Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πλησιάζει και σένα η ώρα σου energy εκτός αν το πας και εσύ πια τελευταία μέρα! Smile
Βίκυ όντως έκανες ότι μπορούσες οπότε δεν πειράζει! Τώρα που του δίνεις ξένο κοιμάται περισσότερο το βράδυ?
Πάντως εγώ τρώω κανονικά πράσινα λαχανικά...το λάχανο και το κουνουπίδι είχα ακούσει ότι απαγορεύονται (που δεν τα έτρωγα ούτως ή άλλως...). Ο κάθε γιατρός νομίζω λέει τα δικά του.

Leda Leda

Leda Leda
Βίκη μου όντως όσο έδωσες είναι πολύ σημαντικό και συμφωνώ απόλυτα μ'αυτό που λέει η Ελίζα ότι στην πράξη είναι αλλιώς τα πράγματα και το μωρό σου δείχνει πως να κινηθείς...
Sadi να σου ζήσει το μωράκι!!!!!!
Energy με το καλό!!!!
Εμένα μου είπε όχι σκούρα πράσινα και όχι σκόρδο...Πολλές σούπες και κίτρινα τυριά....
Και αν μπορω να αποφύγω όσπρια...Αλλά νομίζω ότι εντάξει με μέτρο δεν πειράζουν..Να μηνγίνονται υπερβολές απλά...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου να σας πω την αληθεια οταν πρωτοεδωσα ειχα πολλες τυψεις....εκλαιγα σαν να ειχα κανει εγκλημα αλλα βλεπω οτι το μωρο μου ειναι πιο ηρεμο...πριν ειχαμε πολυ κλαμα γιατι δεν χορταινε και ετρεχα να φτιαξω και ξενο....το συζητησα και με την γυναικολογο μου και μου ειπε οτι το μωρο θελει τη μαμα του να ειναι καλα για να ειναι και αυτο καλα και οποτε πηρα την μεγαλη αποφαση....μακαρι να ειχα γαλα και να μπορουσα να το θηλασω αλλα.....
σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση κοριτσια μου....γιατι ειχα πολλες τυψεις....
ειρηνακι μου ξυπναει κανονικα γυρω στις 4 ωρες περιπου....

Leda Leda

Leda Leda
Να σου πω την αλήθεια Βίκη μου και μένα στο μαιευτήριο όταν μου είπαν ότι επειδή έχει χάσει αρκετό βάρος μάλλον θα χρειαστεί ξένο έπαθα ένα σοκ...Αλλά απ'την άλλη τι να έκανα να αφήσω το παιδί να πεινάει και να χάνει βάρος?!Ευτυχώς βέβαια τελικά δεν χρειαστεικε...Και πολύ σωστά είπες το παν είναι να είναι οι μανούλες ευτυχισμένες για να είναι και τα μωράκια...

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας!βικακι κι εγω τελος με τον θηλασμο...μην τρελαινεσαι ενταξει κι εγω στεναχωριεμαι πολυ αλλα τι να κανουμε?το κακο ειναι οτι ακους και απο ολους τους αλλους οτι τους κατεβει στο κεφαλι.αμαν πια βαρεθηκα να εχουν ολοι αποψη ακομα και για τον θηλασμο.σε κατηγορουν λες και αυτοι νοιαζοντε παραπανω για το παιδι σου Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 18 679259 
βασουλα δεν θυμαμαι αν ευχηθηκα κοριτσι μου να σου ζησει!
ρε κοριτσια δεν μπορω να σας παρακολουθησω στο fb γραφετε πολλα και σας χανω!μου αρεσει καλυτερα εδω.γραψτε τα πιο ιδιωτικα στο fb.μην χανουμε και το θεματακι μας εδω Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 18 893968 

Leda Leda

Leda Leda
Συμφωνώ!!!!Και γω στο fb χάνω επεισόδια και μετά θέλω 10 ώρες να τα διαβάσω!!!!!!

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ανοιξα και θεμα αλλα να ρωτησω κι εσας.τι ενδοεπικοινωνια εχετε?και πειτε αν ειστε ευχαριστημενες.καποια μου ειχε πει οτι της ειχαν κανει δωρο μια motorola αλλα δεν ειχε γεννησει ακομα να μου πει εντυπωσεις.σκεφτομαι να παω την μπεμπα στο δωματιο της.

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κωνσταντινακι μου πραγματικα και εγω ηθελα πολυ να θηλασω πολυ οπως και να γεννησω φυσιολογικα...το ελεγα και πριν φερω στον κοσμο τον μπομπιρακο μου....αλλα λενε οτι οταν κανεις σχεδια ο Θεος γελαει....το ενα το καταφερα το αλλο ομως οχι..αλλα πλεον δεν με πειραζει καθολου....ειμαι πολυ ευτυχισμενη που το μωρο μου ειναι καλα...αστον κοσμο να λεει οτι θελει...καμια μανουλα δεν θα εκανε κατι για να βλαψει το μωρο της..ολες θελουμε το καλυτερο για αυτα...

και κοριτσια μου συμφωνω να γραφουμε εδω γιατι και εγω στο fb δεν προλαβαινω να παρακολουθησω λεπτομερως.....

kate_85

kate_85
Καλησπερα κοριτσια κ απο εδω..

Εμεις σημερα μαραθωνιο κανουμε..
αφου κοιμηθηκαμε ενα 4 ωρακι ξυπνησαμε στις 6 παρα, κ φαγαμε στις 6 στις 7.45(κοιμηθηακμε μια ωρα μαζι ) στις 10.30 στις 13.00 κ ενδιαμεσα αλλαγμα πανας κανα εικοσαλεπτο ορθιος για να κατεβει το γαλατακι αλλα υπνος εκτος απο εκεινη την 1 ωρα καθολου
ειχε ολο πονακια κ εκλαιγε..

κ επιτελους κοιμηθηκε στις 15.30..
αλλα τι να κανω πρεπει να τον ξυπνησω για να φαει τωρα αλλαγη κ μαμ..

Εσεις τι θα κανετε?
Επισης να ρωτησω πιπιλα εχετε δωσει?
κανει να του δωσουμε, ξεχασα να ρωτησω τον παιδιατρο..και ποτε του δινουμε?

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω kate του εδωσα απο χθες. κρατηθηκα σχεδον 1 μηνα αλλο δεν αντεξα. ειχα γινει βρυκολακας απο την αυπνια. πολλες φορες τον θηλαζα καθε μια ωρα. το στηθος το ειχε κανει λαστιχο. πονουσα παρα πολυ. μπορουσε να θηλαζει ακομα και επι 1,5 ωρα και παλι να μην ηρεμει. εχει και τα πονακια του και οποτε πονουσε ηθελε στηθος για παρηγορια και ταυτοχρονα το αφηνε και εκλαιγε γοερα. ενα δραμα. χθες του εδωσα πιπιλα και φτου να μην το ματιασω εχει βελτιωθει κατα πολυ. κοιμαται κανονικα, το ξυπναω καθε 2,5-3 ωρες και τρωει και εχω ηρεμησει κι εγω, κυριως που δεν κλαιει τοσο σπαρακτικα που δεν αντεχα ηθελα να κλαιω κι εγω και το καημενουλι υπεφερε. κοντευα να τρελαθω. λενε βεβαια ο θηλασμος δεν εχει ωραριο και οποτε θελει στηθος να το δινεις κλπ αλλα εγω δεν αντεξα αλλο. θα σταματουσα το θηλασμο αν συνεχιζα ετσι, και προτιμησα να δωσω πιπιλα και βλεπουμε.

kate_85

kate_85
Καλα εκανες ελιν
εγω δε το αφηνω παραπανω απο 40 λεπτα στο στηθος αλλα οποτε κα αν το αφησει ή τον αφησω ποτε δεν κλαιει ειναι ναρκωμενος...
κ οταν καταλαβαινω οτι δεν τρωει αλλα πιπιλιζει τον βγαζω γιατι αλλιως δεν αντεξουν οι θηλες αρα ουτε κε γω κ δεν θελω να σταματησω το θηλασμο για πληγωμενες θηλες...

κ μενα ετσι ειναι (ηταν;  Shocked ) καθε 2,5-3  ωρες εγω τον ξυπνουσα για ναφαει εκτος απο 1ή 2 γευματα και το βραδυ ακομα.. κοιμαται 4 ωρα.. σημερα ομως πολυ πεινα ρε παιδι μου κ πονακια...
τωρα κλεινουμε 4 ωρες απο την εναρξη τπυ τελυταιου γευματος κ υπνο 1.30 κ εχει να κοιμηθει απτο πρωι..

ν το ξυπνησω??

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???τα μπεμπουλινια σας????
κοριτσια μου εδω να γραφετε να συμετεχουμε και εμεισ που δεν εχουμε fb Very Happy 
βλεπω ενα θεματακι με το θυλασμο υπαρχει ε?και εμενα απο την αρχη πολυ λιγο το γαλα μου και οσο παει ολο και πιο λιγο,ενοειτε πως οποτε του εδινα δικο μ του εφτιαχνα και ξενο γιατι δεν χορτενε,φανταστιτε οτι κατεωαζε 100 ml ξενο μετα απο το θυλασμο που τον ειχα γυρο στα 40 λεπτα πανω μου.τωρα μια φορα τη μερα του δινω απο το δικο μου και πινει 150 ml οπως πινει οταν του δινω μονο ξενο.δλδ δεν τραβαει τιποτα απλα πιπιλαει.η παιδιατρος μου ειπε αμα θελω να του το δινω ετσι για να υπαρχει μια επαφη μεχρι να σαραντησουμε...
με τα κιλα εγω ζηγιστηκα οταν πηγα στη βδομαδα να μου κοψει τα ραματα,εχασα 9 κιλα..τωρα οταν θα ξαναπαω να δουμε τι καναμε¨) Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 18 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 18 215994 

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα το προβλημα ηταν τα πονακια πιστευω απο εκει ξεκινησε το θεμα. επειδη πονουσε ξυπνουσε, μετα ηθελε στηθος να ηρεμησει, οταν τον εβγαζα μετα απο λιγο ξαναπονουσε και παλι κλαμα και παει λεγοντας δεν ηρεμουσε. εμενα αυτο εγινε στις πρωτες 10 μερες απο τη γεννηση περιπου. προσπαθησα να το δω με υπομονη αλλα απο ενα σημειο και μετα εκλαιγε γοερα και δεν αντεχα να το βλεπω να κλαιει. του εδωσα και ενα φαρμακακι, και το βλεπω να εχει ηρεμησει αρκετα. μακαρι να συνεχισει ετσι...
ε νομιζω αμα κλεισει κανα 4ωρο καθαρου υπνου ξυπνα τον!
καλως τη στελλα!! φαγανο το μωρακι σου ε? χαχα!!! Smile καλο ειναι αυτο δεν πειραζει αμα παιρνει και ξενο!!! αρκει να τρωει!!!

vasoulagal

vasoulagal
κι εγω συμφωνω με το θεματακι μας κοριτσια !! επισης για το θυλασμο δεν πειστευω οτι υπαρχει κανονας , η καθε μανουλα θα το θυλασει οσο μπορει !! σημασια εχει να θυλασει εστω και λιγακι !! εμεις παμε καλυτερα με τον ικτερο , εχει πεσει απο 17 στο 13 και το απογ εχουμε κι αλλη ενημερωση ! το μονο που στεναχωρηθηκα γιατι παλι σημερα δεν καταφερα να την ξυπνησω στον δευτερο θυλασμο... ελπιζω τωρα που θα παω να τα καταφερουμε! Sad οσο για πιπιλα κι εγω θα βαλω αν βλεπω οτι καθε μια ωρα θελει στηθος , αυτο δεν γινεται , δεν θα πρεπει να ασχολουμε με τιποτα αλλο και οταν παω σπιτι μου στη λαμια δεν θα εχω καμια βοηθεια οποτε....

irenehr

irenehr
Εμάς Kate είναι έτσι κάθε πρωί...τρώει συνέχεια και κοιμάται κάτι 10λεπτα που και που...δεν ξέρω τι να κάνω για να του μειώσω τη συχνότητα που τρώει το πρωί! Πιπίλα δεν την πιάνει αν και δεν έχω επιμείνει πολύ...τη φτύνει συνέχεια!
Kate συμφωνώ με την Ελίζα. Αν κοιμηθεί 3-4 ώρες ξύπνα τον αλλιώς ασ' τον να ξεκουραστεί!
Στέλλα όντως φαγανός ο μπέμπης σου Smile
Μπράβο Βασούλα με τον ίκτερο! Σιγά σιγά θα είναι καλύτερα! Γιατί δεν λες σε κάποια μαία να σε βοηθήσει με το θηλασμό?

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υπαρχει και στο facebook ομαδα μαμαδων?ειδα κι αλλη φορα που το εγραφε καποια κοπελα..

kate_85

kate_85
κοριτσια τον ξυπνησα γιατι εαν τον αφηνα αλλη μια μιση ωρα να κοιμηθει (συνολο 3) μαζει με την2,5 ωρες απο την ενραξη του τελυταιου γευματος θα τον ταιζα μετα απο 5,5 ωρες... Shocked 

mariameint

mariameint
MIKROULA!! έγραψε:Υπαρχει και στο facebook ομαδα μαμαδων?ειδα κι αλλη φορα που το εγραφε καποια κοπελα..

Εμείς ανοίξαμε ομαδική συζήτηση στο facebook για να βάλουμε και φωτογραφίες από τα μωρά μας και πήραμε φόρα και μιλάγαμε σχεδόν αποκλειστικά από εκεί. Όπως βλέπεις όμως επιστρέψαμε στα πάτρια εδάφη :-)

http://www.something-special.gr

Leda Leda

Leda Leda
Στις 4 ώρες μου είπαν και μένα να τον ξυπνάω (από την ώρα του τελευταίου γεύματος) μέχρι να σαραντήσει και μετά λογικά θα τον αφήνω μόνο του...
Κάποια ρώτησε για την ενδοεπικοινωνία motorola..Για να είμαι ειλικρινής την έχω βάλει για σιγουριά αν και προς το παρόν είναι μικρό το σπίτι μου οπότε το ακούω το μωρό αν κλάψει...Το μειονέκτημά της είναι ότι δεν είναι ασύρματη και πιστεύω θα ήταν πιο πρακτικό γιατί πχ μπορεί να θέλω να είμαι στο μπαλκόνι να απλώσω και εκει δεν έχω μπρίζα...
Ρε κορίτσια εμένα του κοκκίνησε ο πωπός και έβγαλε σαν εξάνθημα...Είναι σύγκαμα ή κάπου μου έκανε αλλεργία?Του έβαλα sudocream να δω πως θα πάει....
Όσογια πιπίλα...Μου είπαν ότι μετά τις 40 μέρες επτρέπεται αλλά εμένα είναι ήσυχος γενικά...Αν τον έβλεπα ότι δεν ηρεμούσε με τίποτα ίσως και να το δοκίμαζα...Με το στήθος και μένα το παίρνει και για πιπίλα και απλά κάποιες φορές που με πονούσε έβαλα τη medela και το αφηνα έξω(οπότε εδώ θα χρησίμευαν και τα κοχύλια που έλεγε η Μαρία)...

mariameint

mariameint
Εγώ ενδοεπικοινωνία είχα πάρει μια από τα jumbo γύρω στα 20 ευρώ. Λειτουργεί και με πρίζα και ασύρματα με μπαταρίες και είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Πριν λίγες μέρες το μωρό μου εκανε μια ραγάδα στη δεξιά θηλή (ενα σκίσιμο σαν μικρή πληγή). Με την Ορσία είχα βρει την υγειά μου με τα θαλασσινά μπάνια. Τώρα που είναι χειμώνας, πλύσεις με αλατόνερο και μέσα σε 2 περίπου μέρες ολα μια χαρά. Σκληραίνει και την θηλή (πράγμα που θέλουμε).

http://www.something-special.gr

gallida

gallida
Καλησπέρα,τι κάνετε?
Μην νιώθετε άσχημα για πιπίλα και ξένο, εγώ τι να πω που είχα rooming in και ζήτησα η ίδια να πάρουν το μωρό το βράδυ και να του δώσουν ξένο από το 1ο βράδυ κιόλας?Πιπίλα του έδωσα την 3η μέρα,τώρα την κόψαμε γιατί έχει στοματίτιδα και ο παιδίατρος μας είπε όχι.
elin τι δίνεις για κολικούς?

447Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Τετ Φεβ 12, 2014 11:52 am

vasoulagal

vasoulagal
γεια σας κοριτσια μου ! πηγα θυλασα την μικρουλα και τωρα ειμαι στο δωματιο .. ειπανε οτι μαλλον αυριο θα την παρουμε ... χμμ για να δουμε .. ειναι κοιμησω , κανω αμαν να την ξυπνησω να θυλασει, ξυπναει ,ομως δεν πιανει καλα τη θηλη και με εχει ματωσει... επειδη αυριο παιζει να την παρουμε και να αρχισουμε αβερτα θυλασμους, εβαλα λανολινη ( αυτη που μου ειπατε ) για να ηρεμησουν, και θα αφησω το στηθος να ξεκουραστει για σημερα και δεν θα παω στον τελευταιο θυλασμο των 11 .30... κοριτσια το κοριτσι μου ειναι τερμα μελαχρινο και πολυ τριχωτο !!!! εκει που την εχουν την φωναζουνε μαιμουδιτσα, εχει τριχουλες μαυρες μεχρι και στην πλατη  Laughing Laughing Laughing  θα φυγουν βεβαια οι περισσοτερες  Laughing 

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
leda το ειδα αυτο που λες με την ενδοεπικοινωνια και ειχα απορια καλα που το ειπες γιατι ημουν ετοιμη να την παραγγειλω αν και ακομα σκεφτομαι μηπως παρω με καμερα.εχουν κατι οικονομικες στο ebay.
καλε ποσο τρωνε τα παιδια σας??ειδα κατι 150μλ και κατι επαθα!!!εμενα τρωει 100 με 120 αλλες φορες τρωει και 80 αναλογα και νομιζα οτι τρωει πολυ!
εμενα η παιδιατρος μου ειπε να την ξυπναω μονο αν εχουν περασει 4 ωρες και δεν εχει φαει.

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιπιλα κι εγω της εχω δωσει αλλα οχι φανατικα δηλαδη πρεπει να κλαιει πολυ για να της την δωσω.δεν θελω να ειναι εντελως εξαρτημενη με την πιπιλα.δεν ξερω μπορει και να λεω βλακειες και να μην γινεται αλλα προσπαθω..

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι γαλα δινετε οσες δινετε ξενο??εμεις εχουμε αλλαξει 3 μεχρι στιγμης και ειμαι να σκασω Twisted Evil 
εχει δυσκοιλιοτητα και μεχρι στιγμης δεν μπορουμε να το ρυθμισουμε και ολη την ημερα ζοριζεται να κανει κακα της και κλαιει.λετε εσεις οτι κανουν πολλα κακα και σας ζηλευω!!μακαρι να εκανε και εμενα τοσα να μην ζοριζεται η καημενη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις