Κορίτσια μου καλησπέρα! Τι κάνετε;
Λοιπόν σημερα ήταν μεγαλη μερα διοτι μαζευτήκαμε και οι 4 στο σπίτι!! Πηραμε και τη μικρη μας απο το νοσοκομειο, εκατσε ενάμιση μήνα. Πηραμε κ τον μικρο μαζι μας για να του κανουν αιμοληψία (ο αιματοκριτης μας πηγε απο 19,9 στο 21 - πολυ χαμηλος παλι αλλα τουλαχιστον ανεβηκε) και να κανει και ενα ειδικο σαν εμβολιο, ουσιαστικα ειναι κλωνοποιημενα αντισωματα (!) για εναν πολυ σοβαρο ιο του αναπνευστικου. Η μικρη το εχει ηδη κανει λογω του προβληματος της κ εχουμε κ επαναληψη σε 1 μηνα. Το εχω ξεπαραδιασει το ταμειο μου... 200 ευρω τη μερα η νοσηλεια για το καθε παιδι συν 1500 ευρω τα εμβολια!
Και τα δυο παιδακια ηταν αγγελακια στο νοσοκομειο, ο ενας στο καροτσακι με το cocoon και η αλλη στο καθισματακι, μια χαρουλα, εφαγαν, αλλαχτηκαν, κιχ δεν εβγαλαν (εκτος της αιμοληψιας). Μετα τα πηγαμε σπιτι κ αρχισαν τα οργανα!! Το 1ο μας μαζικο ταισμα πηρε αρκετη ωριτσα, ιδιως το κοιμισμα, κοιμοταν το ενα, εκλαιγε το αλλο κ ενοχλουνταν το 1ο.. χα χααα θα πεσει γέλιο το βραδυ!!
Τωρα σε λιγο θα κανουμε μπανακι τη μικρη... ε ρε τι εχει να γινει..
Τα βαλαμε κ στο κρεβατι κ τα βγαλαμε φωτο διπλα διπλα, τελικα μοιαζουν αρκετα μεταξύ τους! Μαγουλα, ματακια κ στοματακι ιδια, μεγεθος ιδιο, μονο το σχημα του προσωπου διαφερει, αλλα αν τα βαλεις ενα σκουφι ειναι πολυυυυυ ιδια!!
Αυτα! Ας δουμε πώς θα βγει το βραδυ..
Κατά τα άλλα έχω μία εβδομαδα που σαράντισα κ μολις χτες μου κοπηκε το αίμα - τωρα μονον υγρα, λιαξ επιτέλους. Την περίοδο βεβαια δεν τη γλιτωσα, οπως σας ειπα..
Είμαι κάργα τσατισμενη με την πεθερα, τι να σας λεω... ουτε λιγο ουτε πολυ, δυσανασχετει που της ζηταμε να βοηθησει με την καθαριοτητα, ολο λεει "καθαρα ειναι" και "δεν χρειαζεται" μεχρι που μου ειπε στο τηλ. οτι να σταματησω να της λεω υπερβολες... διοτι της ειπα αν γινεται οσο λειπουμε να καθαρισει τον νεροχυτη μας, ειχε πιασει μαυρη μουχλα γυρω γυρω απο τα νερα. Διπλα εκει ακουμπαμε τα μπιμπερο να στεγνωνουν κ εχω κ τον αποστειρωτη, τις πιπιλες κτλ. Η μαυρη μουχλα ειναι ειδος μυκητα απο τους χειροτερους για το αναπνευστικο, τα σπόριά του πανε παντου. Της το λεω λοιπον κ μου απαντα οτι δεν χρειαζεται κ γελωντας ειρωνικα μου λεει ν μην λεω υπερβολες.. αλλα θα ερθω να το καθαρισω, προσθετει με υφος αυτοθυσίας. Τελικά της μιλησε ο γιος της οτι αυτος ειναι που ζηταει να καθαριστουν κι ετσι πειστηκε.
Παραπονιεται που δεν της εχω δωσει να ταισει το παιδι ακομα, κ την εχουμε μονο γ να καθαριζει, ενω η δικη μου μανα ταιζει. Τι να της πεις; Οτι η μανα μου ειναι 72 ετων και ουτε το δικο της σπιτι δεν μπορει καλα καλα ν καθαριζει, παιρνει γυναικα; Οτι η μανα μου σιδερωνει ολα τα πλυντηρια των μικρων; Οτι μας μαγειρευει για 7 ατομα καθε μερα;;;; Οτι εχει και την 95 χρονων μανα της στο κεφαλι; Αφηστε που, το κυριοτερο, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ να της δειξουμε αυτα που μας ειπαν οι γιατροι για το ταισμα, διοτι αυτη ΞΕΡΕΙ, ασε που την εχω δει να κανει ενα σωρο φαουλ (δεν πλενει χερια, δεν φορα ποδια μιας χρησης οπως μας ειπαν, ερχεται με παγωμενα χερια πιανει τον μικρο κι αυτος τσιριζει, για να μην μιλησω οτι χεσμενον τον σκουπίζει με ΕΝΑ μωρομαντιλο που το διπλωνει και το ξαναδιπλωνει, ελεος δλδ!) Δεν την εμπιστευομαι να ταισει, αν δεν της δειξω και αυτο δεν το δεχεται! Κώλος θα γινουμε αυριο...
Της τα εχει πει ο γιος, εγω, ο πατερας μου ως γιατρος, τιποτα, αυτη ξερει!
Κατα τα αλλα, ο,τι θελετε κι ό,τι θελετε..... Μου φαινεται οτι θελει να ερχεται σπιτι μας που εχει ζεστη γ να μην αναβει αεριο κ να τρωει μαζι μας το μεσημερι.. το εχει πει εξαλλου.. κ κατα τα αλλα, μονο να παιζουμε με τα μωρα κ βοηθεια μηδεν..
Τα νευρα μου κορίτσια....
Σορι για το πρηξιμο αλλα τωρα με τη μικρη χρειαζομαι 2ο ατομο σε ΚΑΘΕ ταισμα, και πολυ φοβαμαι οτι θα αναγκαστω να της δωσω να ταισει κ να αλλαξει, και αυτη μυαλο δεν βαζει!! Θα χρειαστω κ βοηθεια στην καθαριοτητα και ολο δυσανασχετει. Τι θα κανω δεν ξερω..
Στα θετικα παλι, δεν μπορω να σας περιγραψω πώς αισθανομαι με τα δυο μπουμπουκακια διπλα διπλα!!!