876 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Σαβ Μαρ 01, 2014 5:39 am
mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kate πολύχρονος και ο δικός σου ο μπέμπης!
Εσύ πως τα πας με την πάρεση; Είσαι καλύτερα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariameint έγραψε:Kate πολύχρονος και ο δικός σου ο μπέμπης!
μπραβο! πολυ χαρηκαkate_85 έγραψε:mariameint έγραψε:Kate πολύχρονος και ο δικός σου ο μπέμπης!
Ευχαριστουμε!
Καπως καλυτερα υπαρχει μια μικρη βελτιωση και κανω φυσιοθεραπειες,ασκησεις στο σπιτι κλπ
Η πληρης ααποκατασταση θα αργησει αλλα μαλλον θα ειναι πληρης απο ενα ηλεκτρομυογραφημα προσωπου που εκανα
ειχα πολυ καλα αποτελεσματα
konstadinade έγραψε:
μπραβο! πολυ χαρηκα
Leda Leda έγραψε:Μπράβο Kate πολυ καλα νεα!!!!!!
Χρονια σας πολλα κι ολας!!!!!!
Σοφία και μ´ενα τα ιδια...Μιλάμε σήμερα απο τις 5 το απόγευμα γανιασε στο κλάμα και τωρα μολις κοιμήθηκε...Δεν καθόταν πουθενά ούτε στον άντρα μου ήθελε να τον εχω στον ώμο και να προχωράω...Μολις έκανα οτι καθόμουν αντε παλι κλάμα!!!!!!μεχρι ποτε ειναι αυτο δεν ξερω....
Έχετε μηνογενέθλια σήμερα?a_nanaka έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?
Δεν θα πάμε βόλτα σημερα γιατι ο καιρός μας τα έχει χαλάσει! Τον μπέμπη τον έντυσα με ένα φορμάκι σουπερμαν για σήμερα... πολύ γέλιο!
Ληδα κ εγω δεν θα επαιρνα τωρα αποστειρωτη αλλα επειδη 1-2 φορες την εβδομαδα πρεπει να λειψω 2-3 ωρες απτο σπιτι για γιατρους ξεκινησα απο τις 20 μερες να αποστηρωνω θηλαστρα κ μπιμπερο κ παρακαλω στην κατσαρολαLeda Leda έγραψε:
Kate μεγια!!!!Μπραβο τσάμπα σας ήρθε!!!!ελπιζω να μας φανεί χρήσιμος γιατι τωρα στο θηλασμο ποσο να αποστειρωσουμε ενώ αργότερα σαν ατμομαγειρας και θερμαντηρας πιστεύω να κανει απόσβεση...
Πιπιλα δεν εχω δώσει ακομα...Την Τρίτη που θα παω στην παιδίατρο θα τη ρωτησω αν πλέον μπορω γιατι πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά...
Εαν πεινουσε θα χαλαγε τον τοπο μην αγχωνεσαι!!vasoulagal έγραψε:
κοριτσια ποση ωρα θυλαζουν τα μωρα σας? εγω εχω θεμα ! τις τελευταιες 2 μερες τρωει ανα δυο τρεις ωρες το πολυ 10 λεπτα!! γιατι? τι να κανω να παρω τον παιδιατρο? δεν ειναι πολυ λιγο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης