201 Απ: ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ 2014 Σαβ Ιουλ 26, 2014 12:47 am
dora74
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Ειχα και εγω αλλα τισ εδωσα και εγω εχθες δεν τισ πληρωσες φανταομαι τισ χθεσινες??
Τις πλήρωσα φυσικά.Τι τσάμπα θα τις έπαιρνα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Ειχα και εγω αλλα τισ εδωσα και εγω εχθες δεν τισ πληρωσες φανταομαι τισ χθεσινες??
efaki27 έγραψε:αγγελικη τι κάνεις,τι έγινε τελικα?εχεις μερες να μπεις!ευχομαι όλα καλά!
dora74 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Ειχα και εγω αλλα τισ εδωσα και εγω εχθες δεν τισ πληρωσες φανταομαι τισ χθεσινες??
Εφακι μου και καλα δεν το λες αυτο που ειμαι πηρα την 0 χοριακη μου το Σαββατο και μετα φυγαμε για το εξοχικοefaki27 έγραψε:αγγελικη τι κάνεις,τι έγινε τελικα?εχεις μερες να μπεις!ευχομαι όλα καλά!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:dora74 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Ειχα και εγω αλλα τισ εδωσα και εγω εχθες δεν τισ πληρωσες φανταομαι τισ χθεσινες??
Ρε κοριτσι τουλαχιστον τις δευτερες ναι αφου θα τισ πεταγε ειχα και εγω να σου δωσω χωρισ χρηματα ενοειτε εδωσα ολα μου τα φαρμακα που περισεψαν.Δεν πειραζει καλη επιτυχια κοριτσι μου .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nektar στις Πεμ Αυγ 07, 2014 5:02 am, 1 φορά
NECTAR ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ?nektar έγραψε:ΜΑΡΙΑΜ ΕΛΕΙΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΟΔΟΥΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ STEVI ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!! ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΞΕΓΝΙΑΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!
ΜΑΡΙΑΜ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:NECTAR ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ?nektar έγραψε:ΜΑΡΙΑΜ ΕΛΕΙΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΟΔΟΥΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ STEVI ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!! ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΞΕΓΝΙΑΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!Η ΕΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!!!!!dora74 έγραψε:Κορίτσια μου θα ήθελα να σας πω ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Σήμερα ήταν να κάνω την εξέταση αλλά δυστυχώς με πρόλαβε η.. καταραμένη...
Θα ήθελα μέσα από εδώ να ευχαριστήσω τον γιατρό μου τον Κο Συριστρατίδη και όλη την ομάδα του στο νοσοκομείο Αττικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.
Θα ξαναδοκιμάσω όμως δεν το βάζω κάτω... ο γιος μου θέλει αδερφάκι και θα προσπαθήσω γιαυτό...
nektar έγραψε:ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!!!!!dora74 έγραψε:Κορίτσια μου θα ήθελα να σας πω ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Σήμερα ήταν να κάνω την εξέταση αλλά δυστυχώς με πρόλαβε η.. καταραμένη...
Θα ήθελα μέσα από εδώ να ευχαριστήσω τον γιατρό μου τον Κο Συριστρατίδη και όλη την ομάδα του στο νοσοκομείο Αττικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.
Θα ξαναδοκιμάσω όμως δεν το βάζω κάτω... ο γιος μου θέλει αδερφάκι και θα προσπαθήσω γιαυτό...
γεια σου efaki27,εγω κανω σε φυσικο κυκλο γιατι δεν ειχα καλη ανταποκριση με τα φαρμακα (κι εγω με gonal ξεκινησα)...εχω μαζεψει 5 αυγουλακια στην καταψυξη κ μαλλον η σεπτεμβρη η οκτωβρη θα προχωρήσουμε στη μεταφορα!!!!ευχομαι σε ολες να εχουμε το πολυποθητο αποτέλεσμα κ να γινουμε συντομα μανουλες!!!! εσυ κανεις το βραχυ πρωτοκολλο?σε ποιο κεντρο εισαι?αν θες φυσικα μου λες..efaki27 έγραψε:καλη επιτυχια και σε σενα γιωργια!πως θα ξεκινησεις?εγω με γκοναλ-σετροταιντ και πρεγκνυλ!καμια αλλη κοριτσια δεν ξεκιναει?
ναι το βραχυ κανω...πιστευω να παει καλα.θεσσαλονικη ειμαι στο NEW L.ενταξει αφου τα εχεις ετοιμα στην καταψυξη,μια χαρα εισαι!!αντε με το καλο!!!!georgiaa έγραψε:γεια σου efaki27,εγω κανω σε φυσικο κυκλο γιατι δεν ειχα καλη ανταποκριση με τα φαρμακα (κι εγω με gonal ξεκινησα)...εχω μαζεψει 5 αυγουλακια στην καταψυξη κ μαλλον η σεπτεμβρη η οκτωβρη θα προχωρήσουμε στη μεταφορα!!!!ευχομαι σε ολες να εχουμε το πολυποθητο αποτέλεσμα κ να γινουμε συντομα μανουλες!!!! εσυ κανεις το βραχυ πρωτοκολλο?σε ποιο κεντρο εισαι?αν θες φυσικα μου λες..efaki27 έγραψε:καλη επιτυχια και σε σενα γιωργια!πως θα ξεκινησεις?εγω με γκοναλ-σετροταιντ και πρεγκνυλ!καμια αλλη κοριτσια δεν ξεκιναει?
ευχαριστω πολύ!!!κ σε σενα ευχομαι τα καλυτεραefaki27 έγραψε:ναι το βραχυ κανω...πιστευω να παει καλα.θεσσαλονικη ειμαι στο NEW L.ενταξει αφου τα εχεις ετοιμα στην καταψυξη,μια χαρα εισαι!!αντε με το καλο!!!!georgiaa έγραψε:γεια σου efaki27,εγω κανω σε φυσικο κυκλο γιατι δεν ειχα καλη ανταποκριση με τα φαρμακα (κι εγω με gonal ξεκινησα)...εχω μαζεψει 5 αυγουλακια στην καταψυξη κ μαλλον η σεπτεμβρη η οκτωβρη θα προχωρήσουμε στη μεταφορα!!!!ευχομαι σε ολες να εχουμε το πολυποθητο αποτέλεσμα κ να γινουμε συντομα μανουλες!!!! εσυ κανεις το βραχυ πρωτοκολλο?σε ποιο κεντρο εισαι?αν θες φυσικα μου λες..efaki27 έγραψε:καλη επιτυχια και σε σενα γιωργια!πως θα ξεκινησεις?εγω με γκοναλ-σετροταιντ και πρεγκνυλ!καμια αλλη κοριτσια δεν ξεκιναει?
Εφακι καλη επιτυχια και εμενα η πρωτη μου φορα είναι!!!!!!!όλα θετικα σε λιγο καιρο θα μας πεις τα ευχαριστα!!!!efaki27 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!οσες εχουνε ζουζουνακια,να τα χαιρονται,να ειναι γερα και δυνατα,και οσες προσπαθουν ευχομαι γρηγορα να φουσκοσουν οι κοιλιτσες.....ξεκιναει καμια σεπτεμβριο ,να κανουμε παρεουλα?εγω μεσα σεπτεμβριου ξεκιναω την πρωτη!!!εχω ανχος αλλα θελω να περασουν γρηγορα οι μερες να τελειωνω...
Γεωργια καλη επιτυχια!!!!!!!!γρηγορα με μωροδουθετικα νεα!!!!!!georgiaa έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!κι εγω θα κανω την πρωτη μου εξωσωματικη μαλλον το σεπτεμβρη...ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!!!
Καλη επιτυχια!!!!!!περιπου μαζι θα ξεκινήσουμε!!!!!!darsel έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολες μας!
φανταζομαι εχετε παρακολουθησει το θεμα.
κι εγω 5 στην καταψυξη κι εμβρυομεταφορα οκτωβρη-νοεμβρη.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης