Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
45 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 45 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

kate_85

kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoulagal έγραψε:κοριτσια κανετε μασαζακι στα μωρακια σας? αν ναι με τι λαδακι? αμυγδαλελαιο να βαλω?

Ο παιδιατριος μας ειπε μετα το 40σμο οτι θα μας δειξει πως θα τον κανουμε μασαζ κ με ποιο λαδι.
Ρωτηστε τον παιδιατρο σας καλυτερα

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε;;;;;εμεις χαθηκαμε λιγο γιατι οπως σας εγραψα και στο fb την Παρασκευη πηραμε την ευχη μας και αρχισαμε τις βολτες μιας και ειχε καλο καιρο.....πηραμε και στολη για τις αποκριες.....τον παπουτσωμενο γατο....θα εχει πολυ φαση..... Smile Smile Smile Smile Smile 
στελλιτσα μου αφου εγιναν περαστικα μην στεναχωριεσαι....ηταν να γινει και αυτο....αλλα πως κολλησε ο μικρουλης;;;;;
οι υπολοιπες τι κανετε ομορφιες;;;;;

703Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 23, 2014 10:38 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσια μου ! βικακι να βγαλεις φωτο τον μπεμπουλη !!!! κοριτσια η μπεμπα μου κοιμαται ολη μερα, και τη νυχτα μας ταραζει !!!!

704Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 23, 2014 11:02 pm

gallida

gallida
Καλημέρα και καλή βδομάδα!
Στέλλα περαστικά σας,τώρα πως είναι το μπεμπάκι?
Κ μεις σαραντήσαμε,πήγαμε κάποιες βολτούλες βέβαια ο καιρός δεν ευνοεί πολύ,βροχή και υγρασία.
Τα μπεμπάκια σας έχουν αέρια?Σφίγγονται?
Εμένα ακόμα το μυαλό μου είναι σε αυτό που είπε ο παιδίατρος για υπερτονία και σφιχτά ισχύα και φοβάμαι πολύ....διαβάζω στο νετ και τρομοκρατήθηκα

705Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 23, 2014 11:05 pm

vasoulagal

vasoulagal
gallida έγραψε:Καλημέρα και καλή βδομάδα!
Κ μεις σαραντήσαμε,πήγαμε κάποιες βολτούλες βέβαια ο καιρός δεν ευνοεί πολύ,βροχή και υγρασία.
Εμένα ακόμα το μυαλό μου είναι σε αυτό που είπε ο παιδίατρος για υπερτονία και σφιχτά ισχύα και φοβάμαι πολύ....διαβάζω στο νετ και τρομοκρατήθηκα

καλημερα σοφακι μου ! τι ειναι αυτο??

706Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 23, 2014 11:41 pm

gallida

gallida
vasoulagal έγραψε:
gallida έγραψε:Καλημέρα και καλή βδομάδα!

καλημερα σοφακι μου !  τι ειναι αυτο??
Απλά την Παρασκευή που πήγαμε παιδίατρο μας είπε ο γιατρός ότι ο μυικός τόνος της είναι πιο αυξημένος από το φυσιολογικό,εγώ έψαξα και αυτό λέγεται υπερτονία,το αντίθετο είναι υποτονία..Θα το παρακολουθούμε είπε αλλά εγώ φοβάμαι ππάλι...Είναι σφιχτή δηλ,το σωματάκι της δεν λυγίζει τόσο εύκολα

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!αρχισατε παλι με το κωλοfacebook τι ελλατωμα ειναι αυτο αφου δεν λετε κατι απορρητο.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ μου σπαει τα νευρα Twisted Evil Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 29 679259 ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ βλεπω οτι κατι εχει γινει με την ιολη και δεν μπορω να βρω το μηνυμα ψαχνω ποση ωρα λυπηθειτε με

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!
Βίκυ από που πήρες στολή? Εγώ έψαξα λίγο αλλά παντού ήταν για πάνω από 6 μηνών Sad
Κωνσταντίνα ψυχραιμία!! Smile
Το μήνυμα που ψάχνεις λέει ότι τα μικρούλια της Ιόλης αρρώστησαν (πυρετό, βήχα κτλ) και ταλαιπωρούνται...

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irenehr έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Βίκυ από που πήρες στολή? Εγώ έψαξα λίγο αλλά παντού ήταν για πάνω από 6 μηνών Sad
Κωνσταντίνα ψυχραιμία!! Smile
Το μήνυμα που ψάχνεις λέει ότι τα μικρούλια της Ιόλης αρρώστησαν (πυρετό, βήχα κτλ) και ταλαιπωρούνται...
ειμαστε απο την αρχη της εγκυμοσυνης εδω καθε μερα και λεμε καποια πραγματα.δεν ξερω για εσας αλλα εγω ανησυχω για ολα τα παιδακια εδω τα εχω σαν δικα μου.νομιζω οτι εχουμε δεθει χωρις να ξερει η μια την αλλη.βλεπω οτι και αλλες κοπελες παραπονιουνται συνεχως για το facebook αν ημουν μονο εγω δεν θα μιλουσα απλα θα αποχωρουσα απο την παρεα αναγκαστικα.απο το πρωι προσπαθω να δω τι εχουν τα μικρα της ιολης και δεν μπορω να φορτωσω συζητηση στο facebook και εχω και την μπεμπα να κλαιει...εγω για αυτα τα μικρα εκλαψα πολυ γιατι ενιωσα τι περασε η ιολη και ανησυχησα.αν γραφατε κατι απορρητο το καταλαβαινω η στελνατε φωτογραφιες οκ αλλα ρε κοριτσια οσο μπορεσα να διαβασω λετε πραγματακια χρησιμα γιατι να μην μπορουμε να συμμετεχουμε κι εμεις????ειναι αδικο νομιζω.......

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια...κι αναρωτιομουν τι να κανει η ιολη και τα μικρουλια της,καιρο εχει να μας ενημερωσει..περαστικουλια!!αυτο το μηνυμα που λες,εδω στο φορουμ ειναι?

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ τωρα το ειδα,οτι εγραφες για το μηνυμα οτι ειναι στο fb.υπαρχει καποια συγκεκριμενη σελιδα κι εκει μαμαδων και γραφουνε τα κοριτσια?

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΙΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ,ΕΙΧΕ ΜΙΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΙΧΑΛΑΚΙ.ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ...ΥΠΕΡΤΟΝΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΕΝΤΟΝΕΤΕ ΠΟΛΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ ΟΜΩΣ...

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ειναι σελιδα απλα καναμε αιτηματα φιλιας η μια στην αλλη και ανοιξε μια συζητηση μεταξυ ολων οταν γεννησαμε για να στειλουμε φωτογραφιες των μωρων μας και να πουμε πραγματα που εδω δεν λεγονται

vasoulagal

vasoulagal
κοριτσια , πως κρατατε το μωρακι σας στο μπανιο? ? πφφφ μου φενεται δυσκολοοο Sad ηταν και ολες τις μερες στις λαμπες στο μαιευτηριο, και δεν ειδα πως την καναε μπανιο Sad

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασουλα εγω δεν καταφερα ποτε να την κανω μονη μου μπανιο μου την κρατουσε ο αντρας μου κι εγω την επλενα.οταν ομως κοπηκε ο αφαλος πηρα αυτο το σφουγγαρι το ειδικο που την ξαπλωνεις στην μπανιερα της και ειναι ευκολο.αν θες ομως εχει πολλα βιντεακια στο youtube που εξηγουν πως το κανεις

irenehr

irenehr
Κωνσταντίνα εννοείται όλες ενδιαφερόμαστε για όλα τα μωράκια! Τόσους μήνες που συζητάμε είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια! Απλά το fb είναι πιο εύκολο γι αυτό καμιά φορά παρασυρόμαστε εκεί. Ανοίξαμε τη συζήτηση για ανταλλαγή φωτογραφιών που για προφανείς λόγους δεν γίνεται εδώ και μετά παρασυρθήκαμε...Ας επιστρέψουμε εδώ σιγά σιγά!
Πως τα πάτε Κωνσταντίνα? Τι κάνει η μικρούλα σου?
Στέλλα δεν είχα δει το μήνυμα σου, περαστικά στο μικρούλη σου! Τέλος καλό όλα καλά!
Και μένα τεντώνεται συνέχεια και πάει πολύ πίσω το κεφάλι του...υπερτονία λέγεται αυτό? Δεν μου έχει πει κάτι η παιδίατρος. Αν θυμηθώ θα τη ρωτήσω αύριο που θα πάμε.
Βασούλα δες στο youtube έχει διάφορα βιντεάκια για το μπάνιο του μωρού.

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα τα παμε βρηκαμε επιτελους το γαλα που της κανει και κανει κακα 2 φορες την ημερα εκει που εκανε ανα δευτερη και αλλαξε η φατσα της!!!πλεον το παιδι χαμογελαει!βεβαια εχει κολικους και εχει γκρινια αλλα σε λογικα πλαισια.πλεον κοιμαται και την νυχτα αρκετα δηλαδη σημερα εφαγε στις μια και μετα στις 6 το πρωι

irenehr

irenehr
konstadinade έγραψε:μια χαρα τα παμε βρηκαμε επιτελους το γαλα που της κανει και κανει κακα 2 φορες την ημερα εκει που εκανε ανα δευτερη και αλλαξε η φατσα της!!!πλεον το παιδι χαμογελαει!βεβαια εχει κολικους και εχει γκρινια αλλα σε λογικα πλαισια.πλεον κοιμαται και την νυχτα αρκετα δηλαδη σημερα εφαγε στις μια και μετα στις 6 το πρωι

Μπράβο μια χαρά!! Εντάξει λίγη γκρίνια είναι λογική στα μωράκια μας αρκεί να μην ταλαιπωρούνται πολύ! Και εμένα ενώ κάνει κακά του πολλές φορές την ημέρα, όταν τύχει να περάσουν μερικές ώρες και δεν κάνει τον βλέπεις ότι ζορίζεται πολύ και μουρμουράει...
Και το 5ωρο μια χαρά είναι για να μπορείτε να κοιμάστε λίγο και εσείς!

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι παρτυ εκανα με 5 ωρες υπνο!!!!εσενα κοιμαται?γιατι εχουν και 2 μερες διαφορα τα δικα μας οποτε πρεπει να συμβαδιζουν σε καποια πραγματα.θηλαζεις?δεν θυμαμαι...

mariameint

mariameint
Καλησπέρα!
Στέλλα και Ιόλη περαστικά στα μωράκια σας.

Εμείς είχαμε λίγο ανησυχη νύχτα λόγω της Ορσίας. Ξύπνησε στις 4.00 και την έφερε ο πατέρας της στο κρεβάτι. Το μάτι της γαρίδα όμως! Όλο σήκω και σήκω μας έλεγε. Και μόλις τελικά την πήρε ο ύπνος στις 5.30 κάνει κακά η μπέμπα και αρχίζει την γκρίνια. Τρελός συγχρονισμός  Rolling Eyes 
Τελικά μπαμπάς-Ορσία κοιμήθηκαν στον καναπέ στο σαλόνι και μαμά-μπέμπα στο κρεβάτι.

http://www.something-special.gr

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και παλι κοριτσια μου.....
μαρακι μου υπεροχη η νυχτα σου....τι να κανεις μικρουλια και τα 2....το καθενα θελει τα δικα του....
και εγω στο fb ψιλοχανομαι αλλα τα σημαντικα γεγονοτα προλαβαινω και τα διαβαζω.... Razz  Razz 
ειρηνακι μου η στολη μας ειναι για 6 μηνων και ανω αλλα θα της κανει μεταποιηση η μαμα μου και θα ειναι μια χαρα....ειναι τυπου φορμακι οποτε θα ειναι ευκολο και το αλλαγμα...οταν τον ντυσω θα σας βαλω φωτο....
οσο για την περιοδο ξεχασα να σας αναφερω οτι και εγω πρεπει να αδιαθετησα την προηγουμενη εβδομαδα..ειχα αιμα κανονικη ροη και πονο περιοδου....πηρα τηλ την γυναικολογο και μου ειπε οτι οπως τα περιγραφω ειναι περιοδος...αρχισαν τα βασανα....αν και εγω δεν θηλασα και πολυ για αυτο ισως ηρθε και η περιοδος νωρις.... Mad Mad Mad Mad Mad 

vasoulagal

vasoulagal
χαχα μαρακι ειχες περιπετεια !!  Razz  ασε κι εγω ξενυχτησμενη ειμαι , κοιμαμαι ορθια !

κοριτσια οσες θυλαζουμε λαχανο τρωμε?

mariameint

mariameint
Βασούλα να τρως τα πάντα, απλά σε κάποιες τροφές όπως όσπρια, σκούρα λαχανικά, γσλακτοκομικά να παρατηρείς τις σντιδράσεις του μωρού και ανάλογα να ελατώσεις λιγο την κατανάλωσή τους.
Εγώ π.χ. παρατήρησα ότι όταν τρώω σοκολάτα, την επόμενη μέρα το μωρό βγάζει σπυράκια  Crying or Very sad 
Μου αρέσει πολυ η σοκολάτα αλλά στεναχωριέμαι οταν το μωρό γίνεται έτσι εξαιτίας μου.
Συμπέρασμα; Το εχω ρίξει πιο πολύ στα λευκά γλυκά  Rolling Eyes 

http://www.something-special.gr

irenehr

irenehr
Κωνσταντίνα ναι θηλάζω. Και όχι δεν κοιμάται ο μπέμπης μου...Δηλαδή το μέγιστο που έχει κοιμηθεί σερί είναι 3 ώρες. Συνήθως το βράδυ τρώει ανά 3 ώρες, το πολύ 4. Οπότε μέχρι να φάει, να τον αλλάξω και να ξανακοιμηθεί μας μένουν 2 ώρες ύπνου περίπου...

Μαρία όντως φοβερός συγχρονισμός! Αφού κοιμηθήκατε μετά πάλι καλά Smile
Βασούλα και εγώ τα πάντα τρώω...

matinaki1990

matinaki1990
κοριτσια εγω εχω πολυυυυ αιμα...οπως τις πρωτες μερες...
πολυ γκρινια η μπουμπου...πφφφ..2ωρες κανει να κοιμηθει...κοιμαται 1 κ ξυπναει για φαι παλι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις