Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

851Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 10:31 pm

gallida

gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιόλη μου καλημέρα,
αντιλαμβάνομαι την στεναχώρια σου και το τι περάσατε αλλά θα σου πω μην το αφήνεις.Πάλεψέ με το θηλασμό/ άντληση. Μίλα με σύμβουλο θηλασμού για να κάνεις επαναγαλακτισμό.Γίνεται αν θες...Μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του δικού μου συμβούλου.η πόλη όμως έχει πολλούς και καλούς!

852Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 10:53 pm

a_nanaka

a_nanaka
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα σε όλες!
Ιολη κάπως έτσι ήμουν κι εγω με τον πρωτο μου γιο. Λόγω προωρότητας, δεν μπορούσε να θηλάσει. Μέχρι 2 1/2 μηνων την πάλευα με το θηλαστρο, μετα στεναχωρήθηκα για κάτι και μου κόπηκε μαχαίρι. Και ήταν ένα, όχι δυο που έχεις εσύ.
Για το κουκλάκι κούνιας μου αρέσει το 1ο και το 3ο περισσότερο.
Για την αποστείρωση, σας ειπα τι κανω εγω (αποστειρωτης - στραγγιστήρι) απο κει και πέρα συμφωνώ για άλλη μια φορά με την Κωνσταντίνα.
Κωνσταντίνα ειδα σε ένα άλλο post αυτο: https://www.ofarmakopoiosmou.gr/gr/el/products/frezylac-1-viologiko-organiko-gala-400gr-11-doro ίσως σε ενδιαφέρει αν σταματήσεις το ok.
Επίσης έχει ο Βασιλόπουλος μέχρι σήμερα Σάββατο το Αριελ υγρό για βρέφη 9,79 (κανονικά το βρίσκω γυρω στα 14) για όσες το χρησιμοποιούν.

Όσον αφορά το δευτερο παιδί, είχα γράψει πέρσι τέτοια εποχή αν θυμάμαι καλά πως δεν ήθελα ακόμα γιατί πιστευα ότι ο πρώτος μου γιος έχει πολλά να μου δώσει ακόμα και ότι θέλω να είμαι εκει να τα απολαύσω. Αν με ρωτήσετε τώρα, ένα χρόνο μετά, που έχω και δευτερο παιδάκι και ήρθε χωρίς να το προγραμματίσουμε, θα σας πω ότι άργησα να το κάνω και ότι θα έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα. Πάντως για το 2016 είμαι μέσα (μοναχοπαίδι κι εγώ)!

Καλή σας ημέρα!

853Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 11:56 pm

Leda Leda

Leda Leda
Καλημέρα μανουλίτσες!!!!
Δεν ησυχάσαμε εμείς δυστυχώς...Πολύ κλάμα!!!Ακόμα και την ώρα που θηλάζει μπορεί να φτύσει το στήθος για να κλάψει και μετά συνεχίζει πάλι...Τι να πω...Την Τρίτη θα πάμε παιδίατρο να δούμε πως τα πάμε...Βέβαια μου είπε η πεθερά τη λύση...Αγιασμός και λαδάκι από την εκκλησία!!χαχαχα!!!!Λες και έχει μπει ο εξω από δω μέσα του χαχαχαχα!!!!!!!Τι να πεις....
Ιόλη μου συμφωνώ με τη Σοφία όσον αφορά τον επαναγαλακτισμό αλλά και μέχρι τώρα όσο έδωσες είναι πολύ σημαντικό!!Απ'ότι έχω καταλάβει το περισσότερο βάρος είναι πάνω σου οπότε καταλαβαινω να μην έχεις κουράγιο....Βέβαια απ'την άλλη ο θηλασμός δεν θέλει ούτε αποστειρώσεις ούτε ζέσταμα τα μπιμπερό ούτε αντλήσεις....Αλλα είναι και 2 τα δικά σου....
Εμένα μου αρέσει το 1ο και το 2ο κουκλάκι!!Αλήθεια πως θα τα κάνεις να εχουν τη μυρωδιά σου?!Μου έφεραν και μένα αυτό http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/1580/%CE%9C%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%99-MILLIE-0A84021.html αλλά δεν του το έχω δώσει ακόμα...
Όσο για το κούνημα της πεθεράς...Και η δικιά μου το έκά]ανε...Βέβαια της έβαλε χέρι ο άντρας μου αλλά μάλλον παλιά το συνήθιζαν να το κάνουν....Πάντως πιστεύω ότι αν μάθουν στο κούνημα μετά δεν θα κοιμούνται αν δεν τα κουνήσεις...Αγκαλιά και μας μας είπαν και στο νοσοκομείο και η παιδίατρος όποτε την ζητάνε να την δίνουμε και δεν κακομαθαίνουν...Αυτά τα καημένα ήταν σχεδόν ένα χρόνο ένα με μας δεν μπορούμε να τα αποκόψουμε έτσι απότομα!!!

854Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 11:59 pm

Leda Leda

Leda Leda
Και κάτι άσχετο...Φασολάκια λαδερά να κάνω να φάω επιτρεπεται ή θα το στείλω το παιδί από τους κολικούς??Έχω στερέψει από ιδέες τι να μαγειρέψω και θέλω να φάω και λίγο λαχανικό....

855Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Σαβ Μαρ 01, 2014 12:13 am

a_nanaka

a_nanaka
Leda Leda έγραψε:Και κάτι άσχετο...Φασολάκια λαδερά να κάνω να φάω επιτρεπεται ή θα το στείλω το παιδί από τους κολικούς??Έχω στερέψει από ιδέες τι να μαγειρέψω και θέλω να φάω και λίγο λαχανικό....

Λήδα καλημέρα, καλό μήνα! Έγινε και το μωράκι σου ενός μήνα σήμερα!
Φασολάκια απ'όσο ξέρω δεν κάνει λόγω σπόρων. Όπως και για τον αρακά ισχυει το ίδιο. Τώρα βέβαια, μπορεί εαν φας να μην πειράξουν το μωρακι σου. Απλά σου λέω τι λένε και τι έχω διαβάσει.

Βρήκα και αυτό το τόπικ που αναφέρουν αυτό που ρωτάς
http://forum.eimaimama.gr/t4932-topic

856Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Σαβ Μαρ 01, 2014 12:33 am

gallida

gallida
a_nanaka έγραψε:
Leda Leda έγραψε:Και κάτι άσχετο...Φασολάκια λαδερά να κάνω να φάω επιτρεπεται ή θα το στείλω το παιδί από τους κολικούς??Έχω στερέψει από ιδέες τι να μαγειρέψω και θέλω να φάω και λίγο λαχανικό....

Φασολάκια απ'όσο ξέρω δεν κάνει λόγω σπόρων. Όπως και για τον αρακά ισχυει το ίδιο. Τώρα βέβαια, μπορεί εαν φας να μην πειράξουν το μωρακι σου. Απλά σου λέω τι λένε και τι έχω διαβάσει.  

O αρακάς κ τα φασολάκια δεν έχουν σπόρια, σπόρια έχουν πχ οι μελιτζάνες,το ακτινίδιο, η φράουλα τέτοια σποράκια εννοούνε..Με το ίδιο σκεπτικό και τα ρεβύθια σπόρια είναι! Very Happy 

857Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Σαβ Μαρ 01, 2014 12:35 am

gallida

gallida
Leda Leda έγραψε:Καλημέρα μανουλίτσες!!!!
Δεν ησυχάσαμε εμείς δυστυχώς...Πολύ κλάμα!!!Ακόμα και την ώρα που θηλάζει μπορεί να φτύσει το στήθος για να κλάψει και μετά συνεχίζει πάλι...Τι να πω...Την Τρίτη θα πάμε παιδίατρο να δούμε πως τα πάμε...Βέβαια μου είπε η πεθερά τη λύση...Αγιασμός και λαδάκι από την εκκλησία!!χαχαχα!!!!Λες και έχει μπει ο εξω από δω μέσα του χαχαχαχα!!!!!!!Τι να πεις....
Ιόλη μου συμφωνώ με τη Σοφία όσον αφορά τον επαναγαλακτισμό αλλά και μέχρι τώρα όσο έδωσες είναι πολύ σημαντικό!!Απ'ότι έχω καταλάβει το περισσότερο βάρος είναι πάνω σου οπότε καταλαβαινω να μην έχεις κουράγιο....Βέβαια απ'την άλλη ο θηλασμός δεν θέλει ούτε αποστειρώσεις ούτε ζέσταμα τα μπιμπερό ούτε αντλήσεις....Αλλα είναι και 2 τα δικά σου....
Εμένα μου αρέσει το 1ο και το 2ο κουκλάκι!!Αλήθεια πως θα τα κάνεις να εχουν τη μυρωδιά σου?!Μου έφεραν και μένα αυτό http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/1580/%CE%9C%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%99-MILLIE-0A84021.html αλλά δεν του το έχω δώσει ακόμα...
Όσο για το κούνημα της πεθεράς...Και η δικιά μου το έκά]ανε...Βέβαια της έβαλε χέρι ο άντρας μου αλλά μάλλον παλιά το συνήθιζαν να το κάνουν....Πάντως πιστεύω ότι αν μάθουν στο κούνημα μετά δεν θα κοιμούνται αν δεν τα κουνήσεις...Αγκαλιά και μας μας είπαν και στο νοσοκομείο και η παιδίατρος όποτε την ζητάνε να την δίνουμε και δεν κακομαθαίνουν...Αυτά τα καημένα ήταν σχεδόν ένα χρόνο ένα με μας δεν μπορούμε να τα αποκόψουμε έτσι απότομα!!!
Κ μένα από χτες είναι ανήσυχη και κλαίει.Αλλαγμένη,ταϊσμένη είναι...πω πω ..θα έρθει πάλι η μαμά μου και θα λέει γιατί κλαίει το μωρό...πως μου τη σπάει..κ μου λέει μήπως δεν χόρτασε?Δεν με καταλαβαίνει ρε κορίτσια...μωρό είναι όχι κούκλα,δεν θα κλάψει δηλ...

858Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Σαβ Μαρ 01, 2014 12:59 am

Leda Leda

Leda Leda
H αλήθεια είναι πως σκούρα πράσινα δεν κάνει...Αλλά και τόσες μέρες που προσέχω...Θα δω ίσως κάνω καμιά μακαρονάδα και θα ρωτήσω αναλυτικά την παιδίατρο την Τρϊτη....
Σοφία μου αυτή τη συζήτηση είχαμε χθες με τον άντρα μου...Εμένα η πεθερά μου μου το λέει καμιά φορά...Ε της λέω μωρό είναι θα κλάψει και λίγο.....Έχει βράσιμο μου λέει τον ακούω εγώ....Πονάκια έχει το παιδί αφού φαίνεται....Δεν μπορείς να πεις τίποτα το δικό τους θα συνεχίσουν να λένε...Εμένα η μάνα μου είχε φαγωθεί να μην σιδερώνω τα ρούχα του μωρού γιατί αφού τα στεγνώνω στο καλοριφέρ δεν χρειάζεται!!!Εντάξει δεν θα πάθει τίποτα αλλά εδώ μου είπαν να τα σιδερώνω από την ανάποδη(άσχετο που επειδή έχω ατμοσίδερο δεν χρειάζεται)...Η δε πεθερά είδε μια μέρα που του είχα αφησει απλωμένα έξω το βράδυ και μου λέει δεν κάνει και τέτοια..Το έπαιξα και εγώ χαζή και της λέω "Αλήθεια?Δεν μας το είπε ο παιδίατρος..."Ε μου λέει δεν λένε τέτοια οι παιδίατροι...Και της λέω και γω μην ανησυχείτε αν ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε θα μας το χε πει....

a_nanaka

a_nanaka
gallida έγραψε:
a_nanaka έγραψε:

O αρακάς κ τα φασολάκια δεν έχουν σπόρια, σπόρια έχουν πχ οι μελιτζάνες,το ακτινίδιο, η φράουλα τέτοια σποράκια εννοούνε..Με το ίδιο σκεπτικό και τα ρεβύθια σπόρια είναι! Very Happy 

Δεν εννοω σπόρια... Εννοω σπόρους. Κι επειδή είμαι από χωριό και έχω πολλά παρε -δωσε με αγρότες γι΄αυτό και χρησιμοποιήσα αυτό τον όρο.

matinaki1990

matinaki1990
καλημερουδιαααααα
ιολη μου αρεσαν ολααα..το 2ο πιο πολυ
ληδα εγω επι 40μεερες θυμιατιζα μολις γυρνουσε ο αντρας μου

Leda Leda

Leda Leda
matinaki1990 έγραψε:καλημερουδιαααααα
ιολη μου αρεσαν ολααα..το 2ο πιο πολυ
ληδα εγω επι 40μεερες θυμιατιζα μολις γυρνουσε ο αντρας μου
Eγώ βρε Ματίνα μου δεν είμαι και τόσο θρησκευόμενη...Σαφώς σέβομαι ότι ο καθένας έχει τα πιστεύω του και φυσικά δεν το κρίνω...Απλά μου φαίνεται λίγο κουλό να ρίξω αγιασμό στο παιδί για να του φύγουν οι κολικοί....Εσύ πιστεύεις ότι το να θυμιατίσεις θα έκανε καλό και σίγουρα έκανε εφόσον το πίστευες εσύ...Αλλά εγώ από τη στιγμή που δεν το πιστεύω νομίζω πως δεν θα έχει και αποτέλεσμα....

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Ιόλη και μένα μου άρεσαν και τα 3 κουκλάκια αλλά προτιμώ περισσότερο το 1ο!

Λήδα υπομονή! Πολλές τα λένε αυτά τα κουλά ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας... Έχετε και μηνογεννέθλια βλέπω! Πολυχρονο το ζουζούνι σου  Very Happy 
Όσο για τα φασολάκια που είπες, εγώ αυτό που λέω συνέχεια είναι: φάε τα πάντα και το μωρό θα σε καθοδηγήσει. Αν δεις ότι την επόμενη μέρα έχει πόνους, απέφυγέ τα ή να τα τρως αραιά και που.

Σαραντίσαμε και εμείς σήμερα  Very Happy 

http://www.something-special.gr

Leda Leda

Leda Leda
Ευχαριστούμε!!!!!
Μεγαλώσατε και σεις!!!!Πω πω σαν χθες μου φαίνεται που μου τον έβγαλαν απ'την κοιλίτσα μου και μου τον έφεραν δίπλα μου!!!!!
Βρε Μαράκι εσύ σαν πιο εμπειρη για πες καμιά ιδέα για φαί εκτός από κρέατα και ζυμαρικά...Μπούχτισα και μ'έχει πιάσει και δυσκοιλιότητα!!!!Μήπως να πάρω κανένα ψαράκι πάλι σήμερα...Επειδή τον έχει πιάσει έντονα αυτές τις μέρες μην κάνω παράτολμες δοκιμές.....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.

Ιόλη και μένα μου άρεσαν και τα 3 κουκλάκια αλλά προτιμώ περισσότερο το 1ο!

Λήδα υπομονή!  Πολλές τα λένε αυτά τα κουλά ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας... Έχετε και μηνογεννέθλια βλέπω! Πολυχρονο το ζουζούνι σου  Very Happy 
Όσο για τα φασολάκια που είπες, εγώ αυτό που λέω συνέχεια είναι: φάε τα πάντα και το μωρό θα σε καθοδηγήσει. Αν δεις ότι την επόμενη μέρα έχει πόνους, απέφυγέ τα ή να τα τρως αραιά και που.

Σαραντίσαμε και εμείς σήμερα  Very Happy 
καλημερα!
Συγνωμη που πεταγομαι σαν την τσουτσου Razz
Αυτο που λες για τις τροφες ειναι το σωστοτερο.εγω δεν εχω στεριθει τιποτα απολυτως απο την διατροφη μου αφου βλεπω οτι δεν ενοχλειτε ο μικρος αν κ η παιδιατρος μου εχει πει να μην τρωω πρασινα κ οσπρια κ γαλακτοκομικα.σαλατα τρωω καθε μερα οσπρια μια φορα τη βδομαδα σιγουρα λαχανικα το ιδιο.
Δεν υπαρχει λογος να στερουμαστε κατι αν δεν ενοχλειτε το μωρο.

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Α!κοριτσια ειδα που λεγατε για μετα την απιστειρωση.εγω πιτε δεν εκανα κατι αλλο μετα την απιστειρωση.τα αφηνα ετσι.

matinaki1990

matinaki1990
ληδακι εννοειται οτι ο καθενας εχει τα πιστευω του. δε σε κρινω σε καμια περιπτωση... Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 315810 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 35 315810 

κλεισατε κ εσεις 1μηνα...
μαρια σαραντησες κ εσυ

καλο μηνα κιολας..μπηκε η ανοιξη με κρυο κ βροχη..
πηγα στον γυν. χθες..ενα εξωτερικο ραμμα καπως ειχε μαζεψει κ μου το αφαιρεσαι..βαζω μπεταντιν μεχρι την δευτερα κ μετα βουρ για ζουζουνιες..χεχε

mariameint

mariameint
Λήδα όπως είπα πριν και συμφώνησε και η Demaki88 τρώω τα πάντα. Είδα οτι τα όσπρια την ενοχλούν λίγο οπότε τα περιόρισα σε 1 φορά την εβδομάδα. Τρώω και λαδερά και κρέατα και ψάρι που είναι και πολυ υγιεινό  Wink 
Να φανταστείς καθημερινά τρώω μπρόκολο ή κουνουπίδι για σαλάτα επειδή τρελαίνεται η Ορσία και το μωρό ούτε να αεριστεί που θα έπρεπε να την πάει σερπατίνα σμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιατρων  Laughing 
Επίσης παρατήρησα ότι το σαλάμι αέρως την ενοχλεί οπότε το έβγαλα από τα τοστάκια όταν τρώω. Και δυστυχώς βγάζει σπυράκια με την σοκολάτα οπότε την έκοψα και αυτή μαχαιρι... Η μεγαλύτερη θυσία έως τώρα  Laughing 

Καλό μήνα να έχουμεεεεεεε!

mariameint

mariameint
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έτοιμο και το βραχιολάκι του Μάρτη  Very Happy 
Για να δούμε θα το φορέσει η Ορσία;

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!
Ιόλη τι εννοείς κακωση στο κεφάλι;;
Τι έπαθε η μικρη;;;
Περαστικά σας παντως!!!

matinaki1990

matinaki1990
μαρια σουπερρρρρ

μπομπο πως σε λενε βρε;;; τι κανου ν οι αδερφουλες;;

IoliAtore

IoliAtore
Θενκς για τις γνωμες κορίτσια, τελικα παρήγγειλα το 1ο κουκλακι

Θα δωσω τη μυρωδια μου ειτε με λιγο γαλατακι (ΑΝ εχω ως τοτε, που δεν νομιζω) είτε απλως να το εχω λιγο πανω μου για 1-2 μερες πχ δίπλα στο μαξιλαρι. Ετσι διαβασα οτι το βαζεις μετα στην κουνια και αισθανονται λιγο "μαμα" διπλα τους

Bobo κακωση κεφαλης εγραψαν στο εξιτηριο, την κρατουσε ο αντρας μου να την κοιμισει τη νυχτα και αντι αυτης κοιμηθηκε αυτος και του γλιστρισε απο τα χερια εκει που καθοταν, επεσε κ χτυπησε το κεφαλακι της στο παρκε. Εκανε ενα καρουμπαλο να, κ πολυ κλαμα βεβαιως και εννοειται προληπτικα τρεξαμε στο εφημερευον νοσοκομειο οπου μας κρατησαν 2 μερες. Τελικα δεν εδειξε κανενα υποπτο σημαδι, ειχε και φυσιολογικο υπερηχο και ακτινογραφια, απλως οντως μας λαχταρισε οσο δεν περιγραφεται. Επισης θα την προσεχουμε στο εξης μηπως εμφανισει χτυπα ξυλο το οτιδηποτε γιατι με τα χτυπηματα στο κεφαλι ποτε δεν ξερεις.

Κοριτσια εχω στενοχωρηθει σφοδρα διοτι ο μικρος μας ειναι μια χαρουλα και λιγο μπροστα για την ηλικια του απο αποψη αντανακλαστικων και αντιληψης κλπ δλδ ακουει τις μελωδιες και εστιαζει, εστιαζει στο προσωπο σου και στα ματια οταν μιλας, χαμογελα με τα παιχνιδια, παιζει με την κουδουνιστρα του κοκ. Ολα αυτα καλα, αλλα η μικρη μας δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα.. με δυσκολια εστιαζει το βλεμμα οταν της μιλας. Φαινεται δλδ ακομη πολυ προωρο και καπως πιο πισω... θα ρωτησω τον παιδιατρο βεβαια αλλα το παρατηρησε και ο πατερας μου. Φοβαμαι μηπως στον τοκετο ειχαμε καμια ισχαιμια κ λιγο υπολειπεται ο εγκεφαλος. Ο παιδονευρολογος μας ειπε οτι ειναι οκ απο μυικο τονο κ αντανακλαστικα αλλα για την καθυστερηση στα οροσημα αναπτυξης (τα πνευματικα) μπορει να τα αξιολογησει μονο μετα τον 4ο μηνα. Ομως τη βλεπω που εχει διαφορά απο το αγορακι Sad Sad και στενοχωριεμαι πολυ.. ισως να μην ειναι θεμα ισχαιμιας ή τπτ τετοιο αλλα απλα κ μονο ο ιδρυματισμος στη ΜΕΝΝ.... αυτο ηταν που φοβομουν πιο πολυ απο ολα μην τυχον εχουν καμια καθυστερηση Sad

Μαρια τελειο το βραχιολακι, ποτε μου δεν εχω καταφερει να φτιαξω! Σαραντισατε κιολας;; Πο πο! Πώς περναει ο καιρος!!

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nanaka το αλλαξα το φρεζιλακ δεν εκανε τιποτα η μικρη και πηρα το frizolac comfort και σωθηκα!ιολη μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα για την μικρη σου αλλα καλυτερα να μην τα συγκρινεις τα μωρακια γιατι ειναι και διαφορετικο φυλλο και παιζει ρολο οποτε να αγχωνεσαι χωρις λογο.

Leda Leda

Leda Leda
Μαρία φτιάξατε και Μάρτη?Μπράβο μπράβο!!!!!
Ιόλη μου και γω συμφωνώ με την Κωνσταντίνα...Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και αναπτύσσεται με τους δικούς του ρυθμούς!!Μας το τόνισε και η παιδίατρος να μην ακούμε τι κάνουν τα άλλα παιδάκια..Πχ της ξαδέρφης μου μίλησε τότε της αλληνής περπάτησε τότε κλπ.Εφόσον μας δίνει ο παιδίατρος το οκ ότι αναπτύσσεται σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα υπάρχουν διαφορές από παιδάκι σε παιδάκι...
Με το γάλα δλδ τι να κάνω?Να στάξω λίγο γάλα πάνω στο κουκλάκι?
Ματίνα μου δεν εννοούσα ότι με κρίνεις αλοίμονο!!Απλά λέω ότι σε καταλαβαίνω που ήθελες να θυμιατίσεις μιας και το πιστεύεις και πολύ καλά έκανες...Απλά και εγώ θα ήταν κουφό να κάνω κάτι που δεν μου λέει και τίποτα...

Leda Leda

Leda Leda
Παρεπιπτόντως τα έφτιαξα τα φασολάκια κι ότι γίνει ας γίνει!!Ημόνη αντίδραση μέχρι στιγμής ήταν του άντρα μου γιατί μου λέει καλά σήμερα όλη η Πάτρα ψήνει και εσύ έφτιαξες φασολάκια???!!!!χαχαχα!!!!!!

mariameint

mariameint
Leda Leda έγραψε:Παρεπιπτόντως τα έφτιαξα τα φασολάκια κι ότι γίνει ας γίνει!!Ημόνη αντίδραση μέχρι στιγμής ήταν του άντρα μου γιατί μου λέει καλά σήμερα όλη η Πάτρα ψήνει και εσύ έφτιαξες φασολάκια???!!!!χαχαχα!!!!!!

Χαχαχαχαχα!
Καλά σου είπε ο άνθρωπος  Razz 

kate_85

kate_85
mariameint έγραψε:
Leda Leda έγραψε:Παρεπιπτόντως τα έφτιαξα τα φασολάκια κι ότι γίνει ας γίνει!!Ημόνη αντίδραση μέχρι στιγμής ήταν του άντρα μου γιατί μου λέει καλά σήμερα όλη η Πάτρα ψήνει και εσύ έφτιαξες φασολάκια???!!!!χαχαχα!!!!!!

Χαχαχαχαχα!
Καλά σου είπε ο άνθρωπος  Razz 

οντως! χαχαχ

καλα για τον αγιασμο δν θα σχολιασω καν...

κοριτσια κ μεις κλεισαμε μηνα αλλα δεντο προσεξατε.. Razz 
βεεαια δεν εχει 30 ο Φλεβαρης αλλα τα μηνο γενεθλια μας τα καναμε εχθες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις