426 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Τετ Φεβ 12, 2014 9:57 am
MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Τι λες τωραααααα?????Catty έγραψε:Εγώ περιμένω περίοδο εδω και οκτώ μήνες
Imagine all the people...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τι λες τωραααααα?????Catty έγραψε:Εγώ περιμένω περίοδο εδω και οκτώ μήνες
Imagine all the people...
Ναι!!!!!mhtsaina έγραψε:Να σας βάλω λίγο από ένα ποίημα που έγραψε μια πελάτισσα;;;
συμφωνω μαζι σου!!MIKROULA!! έγραψε:Eμενα ρε κοριτσια να πω την αληθεια..δεν μου αρεσε,ναι μεν ερωτικο ποιημα,αλλα ολα αυτα που γραφει εμενα δεν μου κολλανε και πολυ...βεβαια εγω δεν ειμαι ποιητης...κατι θα ξερει η ποιητρια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την peristeraki στις Πεμ Φεβ 13, 2014 3:18 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : μπερδεψα τα αυγα κ τα πασχαλια)
ναι! συμπτωματα παρακρουσης! χο χο χο περα απο την πλακα,Catty έγραψε:Εγώ είμαι μέσα! Εχει έρθει η Και νταλακιασαμε στο πρωινο!!!
Περιστέρακι σου εγγυωμαι οτι μετα απο δυο τρια χρονια θα είσαι τοσο κωλοπετσωμενη που οι συγγενείς θα φοβούνται να κανουν τέτοια σχόλια μπροστα σου!
Επίσης μπορείς να τους πεις οτι κανεις δεν έγινε εγκληματίας απο την αγκαλια αλλα απο την έλλειψη της!
Επίσης τα νήπια τηλεφωνιουνται μυστικα και κανουν τις ίδιες τρελές ταυτόχρονα; Με οποία νηπιομανα μιλάω νομίζω οτι περιγράφει το παιδι μου!
Επίσης θελω να μου έρθει περίοδος μπάς και ξεφουσκωσω. Εσείς έχετε κανένα σύμπτωμα;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης