Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
35 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 35 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

251Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 03, 2014 12:05 pm

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και παλι κοριτσια μου....
Ιολη μου καλως δεχτηκατε και την μπουμπουκα σας σπιτι...τωρα ολοκληρωθηκατε....οσο για την πεθερα μην δινεις σημασια...αστην να λεει...δειξτης τον τροπο που πρεπει να ταιζει και αν δεν τον δεχτει μην της δωσεις το παιδι για ταισμα....
Ληδακι μου και παλι να σου ζησει...τελος καλο ολα καλα με τον μπεμπη σου...και εμενα ειχε σηκωσει λιγο ικτερο αλλα πεφτει...θελει φως το μωρο και να τρεφεται καλα.....

252Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 03, 2014 12:45 pm

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ληδακι να σας ζησει το ζουζουνακι σας!!!

Energy2009

Energy2009
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα κορίτσια!

Irenehr μου και εγώ χαίρομαι πολύ που τα λέμε εδώ στο group… και με την Βασούλα θα είμαστε σύντομα και εμείς κοντά σας με νέα για τα μωράκια μας!

Σήμερα πήγαμε για τον «καλό» υπέρηχο στο γραφείο του ίδιου εμβρυολόγου που μας έκανε το β’ επιπέδου και το Doppler και μας είπε ότι η μικρούλα είναι 2.580 γρμ.!! Στο ΕΛΕΝΑ την προηγούμενη εβδομάδα μας έβγαινε 2.160, καμία σχέση, μα τι μηχανήματα είναι αυτά πια… Πολύ χαρήκαμε εννοείται! Βέβαια, στατιστικά ακόμα βρίσκεται στην 16η εκατοστιαία θέση, είναι αρκετά μικρούλι, αλλά όπως και να ‘χει, αναπτύσσεται φυσιολογικά. Αύριο μπαίνω στην 37η εβδομάδα και ελπίζω να πάρω όσο μπορώ! Θα πάω και στο ΕΛΕΝΑ να με δει ο γιατρός και προχωράμε!

Ιόλη μου καλώς την δεχθήκατε στο σπίτι σας την κορούλα σας! Τι όμορφα πρέπει να ήταν για εσάς που βάλατε τα αδερφάκια δίπλα δίπλα για τις φωτογραφίες…. Από εδώ και πέρα ενωμένη η οικογένεια! Καλή δύναμη για τα ωράρια και την κούραση που θα τραβήξεις φυσικά αλλά σύντομα θα γίνεις super στα αλλάγματα/ταίσματα, δεν θα σε πιάνει κανείς!

Όσο για την πεθερά… τι να πω… αδικαιολόγητη. Βάλε τον άντρα σου να της μιλήσει, αφού δεν παίρνει από λόγια από εσένα. Και ας παρεξηγηθεί, δεν πειράζει. Εξάλλου για την υγεία των παιδιών μιλάμε, δεν χωράνε εγωισμοί. Τι σημαίνει ότι ξέρει, και δεν θέλει να της δείχνετε; Τέλος πάντων, νευριάζω και εγώ με αυτά. Κάνε ό,τι μπορείς για να αλλάξεις την κατάσταση σε ένα πολιτισμένο επίπεδο, τουλάχιστον για τα σημαντικά θέματα και τα υπόλοιπα μικροπράγματα… υπομονή και προσπάθησε να μην σε πειράζουν.

Ελίν μου και εσύ μπλέξιμο με τα πεθερικά ε; Υπομονή!! Και εγώ το σκέφτομαι πως θα έρθουν στο σπίτι όταν γεννήσω, καθώς έχω και μικρό σπιτάκι και είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Και επίσης, είναι παρεξηγημένοι μαζί μας εδώ και 2 χρόνια και η κατάσταση είναι: τυπικά και «ευχάριστα» μπροστά μας, πολλά κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη μας. Αλλά τι να πω, το έχω αποδεχθεί πια. Λίγες μέρες είναι, θα περάσουν, ελπίζω χωρίς πολλά πολλά. Κοίτα και εσύ το μωρούλι σου όσο γίνεται και άστους να λένε!

Λήδα μου χαίρομαι που δεν ταλαιπωρήθηκες πολύ με τον τοκετό σου και που θηλάζεις τον μπέμπη σου… Να σου ζήσει και πάλι!!

Αυτά βρε κορίτσια, άντε καληνύχτα σε όλες μας και στις φρέσκιες μανούλες που ξενυχτάτε με τα παιδάκια σας, καλή δύναμη!

254Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 03, 2014 10:28 pm

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ομορφες καλημερες κοριτσια μου....τι κανετε;;
ληδακι να σου ζησει κ παλι ο μπεμπουλης...μην αγχωνεσαι για τον ικτερο..κ μενα ειχε..ειχε μπει κ ενα βραδυ στα φωτα δημοσιοτητας=λαμπα(ετσι μου το ειχαν πει εκει οι κοπελες) χεχε
Ιολη μου πως περασατε το βραδυ με τα 2 ζουζουνια;;
οι υπολοιπες μανουλες τι κανουν;;;
βασουλα πως εισαι;;

255Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 Empty φορεμα για το μωρο Δευ Φεβ 03, 2014 10:47 pm

mary 30

mary 30
ρε κοριτσια εχω δει ενα παρα πολυ ωραιο φορεματακι για τη μπεμπα καλοκαιρινο αλλα δεν ξερω τι νουμερο πρεπει να το παρω. η δικια μου θα ειναι ενος ετους τοτε που θελω να το βαλει και το φορεμα στις επιλογες λεει 1 μεχρι 12 μηνων και 2 μεχρι 2 ετων . αν της παρω το 1 θα ειναι μικρο? και το 2 τεραστιο?

256Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Τρι Φεβ 04, 2014 12:08 am

gallida

gallida
Kαλημέρα κοριτσάκια!Ληδάκι και πάλι να χαίρεσαι το μωράκι σου!

vasoulagal

vasoulagal
Καλημερα κοριτσια.. Ενερτζι μια χαρουλα αφου περασε τα 2.500. Καλα εκανες και πηγες να το δεις και ιδιοτικα ! Εγω ακομη μπουκωμενη εχω φρακαρει τελειως οοο με ενα ροναλ κυκλοφορω αλλιως σκαω... Για να δουμε τι θα γινει μεχρι τη δευτερα....

Ληδακι και παλι να σου ζησει.... Αχ αυτον τον καθετηρα πως τον σκεφτομαι !!!! Δεν σου εβαλαν λιγο ξυλοκαινη? Στην ψυχρα τον εβαλαν οι συχαμενες? Γενικα πως σου φεροντουσαν μεχρι να μπεις σε καθησυχαζαν καθολου ?

matinaki1990

matinaki1990
βασουλα επισκληριδιο θα κανεις;; αν ναι ζητα να σου τον βαλουν μετα...αληθεια γτ τον φοβασαι; ποναει;;

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλημερα! Ααααχ χτες περασαμε εφιαλτικο βραδυ!! Πλακα ειχε βεβαια... Ο μικρος μας εχει μαλλον κολικους εδω και καμποσες μερες, τον πιανει ιδιως τα βραδια και ηδη μας ειχε ξενυχτησει (εμενα δλδ) ποσες νυχτες τωρα.. Ομως χτες, το να τ' ακους στερεο το κλαμα, ηταν το κατι αλλο! Γκρινιαζε και εκλαιγε γοερα ο μικρος, ξυπνουσε η μικρη, ηρεμουσα τον μικρο κ κοιμοταν λιγο, αρχιζε να κλαιει η μικρη, ξυπνουσε τον μικρο, ο οποιος θυμοταν οτι πονουσε, οποτε αρχιζε να κλαιει, και ουτω καθ' εξης.... ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ απο τις 8 ως τις 6.... το περασα να κουναω τα λικνα, να τα κραταω αγκαλια κ να τους βαζω τις πιπιλες, επεφταν εβαζα επεφταν εβαζα.... τελικα κοιμηθηκα στις 7 (ειχα να κανω και μεταφρασεις μην ξεχνιομαστε), ηρθαν ευτυχως οι γονεις μου κ εκαναν τα ταισματα των 8 κ των 11 και κοιμηθηκα 4 ωρες..

Το θεμα ειναι οτι αγχωνομαι για τα βραδια, ετσι θα μας παει; Το κυριοτερο ομως, δεν υπαρχει τροπος να τα παρηγορησω, ιδιως τον μικρο, και ειναι πολυ χαλια αισθημα αυτο! Κλαιει κλαιει κ δεν ξερω τι να κανω! Θα δοκιμασω μασαζ στην κοιλια του γιατι ειναι λιγο φουσκωμενη, οπως μας ειπαν, αλλα δεν ξερω....

Παρόλα αυτα ομως, αισθανομαι και παλι πολυ ευτυχισμενη!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 654316 

Εσεις τι κανετε; Σας εχουν πιασει οι κολικοι;

vasoulagal

vasoulagal
Ματινακι αυτο θα επιδιωξω να μπει μετα την επισκληρηδιο αλλα δεν ξερω αν θα κανω επισκληριδιο τελικα γιατι ειναι λιγο εριεργα τα πραγματα με τις ναρκωσεις στο δημοσιο ομως θα το παλεψω γτ δεν θελω ολικη... Θα παρω και τον γιατρο παλι κανενα τηλ σημερα αυριο.... Οσο για τον καθετηραεαν μπει πριν τη ναρκωση εχω ακουσει οτι ειναι τραγικξ εμπειρια !!!!

Ιολη μου γελασα πολυ . Με τ μυνημα σου και ακομα δεν μππρω. Να σταματησω  Laughing  σηγουρα τραβας μεγαλο ζορι αλλα ειμαι σηγουρη οτ παιρνας την απολυτη ευτυχια !!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 11 328109 

IoliAtore

IoliAtore
Βασούλα μου οντως αν το σκεφτεις η κατασταση χτες ηταν για γελια!! Smile

Κουραγιο και εσυ κ μακαρι να καταφερεις επισκληριδιο διοτι ετσι δεν καταλαβαινεις τπτ απο τον καθετηρα!

matinaki1990

matinaki1990
ιολη μου συγνωμη αλλα κ εγω γελασα....κουραγιοοοοοο

κοριτσια αγχωθηκα με τον αφαλο...οπου κ αν διαβασα λενε πως αν δε πεσει σε 15 μερες υπαρχει προβλημα

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!αχ ιολη μου εμεις δεν τα καταφερνουμε με το ενα εσυ με τα δυο??πο πο!οταν εμεινα εγκυος και εκανα β χοριακη πριν παω στον γιατρο για υπερηχο μου ειπε ο μικροβιολογος οτι η χοριακη ηταν πολυυυυυ μεγαλη και μαλλον εχω διδυμα.κοντεψα να τρελαθω!δεν ξερω γιατι αλλα δεν ηθελα με τιποτα διδυμα.χαχα ντρεπομαι που το λεω....... Embarassed Embarassed 
ιολη μου πρεπει οπωσδηποτε να σε βοηθαει καποιος και το βραδυ κοριτσακι μου γιατι αλλιως θα καταρευσεις!!!εδω κοντευω να καταρευσω με την μπεμπα μου που ειναι σχετικα ησυχη.ναι κι εμεις εχουμε κολικους αλλα δεν εχουμε φτασει στο σημειο να μην μπορω να την ηρεμησω.με λιγη αγκαλια και λιγο κουνηματακι ηρεμει.τωρα δεν ξερω αν εχουν βοηθησει τα μπουκαλια σε αυτο.εχω παρει αυτα που ειναι για τους κολικους τα dr brown βεβαια εχουν και αλλες εταιρειες.μηπως να τα δοκιμασεις κι εσυ???

ματινακι μηπως να παρεις τον παιδιατρο τηλ??

matinaki1990

matinaki1990
θα την παρω κωνσταντινα μου το απογευμα...αγχωθηκα παρα πολυυυυυ...

vasoulagal

vasoulagal
αχ αχ πως σας ζηλευω που εχετε τα μωρακια σας  Very Happy  αντε να ξεκινησει και σε μενα αυτη η γλυκια ταλαιπωρεια !! ματινακι παρε τον γιατρο σου κοπελα μου αλλα μην ανχονεσαι εφοσον δεν ποναει η μικρουλα σου δεν θα ειναι τπτ σοβαρο !! αχ πως ανυπομονω να δω κι εγω τη μουριτσα της  Very Happy 

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασικα δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.το θεμα ειναι να μην μυριζει ασχημα ο αφαλος η να εχει πιασει υγρο.ειδες εσυ κατι τετοιο?το ανασηκωνεις να καθαριστει καλα?

gallida

gallida
Ματινάκι μου όταν λες δεν έπεσε,εννοείς το μανταλάκι ή το κολόβωμα?
Ρε κορίτσια,εγώ από χτες το βράδυ έχω πονάκια ελαφρά περιόδου και σήμερα έχω λίγο αιματάκι.Παίζει να αδιαθέτησα ενώ θηλάζω αποκλειστικά????

matinaki1990

matinaki1990
ουτε μυριζει ουτε υγρα υπαρχουν...εχει καπως κιτρινο χρωμα..ο αντρας μου λεει οτι ξερενεται αλλα δε ξερω...
δεν προεξεχει κ πολυ ενω ειδα σε εικονες αλλες να προεξεχει πολυ

matinaki1990

matinaki1990
γαλιδουλα το κολοβωμα...
μηπως δε τελειωσαν τα λοχεια;; εγω εχω λιγο αιμα παλι σημερα μετα απο 3 μερες που ειχα καφε

mariameint

mariameint
Γεια σας κορίτσια.

Σοφία ο αποκλειστικός θηλασμός δεν σημαίνει και απουσία περιόδου. Είναι καθαρά θέμα οργανισμού. Αν είσαι σίγουρη ότι είχαν τελειώσει τα λόχεια και τώρα έχεις κόκκινο αίμα για λίγες μέρες, πολύ πιθανόν να είναι κανονική περίοδος.

http://www.something-special.gr

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου...εμεις σε λιγο περιμενουμε την παιδιατρο να δει τον μικρο μας....
Ιολη μου περνας δυσκολα με τα 2 σου μικρακια....αυτη η νυχτα δεν παλευεται με τπτ...εμενα χθες ξυπνησε εφαγε και εκανε να κοιμηθει κανα 2ωρο...αλλα οπως το λεει καιη βασουλα ειναι γλυκια ταλαιπωρια....
βασουλα μου κοντευεις...μην αγχωνεσαι μωρε με τους καθετηρες και τα λοιπα...θα δεις οτι μετα δεν θα θυμασαι τπτ....
ματινακι παρε τον παιδιατρο να δει ςτι θα σου πει....αλλα και εγω δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο....θα πεσει....

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλησπερα και παλι!!!!

τι κανετε? εγω παλευω με το μικρο και τα πονακια του...
ιολη σε φανταζομαι...μαχη...Sad τουλαχιστον ειναι γλυκια ταλαιπωρια οπως λεει η Βασουλα...

κοριτσια εσεις δινετε πιπιλα?

να ρωτησω και κατι αλλο: και η πεθερα μου αλλα και ο πατερας μου μου ειπαν οτι παλια εδιναν χαμομηλι στα μωρα για τα πονακια. το εχετε δοκιμασει? λετε να βοηθαει?

vasoulagal

vasoulagal
elin1 έγραψε:κοριτσια καλησπερα και παλι!!!!

τι κανετε? εγω παλευω με το μικρο και τα πονακια του...
ιολη σε φανταζομαι...μαχη...Sad τουλαχιστον ειναι γλυκια ταλαιπωρια οπως λεει η Βασουλα...

κοριτσια εσεις δινετε πιπιλα?

να ρωτησω και κατι αλλο: και η πεθερα μου αλλα και ο πατερας μου μου ειπαν οτι παλια εδιναν χαμομηλι στα μωρα για τα πονακια. το εχετε δοκιμασει? λετε να βοηθαει?

ελιν σηγουρα θα ηρεμησει με το χαμομηλι ομως πρωτα θα ρωτησεις τον παιδιατρο σου γιατι δεν αφηνουν οταν ειναι πολυ μικρουλια !!!

mariameint

mariameint
Ελιν αν θυμάμαι καλά θηλάζεις αποκλειστικά, έτσι δεν είναι;
Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνει να δίνεις πιπίλα ούτε χαμομήλια και τα σχετικά γιατί το μωρό μπερδεύεται με αποτέλεσμα να χάνει θηλασμούς και να σου μειωθεί η παραγωγή.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό σε τόσο μικρή ηλικία τα θηλάζοντα βρέφη να έχουν για πιπίλα και παρηγοριά το στήθος της μαμάς τους.
Ψάξτο λίγο και θα δεις.
Επίσης κάθε φορά που κλαίει το νεογέννητο ενώ το έχουμε ταΐσει και αλλάξει, δε συνεπάγεται ότι έχει κολικούς! Μπορεί απλά να θέλει αγκαλιά ή ησυχία ή την μυρωδια σου και πολλά άλλα!

mariameint

mariameint
Μπορείς κάλλιστα να πίνεις εσύ χαμομηλάκια και να είσαι σίγουρη ότι μέσω του θηλασμού θα περνάνε τα απαραίτητα συστατικά που θα το βοηθήσουν να χαλαρώσει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις