Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
darsel έγραψε:κουμπαρα δεν βαζεις κι εμενα???? εγω βεβαια εχω τα κατεψυγμενα μου που περιμενουν τη μανουλα αλλα ποτε δεν ξερεις... θελω να νιωθω ενεργο μελος του θεματος.... 19/6 παρακαλω.

αν και για να ειμαι ειλικρινης μετα απο 2 χρονια προσπαθειων ειναι η πρωτη φορα που θελω να αδιαθετω καθε μηνα μεχρι να ερθει η στιγμη της εμβρυομεταφορας γιατι διαφορετικα θα νιωσω οτι τα προδιδω!  Sad   Sad   Sad 

Αααααα  εχουμε και VIP στας λιστας μας!!!!

Λοιπον, κομπαδρα, μην μου αγχωνεσαι, αμα δεν σου ερθει αυτους τους μηνες, θα το κρατησουμε μυστικο απο τα Μπαρμπασταθακια (τα κατεψυγμενα ντεεεεε), δεν θα τους το πουμε, μην αρχισουν τις διαρροες.... Laughing Laughing Laughing Laughing 

Respect Respect Respect Respect Respect  χαχαχαχαχα

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:
darsel έγραψε:κουμπαρα δεν βαζεις κι εμενα???? εγω βεβαια εχω τα κατεψυγμενα μου που περιμενουν τη μανουλα αλλα ποτε δεν ξερεις... θελω να νιωθω ενεργο μελος του θεματος.... 19/6 παρακαλω.

αν και για να ειμαι ειλικρινης μετα απο 2 χρονια προσπαθειων ειναι η πρωτη φορα που θελω να αδιαθετω καθε μηνα μεχρι να ερθει η στιγμη της εμβρυομεταφορας γιατι διαφορετικα θα νιωσω οτι τα προδιδω!  Sad   Sad   Sad 

Αααααα  εχουμε και VIP στας λιστας μας!!!!

Λοιπον, κομπαδρα, μην μου αγχωνεσαι, αμα δεν σου ερθει αυτους τους μηνες, θα το κρατησουμε μυστικο απο τα Μπαρμπασταθακια (τα κατεψυγμενα ντεεεεε), δεν θα τους το πουμε, μην αρχισουν τις διαρροες.... Laughing Laughing Laughing Laughing 

αφηστε τα παιδια μου ησυχα αλητισσες

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:[quote="irene-

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655 [/quote]
Μιλησε μας γι'αυτα darselaki! Ποιον μοιαζουν;; Τον frosty?? Razz Razz Razz 

darsel

darsel
Lillybell έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 654655 
 Μιλησε μας γι'αυτα darselaki! Ποιον μοιαζουν;; Τον frosty?? Razz Razz Razz [/quote]

μαλλον στη μανα τους την "κρυοκωλη"

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Μιλησε μας γι'αυτα darselaki! Ποιον μοιαζουν;; Τον frosty?? Razz Razz Razz 

μαλλον στη μανα τους την "κρυοκωλη"[/quote]

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell προσπαθουμε πεντε μηνες αλλα οχι συστηματικα..το τελευταιο διμηνο προσπαθουμε πιο εντατικα..ξερεις τις μερες της ωορηξιας κ μερα παρα μερα..ειμαι καινουρια εδω κ δεν ξερω πως να απαντησω κατω απο την ερωτηση σου..sorry..κοριτσια ειμαι πολυ αγχωμενη..

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:Lillybell προσπαθουμε πεντε μηνες αλλα οχι συστηματικα..το τελευταιο διμηνο προσπαθουμε πιο εντατικα..ξερεις τις μερες της ωορηξιας κ μερα παρα μερα..ειμαι καινουρια εδω κ δεν ξερω πως να απαντησω κατω απο την ερωτηση σου..sorry..κοριτσια ειμαι πολυ αγχωμενη..

Για να απαντησεις κατω απο την ερωτηση καποιου αν θελεις, πατας το κουμπακι quote που ειναι κατω ακριβως απο το καθε ποστ..

Τωρα, πες μας γιατι εισαι αγχωμενη;; ποσων χρονων εισαι;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:Lillybell προσπαθουμε πεντε μηνες αλλα οχι συστηματικα..το τελευταιο διμηνο προσπαθουμε πιο εντατικα..ξερεις τις μερες της ωορηξιας κ μερα παρα μερα..ειμαι καινουρια εδω κ δεν ξερω πως να απαντησω κατω απο την ερωτηση σου..sorry..κοριτσια ειμαι πολυ αγχωμενη..
πατας το quote κατω απο την ερωτηση που θελεις να απαντησεις  Very Happy 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:

Για να απαντησεις κατω απο την ερωτηση καποιου αν θελεις, πατας το κουμπακι quote που ειναι κατω ακριβως απο το καθε ποστ..

Ειμαι στα 27 κ παντρεμενη 10 μηνες..δεν ξερω βρε κοριτσια γενικα ειμαι αγχωδης ανθρωπος..νομιζα οτι θα ειναι πιο ευκολο..αλλα...φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω..πληροφοριακα κ ο αντρας μου κ εγω ειμαστε υγιεστατοι..αυτα..προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δν μπορω..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
πατας το quote  κατω απο την ερωτηση που θελεις να απαντησεις  Very Happy 

Σε ευχαριστω πολυυυ

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα, η ηλικια σου και ο καιρος που προσπαθεις (δυο μηνες ουσιαστικα εντατικα) δεν δικαιολογει το αγχος...Απο την αλλη σε καταλαβαινω, ετσι πιστευουμε ολες στην αρχη..Οτι ειναι ευκολο να μεινεις εγκυος.. Γι'αυτο και τρελαινομαστε στην προφυλαξη πριν παντρευτουμε..(λεμε τωρα Razz Razz Razz )

Οταν λες εισαστε υγιεστατοι, εχετε κανει καποιες εξετασεις;; Αν θελεις μας λες, ωστε να σου πουμε κι εμεις αν ειναι κατι αλλο που εκανε καποια απο εμας..

darsel

darsel
perperouna έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Ειμαι στα 27 κ παντρεμενη 10 μηνες..δεν ξερω βρε κοριτσια γενικα ειμαι αγχωδης ανθρωπος..νομιζα οτι θα ειναι πιο ευκολο..αλλα...φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω..πληροφοριακα κ ο αντρας μου κ εγω ειμαστε υγιεστατοι..αυτα..προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δν μπορω..

Γεια σου perperouna!
27 εισαι πολυ μικρη καταρχιν. 5 μηνες ειναι επισης ελαχιστο διαστημα για να αγχωνεσαι προφανως.
Ομως τι εννοεις οτι ειστε υγιεστατοι? Δηλ δεν εχετε κατι παθολογικο ή εχετε ψαχτει ειδικοτερα? (ορμονολογικα, σπερμα, σαλπιγγες κλπ)?? Γιατι αλλο δεν εχω χοληστερινη κι αλλο δεν εχω κατι που ειναι τροχοπεδη στο να κανω παιδι.
Παντως νομιζω οτι ειναι πολυ νωωωωωωωωωωωρις για να αγχωθεις!

darsel

darsel
Lillybell έγραψε:Κοιτα, η ηλικια σου και ο καιρος που προσπαθεις (δυο μηνες ουσιαστικα εντατικα) δεν δικαιολογει το αγχος...Απο την αλλη σε καταλαβαινω, ετσι πιστευουμε ολες στην αρχη..Οτι ειναι ευκολο να μεινεις εγκυος.. Γι'αυτο και τρελαινομαστε στην προφυλαξη πριν παντρευτουμε..(λεμε τωρα Razz Razz Razz )

Οταν λες εισαστε υγιεστατοι, εχετε κανει καποιες εξετασεις;; Αν θελεις μας λες, ωστε να σου πουμε κι εμεις αν ειναι κατι αλλο που εκανε καποια απο εμας..

τελικα ειμαστε το alter ego η μια της αλλης. τα ιδια γραψαμε!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
Lillybell έγραψε:Κοιτα, η ηλικια σου και ο καιρος που προσπαθεις (δυο μηνες ουσιαστικα εντατικα) δεν δικαιολογει το αγχος...Απο την αλλη σε καταλαβαινω, ετσι πιστευουμε ολες στην αρχη..Οτι ειναι ευκολο να μεινεις εγκυος.. Γι'αυτο και τρελαινομαστε στην προφυλαξη πριν παντρευτουμε..(λεμε τωρα Razz Razz Razz )

φιλεναδα τιποτα τυχαιο.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
darsel έγραψε:

Ειμαι υπερβολικη κοριτσια το ξερω..εχουμε κανει τις γενικες μας εξετασεις εγω τα παπ μου κ υπερηχο καθε οχτω μηνες κ ο αντρουλης σπερματοδιαγραμμα αν το λεω σωστα!ολα καλα!εγω δεν εχω κανει περαιτερω εξετασεις περα απο τα καθιερωμενα..το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα..γι αυτο μπηκα εδω μπας κ ηρεμησω με τη βοηθεια σας..

darsel

darsel
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:

Ειμαι υπερβολικη κοριτσια το ξερω..εχουμε κανει τις γενικες μας εξετασεις εγω τα παπ μου κ υπερηχο καθε οχτω μηνες κ ο αντρουλης σπερματοδιαγραμμα αν το λεω σωστα!ολα καλα!εγω δεν εχω κανει περαιτερω εξετασεις περα απο τα καθιερωμενα..το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα..γι αυτο μπηκα εδω μπας κ ηρεμησω με τη βοηθεια σας..

θα ειμαι ειλικρινης, δεν θα σε ξεαγχωσουμε με την εννοια οτι η καθεμια μας θα σου λεει το κοντο της και το μακρυ της. παρε για παραδειγμα εμενα, ξεκινησα ακριβως οπως εσυ, κι αντε κι αυτο το μηνα κι αντε τον αλλο μηνα, περασαν ετσι 2 χρονια και τωρα εχω φτασει να εχω κανει 2 εξωσωματικες.
αλλη ειχε 2-3 παλινδρομες, αλλη δεν εχει κανενα προβλημα αλλα δεν μενει κι εγκυος.
θελω να σου πω απλα οτι ΕΣΥ θα πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου να ηρεμησει. Ολα θα γινουν μπορει οχι αμεσως αλλα θα γινουν!
Ας χαρουμε το καλοκαιρακι και την ζωη μας γενικοτερα κι ολα θα πανε καλα!

Και δεν εισαι καθολου υπερβολικη, ετσι ειμαστε ολες απλα απο ενα σημειο και μετα, λες ο,τι ειναι να γινει θα γινει, δεν θα σκασω κιολας! Αυτα!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
darsel έγραψε:
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:

θα ειμαι ειλικρινης, δεν θα σε ξεαγχωσουμε με την εννοια οτι η καθεμια μας θα σου λεει το κοντο της και το μακρυ της. παρε για παραδειγμα εμενα, ξεκινησα ακριβως οπως εσυ, κι αντε κι αυτο το μηνα κι αντε τον αλλο μηνα, περασαν ετσι 2 χρονια και τωρα εχω φτασει να εχω κανει 2 εξωσωματικες.
αλλη ειχε 2-3 παλινδρομες, αλλη δεν εχει κανενα προβλημα αλλα δεν μενει κι εγκυος.
θελω να σου πω απλα οτι ΕΣΥ θα πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου να ηρεμησει. Ολα θα γινουν μπορει οχι αμεσως αλλα θα γινουν!

Και δεν εισαι καθολου υπερβολικη, ετσι ειμαστε ολες απλα απο ενα σημειο και μετα, λες ο,τι ειναι να γινει θα γινει, δεν θα σκασω κιολας! Αυτα!

Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση σου.εχεις δικιο..θα προσπαθησω να χαλαρωσω οσο μπορω.. μ αρεσει που ακουω αισιοδοξα ατομα!!ελπιζω η προσπαθεια σου να σου φερει το πολυποθητο σπορακι!! Θα σας ενημερωσω τις επομενες μερες γιατι σε τρεις μερες περιμενω..φιλια κ ευχαριστω κ παλι!

darsel

darsel
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:

Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση σου.εχεις δικιο..θα προσπαθησω να χαλαρωσω οσο μπορω.. μ αρεσει που ακουω αισιοδοξα ατομα!!ελπιζω η προσπαθεια σου να σου φερει το πολυποθητο σπορακι!! Θα σας ενημερωσω τις επομενες μερες γιατι σε τρεις μερες περιμενω..φιλια κ ευχαριστω κ παλι!

Ωραια εισαι και στη λιστα της Lillybel! Και απο οτι βλεπω εισαι πρωτη,,,, βλεπω να ανοιγεις τον χορο!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
darsel έγραψε:
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:

Ωραια εισαι και στη λιστα της Lillybel! Και απο οτι βλεπω εισαι πρωτη,,,, βλεπω να ανοιγεις τον χορο!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 

Ειναι και το kounelaki την ιδια ημερομηνια με μενα!!μακαρι ολες μας κοριτσια να εχουμε καλα νεα αυτον το μηνα!!!καθε εβδομαδα του ιουνιου κ απο ευχαριστα νεα!!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσια και καλο μηνα.
Κι εγω στην ιδια μοιρα ειμαι.
Προσπαθουμε με τον αντρουλη μου εδω και 2 περιπου χρονια αλλα τιποτα.
Που θα παει ομως καποια στιγμη θα ερθει και οταν ερθει θα το ξεζουμισω στα φιλια.
Εγω περιμενω ν'αδιαθετησω 4/6.
Λετε να γινει το θαυματακι που περιμενω τοσο καιρο;

Κουνελακι περιμενουμε την ιδια ημερομηνια..λες????

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι γινεται κοριτσαρες????????χαμος βλεπω μηνκεμε ξανα τα ιδια εγω θα κανω την μεγαλη και τελευταια εξοδο.ολα κ ολα.τωρα βεβαια κατι ακουσα για παραγγελες!!!!εγω απο τοτε που ξεκινησα να το ονειρευομαι το ηθελα κριαρι σαν την μανουλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:τι γινεται κοριτσαρες????????χαμος βλεπω μηνκεμε ξανα τα ιδια εγω θα κανω την μεγαλη και τελευταια εξοδο.ολα κ ολα.τωρα βεβαια  κατι ακουσα για παραγγελες!!!!εγω απο τοτε που ξεκινησα να το ονειρευομαι το ηθελα κριαρι σαν την μανουλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #133 - Σελίδα 24 215994 

γεια σου αγγελικη..

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια θελω να κανω μια ερωτηση που μπορει να ακουστει ηλιθια.
Περιμενω ν'αδιαθετησω την τεταρτη.
Ηρθαμε σ'επαφη με τον αντρουλη μου και οταν σηκωθηκα ετρεξαν σπερματικα υγρα και ηταν ελαφρα ροζ.
Αυτο θα ηταν φυσιολογικο σε περιπτωση εγκυμοσυνηςή να τα βαψω μαυρα απο τωρα;

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουνελάκι έγραψε:Κοριτσια θελω να κανω μια ερωτηση που μπορει να ακουστει ηλιθια.
Ηρθαμε σ'επαφη με τον αντρουλη μου και οταν σηκωθηκα ετρεξαν σπερματικα υγρα και ηταν ελαφρα ροζ.

γεια σου κουνελακι.δεν ειμαι ειδικος να σου απαντησω αλλα μηπως τραυματιστηκες κατα την επαφη??καταλαβαινεις τι εννοω νομιζω

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:Κοριτσια θελω να κανω μια ερωτηση που μπορει να ακουστει ηλιθια.

γεια σου κουνελακι.δεν ειμαι ειδικος να σου απαντησω αλλα μηπως τραυματιστηκες κατα την επαφη??καταλαβαινεις τι εννοω νομιζω

Οχι ισα ισα που ειχα αρκετα υγρα ωστε να μην νοιωθω ουτε την παραμικρη ενοχληση.
Συνηθως οταν περιμενω δεν μπορω να πω οτι το απολαμβανω τοσο γιατι νοιωθω καποιες ενοχλησεις.
Σημερα ομως τιποτα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις