Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
leda μου να σου ζησει!γερο και καλοτυχο να ειναι!
εμεις σαραντισαμε!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 και ολη μερα ημασταν βολτα στις γιαγιες!!!δεν μας εκανε καλο καιρο για βολτιτσες κοριτσια μου αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας να παμε ποοοοοοοοοοοοολλες βολτιτσες   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 429657 

Energy2009

Energy2009
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα στα κορίτσια!

Τα πιο όμορφα νέα λοιπόν!

Kate και Λήδα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 536304 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 536304 Υγεία εύχομαι και καλοφωτισμένα τα μωράκια σας!! Καλή λοχεία!! Απολαύστε αυτές τις υπέροχες στιγμές κορίτσια...

Βασούλα εμείς μείναμε;

Θέλω κι εγώωωω!! Αλλά άντε, όχι ακόμα, να πάμε τουλάχιστον στην 38!

Mariameint η φώτο σου είναι τέλεια με τα παιδάκια σου! Να σου ζήσουν!

Ιόλη μου με το καλό να υποδεχθείτε αύριο την κοράκλα σας και καθόλου μην ανησυχείς... Όσα σου εγράψαν τα κορίτσια είναι αλήθεια, την μανούλα θέλει το παιδάκι, την μοναδική αυτή αγκαλιά...όλα θα πάνε καλά θα δεις. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα νιώσεις όπως ακριβώς νιώθεις με τον μικρούλη σου - ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Θα μπουν σε πρόγραμμα σύντομα και τα δύο αδερφάκια!

Καλά κάνετε και μοιράζεστε τις απορίες σας για τα "μικρά" πρακτικά θέματα ** κορίτσια, εξάλλου όλες με αυτά ανησυχούμε στην αρχή - απ'ότι βλέπω όμως τελικά τα αντιμετωπίζετε μια χαρά! - Είστε φοβερές μανούλες!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 328109 

**Εννοείται ότι ξαναδιάβασα τις απαντήσεις σας για τα θέματα ωραρίων/θηλασμών/καθαρισμών που τα έχετε φρέσκα...μου φαίνεται τα ξεχάσα!!

Φιλιά και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και καληνύχτα σε όλες!!

228Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 03, 2014 12:21 am

gallida

gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και καλή βδομάδα!Τι μου κάνετε?

229Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 03, 2014 12:57 am

matinaki1990

matinaki1990
ομορφες καλημερες κ απο μενα...
καλημερα γαλιδουλααα
καλη εβδομαδα να εχουμε..
γαλλιδουλα πως τα πας με την μικρη;;
ξυπναει μονη της να φαει;; εμενα ανα 3.30-4 ωρες κ καποιες φορες ξυπναει στο 2ωρο

gallida

gallida
Χτες κοιμήθηκε σαν πουλάκι,δεν σηκώθηκε μόνη της,εγώ την ξύπνησα για άλλαγμα και λίγο μαμ για να αδειάσει το στήθος. Αύριο θα πάμε σε παιδίατρο και θέλω να δω πως πάει από βάρος...

matinaki1990

matinaki1990
τελειααα...κ εγω εχω ενα αγχος για το βαρος καθως κ για το εντερακι που δεν εφυγε ακομη...μου κολλησε απο χθες..πφφφφφφφφ

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσια μου !! 5 και σημερα να δω τον αντρουλη μου και 7 και σημερα να δω τη μπεμπα μου  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994  κοριτσια, αληθεια σας πονεσε η επισκληρηδιος?? απορια πρωι πρωι ε?? Laughing Laughing Laughing 

ενερτζι ναιιι μονο εμεις μειναμε τελευταιες και καταιδρωμενες , αχ τι ανυπομονησια ειναι αυτη !!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 328109 

matinaki1990

matinaki1990
βασουλα φτανουν οι μερες.... δεν ποναει...απλα εκεινη την στιγμη που στην κανουν πρεπει να εισαι ακουνητη..εμενα με κρατουσε η μαια...αφου στην κανει...νιωθεις ενα παγωμενο υγρο να σε διαπερναει...
κοριτσια θυμιστε μου λιγο τι στρωμα πηρατε..να παρω ενα για την κουνια της μαμας μου..το αφρολεξ ειναι καλο λετε;;
εμας η κουνια που μας εδωσαν ειχε..αλλα δε ξεω τι

vasoulagal

vasoulagal
ματινα μου το αφρολεξ δεν ειναι στρωμα !! ειναι ο κοκοφοινικας και το λατεξ! εμενα μου ειπανε οτι και τα δυο ειναι εξισου καλα ... αλλοι λενε οτι το λατεξ ειναι το καλυτερο ! εγω πηρα μισο κοκοφοινικα μισο λατεξ !!  Very Happy 

gallida

gallida
Εμείς πήραμε με ανεξάρτητα ελατήρια και λάτεξ από elite.
Στην επισκληρίδιο είναι λίγο ζόρι να κουλουριαστείς,ειδικά όταν έρχεται η σύσπαση και θες να κουνηθείς. Εγώ τραντάχτηκα λίγο και μου φώναξε ο αναισθησιολόγος... Sad Sad 
Κορίτσια, τα μωρά ας βγάζουν γουλιές,εμετούλη?Εμένα έχει συχνά και φοβάμαι για ΓΟΠ...

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ληδα μου να σου ζησει!!!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994  υγιης τυχερος και χαρουμενος να ειναι!!

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...εμας μαλλον εχει πονακια και υποφερει και ξυπναει...σφιγγεται σαν να προσπθει να κανει κακα του και ξυπναει απο αυτο...

κοριτσια εχει αρχισει και με ριχνει η κουραση, τι να κανω δεν ξερω...κι ολη μερα ασχολουμαι μονο με το μωρο. ουτε δουλεια ουτε τπτ...λειπει κι ο αντρουλης μου ολη μερα και ειμαι με τα πεθερικα τα οποια μας εχουν τρελανει στις υποδειξεις...

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!αχ αυτοι οι σεισμοι τι μας εχουν κανει...
ελιν υπομονη ολες στα ιδια ειμαστε.κουρασμενες φουλ αλλα θα αντεξουμε!!!!!!!
γαλλιδα μου κι εμενα πολλες γουλιες και βγαζει μερικες φορες πολυ ποσοτητα σαν να κανει εμετο.αν συνεχισει θα πω στην παιδιατρο να μου αλλαξει γαλα.
εμενα ετσι ξαφνικα το γαλα μου μειωθηκε απιστευτα δεν φτανει ουτε για ενα γευμα την ημερα Sad 
κοριτσια απο αιμα πως πατε??εγω εχω ακομα........

vasoulagal

vasoulagal
πωπω ελιν μου φανταζομαι θα λενε ολη την ωρα τα δικα τους !! μη δινεις σημασια κοπελα μου , κανε πως δεν ακους , και πες καμια κουβεντα να σταματησουν και εξηγησε τους οτι ο καθενας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για το παιδι του !!

gallida

gallida
Ελίν πόσο ακόμα θα κάτσουν τα πεθερικά?Εμένα στην αρχή έπαιρναν κανένα τηλ τώρα τπτ,ούτε εγώ παίρνω βασικά.Το μόνο που ξέρουν είναι να μεταφέρουν παράπονα της κουνιάδας και εμείς να φαινόμαστε φταίχτες.
Αιμα εγώ έχω πολύ λίγο,πιο πολύ μπεζ υγρά.Με τις ώρες του είναι βασικά,σήμερα πχ έβγαλα πάλι αιματάκι.
Κων/να μου πως κατάλαβες ότι μειώθηκε το γάλα σου?

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν θηλαζα εβγαζα με το θηλαστρο οποτε απλα το ειδα...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κουκλιτσες μου τι μου κανετε;;;;;
βασουλα μου κοντευεις και εσυ....η επισκληριδιος ειναι οπως ακριβως σου περιεγραψαν και τα κοριτσια...κουλουριαζεσαι σε εμβρυικη σταση πρεπει να μεινεις ακουνητη μεχρι να σου περασουν αυτο το τυπου βελονακι οπου θα εισχωρει το φαρμακο και μπολις ριξουν φαρμακο αισθανεσαι να σε διαπερνα κατι κρυο...μετα αισθανεσαι ενα μουδιασμα στα ποδια....
και εμενα γουλιτσες εχει αρχισει και βγαζει τωρα...στην αρχη δεν εβγαζε...ισως φταιει και το ξενο γαλα γιατι ουτε και εμεις με το μητρικο τα καταφερνουμε οποτε δινω ξενο....
απο αιμα και εγω εχω ακομα αλλα οχι πολυ....
elin μου μην δινεις σημασια....αστους να λενε....
αυτα κοριτσια μου...εσεις τι νεα;;;;

matinaki1990

matinaki1990
γαλιδουλα τι ειναι ΓΟΠ;; εμενα 2 φορες εκανε εμετο απο την λαιμαργια της..ειχε κατεβασει 90μλ μονοκοπανια..
εγω εχω καφε υγρα κοριτσια...

matinaki1990

matinaki1990
κοριτσια απο που τα πηρατε τα στρωματα κ ποσο?

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας οριτσια μου τι κανετε???τωρα με το μικρο δεν εχω χρονο να μπω κατηολου,ειμε και μονη μου αστα να πανε...ληδα και kate μ να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας!!!!!!με το μικρο μου τα βρισκουμε σιγα σιγα,μαθαμε ο ενας τον αλλο ,η μονη μας δυσκολια ειναι το ρεψιμο,ειδικα το βραδυ που δεν παλευετε να τον περιμενω 1 ωρα και βαλε,κατα τα αλλα μια χαουλα..¨)

irenehr

irenehr
Καλησπέρα κορίτσια!
Τι κάνετε?
Energy ευτυχώς που γύρισες και εσύ στο group μας να κάνεις παρέα στη Βασούλα μας στην αναμονή SmileΠλησιάζει και η ώρα σας σιγά σιγά!!
Εμείς έχουμε πάρει στρώμα μισό latex μισό κοκοφοίνικα και τώρα κοιμάται από τη μεριά του latex. Ήταν από το ίδιο μαγαζί που πήραμε και την κούνια του.
Και εγώ Σοφία σκέφτομαι την πιθανότητα να έχει παλινδρόμηση γιατί βγάζει γουλιές που και που και κάνει και λίγο εμετό καμιά φορά...επίσης στο θηλασμό μερικές φορές κλαίει και δεν ξέρω αν είναι λόγω υπερπαραγωγής (να πνίγεται γιατί όταν βγάζει το στήθος είναι γεμάτο το στόμα του με γάλα και τρέχει το στήθος...) ή λόγω παλινδρόμησης...
Με το καλό να πάτε όλες στον παιδίατρο να μας πείτε τα νέα σας από τα ζουζούνια σας!!
Στέλλα μια χαρά και εσύ με το μπέμπη σου!
Ιόλη την πήρατε τη μικρή σπίτι? Περιμένουμε νέα!
Φιλιά σε όλες!

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασουλα αυτο κανω...αλλα δεν παλευεται η κατασταση...προχθες επειδη εκλαιγε ο μικρος και ειχε φαει του σκασμου και απο τα 2 στηθη, και ειπα για πλακα στον αντρα μου οτι δεν εχω αλλο γαλα, αυτος ζητουσε ομως στηθος για παρηγορια επειδη ειχε πονακια, γυρισε η πεθερα και με ρωτουσε αν σκληραινει το στηθος κι αν κατεβαζω γαλα μηπως αρχιζει να μου κοβεται. ελεος ρε κοριτσια αυτα δεν τα λενε εκ των προτερων. αμα συμβει οκ αλλα δεν το λες προκαταβολικα!
γαλλιδα καμια βδομαδα και θα φυγουν γιατι δεν αντεχουμε αλλο...

κοριτσια εγω γενικα εχω καφε, αλλα ξαφνικα ειναι μερικες μερες που γεμιζει κοκκινο η σερβιετα...

irenehr

irenehr
Ελιν υπομονή με τα πεθερικά, λίγος καιρός έμεινε...και εγώ δεν θα την πάλευα αν ήταν συνέχεια μες στα πόδια μας τα πεθερικά...θέλεις την ησυχία σου ώρες ώρες!!

Εμένα το αίμα σταμάτησε περίπου στις 3 εβδομάδες και από τότε έχω κάτι κίτρινα υγρά...αλλά πριν σταματήσει το αίμα εντελώς, σταματούσε 1-2 μέρες, ξαναξεκινούσε κ.ο.κ. Άντε να σταματήσουν επιτέλους και αυτά τα υγρά να αισθανθώ πιο καθαρή γιατί δεν παλεύεται...

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια μου καλησπέρα! Τι κάνετε;

Λοιπόν σημερα ήταν μεγαλη μερα διοτι μαζευτήκαμε και οι 4 στο σπίτι!! Πηραμε και τη μικρη μας απο το νοσοκομειο, εκατσε ενάμιση μήνα. Πηραμε κ τον μικρο μαζι μας για να του κανουν αιμοληψία (ο αιματοκριτης μας πηγε απο 19,9 στο 21 - πολυ χαμηλος παλι αλλα τουλαχιστον ανεβηκε) και να κανει και ενα ειδικο σαν εμβολιο, ουσιαστικα ειναι κλωνοποιημενα αντισωματα (!) για εναν πολυ σοβαρο ιο του αναπνευστικου. Η μικρη το εχει ηδη κανει λογω του προβληματος της κ εχουμε κ επαναληψη σε 1 μηνα. Το εχω ξεπαραδιασει το ταμειο μου... 200 ευρω τη μερα η νοσηλεια για το καθε παιδι συν 1500 ευρω τα εμβολια!

Και τα δυο παιδακια ηταν αγγελακια στο νοσοκομειο, ο ενας στο καροτσακι με το cocoon και η αλλη στο καθισματακι, μια χαρουλα, εφαγαν, αλλαχτηκαν, κιχ δεν εβγαλαν (εκτος της αιμοληψιας). Μετα τα πηγαμε σπιτι κ αρχισαν τα οργανα!! Το 1ο μας μαζικο ταισμα πηρε αρκετη ωριτσα, ιδιως το κοιμισμα, κοιμοταν το ενα, εκλαιγε το αλλο κ ενοχλουνταν το 1ο.. χα χααα θα πεσει γέλιο το βραδυ!!

Τωρα σε λιγο θα κανουμε μπανακι τη μικρη... ε ρε τι εχει να γινει..

Τα βαλαμε κ στο κρεβατι κ τα βγαλαμε φωτο διπλα διπλα, τελικα μοιαζουν αρκετα μεταξύ τους! Μαγουλα, ματακια κ στοματακι ιδια, μεγεθος ιδιο, μονο το σχημα του προσωπου διαφερει, αλλα αν τα βαλεις ενα σκουφι ειναι πολυυυυυ ιδια!!

Αυτα! Ας δουμε πώς θα βγει το βραδυ..

Κατά τα άλλα έχω μία εβδομαδα που σαράντισα κ μολις χτες μου κοπηκε το αίμα - τωρα μονον υγρα, λιαξ επιτέλους. Την περίοδο βεβαια δεν τη γλιτωσα, οπως σας ειπα.. Sad

Είμαι κάργα τσατισμενη με την πεθερα, τι να σας λεω... ουτε λιγο ουτε πολυ, δυσανασχετει που της ζηταμε να βοηθησει με την καθαριοτητα, ολο λεει "καθαρα ειναι" και "δεν χρειαζεται" μεχρι που μου ειπε στο τηλ. οτι να σταματησω να της λεω υπερβολες... διοτι της ειπα αν γινεται οσο λειπουμε να καθαρισει τον νεροχυτη μας, ειχε πιασει μαυρη μουχλα γυρω γυρω απο τα νερα. Διπλα εκει ακουμπαμε τα μπιμπερο να στεγνωνουν κ εχω κ τον αποστειρωτη, τις πιπιλες κτλ. Η μαυρη μουχλα ειναι ειδος μυκητα απο τους χειροτερους για το αναπνευστικο, τα σπόριά του πανε παντου. Της το λεω λοιπον κ μου απαντα οτι δεν χρειαζεται κ γελωντας ειρωνικα μου λεει ν μην λεω υπερβολες.. αλλα θα ερθω να το καθαρισω, προσθετει με υφος αυτοθυσίας. Τελικά της μιλησε ο γιος της οτι αυτος ειναι που ζηταει να καθαριστουν κι ετσι πειστηκε.

Παραπονιεται που δεν της εχω δωσει να ταισει το παιδι ακομα, κ την εχουμε μονο γ να καθαριζει, ενω η δικη μου μανα ταιζει. Τι να της πεις; Οτι η μανα μου ειναι 72 ετων και ουτε το δικο της σπιτι δεν μπορει καλα καλα ν καθαριζει, παιρνει γυναικα; Οτι η μανα μου σιδερωνει ολα τα πλυντηρια των μικρων; Οτι μας μαγειρευει για 7 ατομα καθε μερα;;;; Οτι εχει και την 95 χρονων μανα της στο κεφαλι; Αφηστε που, το κυριοτερο, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ να της δειξουμε αυτα που μας ειπαν οι γιατροι για το ταισμα, διοτι αυτη ΞΕΡΕΙ, ασε που την εχω δει να κανει ενα σωρο φαουλ (δεν πλενει χερια, δεν φορα ποδια μιας χρησης οπως μας ειπαν, ερχεται με παγωμενα χερια πιανει τον μικρο κι αυτος τσιριζει, για να μην μιλησω οτι χεσμενον τον σκουπίζει με ΕΝΑ μωρομαντιλο που το διπλωνει και το ξαναδιπλωνει, ελεος δλδ!) Δεν την εμπιστευομαι να ταισει, αν δεν της δειξω και αυτο δεν το δεχεται! Κώλος θα γινουμε αυριο...  Mad Mad Της τα εχει πει ο γιος, εγω, ο πατερας μου ως γιατρος, τιποτα, αυτη ξερει!

Κατα τα αλλα, ο,τι θελετε κι ό,τι θελετε..... Μου φαινεται οτι θελει να ερχεται σπιτι μας που εχει ζεστη γ να μην αναβει αεριο κ να τρωει μαζι μας το μεσημερι.. το εχει πει εξαλλου.. κ κατα τα αλλα, μονο να παιζουμε με τα μωρα κ βοηθεια μηδεν..

Τα νευρα μου κορίτσια....  Twisted Evil Twisted Evil 

Σορι για το πρηξιμο αλλα τωρα με τη μικρη χρειαζομαι 2ο ατομο σε ΚΑΘΕ ταισμα, και πολυ φοβαμαι οτι θα αναγκαστω να της δωσω να ταισει κ να αλλαξει, και αυτη μυαλο δεν βαζει!! Θα χρειαστω κ βοηθεια στην καθαριοτητα και ολο δυσανασχετει. Τι θα κανω δεν ξερω..  Rolling Eyes 

Στα θετικα παλι, δεν μπορω να σας περιγραψω πώς αισθανομαι με τα δυο μπουμπουκακια διπλα διπλα!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την IoliAtore στις Δευ Φεβ 03, 2014 9:34 am, 1 φορά

IoliAtore

IoliAtore
Πο ποοοο πόσα έγραψα! Αχ σορι κορίτσια! Ειμαι πολυ εκνευρισμενη με την παρτη της ομως, μετα τον τροπο που μιλησε στο τηλ, κ ειπε κιολας και για τη μανα μου...

Σορι για το διπλοσεντονο! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

250Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 03, 2014 11:43 am

Leda Leda

Leda Leda
Γεια σας κορίτσια μου!!!Μπαινω βιαστικά να σας γράψω τωρα που κοιμήθηκε το νινι μου!!
Ιόλη μου μπράβο την πήρατε τη μπουμπού σπιτι!!!Οσο για την πεθερά τι να πω!!δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης;;
Μαρια μου τέλεια η φωτο με τα κουκλάκια σου!!!!!
Στρώμα λάτεξ πήραμε και μεις απο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν θυμαμαι πως το έλεγαν...140€ περίπου δεν θυμαμαι και καλα γιατι παει πολύς καιρός...
Δεν θυμαμαι τι αλλο λέγατε γιατι γράφω και απο κινητό-Βασουλα ναι εχει wifi...
Εμεις αφού αποφασίσαμε την καισαρικη το Σάββατο ήρθα με τον αντρουλη μου έκανα εισαγωγή ,ξυρισμα, κύλισμα -εντάξει δεν ήταν τόσο τραγικό όσο το φανταζόμουν και με ανέβασαν επάνω για όρο και καθετήρα...Εκει με έπιασε απίστευτο αγχος!!!Δεν μπορω να το περιγράψω!!!Ειχα μιλήσει και με τον άντρα μου πριν μπω και είχα συγκινηθεί...Ο καθετηρας ήταν το χειρότερο..Βέβαια μου χε πει ο γιατρός μου οτι θα μου τον βάλει και οταν του πΑ ότι μου τον έβαλαν 2 κοπέλες μου λέει γιατι δεν τους είπες να μην στον βάλουν;;Αλλα ούτως η άλλως με τέτοιο αγχος οποίος και να μου το βάζει δεν μου κανε διάφορα!!Μετα μου είπε η Μαμα μου οτι έξω τους είπαν οτι θα περιμένουν να χαλάρωσω λίγο και μετα θα με ξεκινήσουν...Ε μόλις έκανα την επισκληριδιο -ούτε πονέσει ούτε τίποτα,μονο άργησαν λίγο μεχρι να παρω σωστή στάση- όλα έφτιαξαν και δεν κατάλαβα τίποτα...Βγήκε ο μπεμπης πολυ δύσκολα αφού ο γιατρός μου είπε οτι αγχώθηκε σε κάποια φάση και οτι ήταν τόσο πανω που δεν μπορούσε να τον πιάσει και οτι σε μια παρόμοια περίπτωση είχαν βάλει βεντουζα στην καισαρικη!!!Μετα ομως μου έφεραν το νινι μου και όλα τα ξέχασα!!!!Μου τον έβαλαν στο πλάι,τον φίλησα και μετα στην ανάνηψης μου τον έβαλαν στο στήθος και θηλασε αμέσως!!Η πρώτη μερα ήταν λίγο δύσκολη αλλα έκανα κατι παυσίπονες,έβγαλα τη 2η μερα καθετήρα και περπάτησα...Εχω ακομα δυσκολία αλλα υποφερτα...Ευτυχώς εχω έναν υπέροχο άντρα που με βοήθησε και με βοηθάει ακομα, δεν αηδία σε ούτε με αίματα ούτε με καθετηρες-η τουλάχιστον δεν με άφησε να το καταλάβω...Ο μπεμπης μας σήμερα ήταν λίγο αδυνατισμένος αλλα παρέμεινε σταθερός απο το πρωι που τον είχαμε ζυγίσει οποτε συνεχίζει γαλατακι της μαμάς...Εχει και λίγοι κτεο αλλα αυριο το πρωι θα τον ξαναμετρησουν....Αυτα τα νεα μου!!!Σας φιλώ όλες, να χαίρεστε τα ζουζούνια σας και Βασουλα με το καλο!!!!!Οταν ξανά βρω ευκαιρία θα σας ξαναγραψω!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις