551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 Κυρ Ιουν 01, 2014 12:43 am
pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μυριζομαι εγκυμοσυνες αυτο το μηνα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
darsel έγραψε:οπα οπα οπα τι εννοεις οι altermon δεν γραφονται????????
εχω κανει κι 7 σκονες με 2 διαλυτες....
κουνελάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσια και καλο μηνα.
Κι εγω στην ιδια μοιρα ειμαι.
Προσπαθουμε με τον αντρουλη μου εδω και 2 περιπου χρονια αλλα τιποτα.
Που θα παει ομως καποια στιγμη θα ερθει και οταν ερθει θα το ξεζουμισω στα φιλια.
Εγω περιμενω ν'αδιαθετησω 4/6.
Λετε να γινει το θαυματακι που περιμενω τοσο καιρο;
irene-_- έγραψε:παχουλοκομψουλες μου και μη επεστρεψα και εγω!!!!τωρα επιτελους ειμαι με τον αντρουλη και επιτελους μπορω να πω ναιιιιιι προσπαθουμε για το σπορακι μας!!!!!!για να μαζευεται η ομαδουλα μας παλι!!!!!!λιλλυ μου εγω περιμενω 18-20/6
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:
Που εισαι Αφρατομπαμπατσικο μου εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Επιτελους με τον παιδαρο μαζι ε;;
Λοιπον κοριτσια νομιζω βρηκα την πρωτη που θα την κανει με ελαφρα απο τη λιστα μας!!!!!
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:
Που εισαι Αφρατομπαμπατσικο μου εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Επιτελους με τον παιδαρο μαζι ε;;
Λοιπον κοριτσια νομιζω βρηκα την πρωτη που θα την κανει με ελαφρα απο τη λιστα μας!!!!!
παρουσα!!!!!εμενα εννοεις????αν εννοεις εμενα κοιτα στην περσινη μας συζητηση..για ενα ονειρο που ειχα ανημερα της γιορτης μου...οποτε εγω θα μεινω εγκυουλα τον αυγουστο με σεπτεμβρη!!!ετσι μου λεει το ενστικτο μου...για να δουμε!!!
perperouna έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!μπαινω κ εγω επισημα σε αυτο το θεμα..καλη μας επιτυχια!!!!
irene-_- έγραψε:χαχαχαχαχα μαιο θα γεννησω!!!!! ετσι ειχα δει θα ειναι μπουμπου και ταυρινα σαν την μανουλα της!!!!!ελπιζω να μη φορεσετε την λευκη μπλουζιτσα με τα μακριααααα μανικια!!!!!!!!!!!!δε το χασα ακομα.....
perperouna έγραψε:Ξεχασα να πω οτι κ εγω δεν περιμενω στις 4/6..μακαρι να τα καταφεραμε αυτο το μηνα..προσπαθουμε πεντε μηνες κ ακομα τπτ..ουφ τι να πω...υπομονουλα..στειλτε θετικες σκεψεις...
irene-_- έγραψε:λιλλυ μου τι με περασες....ή τα ξερεις ολα ή τπτ!!!!!η δικια σου η ζουζουνα τι κανει?
perperouna έγραψε:Σας ευχαριστω κοριτσια μου..μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!!
anabela έγραψε:darsel έγραψε:οπα οπα οπα τι εννοεις οι altermon δεν γραφονται????????
εχω κανει κι 7 σκονες με 2 διαλυτες....
εννοω πως μου χουν πει οι γιατροι μου οτι δεν τα καλυπτει η ασφαλεια ΤΕΒΕ εχω ξερεις κατι διαφορετικο??? αχ πες μου ναι γιατι αν ειναι ετσι θα τους βρισω. ισως πρεπει να απρω και το τεβε να ρωτησω. γιατι εχω ξεπενταριαστει καθε μερα να δινω τοσα λεφτα
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:
Μα καμια εκπληξη βρε Ρηνιω;;;
Ε ρε και να σου κατσει αυτο το μηνα ο αγοραρος, να σε πω εγω μανδαμ! Αλλα εσυ ετσι παλαβιαρικο που εισαι.....μπορει και να στενοχωρεθεις!
Το μικρο αφεντικο μου ειναι καλα Δοξα να εχει Ο Υψιστος...Περασαμε ενα δυσκολο χειμωνα, αλλα τωρα ελπιζω να ειμαστε καλα...
darsel έγραψε:κουμπαρα δεν βαζεις κι εμενα???? εγω βεβαια εχω τα κατεψυγμενα μου που περιμενουν τη μανουλα αλλα ποτε δεν ξερεις... θελω να νιωθω ενεργο μελος του θεματος.... 19/6 παρακαλω.
αν και για να ειμαι ειλικρινης μετα απο 2 χρονια προσπαθειων ειναι η πρωτη φορα που θελω να αδιαθετω καθε μηνα μεχρι να ερθει η στιγμη της εμβρυομεταφορας γιατι διαφορετικα θα νιωσω οτι τα προδιδω!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης