Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:
anabela έγραψε:
Titino έγραψε:
anabela έγραψε:Γεια σας κορίτσια,

Τι κάνετε? Έπιασε ζέστη ε? Σήμερα είχα πάει στην γιατρό μου. Είναι κατενθουσιασμένη με το ενδομήτριο που φτιάξαμε λέει με τα αντισυλληπτικά που έπαιρνα. Πήρε καπάκι τηλέφωνο έναν συνεργάτη της ειδικό γεννετιστή. Με έχει δει κι αυτός. Του τα πε κι αυτού και θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ να με δει την Τετάρτη. Έχω όμως ένα άγχος!!!!! Δεν λέγεται . Το φαρμακείο που πάω έχει κλειστά το Σ/Κ. Και θα πρέπει να κάνω μόνη μου τις ενέσεις Averkap αλλά σε μισή δόση. Και ξεκινάω τις Altermon από αύριο βράδυ. Θα πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα νοσοκομείο όταν δεν θα προλαβαίνω ανοιχτά το φαρμακείο λόγω του ότι σχολάω αργά το βράδυ.
Όμως την είδα πολύ χαρούμενη την γιατρό μου και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Μακάρι βρε κορίτσια γιατί δεν υποφέρεται όλο αυτό

Με το καλό να πάμε όλα καλά!
Αλήθεια αν βρίσκεις εφημερεύον φαρμακείο δεν θα μπορεί να σου κανει ο καθε φαρμακοποιός; (Απλή απορία)

Titino μου γεια σου,

Φυσικά και θα υπάρχει κάποιο εφημερεύον φαρμακείο. ΟΜΩΣ ζω σε μικρή κλειστή κοινωνία. Προσπαθώ να αποφύγω πως και τι να δώσω το παραμικρό δικαίωμα να πουν. Έτσι πηγαίνω σε ένα φαρμακείο πιο μακριά που δεν με ξέρουν. Άσε που στα φαρμακεία μπαινοβγαίνει κόσμος κάθε μέρα. Και γω πάω κάθε μέρα για τις ενέσεις (σήμερα έκανα την μια μόνη μου ωωωωω ναι!!!!) αλλά το βράδυ θα πάω Κέντρο Υγείας για την άλλη την πιο δύσκολη που δεν μπορώ να την κάνω κιόλας καθώς γίνεται πίσω. Το φαντάζεσαι πχ να πήγαινα σε ένα φαρμακείο εδώ που μένω και να με έβλεπαν γνωστοί κάθε μέρα????Βούκινο την άλλη μέρα γιατί θα υποψιάζονταν. Και όταν εγώ πχ δεν λέω τίποτα ούτε στην μαμά μου να λείπει το βύσσινο. Το τελευταίο που θέλω είναι να έχω ερωτήσεις από κόσμο. Αρκούν τα όσα περνάμε μόνες μας.

Shocked Shocked Shocked   ε οχι τότε εντάξει! Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα οτι μένεις σε κλειστή κοινωνία... Φαντάζομαι και το άγχος σου κάθε φορα!

Όντως έχω άγχος. Πήγα νωρίτερα και την έκανα. Ευτυχώς πέτυχα μια μάνα πρώην μαθητών μου που είχε βάρδια. Νοσοκόμα πολύ καλή γυναίκα. 6 χρόνια πήγαινα σπίτι τους οπότε ένιωσα καλά. Πάλι καλά που ήταν αυτή.Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικές γυναίκες κάθονται πχ και τα λένε σε όλους τι περνάνε. Εγώ δεν μπορώ κάτι τέτοιο. Και σε μικρές κοινωνίες κορίτσια (όποια είναι σε τέτοια ξέρει τι εννοώ) γίνεται ο χαμός. Υπάρχει και μεγάλη κακία. Εδώ η αδερφή καλής μου φίλης απέβαλε συνέχεια. Και πήγε στο φαρμακείο μετά από 7 μήνες κιόλας και της έλεγε η φαρμακοποιός παρακαλώ ''τι κάνει το μωρό?'. Η φίλη μου μου είπε πως ήταν σίγουρη πως ήξερε ότι η αδερφή της είχε αποβάλει ωστόσο είδατε τι έλεγε. Ντροπή και αίσχος. Δεν παίζουν έτσι με τον πόνο του άλλου. Προς αποφυγή λοιπόν παρατράγουδων προσέχω.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβω γενναίο μου κορίτσι και δεν το λέω κοροιδευτηκα θέλει πολυ θάρρος να κανεις Μονή σου ένεση ! Εγω θα κάνω χοριακη 31 δεν ξερω ανάμεικτα συναισθήματα εχω μια ελπίζω μια λέω θα ειναι αρνητική θα δείξει ! Τωρα έλεγα στον άντρα μου θα λείπεις και εσυ. Το Σάββατο ποιον θα εχω να με παρηγορεί !

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΚ,ΑΜΗ,ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΜΕΝΗ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ...ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....ΕΜΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ...???ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ....ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...!!ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΙΧΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.....ΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΡΘΟΥΜΡ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ....ΟΠΟΤΕ...........

Μάγια-μέλισσα

Μάγια-μέλισσα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sofakiz γρήγορα με ένα μωράκι σου εύχομαι!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάγια-μέλισσα έγραψε:sofakiz γρήγορα με ένα μωράκι σου εύχομαι!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ...!!!!

maraki96

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συγνωμη που επεμβαινω σ αυτο το topic αλλα κοριτσια θελω τη βοηθεια σας σε κατι.περιμενα να αδιαθετησω πριν 2 μερες κ δν εχω αδιαθετησει ακομα. Δν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει δεν μ αγχωνει αυτο απλα ειδα μια κηλιδα στο εσωρουχο μ πριν 2 μερες ομως δν ηταν απο τν περιοδο. Δν εχω επαφη μ το αγορι μ χωρις το προφυλακτικο ουτε λιγο κ δν εχει σπασει ποτε ουτε εχει σκιστει κ τελειωνει παντα εξω. Υπαρχει καμια περιπτωση να ειμαι εγκυος?

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki96 έγραψε:Συγνωμη που επεμβαινω σ αυτο το topic αλλα κοριτσια θελω τη βοηθεια σας σε κατι.περιμενα να αδιαθετησω πριν 2 μερες κ δν εχω αδιαθετησει ακομα. Δν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει δεν μ αγχωνει αυτο απλα ειδα μια κηλιδα στο εσωρουχο μ πριν 2 μερες ομως δν ηταν απο τν περιοδο. Δν εχω επαφη μ το αγορι μ χωρις το προφυλακτικο ουτε λιγο κ δν εχει σπασει ποτε ουτε εχει σκιστει κ τελειωνει παντα εξω. Υπαρχει καμια περιπτωση να ειμαι εγκυος?

όχι καλέ κούλαρε. Πως δηλαδή να είσαι έγγυος χωρίς να τελειώσει ποτέ μέσα σου χωρίς να σπάσει ποτέ προφυλακτικό και τελειώνοντας πάντα έξω??? Κάτι άλλο θα είναι. Μήπως απλά έρχεται η περίοδος σιγά σιγά και απλά είχες λίγο αιματάκι πριν??

maraki96

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ποτε δν μ εχει εμφανιστει κηλιδα χωρις να αδιαθετησω αμεσως γι αυτο ανησυχησα λιγο. Σ ευχαριστω παντως με καθησυχαζεις.

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki96 έγραψε:Συγνωμη που επεμβαινω σ αυτο το topic αλλα κοριτσια θελω τη βοηθεια σας σε κατι.περιμενα να αδιαθετησω πριν 2 μερες κ δν εχω αδιαθετησει ακομα. Δν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει δεν μ αγχωνει αυτο απλα ειδα μια κηλιδα στο εσωρουχο μ πριν 2 μερες ομως δν ηταν απο τν περιοδο. Δν εχω επαφη μ το αγορι μ χωρις το προφυλακτικο ουτε λιγο κ δν εχει σπασει ποτε ουτε εχει σκιστει κ τελειωνει παντα εξω. Υπαρχει καμια περιπτωση να ειμαι εγκυος?

γεια σου μαρακι! Εφοσον δεν ειναι η πρωτη φορα που σου συμβαινει, αυτο σημαινει οτι ο κυκλος σου δεν ειναι και πολυ σταθερος. Ισως να μην περιμενες να αδιαθετησεις με σιγουρια πριν 2 μερες, αλλα ισως να αδιαθετησεις αυριο. Οποτε προς το παρον ηρεμησε και αν ειναι οι επαφες σας οπως περιγραφεις δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος.

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;; Οι αναμενουσες χοριακη ευχομαι να ειναι ηρεμες και σε λιγες μερες να μας πουνε τα ευχαριστα! οι υπολοιπες...προσπαθεια...προσπαθεια...προσπαθεια!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Μπράβω γενναίο μου κορίτσι και δεν το λέω κοροιδευτηκα θέλει πολυ θάρρος να κανεις Μονή σου ένεση ! Εγω θα κάνω χοριακη 31 δεν ξερω ανάμεικτα συναισθήματα εχω μια ελπίζω μια λέω θα ειναι αρνητική θα δείξει ! Τωρα έλεγα στον άντρα μου θα λείπεις και εσυ. Το Σάββατο ποιον θα εχω να με παρηγορεί !

Σε φάση αναμονής λοιπόν. Την πέρασα και γω μια φορά με προγραμματισμένες επαφές. Λίγο πριν την περίοδο δεν κρατιόμουν ήθελα να κάνω τεστ αλλά στην ουσία δεν είχε υπάρξει καθυστέρηση οπότε καλά έκανα και δεν έκανα γιατί τσουπ μου ρθε. Κοίτα δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το να περιμένεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Εγώ να πω αλήθεια δεν πολυπιστεύω σε ψυχολογίες και σε θετικές ενέργειες.Λένε ότι όταν δεν το σκέφτεσαι τότε γίνεται. Διότι θυμάμαι την εποχή που είχα τακτικές επαφές χωρίς καθόλου άγχος και δεν με ένοιαζε. Τι έγινε??? Τίποτα.
Μετά λένε ότι όποιος επιμένει νικά στο τέλος. Να ορίστε επιμένουμε και??? Μετά πάλι σου λένε βγάλτο απ το μυαλό σου. Ε τι να πει κανείς???
Νομίζω είναι θέμα θεού και τύχης ίσως. Η δική μου γνώμη είναι να κρατήσεις μια στάση κάπως ουδέτερη όσο πιο πολύ μπορείς. Δηλ. ούτε να ενθουσιάζεσαι ούτε όμως και να κάνεις αυτό που κάνεις να που λες στον άντρα σου ποιον θα έχω να με παρηγορεί??? Κάτσε βρε βιαστική να δεις πρώτα.
χαχα για το γενναία που είπες. Ποιος να μου το λεγε εμένα πως θα έκανα εγώ ένεση στον εαυτό μου ε? ποιος? Δεν έχω πρόβλημα να μου τις κάνουν γιατί όταν χρειαστεί να μπει βελόνα μέσα μου κάποιος λόγος θα υπάρχει δεν τρυπιόμαστε έτσι. Αλλά εγώ??? ποτέ. Κι όμως η ανάγκη και η θέληση Αγγελική. Εγώ νομίζω πως είμαστε ικανοί για πολλά εμείς οι άνθρωποι. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό όπως το να κάνουμε ένα παιδί

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;; Οι αναμενουσες χοριακη ευχομαι να ειναι ηρεμες και σε λιγες μερες να μας πουνε τα ευχαριστα! οι υπολοιπες...προσπαθεια...προσπαθεια...προσπαθεια!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 

Αχ Lillybell προσπάθεια λες εσύ και καλά λες αλλά ξέρεις από πότε έχουμε να δούμε εμείς χαρά με τον άντρα μου??? Ουυυυυυυ προ Χριστού εποχής. Κάπου από μέσα Απρίλη γιατί 25 Απρίλη αδιαθέτησα βγάλει καμιά βδομάδα πρίν που ήμουν και με πόνους περιόδου. Ε από 25 Απρίλη ξέρεις πότε μου τελείωσε το αίμα? ΧΘΕΣ. Μεσολάβησαν αιμορραγίες από χάπια και δεύτερη περίοδος. Ασταμάτητα όμως αίμα. Στις δε περιόδους άσε, ειδικά στην πρώτη. Ποτάμια και λίμνες και θάλασσες μαζί. Αιωνιότητα μου φάνηκε. Όμως τώρα περιμένω το ραντεβού με τον γιατρό που συνεργάζεται η γιατρός μου γιατί μάλλον θα προχωρήσουμε σε ωοληψία όποτε μου πει αν έχουν μεγαλώσει τα ωάρια.Είμαι πολύ καλύτερα από προηγούμενες μέρες. Οπότε μάλλον μετά έχει  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 215994 και  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 654316 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anabela πως αφησε η γιατρος σου να συμβει αυτο;;;;;
Σου εδωσε ορμονες, λογικα, αντισυλληπτικα κι εγω δεν ξερω τι αλλο, αλλα εφοσον ειδε οτι σε "πειραξαν" γιατι δεν σου εδωσε αλλα φαρμακα να σταματησει τοσο αιμα;;; Και τωρα θα πας για ωοληψια, πολυ καλα, αλλα αυτο το αιμα που εχασες εχει αναπληρωθει; εναν αιματοκριτη εκανες;

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:anabela πως αφησε η γιατρος σου να συμβει αυτο;;;;;
Σου εδωσε ορμονες, λογικα, αντισυλληπτικα κι εγω δεν ξερω τι αλλο, αλλα εφοσον ειδε οτι σε "πειραξαν" γιατι δεν σου εδωσε αλλα φαρμακα να σταματησει τοσο αιμα;;; Και τωρα θα πας για ωοληψια, πολυ καλα, αλλα αυτο το αιμα που εχασες εχει αναπληρωθει; εναν αιματοκριτη εκανες;

Κοίτα το πολύ το αίμα το είχα στις περιόδους μάλλον από τα φάρμακα. Το ενδιάμεσο ήταν νορμάλ κατάσταση. Και οι δυο γιατροί είπαν πως έπρεπε να έχω αίμα (για το ενδιάμεσο λέω) γιατί φτιαχνόταν ο κύκλος μου με τα αντισυλληπτικά. Μα και άλλα φάρμακα που είχα πάρει πάλι είχα αιμορραγίες και μου τα χε κόψει. Εδώ παλιά καλοκαίρι του '12 πάλι με είχε πιάσει ατελείωτη περίοδος που τότε δεν έπαιρνα άμεσα φάρμακα. Δηλ είχα πάρει αλλά καιρό πριν. Τι να πω? Μάλλον είναι ο οργανισμός μου έτσι. Αιματοκρίτη όχι δεν έκανα αγόρασα συκώτι και έτρωγα δυο μέρες χαχαχαχα δεν θέλω μωρέ άλλο τρύπημα έχω βαρεθεί να τρυπιέμαι σουρωτήρι θα καταντήσω.

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε anabela δεν ειναι ετσι τα πραγματα..Με το να τρως συκωτι 2 μερες, δεν αλλαζει τιποτα πιστεψε με.. Δε μπορεις να παιζεις με αυτα.. Αν ο αιματοκριτης σου με τοσες αιμορραγιες εχει παει κατω απο 30 τι εγκυμοσυνη θελεις να ξεκινησεις;;;;;;;;;
Στρωσε πρωτα τον οργανισμο σου και μετα τα αλλα. Μπροστα στην λαχταρα να αποκτησουμε μωρο, μην καταστρεψουμε τον οργανισμο μας...
Παντως δεν εχω ακουσει οτι ειναι οκ να εχεις 30 μερες συνεχεια αιμα και οι γιατροι να συμφωνουν με αυτο...Ειμαι μαια, δεν το λεω συχνα, αλλα στα χρονια που εργαζομαι τετοιο πραγμα δεν εχω ακουσει....
προσεχε...

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:Αχ βρε anabela δεν ειναι ετσι τα πραγματα..Με το να τρως συκωτι 2 μερες, δεν αλλαζει τιποτα πιστεψε με.. Δε μπορεις να παιζεις με αυτα.. Αν ο αιματοκριτης σου με τοσες αιμορραγιες εχει παει κατω απο 30 τι εγκυμοσυνη θελεις να ξεκινησεις;;;;;;;;;
Στρωσε πρωτα τον οργανισμο σου και μετα τα αλλα. Μπροστα στην λαχταρα να αποκτησουμε μωρο, μην καταστρεψουμε τον οργανισμο μας...
Παντως δεν εχω ακουσει οτι ειναι οκ να εχεις 30 μερες συνεχεια αιμα και οι γιατροι να συμφωνουν με αυτο...Ειμαι μαια, δεν το λεω συχνα, αλλα στα χρονια που εργαζομαι τετοιο πραγμα δεν εχω ακουσει....
προσεχε...

Ναι καλέ μην φοβάσαι όλα καλά. Έχω ένα φάκελο φουλ εξετάσεις τις οποίες ανανεώνω κάθε τρεις και λίγο. Να φάνε κι οι κότες που λένε. Η γιατρός μου είπε (και ο συνεργάτης της) πως δεν έχω κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Στις γυναίκες είπε που έχουν μεγάλα προβλήματα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Τις πάνε πιο εύκολα για εξωσωματική ενώ αν το πρόβλημά σου δεν είναι τόσο μεγάλο το ψάχνουν απ όλες τις πλευρές να βρουν τι και πώς. Εγώ έχω πολυκυστικές αλλά σύμφωνα με όσους γιατρούς έχω πάει δεν υπάρχει κανένα τρελό πρόβλημα. Νομίζω πως τώρα είμαστε σε καλό δρόμο. Τετάρτη θα πάω να με δει ο συνεργάτης της γιατρού μου να μου πει μάλλον πως θα συνεχίσουμε από δω και πέρα που μάλλον πάμε για ωοληψία. Στην παρούσα φάση παίρνω αβερκαπ και αλτερμόν. Πρωί βράδυ αντίστοιχα. Εσύ Lillybell πόσο καιρό έχεις που προσπαθείς????

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μωρέ να σου πω τώρα που τα λέμε. Θα πάω με πρώτη ευκαιρία να κάνω γενικές καμπύλη ζαχάρου και έναν αιματοκρίτη. Απλά ειλικρινά σου μιλάω με έχει κουράσει όλο αυτό. Εξετάσεις κόντρα εξετάσεις κι μιλάμε για πολύυυυυ τρύπημα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anabela καλημέρα κοριτσι!!!να αναμονη και θα δουμε τι θα γινει.το σαββατο παω για χοριακη και δεν θελω καθολου δεν απαιδιοδοξη σαν ατομο αλλα επειδή την πρωτη φορα πιστευα ότι θα τα καταφερω τωρα δεν εχω καλο προαίσθημα δεν ξερω γιατι κατι μου λεει πωσ η χοριακη μου θα είναι παλι 0.δεν βαριεσαι ειπαμε δεν το βαζω κατω θα προσπαθω μεχρι να τα καταφερω.

anmar

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!Λοιπόν οπως σας είχα πει αυτό το μήνα πήγα να παρακολουθησω τις γονιμες. Ο γιατρός μου είπε οτι δεν κάνω μαλλον ωορηξια. Δεκα μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο για 2 μερες και 1 μοναδικη φορα την καθε μερα εβγαλα ελαχιστο ροζ. Το ανέφερα στο γιατρο και μου είπε οτι δεν βλεπει κανενα ωαριο και θεωρει τυχαιο το ροζ. Περιμενα να αδιαθετησω στις 22 αλλα η περιοδος ακομη δεν εχει εμφανιστει. Δεν εχω κανενα συμπτωμα οπως ειχα τις πρηγουμενες φορες οπως για παραδειγμα πονο στο στηθος. Το μονο που εχω ειναι πονακια χαμηλα στην κοιλια κατι που με κανει να πιστευω πως συντομα θα μου ερθει. Αλλα ο νους μου παει στο κακο δυστυχως!

anmar

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ εγω ειμαι σιγουρη πως θα εχεις μια θετικοτατη χοριακη!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 19 654316 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι κοτιτσι μου θελω πολύ να το πιστεψω αλλα δεν μπορω

anmar

Θα το δεις!Ολα θα πανε καλά!Και θα μπεις να μας πεις τα ευχαριστα συντομα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα δειξει κοριτσι μου μακαρι καμια κοπελα να μην μπαινει σε τέτοιες διαδικασιες

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Μακαρι κοτιτσι μου θελω πολύ να το πιστεψω αλλα δεν μπορω

Ξέρεις τι έχουμε πάθει Αγγελική??? Φοβόμαστε να χαρούμε μην απογοητευτούμε. Έτσι έκανα και γω όταν περίμενα αν θα ρθει περίοδος κρατούσα μεγάλη πισινή από φόβο. Βέβαια σου είπα το καλύτερο είναι να είσαι ουδέτερη όσο μπορείς. Μέχρι να δεις. Βρες πράγματα να απασχολείς τον νου σου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά είναι καλύτερα έτσι νομίζω. Πάντως απαισιόδοξη να μην είσαι. έχεις κάποιο 'ύποπτο' σύμπτωμα???

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ έχω καταλήξει να περιμένω να πάω στον γιατρό και να κάνω λες και βλέπω τον Θεό τον ίδιο. Νιώθω ότι κρέμομαι επάνω τους και περιμένω να ακούσω ποιο είναι το επόμενο βήμα. Τετάρτη θα μάθω λοιπόν τι θα κάνουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις