πρώτον διότι παίρνει πολυ λιγα μλ σε σχεση μ ένα τελειομηνο (το πολυ 40) οπότε μπορει όντως ν διψαει κ δεύτερον διότι θελουμε πασει θυσία ν τηρούμε το 3ωρο κ να μην το χαλάσουμε διότι σε κιγο θα είναι 2 κ θα γίνει μπάχαλο. Εξ αλλου εμένα ο μικρός τρωει 5 γεύματα ξένο κ 3 δικο μου. Δεν ηερω ποσο νερο εχει το ξένο γαλα κ αν είναι τοσο υδαρες οσο το μητρικό διότι πήραμε κ φόρμουλα γ πρόωρα που είναι πιο θρεπτικο.. Η μονη διαφορα είναι ότι απο την κλινικη μου ειπαν ν μην δωσω τωρα κίντερτε αλλα οταν γίνει 2,5 κιλα.

Δοκίμασα το συστημα μ τον ψεύτικο θηλασμο - κορίτσια είναι πολυ δυσκολο ! Ο μικρός κατέβαλε προσπαθεια καλη κ εβαλε τη θηλη στο στομα, αλλα δν ηξερα πώς ν τον κρατάω γτ δεν μ έδειξε κάνεις κ ζητημα ν εφαγε 5 μλ .., απογοήτευση Sad

Ταισα κ τη μικρη με μπιμπερο σήμερα αλλα μετα τα 15 μλ η καημένη κουράστηκε κ μπλάβιασε Sad

Είμαι λιγο απογοητευμένη. Μου ηρθε κ περίοδος (ποτάμια) κ τσατιστηκα..

Παω να ταισω τον μπόμπιρα Smile

645 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:15 am

kate_85

kate_85
Καλησπέρα εγκυουλες και θηλαζουσες!

Σημερα ανοιχτα τα μαγαζια κ κατέβηκα μια βολτα(κ κλειστα να ηταν παλι θα κατεβαινα Razz )
Πηρα κατι τελευταια, παντοφλιτσες, φορμιτσα ,μια βολτα απο Hondos Very Happy , κ νομιζω οτι επιτελους η βαλιτσα για το μαιευτηριο ειναι ετοιμη!
Ηπια κ το καφεδακο μου στον ηλιο.. Very Happy 

Γυρισα πριν λιγο κ εχω να σιδερωσω το τελευταιο(1ο για μενα Very Happy ) πλυντηριο του μπεμπη!

Σοφακι κουραγιο ρε κοριτσι νομιζω οτι σιγα σιγα θα την ταιζεις αποκλειστικά δεν θα εχεις προβλημα εαν το παλεψεις κ αλλο!

Ειρηνη τι κανει το γιγαντακι σου? ποσα εκατοστα πηρε απο τοτε που γεννηθηκε??

Βασουλα μην αγχωνεσαι καλυτερα να παιρνεις αποσυμφωριτικα και να αναπνεεις παρα να ταλαιπωρησε και ολο αυτο να βγαινει στο νινι..
Εγω εχω ενα χαζομπουκωμα την μερα το παλευω ανετα και βαζω μονο το βραδυ για να κοιμηθω και οχι στα 2 ροουθουνια

646 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:23 am

Leda Leda

Leda Leda
Ιόλη μου έφαγε τουλάχιστον και η μπέμπα με το μπιμπερό έστω και αυτό το λίγο....Υπομονή βρε κοριτσάκι...Ηταν πολύ προωράκια μωρέ τα μωράκια σου και θέλουν λίγο χρόνο να πάρουν τα πάνω τους...Μην απογοητεύεσαι κάνε υπομονή και θα στρώσουν όλα!!!

647 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:26 am

Leda Leda

Leda Leda
Η Μαρία δεν μπήκε σήμερα ε?!!Λέτε να την έπιασαν οι πόνοι?!Ή παίζει με το άλλο ζουζούνι....

648 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:36 am

kate_85

kate_85
Ιολη μου τωρα διαβασα το ποστ σου πανω απτο δικο μου!

Δωσε στην μικρη λιγο χρονο νομιζω οτι θα μαθει κ αυτη σε λιγο και ρο να σε ξεζουμιζει!
Δεν θα προλαβαινεις!

Οντως αισθητη η απουσια της Μαριας!Λες? Very Happy 

649 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:40 am

mariameint

mariameint
Άκυρος συναγερμός κορίτσια!  Smile 
Το πρωί πήγαμε για καφέ και το μεσημέρι η μικρή δεν κοιμήθηκε καθόλου. Είχα να ετοιμάσω και ένα προσχέδιο οπότε...
Αφήστε που ξύπνησα στις 5 το πρωί και μετά δεν έκλεινε το μάτι με τίποτα  Rolling Eyes 

http://www.something-special.gr

650 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #9# Κυρ Ιαν 19, 2014 8:52 am

IoliAtore

IoliAtore
Έχετε δικιο κορίτσια, μάλλον προτρεχω.. η μικρή ακόμη παίρνει διαχυτο οξυγονο μεσα στη θερμοκοιτιδα και ο λογος που της αρχισαν να δοκιμαζουν με μπιμπερον ηταν διοτι το ζητουσε (το πιπιλισμα) η ιδια. Όμως δεν μπορει ακομη λογω του αναπνευστικου κ μπλαβιάζει. Ειναι πολυ τρομαχτικο αλλα γινεται μας ειπαν. Επισης ειναι κ πολυ δυσκολο να την ταΐσω με το μπιμπερον μεσα στη θερμοκοιτιδα. Γι' αυτο και απογοητευτηκα. Ουτε 5 μλ δεν καταφερα να της δωσω - τα υπολοιπα της τα εδωσε η νοσηλευτρια. Μετά κουραστηκε γενικως και της εβαλαν τον καθετηρα. Sad Ελπιζω αυριο να τα παμε καλυτερα

Γενικως σημερα νιωθω πολυ εκνευρισμενη κι απογοητευμενη, ειναι κ η περιοδος στη μεση, εχω πολλη αιμορραγια και μουχει σπασει τα νευρα. Ο αντρας μου σημερα λιγο τα παρατησε, εγω εχω μια επιμελεια, εχω τρομερη ζαλη (ισως απο την περίοδο) και τα κανω ολα εγω σημερα, δεν εχω σταματησει ουτε λεπτο και δεν δειχνει να συγκινειται κ να αναλαβει κατι εστω, ωστε ή να δουλεψω ή να ξαπλωσω 1 ωρα...  Mad

Τελος παντων.. υποθετω ειναι κι αυτα μεσα στο παιχνιδι! Βεβαια μολις κραταω τον μικρο αγκαλια τα ξεχναω ολα.. ομως γενικως εχω κουραστει με το προγραμμα και μου τη σπανε και οι αντλήσεις  Rolling Eyes 

Μαρια υπομονη λιγο ακομη! Εξ αλλου εχεις αλλες 3 ολοκληρες μερες!!!

Σημ. Το κίντερτε μία φορα που του δωσαμε του μικρου ειχε πολλη πλακα, ναι μεν ηπιε καμποσο αλλά ειχε μία γκριματσα, δεν του αρεζε καθόλου!!!! Ίσως να ειχαν δικιο απο την κλινικη που ειπαν να το δοκιμασω (αν χρειαστει) μετά τα 2μιση κιλά; Ίσως να ειναι νωρίς ακομη. Παντως σας ειπα με ποιο σκεπτικο μας το ειπε ο μπαμπας μου και οι αλλοι γιατροι. Το πιθανοτερο ειναι σε εσας να μην δωσουν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις