26 Απ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ Τρι Σεπ 07, 2010 8:57 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω δεκα χρονια εχω διαφορα με τον ανδρουλη μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
annaki έγραψε:κοριτσαρες μου ειστε ολες καλεσμενες στο γαμο!!skountouflou έγραψε:Σιγά μην σε διώξει!
Έτσι κ αλλιώς κοπέλες που θέλουν να κάνουν οικογένεια συνήθως αναζητάνε μεγαλύτερους άνδρες.Σχεδόν κανένας μικρός (πριν τα 30) δεν αποφασίζει να δεσμευτεί σοβαρά.Έτσι όπως έχουν γίνει η σχέσεις κ η ζωή πάλι δύσκολα είναι!
Εμείς με τον άνδρα μου έχουμε 6 χρόνια διαφορά και δεν φαίνεται ιδιαίτερα η διαφορά.!Τον λατρεύω!!
η καλη μου μανουλα ειναι κατα των γιατρων οπως κ εγω!αλλα τι να κανω τιιι οτι δνε ηθελα μου ηρθε στο κεφαλιΜιλουπακι έγραψε:α και κατι αλλο αννουλα επειδη ειναι χειρουργος οπως λες η μαμα δεν νομιζω να βγαλει αχνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σιγα μην σε διωξει.Η επιλογη ειναι δικη σου.Εσυ θα ζησεις με τον αγορι σου οχι η μητερα σου;annaki έγραψε:Ρε κοριτσια αυτο το θεμα με απασχολει εδω κ αρκετο καιρο!μαρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες αλλα μηπως το παρακανω?
ξτον τλευταιο καιρο βγαινω με ενα παιδι που μονο παιδι δε το λες
38,εξαιρετικο παιδι,χειρουργος με πολυ καλα στοιχεια αλλα αν τον παρουσιασω στη μαμσ μου λετε να με διωξει απ το σπιτι?
εσυ σονια μου εισαι 16 χρονων???τοοοσο μικρουλαsonia1835 έγραψε:Σιγα μην σε διωξει.Η επιλογη ειναι δικη σου.Εσυ θα ζησεις με τον αγορι σου οχι η μητερα σου;annaki έγραψε:Ρε κοριτσια αυτο το θεμα με απασχολει εδω κ αρκετο καιρο!μαρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες αλλα μηπως το παρακανω?
ξτον τλευταιο καιρο βγαινω με ενα παιδι που μονο παιδι δε το λες
38,εξαιρετικο παιδι,χειρουργος με πολυ καλα στοιχεια αλλα αν τον παρουσιασω στη μαμσ μου λετε να με διωξει απ το σπιτι?
μικρουλα εισαι!sonia1835 έγραψε:Αννουλα μου ειμαι 16,5.Πριν 1 χρονο ακριβως ειχα & εγω σχεση με εναν 24 χρονων που πηγε να καταληξει σε αρραβωνα.
To ξερω.Γι αυτο χωρισαμε.annaki έγραψε:μικρουλα εισαι!sonia1835 έγραψε:Αννουλα μου ειμαι 16,5.Πριν 1 χρονο ακριβως ειχα & εγω σχεση με εναν 24 χρονων που πηγε να καταληξει σε αρραβωνα.
Μωρακι ειμαι.tatijana έγραψε:Νινακι ειναι....
sonia1835 έγραψε:Μωρακι ειμαι.tatijana έγραψε:Νινακι ειναι....
Που ακριβως μενεις Χαριλαου;tatijana έγραψε:sonia1835 έγραψε:Μωρακι ειμαι.tatijana έγραψε:Νινακι ειναι....
Και γειτονισσα μου.....
sonia1835 έγραψε:Που ακριβως μενεις Χαριλαου;tatijana έγραψε:sonia1835 έγραψε:Μωρακι ειμαι.tatijana έγραψε:Νινακι ειναι....
Και γειτονισσα μου.....
Aretoula έγραψε:eimai kai go geitonaki!!ego eimai ligo prin to gipedo tou ari!!
annaki έγραψε:η καλη μου μανουλα ειναι κατα των γιατρων οπως κ εγω!αλλα τι να κανω τιιι οτι δνε ηθελα μου ηρθε στο κεφαλι
sonia1835 έγραψε:Αννουλα μου ειμαι 16,5.Πριν 1 χρονο ακριβως ειχα & εγω σχεση με εναν 24 χρονων που πηγε να καταληξει σε αρραβωνα.
Aretoula έγραψε:για διαφορές μέχρι 5 χρόνια πιστεύω οκ. Για μεγαλύτερες διαφορές δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κατσει καθώς ο καθένας είναι σε τελείως διαφορετική φάση της ζωής του, σκέφτεται διαφορετικά, έχει άλλα ενδιαφέροντα κλπ.. Πότε δεν ξέρεις όμως, ο έρωτας δεν έχει ηλικία... το θέμα είναι πόσο μπορεί να κρατήσει...
lianikos έγραψε:Kι εγώ που έχω μόνο ένα χρόνο διαφορά τι κατάλαβα;; Κυκλοφορούμε στο δρόμο, αυτός με το τατού, το σκουλαρίκι και τα σκισμένα τζιν, μικροδείχνει κιόλας και είμαστε η μαντάμ και το τεκνό!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης