Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
320 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 320 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου....τι κανετε;;;;
κωνσταντινα εμεις δωσαμε το frezylac το 1 το βιολογικο...το δεχτηκε απο την αρχη καλα και δεν εχουμε αλλαξει γαλα....
πιπιλα και εγω το παλευω να μην δωσω....εχω μπει στον πειρασμο 2 φορες αλλα δεν του την εχω δωσει....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α εμενα κωνσταντινα μου μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα επινε 120 ml....τωρα πινει 150 ml αλλα εγω δεν τον ξυπναω...ετσι μου εχει πει η παιδιατρος....συνηθως ξυπναει μονος του...αλλες φορες στις 4 ωρες και καποιες φορες και στις 5 ωρες...ισως για αυτο πινει παραπανω....

453Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Τετ Φεβ 12, 2014 10:13 pm

a_nanaka

a_nanaka
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα,
Χαίρομαι αφάνταστα που ακούω τα νέα σας και όλα πανε καλά (και θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα όσο περνάει ο καιρός)!
Θα σας πω κι εγω την άποψη μου περι θηλασμού.... έχω ακόμα γάλα, το οποίο βγάζω με θήλαστρο αλλά η ποσότητα μου έχει μειωθει. Το αποθηκεύω κατάψυξη και τώρα που τελειώνουν οι κολικοί θα του το δώσω.  Ένα πράγμα όμως έχω να σας πω.... όσες ξέρω που θήλασαν αποκλειστικα για 8 μήνες ή ακόμα και παραπάνω, είχαν τρομερή βοηθεια από μαμάδες πεθερες, αδερφές, συζύγους. Η κουνιάδα μου για παράδειγμα δεν σηκώθηκε ποτε από το κρεβάτι για να πάρει να θηλάσει το μωρο. Της το έφερναν, το τάιζε εκείνη και μετά άλλος το άλλαζε, άλλος το επλενε και ουτω καθεξης.
Εγω σαράντησα προχτες, έχω ήδη άλλο ένα γιο 4 χρονων που θέλει τα δικά του και δεν έχω καθόλου βοηθεια. Ήδη θεωρω υπερπροσπαθεια που βγαζω γαλα γιατι μου τρωει πολυ χρόνο μαζι με αποστείρωση αλλα ακομα έχω και το παλευω.
Ο μπέμπης τρωει αρκετα έως πολύ θα έλεγα. Κάνει 6 - 7 γευματα ημερησίως και πίνει από 150 - 180 μλ. Από 17 ημερών μου κοιμάται όλο το βράδυ και η παιδιάτρος μου έχει πει να μην τον ξυπνάω.
Πιπίλα δεν πολυθέλει, αλλά του δίνω που και που. Να ξέρετε πάντως πως στον μεγάλο μου τον γιο του έκοψα την πιπίλα μέσα σε ένα βράδυ (γιατί κάπου την ξεχάσαμε) και αυτό ήταν όλο.

Φιλια πολλά σε όλες, να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας!

454Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Τετ Φεβ 12, 2014 11:26 pm

Energy2009

Energy2009
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!  sunny 

Με έχει πιάσει κι εμένα η γνωστή ανυπομονησία πριν τον τοκετό... αλλά είπαμε... γλυκιά αναμονή! Τώρα λέω να πάω για ένα καφεδάκι με τον μπαμπά μου  Smile 

Καλά κάνετε κορίτσια που προσπαθείτε τον θηλασμό αλλά ακόμα καλύτερα κάνετε που το αντιμετωπίζετε ψύχραιμα το θέμα. Όπως λέτε... δεν χρειάζονται ενοχές αν για κάποιο λόγο δεν συνεχιστεί ο θηλασμός όσο θα θέλαμε... η μανούλα πρέπει να είναι υγιής και χαρούμενη πάνω απ'όλα για να είναι μαζί και το μωράκι της! Λύσεις υπάρχουν.

Σας φιλώ όλες και αναχωρώ!!

455Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Τετ Φεβ 12, 2014 11:46 pm

gallida

gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βασούλα κ μένα είναι τριχωτή,ελπίζω μόνο να μην έχει κληρονομήσει τις πολυκυστικές μου γιατί στις πολυκυστικές υπάρχει αυξημένη τριχοφυία.
Κωνσταντίνα κ μένα ζορίζεται όταν κάνει κακά ή ενεργείται.Κάθε βράδυ πχ μετά τις 2 αρχίζει και βογγάει στον ύπνο της.
Τα μωράκια δεν τα ξυπνάμε αν πήραν το βάρος της γέννησης+200 γρ εμένα ο παιδίατρος μου είπε να ξυπνάει μόνη πλέον μέρα νύχτα όταν θέλει φαγητό.

456Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Τετ Φεβ 12, 2014 11:50 pm

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα!!!! νανακα να σου ζησει και σενα ο μπεμπης !! και energy με το καλο!!
γαλλιδα και μενα το κανει αυτο να βογγαει στον υπνο του...

457Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Πεμ Φεβ 13, 2014 12:10 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια να σας ρωτησω κατι, μετα την αποστειρωση πως φυλατε τα αποστειρωμενα μπιμπερο πχ? εγω αποστειρωσα καποιες πιπιλες και 2 μπιμπερο, θελω να τα βγαλω και να τα αποθηκευσω καπου ωστε να αποστειρωσω τα εξαρτηματα του θηλαστρου, αλλα δεν χανεται μετα η αποστειρωση αν τα βαλω απλως σε ενα ντουλαπι πχ?

458Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Πεμ Φεβ 13, 2014 12:27 am

matinaki1990

matinaki1990
να μαι κ εγω....βικυ πηρες κ χαπια για την διακοπη;;
κοριτσια κ μενα μου λιγοστευει το γαλα..ανλω ανα 2 ωρο κ βγαζω ελαχιστο..συνολο 2 γεματα γευματα τρωει δικα μου..
αχχχ ηθελα να εχω πολυυυυυ..η συνιφαδα ειχε παρα πολυ κ το πετουσε..40 μερες εδωσε κ το εκοψε γτ ελεγε θελω να βγαινω..οτι να νΑι..εγω δε την ξυπναω καθολου κοριτσια..οταν πεινασει θα κλαψει

459Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Πεμ Φεβ 13, 2014 12:32 am

matinaki1990

matinaki1990
κοριτσια κ μενα τρωει αναλογα..ποτε 80..ποτε 120..μεχρι κ 180 εφαγε

460Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Πεμ Φεβ 13, 2014 12:33 am

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elin1 έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω κατι, μετα την αποστειρωση πως φυλατε τα αποστειρωμενα μπιμπερο πχ? εγω αποστειρωσα καποιες πιπιλες και 2 μπιμπερο, θελω να τα βγαλω και να τα αποθηκευσω καπου ωστε να αποστειρωσω τα εξαρτηματα του θηλαστρου, αλλα δεν χανεται μετα η αποστειρωση αν τα βαλω απλως σε ενα ντουλαπι πχ?
τα αντικειμενα που αποστειρωνεις,(μπουκαλι,πιπιλες)να τα βαλεις στο ψυγειο.εκει διατηρουνται για ενα 24ωρο απο οτι θυμαμαι..

461Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Πεμ Φεβ 13, 2014 12:40 am

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το κοιταξα καλυτερα για να σου πω σιγουρα..24 ωρες διατηρουνται στο ψυγειο μετα την αποστειρωση,οπως εγραψα πιο πανω,και αν τα βγαλεις ομως,διατηρουνται για 2 ωρες.

462Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Πεμ Φεβ 13, 2014 12:57 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και παλι κοριτσια μου.....
elin μου εχει δικιο η μικρουλα στο ψυγειο διατηρουνται για 24 ωρες....επισης αν θες να τα εχεις ετοιμα σε περιπτωση που χρειαστουν βραζεις το νερο για 10 λεπτα για αποστειρωθει και αυτο γεμιζεις τα μπιμπερο οπως ειναι αποστερωμενα με τα ml που τρωει ο μικρος τα αφηνεις εκτος ψυγειου να χλιαρυνουν και επειτα τα βαζεις στο ψυγειο....
ναι ματινακι μου πηρα χαπι 1/2 πρωι 1/2 βραδυ για 2 μερες οπως επισης και τα εδεσα για να μην δημιουργηθουν ασβεστωματα....

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ευχαριστω πολυ!!!

matinaki1990

matinaki1990
εμενα η παιδ. μου ειπε οτι δε χρειαζονται ψυγειο..εγω 5μπουκαλια εχω κ τα αποστειρωνω συνεχεια κ τα αφηνω αναποδα

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι μου ο καθε παιδιατρος εχει την αποψη του...η καθεμια μας θα ακολουθει αυτα που λεει ο γιατρος.....
και να σου πω ρε ματινακι παλι για 24 ωρες τα διατηρεις;;;;και το νερο για το γαλα(οποτε δινεις ξενο)το βραζεις εκεινη την ωρα;;;;

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
matinaki1990 έγραψε:εμενα η παιδ. μου ειπε οτι δε χρειαζονται ψυγειο..εγω 5μπουκαλια εχω κ τα αποστειρωνω συνεχεια κ τα αφηνω αναποδα
αν τα αποστειρωνεις συνεχεια δεν χρειαζονται ψυγειο..κι εγω στη διαρκεια της ημερας που τα αποστειρωνα συνεχεια δεν τα εβαζα ψυγειο.απο 40 ημερων ομως που κοιμοταν ολη νυχτα και τα 2 παιδακια μου(ημουν τυχερη στο θεμα του υπνου)αποστειρωνα το βραδυ και τα εβαζα στο ψυγειο για να τα εχω ετοιμα το πρωι.

matinaki1990

matinaki1990
βικακυ βραζω στον βραστηρα το νερο κ μετα στον θερμο το βαζω..το ανανεωνω ανα 2 γευματα

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μου ειπε οχι θερμο....και ο θερμος η αληθεια να λεει βολευει....αλλα τη ρωτησα για τωρα που θα βγαινουμε καμια βολτα και μου ειπε να παρω θερμο αλλα να τον αποστειρωνω και αυτον....
οτι να 'ναι.....

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.
Εμάς πριν λίγο εφυγε ο παιδίατρος και είμαι πολύ χαρούμενη  Very Happy  Πήρε 820 γρ. το θρεφτάρι μου μέσα σε 2 βδομάδες μόνο με γαλατάκι μαμάς! Είναι πλέον 4.400

Ανανακα, φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που έγραψες αλλά νομίζω ότι ειναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και εχω και ενα 2χρονο κοριτσάκι. Η μόνη βοήθεια που έχω από γονείς πεθερικά είναι να πλύνουν κανα πιάτο ή να μου καθαρίσουν το μπάνιο όταν έρθουν επίσκεψη και αυτό όχι πάντα (από επιλογή μου). Μια σημαντική βοήθεια δε λέω, είναι που αυτόν τον καιρό μας φτιάχνει φαγητό η πεθερά μου αλλά δεν είναι ακατόρθωτο να βρεις ένα μισάωρο να φτιάξεις ενα φαγητό. Τώρα το να είσαι μόνο ξάπλα με το στήθος έξω και ολα να τα κάνουν οι άλλοι το θεωρώ απαράδεκτο! Μάλλον μιλάμε για πολύ καλομαθημενες γυναίκες!

Κορίτσια όσες δεν θηλάζετε, μην προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να μη δώσετε πιπίλα. Το έχουν ανάγκη τα μωράκια το πιπίλισμα. Στην περίπτωση του θηλασμού δεν ενδείκνυται αλλά ούτως ή άλλως έχουν το στήθος για αυτό το λόγο.

Όσο για το χάπι και το δέσιμο του στήθους δεν θα σχολιάσω... Μιλάμε για ξεπερασμένες μεθόδους! Βεβαία αν αποφασίσεις να κόψεις το γαλα βίαια ισως πρέπει να κάνεις καποια συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όταν λένε ότι σταματάνε τον θηλασμό γιατί δεν έχουν γάλα γιατί να εφαρμόσεις τέτοιες μεθόδους; Αφού δεν έχεις γάλα!

http://www.something-special.gr

Leda Leda

Leda Leda
Καλημέρα και από μας!!!Τρώμε και σας γράφουμε!!!!
Μαράκι συγχαρητήρια για τη μπέμπα σου!!!!!!Συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται πια τόοση βοήθεια για να θηλάσεις...Βέβαια μιλάω κάπως εκ του ασφαλούς αφού έχω 1 μωρό μόνο και είναι και ήσυχο...Αλλά πιστεύω ότι καλύτερα να έμενε το σπίτι λίγο πίσω προκειμένου να θηλάσει η μαμά και να κάνει καμιά δουλίτσα παραπάνω ο μπαμπάς!!!

matinaki1990

matinaki1990
καλημερα μαρακι..μπραβο στην μικρη ζουζου για τα γραμμαρια.. Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 19 215994 
για την αποστειρωση που λεμε κ τον τροπο τι εχεις να πεις;; μπηκες καθολου στην διαδικασια αυτη;

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πιστευω εχει να κανει και με το μωρο...αλλα ειναι πιο ησυχα αλλα πιο ανησυχα, δεν ειναι ολα το ιδιο...μετα ειναι και το αλλο: ισως το να θηλασεις δεν ειναι τοσο τραγικο αλλα σε βαθος χρονου, για να πιασεις τους 6 ή τους 8 μηνες δεν ξερω αν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερ αμαρακι και ληδακι...
μπραβο μαρακι μου.....πολυ καλη η μπουμπουκα σου.....απ'οτι φαινεται εχεις μπολικο γαλα....μπραβο και στις 2 σας...
οσο για το στηθος παρ'ολο που η γιατρος μου ειναι αρκετα νεα αυτο μου ειπε να κανω και το εκανα....οι αποψεις ειναι αποψεις αλλα πρεπει να ακολουθουμε τις οδηγιες του γιατρου οσο και ξεπερασμενες να ειναι....

kate_85

kate_85
Καλημερα κ απο μενα!

εμεις σημερα δλδ απο χθες το βραδυ κοιμοστα κατι 3 ωρα γεμτα χωρις γκρινιες...
κ τωρα παλι κοιμομαστε..

κ εγω δεν θελω να τον ξυπναω οταν κοιμαται τοσο ομορφα αλλα εμας μας ειπε μεχρι το σαραντισμο να ξυπναμε καθε 3-4 ωρες.. τι να πω..

Νανα θα συμφωνησω με την Μαρια
ουτε ενοχες χρειαζονται γι αυτες που για διαφορους λογους δεν καταφεραν να θηλασουν αλλ ουτε ειναι ακατορθωτο

Εγω θηλαζω αποκλειστικα(ακομα..) ειμαι στην αρχη βεβαια, κ μια χαρα σηκωνομαι την νυχτα μονη μου τον πλενω τον αλλζω τον κραταω να ρευτει κ φτου απο την αρχη γιατι ο αντρας μου δουλευει κ δεν θελω να τον ξυπναω.. φυσικα κ με βοηθαει οταν ειναι σπιτι,καποιες φορες παω να κοιμηθω καμια ωριτσα κ μου τον φερνει αλλαγμενο να τον θηλασω.. δεν το θεωρω οτι με κακομαθαινει αλλα παραπονο δεν εχω.
Εχω την πεθερα απο κατω που κανει κανα φαγητο οταν θυμαται αλλα ολα τα αλλα μαζι με τον αντρα μου καθαριοτητες κλπ
βεβαια εχω ενα μωρακι ησυχο (ελπιζω να μεινει ετσι) κ ετσι εχω χρονο για δουλιτσες κ υπνακο.... εαν ηταν ζορικος δεν ξερω εαν θα τα προλαβαινα ολα

vasoulagal

vasoulagal
γεια σας ζουζουνες .. ο ικτερος μας ανεβηκε παλι, 14,9 Sad εχω 0 θετικο ομαδα αιματος και λογω ασυμβατοτητας μου ειχανε πει οτι μπορει να υπαρχουν αυξομειωσεις Sad ειμαι πολυ στεναχωρημενη , περιμενα να την παρω σημερα Sad τωρα ειπανε αυριο η το σαββατο αναλογα με τις μετρησεις της ! το βαρος μας ειναι 2810 και ξεκινησαμε με 2970.. αυτα ...

γνωρηστηκαμε με τη σαντι  Very Happy  ετυχε η θεια της να ειναι φιλη της μαμας μου οπου ηρθε για επισκεψη, και απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι η ανιψια της ειναι η σαντι και ετσι γνωρηστηκαμε !! εχει εναν μπεμπακο, κουκλακι ζωγραφιστο !!!  Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις