Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Leda Leda

Leda Leda
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Υποτίθεται η αποστείρωση χάνεται με το που ανοίξει ο αποστειρωτης και έρθουν σε επαφή με τον αέρα...Οποτε δεν παθαίνουν τίποτα αν το εχεις σαπουνισει το σταγγιχτηρι...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και παλι κορτιτσια μου....
για το δευτερο παιδακι οτι θελω ειναι ακριβως για τον ιδιο λογο που εγραψε και το σοφακι...ειμαι και εγω μοναχοπαιδι και θα ηθελα πολυ να εχω αδερφια...αυτο δεν θελω να το στερησω απο το παιδακι μου....για αυτο ισως εγω και το σοφακι το σκεφτομαστε απο τοσο νωρις....
οσο για το χαμομηλι ληδακι και εγω του εδωσα επειτα απο συμβουλη του παιδιατρου γιατι εμεις ειχαμε λιγο προβλημα με τα κακα μας....βραζεις το νερο για 10 λεπτα και μετα βουτας το φακελακι με το χαμομηλι και μετρας μεχρι το 30 και ειναι ετοιμο....εμας μας ειπε η παιδιατρος το lipton που πινουμε και εμεις γιατι τα βρεφικα εχουν γλυκαντικες ουσιες....

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια κι εγω το σκεφτομαι ηδη! θα ηθελα ακομα 2 παιδακια πρωτα ο Θεος... μακαρι να αξιωθουμε να τα καταφερουμε...εγω εχω δυο αδερφια και νιωθω πολυ τυχερη...και θα ηθελα και το μωρακι μου να εχει τα αδερφακια του...

Leda Leda

Leda Leda
Ματινακι και μενα αυτο που πίνουμε και εμεις μου είπε...Να σε ρωτησω μετα το αφήνεις ετσι οπως ειναι να κρυωσει?Μπορει να ειναι χαζές οι απορίες μου αλλα καλυτερα να ρωτησω...Και γω θελω να εχει αδερφακι το παιδι μου γιατι και εγω εχω 1 αδερφό και απο μικρά είμασταν αγαπημένα παίζαμε μαζι και ήταν πολυ ωραια και τωρα φυσικά εχουμε πολυ καλη σχέση απλα δεν θα το ηθελα τόσο άμεσα...η αγαπη που εχεις με τα αδέρφια σου ειναι πολυ ιδιαίτερη!!!

Leda Leda

Leda Leda
Βίκη μου συγγνώμη Ματινα σε είπα άσχετο!!!!!

irenehr

irenehr
Μπράβο σας κορίτσια που σκέφτεστε από τώρα δεύτερο παιδί!! Εγώ δεν την παλεύω με το ένα! Και εγώ θέλω δεύτερο παιδί αλλά λίγο αργότερα...προς το παρόν με την κούραση και τα ξενύχτια δεν μπορώ να το σκεφτώ! Μόλις ηρεμήσουμε λίγο με το μικρό βλέπουμε...τι λέτε για το 2016? Όπως ήταν και το λάθος θέμα που άνοιξε η Ντίνα πριν κάτι μήνες? Να ξαναβρεθούμε τότε για το δεύτερο ή δεν μπορείτε να περιμένετε? Razz

Εμένα η γιατρός μου έχει προτείνει μάραθο για τους κολικούς...το έχουμε αγοράσει αλλά προς το παρόν δεν θέλω να του δώσω...πάντως γράφει πάνω ότι είναι και για κολικούς.

Leda Leda

Leda Leda
Ειρήνη μου εγω θα σε περιμένω στο θεματάκι του 2016 μια χαρα μου ακούγεται!!!

irenehr

irenehr
Leda Leda έγραψε:Ειρήνη μου εγω θα σε περιμένω στο θεματάκι του 2016 μια χαρα μου ακούγεται!!!

Very Happy Very Happy Very Happy

matinaki1990

matinaki1990
κ εγω στο θεμα του 2016.. Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 215994 

matinaki1990

matinaki1990
βικυ ποια χαπια πηρες για να κοψεις το γαλα;; για ποσες μερες;

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ληδακι μου ναι μεσα στο μπιμπερο να χλιαρυνει και το δινεις.....δεν ειναι χαζες οι αποριες ληδα μου...η μια βοηθαει την αλλη....
ενταξει ειρηνακι και το 2016 δεν ειναι μακρια....δεν ειπαμε τωρα τωρα απλα να μη μεγαλωσει πολυ και το πρωτο.... Wink Wink Wink Wink Smile Smile Smile Smile 
ματινακι μου να σου πω την αληθεια ουτε που θυμαμαι τι χαπια ηταν...ηταν σε ενα μικρο μπουκαλακι 2...αυτο μονο...ημουν τοσο χαλια που ιυτε τι χαπια ηταν κοιταξα....παρε τον γυναικολογο ή τη μαια σου αν ειχες και ρωτα τους τι πρεπει να κανεις αν θες να κοψεις το γαλα....ο καθε γιατρος εχει την δικη του αποψη....

irenehr

irenehr
Ωραία αφού λοιπόν συμφωνούμε όλες στο 2016 μας μένει να βρούμε μήνα! Όχι Γενάρη πάλι, πιο μετά κατά προτίμηση Smile

Μαρία που είσαι? Καιρό έχεις να μας γράψεις νέα! Όλα καλά? Οι κορούλες?

Leda Leda

Leda Leda
Το πολυ μεχρι Μαρτη...Να εχουμε προλάβει να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσυνης μεχρι το καλοκαίρι...Αλλα οχι και μέσα στο χειμώνα γιατι θα ξεπαραδιαστουμε στο πετρέλαιο!!!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα κοριτσια μου.....το κλεισαμε για το 2016 ολες εγκυουλες παλι.... Smile  Smile  Smile  Smile 
ναι και το πετρελειο ειναι ενα θεμα....εμας τον προηγουμενο μηνα κοινοχρηστα 300 ευρω...θα δουμε αυτον....και μονο το πετρελαιο παρακαλω δεν ηταν τπτ αλλο πανω στα κοινοχρηστα...

Leda Leda

Leda Leda
Βίκη μου και μεις βάλαμε 500€ στην αρχή του μηνα και τωρα ειναι οριακά να τελειώσει...Ειλικρινά δεν ξερω αν συνέφερε καλυτερα να εχω βάλει 2 inverter air condition και να χρησιμοποιώ το θερμοσιφωνο(τωρα εχουμε νερό απο το boiler)..Θα το σκεφτώ για του χρόνου...

mariameint

mariameint
Ειρήνη μου, εδώ ειμαι... σας διαβάζω οποτε προλαβαίνω. Έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια στο tablet και το θέλει συνέχεια η Ορσία οπότε προσπαθώ να μην το χρησιμοποιώ μπροστά της.
Επίσης τις τελευταίες μέρες δεν κοιμάται τα μεσημέρια... Σήμερα την είχε πιάσει η τρέλα της, την μάλωσα γερά και την πήρε ο πατέρας της με το ζόρι για ύπνο. Με εχει πιάσει ενας πονοκέφαλος!
Το μωρό ευτυχώς μια χαρά αν και την ενοχλεί η σοκολάτα (έβγαλε έκζεμα) και σταμάτησα να τρώω και υποφέρω  Rolling Eyes 

Κσλησπέρα και στις υπόλοιπες φυσικά και Energy να σας ζήσει το μωρό!

Για το ραντεβού το 2016 εγώ ειμαι μέσα μιας και τα θέλω σνσ 2 χρόνια (2012-2014-2016 και βλέπουμε  Smile )

http://www.something-special.gr

irenehr

irenehr
Μάρτιο? Χμμ...έχεις δίκιο για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά δεν είναι λίγο νωρίς ο Μάρτιος? Θέλει σκέψη Smile Να ψηφίσουμε! Razz

Έτσι Μαρία να μας δίνεις το παρόν στα κρυφά από την Ορσία Smile Πολύ κακό να την ενοχλεί η σοκολάτα!! Πως θα αντέξεις χωρίς?? Είναι σίγουρο? Μήπως έτυχε?
Τι εννοείς και βλέπουμε?? Έχεις κακό σκοπό εσύ!! Πολύτεκνη μάνα!!! Very Happy Very Happy

mariameint

mariameint
Ειρήνη γέμισε στα μάγουλα και εκείνες τις ημέρες είχα φάει αρκετή σοκολάτα και γλυκά με κακάο. Χωρίς να αλλάξω την διατροφή μου σταμάτησα εντελώς την σοκολάτα και σε 2-3 μέρες σχεδον εξαφανίστηκαν τα σπυρακια. Για να το σιγουρέψω ξανάφαγα για 2 μέρες και ήρθε και φουντωσε το κημένο  Crying or Very sad Τώρα εχω λιγες μερες που δεν εχω φάει καθόλου (ούτε τα δημητριακά μου που εχουν λιγη μαύρη μέσα) και έχει καθαρίσει το προσωπάκι της. Είναι δεν είναι τυχαίο το πολύ να τρώω που και που μερικά κομματάκια. Κατά τ' αλλα θα το ριξω στα λευκά γλυκά όταν θα έρχεται η λιγούρα!

Όσο για τα παιδιά, και εγώ και ο άντρας μου έχουμε από έναν αδερφό αλλά θέλουμε σίγουρα 3 και βλέπουμε για 4  Smile  Θα δούμε...

http://www.something-special.gr

844Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 10:36 am

kate_85

kate_85
κοριτσια καλησπέρα..!
Ενερτζι να σου ζησει το νινι σου! Γερο κ δυνατο!

Σκέφτεστε ηδη για 2ο?? πολυ θαρραλέες σας βρίσκω!

Και εγω θελω να του κανω αδερφακι γιατι κ εγω μοναχοπαιδι ειμα,δεν θα ηθελα με τπτ να ειναι μοναχουλι του.. αλλα δεν βιαζομαι πλεον.. Rolling Eyes 

Ισως ηθελα περισσοτερο 2ο παιδακι μεχρι και το 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου, αλλα πλεον μετα απο οσα μου συνεβησαν το βλεπω μακρυα το 2ο κ το 2016 μου φαινεται κοντα.. αρα δεν θα ειμαι στην παρεα που ετοιμαζετε  Razz (εκτος απροοπτου!)

Για να καταλαβω με την αποστειρωση, τελικα ο στεγνωτηρας μπιμπερο χρειαζεται ?γιατι εφοσον τα βγαζεις απο τον αποστειρωτη κ τα βαζεις εκει να στεγνωσουν δεν χανουν παλι την αποστ ? δεν ερχονται σε επαφη με τον αερα ?

Εμενα θα παει ο αντρας μου αυριο να παρει κ ακομα δεν εχουμε καταληξει σε ποια μαρκα κ σε τι ποσο,

εσεις τι πηρατε??

845Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 11:01 am

vasoulagal

vasoulagal
κατερινα παρομοιος, δεν νομιζω να ειμαι στην ομαδα του 2016!!! εγω αποστηρωτη πηρα της κικο , τον βρηκα σε προσφορα 40 ευρω και ειμαι πολυ ευχαρηστημενη ! νομιζω εκτος προσφορας εχει 50 !

ηρθε η μαια ?

846Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 11:17 am

Leda Leda

Leda Leda
Eγώ Κατερίνα μου πήρα αυτόν
http://irokids.gr/bebepharm-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%8D
γιατί σκέφτηκα ότι αν θηλαζα μπορεί και μην τον χρειαζόμουν και έτσι αυτός είναι και θερμαντήρας και ατμομάγειρας αλλά για την τιμή του συμφέρον μου φάνηκε....
Τώρα στεγνωτήρα δεν έχω πάρει δεν ξέρω αν χρειάζεται νομίζω ότι απλά τα πιάνεις με την λαβίδα και τα χρησιμοποιείς...Δεν ξέρω ας μας πει καμία πιο έμπειρη στο θέμα....

847Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 12:17 pm

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλησπέρα! Βρήκα password και επέστρεψα και εγώ! Δυστυχώς όμως δεν μπορω να σας διαβασω.... δεν πειράζει,θα διαβαζω από δω και στο εξης ! Γεννησε η energy; Να σου ζησει!! SmileSmileSmile

Τα δικα μας τα νεα ειναι οτι εχουμε συναχι, μυξες, γκρινια.. χτες γυρισαμε απο το νοσοκομειο οπου μειναμε 2,5 μερες στην ΠαιδοΧ για κακωση κεφαλης  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 534787 η μικρη, ηταν μια εμπειρια που δεν σας την ευχομαι. Τελος καλο, προς το παρον βεβαια γιατι με τα χτυπηματα στο κεφαλι ποτε δεν ξερεις ωστοσο για τωρα υπερηχος εγκεφαλου οκ. Η μικρη τερμα ταλαιπωρημενη ομως...

Χτες μας ειδε λογοθεραπευτρια ειδικη για τη σιτιση, εντοπισε τα προβληματα της μικρης μας στο ταισμα και μας συνεστησε ταισμα ανα 1μιση ωρα!!!! Εν τω μεταξύ τη μικρη την ταιζω μονο εγω και ο μπαμπας της, οποτε θα ταιζουν οι αλλοι (παπους γιαγια) τον μικρο καθε 3 ωρες και εγω τη μικρη καθε 1μιση ωρα. Τι να πω, πανω που πηγαιναμε να τα κανουμε 4ωρα.. Sad

Επισης θελω να καθιερωσω μια ρουτινουλα για το βραδυ για να ηρεμησουν λιγο γιατι ειναι ακομη πολυ ανησυχα, γμτ! Θα το δοκιμασουμε αυτην την εβδομαδα...

Τα αλλα νεα ειναι η ανεκδιηγητη πεθερα, με αυτα και με εκεινα αυτην την εβδομαδα την ειχα συνεχεια στα ποδια μου (διοτι λειπαμε πολυ στο νοσοκομειο) κ μου εσπασε τα νευρα.

Της εχουμε πει και εγω και ο μπαμπας μου που ειναι γιατρος και ο ιδιος της ο γιος οτι ολοι οι γιατροι μας ειπαν τα μωρα να τα παιρνουμε οσο περισσοτερο μπορουμε αγκαλια, τωρα. Ειναι προωρα και χρειαζονται αυτην την ασφαλεια, μετα τον 1μιση μηνα στο νοσοκομειο. Χτες που γκρινιαζε ο μικρος λοιπον τον τσαμπουναει στο λικνο και αρχιζει να τον κουναει μετα μανιας, της λεω μην τον κουνατε, δεν κανει να μαθει να κοιμαται με τετοιο κουνημα, καλυτερα αγκαλια - και μου λεει στην αγκαλια θα κακομαθουν. Αυτό μου το χει πει 10 φορες και 10 φορες της λεω οτι τωρα δεν θα κακομαθουν (δεν ισχυει αυτο πλεον), οτι μας το ειπαν οι γιατροι, κλπ κλπ..  Ρε ΗΛΙΘΙΑ δλδ ξερεις καλυτερα απο γιατρους και απο καθηγητες; στην τελικη δικα μου παιδια ειναι θελω να τα κακομαθω!

Επειτα θα με βοηθουσε σε ενα ταισμα και λεω, εχουν κανει κακα τους πιο πριν, τωρα θα ειναι μονο κατουρημενα, θα τα αλλαξω πριν τα ταισουμε ωστε να κοιμηθουν μετα κ μου λεει υπερβαλλεις ως συνηθως, εισαι παντα υπερβολικη και μην τυχον τα αλλαξεις τα παιδια! δεν χρειαζεται να τα αλλαζεις καθε φορα, αλλαζε τα καθε 3 ταισματα (!) για να μην τα ταραξεις! Και μαλιστα μου το ειπε επικριτικα!!

Τελος το τελευταιο που με εβγαλε απτα ρουχα μου, χτες στις 8 ηταν να δωσουμε φαρμακα, να αλλαξουμε πανα κ να ταισουμε. Αυτα ειχαν ηδη ξυπνησει κ γκρινιαζαν γιατι πεινουσαν. Την λεω βαλτε γρηγορα να φτιαξετε το γαλα οσο εμεις τα κανουμε ολα αυτα ωστε να ταισουμε αμεσως μετα. Της το ειπα 4 φορες κι αυτη αρνουνταν, εχουμε χρονο θα το κανω μετα κτλ. Τελικα καταληξαμε να κλαινε γοερα κανενα τεταρτο μεχρι να βρασει κ να κρυωσει το γαλα, να κουραστουν να μην μπορουν να φανε και να εκνευριστουν μετα & να μην κοιμουνται για το επομενο 3ωρο... Δεν παιζεται η γυναικα!!

Αυτα τα ωραια! Παω τωρα γιατι κλαιει κ παλι η μικρη..  I love you

Ληδα ωραια συσκευη!

848Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Παρ Φεβ 28, 2014 12:28 pm

kate_85

kate_85
Οχι Βασουλα δεν τα καταφερε ρε γμτ  Sad 

Ειναι συνεχεια νυχτερινη στην κλινικη και πολλες φορες δουλευει 12-15 ωρα ..

Στην δικη μου την γεννα ηταν 21 ωρες εκει!

Τωρα την περιμενω μετα το τριημερο

Μου ειπε να βαζω την κορτιζονουχα αλοιφη για 3 μερες και μετα να δοκιμασω πανω το μωρο χωρις ψευδοθηλη..

Ηδη εμαι πολυ καλυτερα ισως δοκιμασω κ νωριτερα!

Ληδα σ'ευχαριστω πολυ !

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελιζα μου τα πετσετε φορμακια τα πηρα απο μαγαζι της πολης μου δεν ειναι καποια αλυσιδα για να σου πω.
2ο παιδι λετε???εγω το βλεπω μακρινο......
με την αποστειρωση μην τρελενεστε εμενα η αποψη μου ειναι αυτη πρεπει να αποκτουν και αντισωματα τα παιδακια μας.νομιζω οσο πιο πολυ προσεχεις τοσα περισσοτερα θα συμβουν.
ενερτζι να σου ζησει το μωρακι σου!!
ιολη τι εκανες τελικα με τον θηλασμο?

IoliAtore

IoliAtore
Με τον θηλασμό δλδ με άντληση το παλευα μεχρι πρόσφατα. Θηλασμό δεν καταφερα ποτέ, εβαζα τα μικρα στο στήθος και δεν ήξεραν τι να κανουν. Ειχαν τη θηλη σαν πιπιλα ή σαν τσιχλα να πω καλυτερα. Τα καταφερα απο σταση αλλα αυτα και παλι δεν μπορουσαν να τραβηξουν, δεν ειχαν δυναμη κ συν τοις αλλοις κ το στηθος μου δεν ετρεχε κ πολυ.

Τελος παντων εμεινα στην αντληση. Δεν καταφερα ποτε να κανω 8 αντλήσεις δλδ καθε 3 ωρες, ημουν τοσο καιρο στις 4 αντλησεις και εβγαζα αρχικα 7 μετα 6 και μετα σταθερα 4 ή 5 γευματα τους (απο συνολο 8 ). Βασικα τον περισσοτερο καιρο ημουν στα 4-5 γευματα μητρικο, με 4 αντλήσεις.

Καποια στιγμη αυξησαν πολυ την ποσοτητα που ετρωγαν και επεσα στα 2 γευματα οποτε εκανα μια υστατη προσπαθεια να αυξησω τις αντλήσεις - εκανα 5-6 αντλησεις και ετσι εβγαζα 3 γευματα, μεχρι τωρα τη Δευτερα.

Τριτη ξημερωματα μπηκαμε στο νοσοκομειο, και εκτος της στενοχωριας που τραβηξα, αφησα και πολλες ωρες χωρις αντληση. Στις τελευταιες 3 αντλησεις αφησα μεγαλη αποσταση κ μετα βιας εβγαλα 20μλ και ετσι αποφασισα να το σταματησω. Αυριο θα παρω κατι χαπια που υπαρχουν (ντοστινεξ νομιζω μου ειπε) και σταματαω...

Εχω στενοχωρεθει πολυ, ηθελα να τα φτασω 3 μηνες εστω. Δυστυχως δεν τα καταφερα SadSadΠιστευω οτι εφταιγε η ολη περιπετεια με το νοσοκομειο, εκτος του οτι βεβαια ποτε δεν εκανα πολυ συχνα αντληση. Αλλα τωρα παει

Ουσιαστικα πηραν μικτη διατροφη (αρχικα πιο πολυ μητρικο μετα πιο πολυ ξενο) για 2 μηνες κ 1 εβδομαδα... ελπιζω ναναι κατι εστω κι αυτο. Αποψε μολις εφαγαν το τελευταιο μητρικο τους (20μλ ο καθενας) σαν συμπληρωμα στο ξενο. ΣΝΙΦΦΦ

Κορίτσια πειτε τη γνωμη σας, θελω να παρω ενα κουκλακι comforter για να εχουν μεσα στην κουνια, να του δωσω τη μυρωδια μου για να μπορουν να κοιμουνται μονα τους. Ποιο σας αρεσει καλυτερα;

http://www.vertbaudet.com/En/soft-toy-pink-light-solid-with-design.htm?ProductId=618410021&FiltreCouleur=6630&t=1

http://www.trikiklo.com/Toys/Soft_toys/laessig_plush.html?colour=3

http://www.babycarrots.gr/gr/toys____and____books/soft_toys/UTN0002/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις