Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ν; σας ζήσει ο Φίλιππος μαρακι!

Εγω σήμερα ούτε σχολείο την πήγα την μεγάλη πήγαμε για καφέ ούτε μπαλέτο τις πήγα.θα πάμε την Πασχαλία στην νονά μου.

Μικρούλα είμαστε πράγματι παρά πολύ αγαπημένες.δεμένες.έχουμε ανάγκη η μια την ;λλη από ψυχολογικής άποψης.

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο demaki!!!!οι καλες σχεσεις μεσα στην οικογενεια ειναι οτι καλυτερο!!!!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Καλη πρωτομαγιά να εχουμε!!!! Εμεις ξεκιναμε εκδρομουλα, πάλι καλά έχει τελειο καιρό! !!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα βρε κοριτσια κ καλο μηνα...

Τι κανετε????βολταρατε ολες σημερα εεε???καλα κανατε...εμεις μια βολτα στην παραλια πξγαμε το μεσημερι μονοι μας εγω κ ο γιοε μου και μετα σπιτι... Ο αντρας μου αφαντος ακομη να γυρισει απο την δουλεια...Ο καημενος ηθελε να μας παει βολτα να φτιαξουνρ κ στεφανακι του μικρου..τεσπα κ ργω σπαστικα που εμεινα μονη μου .

Βρε κοριτσια ασχετο...Σας ειπε ο-η παιδιατρος σας για ενα καινουριο εμβολιο κατα του μηνιγγιτιδοκοκου??? Ειναι 3 δοσεις η καθε μια κοστιζει 110 ευρω κ δεν γραφετε ακιμη τουλαχιστον..εγω λεω να το κανω...

Δευτερα θα τον ξεκινησω κ χορτοσουπα...

130ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Παρ Μάης 02, 2014 12:29 am

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα&καλό μήνα! Βέβαια για μένα μπήκε άσχημα γτ ρίξαμε ένα τσακωμό με τον άντρα άλλο πράγμα Crying or Very sad !!! Εμείς πάλι δ τα πάμε& τόσο καλά με τα γεύματα...τα φρούτα το πρωί με το ζόρι να φτάσει τα 150 γρ, τα λαχανικά το μεσημέρι δύο μέρες τώρα ούτε που να τα φτύσει&το ρυζάλευρο το απόγευμα μου το κάνει εμετό...έχω αγανακτήσει!!!!!!

Βιβάκι&μένα μου το ανέφερε η παιδίατρος αλλά δ μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες...τώρα που το ανέφερες να την ρωτήσω!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!

Βιβή ναι εμενα μου το ειπε τον προηγούμενο μηνα και ξενερωσα τρέλα.
Δεν θα το κάνω.πρώτων γιατί αυτό το εμβόλιο είναι καινούργιο οπότε η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν θα κάνω τα παιδιά μου πειραματόζωα για ένα νέο σκεύασμα που σε 10 χρόνια θα φανεί αν είναι ένα αξιόπιστο εμβόλιο κ δεύτερον δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά για 3 παιδιά χωριςνα μου εγγυάται κάπ
οιος ότι δεν θα διακυνδινευση η ζωή τους.ωστόσο γνωρίζω ότι ο μινιγγιτιδοκοκος είναι μια θανατηφόρα ασθενεια κ φέτος υπήρχε ένα κρούσμα στην Αθήνα όπου το παιδάκι πέθανε.η παιδίατρος μου ειπε ότι στα παιδιά της ια το κάνει.Εγω δεν θα το κανω.

Κ ο δικός μου ο άντρας έλειπε χθες οπότε πήγα στην μάνα μου .

Μαράκι τι έγινε κ αρπαχρηκατε;;

μαρακι27

μαρακι27
Για την μάνα μου... άκου να δείς πως έχουν τα πράγματα!
Την κυριακή στη βάφτιση το φόρεμα της νύφης μου ήταν υπερπαραγωγή σε σύγκριση με το δικό μου που ήταν πιο απλό με αποτέλεσμα η μάνα μου ν'αρχίσει τις συγκρίσεις&να στεναχωρηθώ εγώ! Έλα όμως που το πήρε χαμπάρι ο άντρας μου&τα πήρε μαζί της που μου λέει τέτοια, τα πήρε με μένα που με επηρεάζει η γνώμη της& γενικά πιστεύει ότι χώνεται πολύ αναμεσά μας! Μεταξύ μας έχει κομματάκι δίκιο γτ η μάνα μου επειδή είναι καμμένη με τις νύφες έχει πέσει με τα μούτρα σε μένα!!!!! Πφφφφ....πριν λίγο τσακώθηκα&μαζί της...δύσκολο πράγμα οι ισορροπίες

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aλο κοριτσια!

Μαρακι, όσο πιο απλη τοσο πιο κομψη έω εγω! Μα δικιο εχει ο καλός σου, καθεσαι κ στενοχωριεσαι...

Κοριτσια τις τελευταιες μερες ουτε η δικια μ θελει τη φρουτοκρεμα, μαχη ριχνουμε για 10 κουτλιες. Θελω να της ξεκινησω κ λαχανικα σημερα αλλα ακομα δεν εφαγε τα φρουτα... τι να κανω?

Χθες καναμε κ μισα γενεθλια με μισο κερι! Ωραία περασαμε!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι όντως έχει δίκιο ο άντρας σου.
Κάτι τέτοια έκανε πιο παλιά κ η δικιά μου η μάνα αλλά τις τα έχω κόψει πριν γίνουμε μαλλιά κουβαρια!!
Ναφς ξεκινα λαχανικά.μην περημενεις ποτέ θα φάει Ολα τα φρούτα γιατί πολύ απλά αυτό μπορεί κ να μην γίνει..αν και 10 κουταλιές δεν είναι κ λίγες.συμπληρωνεις γάλα κ συννεχειζεις το μεσημέρι με το φαΐ της.

μαρακι27

μαρακι27
Είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις με τους δικούς μου...έχουν γίνει κατα καιρούς αρκετά&δ ξέρω τι να πρωτομαζέψω!!!!! Η ψυχολογία μου έχει τα μαύρα της τα χάλια...από χτες κλαίω!!!

Πρόβλημα μεγάλο το φαγητό...με το ζόρι να φάει 100 γρ... Την κυριακή θα δοκιμάσω κοτόπουλο μπας&δω προκοπή!!!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μου μη στενοχωριέσαι. Πάντα υπάρχουν αυτα στις οικογένειες. Εσύ όσο μπορείς να κρατάς ισορροπίες και να μην αδικείς κανέναν. Όσο για το φαγητό, τι ανησυχείς καλέ; Οι τροφές είναι απλά συμπληρωματικές ως τον χρόνο, οπότε ακόμα δοκιμάζουν τα μωρά μας.
Εμένα μου την έδωσε λίγο γιατί την ατεβαζε αμασητη την φρουτοκρεμα και τωρα 3 μέρες κάνουμε 1,5 ώρα για 10 κουταλιές. Για να μην πω πώς έχει γίνει το ρηλάξ επειδή θέλει να τρωει μόνη της. Το σκατόπαιδο!

Eρωτηση: υπάρχει καποιος λογος που τα φρουτα μπαινουν πρωι κ όχι απογευμα;

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα βρε κοριτσια....

Μολις τελειωσα το σιδερο εκανα ενα μπανιο κ ξαπλωσα...

Μαρακι μου μην μπαινεις σε αυτην τη διαδικασια...Εμενα η μανα μου δεν τολμαει να μου πει τιποτα γιατι δεν της το επιτρεπω...Οσο για την πεθερα μου κ την κουνιαδα μου που χωνοντουσαν συνεχεια κ επηρεαζαν τον αντρα μου τις εβαλα στην θεση τους με ομηρικο καυγα κ απο τοτε τσιμουδια δεν τολμιυν να μου πουν κουβεντα κ μονο που τις αγριοκοιταω το ραβουν κ ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι με τον αντρα μου που δεν ανακατευετε κανεις κ ζουμε την ζωη μας οπως εμεις θελουμε οχι οπως θελιυν ολοι οι υπολοιποι. .

Οσο για το εμβολιο εμεις λεμε να το κανουμε...ποτε δεν ξερεις κ αν χτυπα ξυλο συμβει κατι αργοτερα να χτυπαω το κεφαλι μου γτ δεν το εκανα??? Εσυ ντεμακι μου εχεις ενα δικιο ειναι πολλα τα λεδ

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι καλη και η μαμά μας αλλά καλο θα ήταν να μην επηρεαζομαστε σπο κανέναν,  εσυ, ο αντρουλης σου και ο μπεμπακος ειστε, κανεις αλλος!!!

Ναφς σβησατε και κερακι ε? Αχ θα τρελλαθω...μην αγχωνεσαι για τα φρουτα, αυτη τη στιγμή μας ενδιαφέρει να δουμε αν το παιδί είναι αλλεργικο σε κατι και σιγα σιγα θα εμπλουτισουμε το φαγητο καθ και θα μας ενδιαφέρει περισσότερο η ποσότητα.  Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα τα λαχανικά είναι χειρότερα. ..χαχαχα,....παντως εγω είμαι της άποψης να  της τα ξεκινησεις. Οσο για τα φρουτα τα δινουμε πρωι επειδή μπορει να τους πεσουν βαρια και να βαρυστομαχιαδουν το βράδυ. 

Βιβακι 1 το βραδυ σιδερων2ις???? Shocked  χαρας το κουραγιο σου!!! Δεν εχω ακουσει κατι  για αυτο το εμβολιο, την τριτη εχουμε γιατρο οποτε θα την ρωτησω.

Ντεμακι τα φιλια μας

139ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Παρ Μάης 02, 2014 11:49 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα φιλες!!
Ναφς αν τα δώσεις κατά τις 5 δεν νομίζω να υπάρχει πεοβλημα.εξαλου είναι γιατροί που τα δεινουν το απόγευμα.
Βιβή δεν είναι τόσο ότι είναι πολλά τα λεφτά όσο το ότι είναι κάτι νέο,αρα τα παιδιά μας θα γίνουν πειραματόζωα.δηλ και φθηνότερο να ήταν πάλι θα το σκεφτόμουν αν θα το κανω.στην δεύτερη κόρη μου το εμβόλιο της γαστρεντςριτιδας δεν το είχα κάνει καθόλου.γιατί η μεγάλη κ που το είχε κάνει πέρασε γαστρεντεριτιδα 1 χρόνων κ νοσειλςυτικε στο νοσοκομείο.στον μικρό το έκανα γι;τι γεννηθικε μικρός τα κορίτσια όλο το χειμώνα τα είχα άρρωστα κ ήθελα να τον προστατέψω λίγο,που κ πάλι κάτι ελαφρυ πρέπει να πέρασε μαζί με εμενα.στην ουσία δηλ από αυτο το εμβόλιο δεν καλυφθικα.Ε θα κάνω λοιπόν κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί;και να το πληρώσω κ από πάνω;;

Ροξαβ;που χάθηκες;
Γκρινιαρουλα ,Μαράκι φιλακια!

140ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Παρ Μάης 02, 2014 11:59 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!

Τελικα εδωσα χθες πατατουλα κ καροτακι. Μια χαρα το κατεβασε η τσουπρα! Ρε παιδιά τωρα θα μαγειρευουμε καθε μερα; Παίζει να μαγειρευουμε καθε 2η, να βαλουμε λιγο φαγακι ψυγειο η καταψυξη?

141ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 03, 2014 12:26 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι καλέ έτσι να κανείς.Εγω στην μεγάλημαγειρευα το κοτόπουλο με τα λαχανικά κ το ζυμαρικο η ρύζι η τραχανά.το αλεθα ολο.έκανε 4 μερίδες.κρατούσα 2 κ τα αλλά 2 τα έβαζα στην κατάψυξη.ετρωγςωαυτα που κρατούσα 2 μέρες μετα έκανα το ίδιο με το μοσχάρι.κρατούσα έξω τα 2 κ τα αλλά 2 στην κατάψυξη.αφού έτρωγε κ τα 2 με το μοσχάρι τιςψεπομενες 4 μέρες δεν είχα μαγείρεμα.έβγαζα αυτά από την κατάψυξη.κ πάντα κρατούσα μια δύο μαγειρεψιες για αν μου τύχει να βιαζομαι κάπου να θέλω να πάω κ να μην προλαβαίνω να μαγειρέψω.το έβγαζα το ξεπαγωνακ το εέπαιρνα μαζί μου.

Ολα αυτα στην μικρή δεν τα έκανα γιατί δεν έτρωγε.

142ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 03, 2014 12:42 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο βρε ντεμακι, παω να αγορασω μικρα ταπερακια!

Α γκρινιαρουλα σβησαμε μισό κερακι, όχι ολόκληρο, ρίξαμε το γελιο του αιωνα!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα...!!!

Ξυπνησαμε κ παμε για καφεδακι...
Τι να κανω ειπα να σιδερωσω να μην μαζευοντε...μου εκανε παρεα κ ο αντρας μου οποτε ουτε που το κατσλαβα...

Βρε ντεμακι μου εχεις σαφως δικιο αλλα ποτε δεν ξερεις..κ αν οντως ειναι καλο??? Τοσα καβουν καθε μηνα το ενα παραπανω θα μας πειραξει...

Εμενα κοριτσια η παιδιατρος μου ειπε να του μαγειρευω καθε μερα τα λαχανικα το κρεας δεν την πειραζει αλλα λαχανικα θελει φρεσκα

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναφς Εγω θα φτιάξω και φρουτοκτεμες με βραστά η ψητά φρούτα και θα τα έχω στην καταψηξη η κονσερβοποιηση θα κάνω.

Βιβή τα εμβόλια τα υπόλοιπα είναι εδώ κ χρόνια .άρα έχουν ελεγχθεί περισσότερο.έτσι το βλέπω..

roxanne87

roxanne87
nafs γερη η μπουμπουκα σας, να την χαιρεστε!
Μαρακι καλοφωτιστος, τελειο το ονομα! Μην αφηνετε κανεναν να μπει αναμεσα σας κ να σας επηρεαζει, τα εχουν αυτα οι οικογενειες αλλα πανω απο ολα εσεις οι τρεις, που ειστε μια νεα οικογενεια πια! κ εμεις εχουμε σκοτωθει απειρες φορες απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος μεχρι κ πριν απο ενα διμηνο γτ η μαμα του ανακατευοταν πολυ,οπως κ η μεγαλη του αδερφη. Ηρεμα κ ωραια τους μιλησα εξω απο τα δοντια κ δειχνουν καπως να καταλαβαν. Μιλησα κ με τους δικους μου γτ κ αυτοι αγιοι δεν ειναι, κανανε τα δικα τους κ τωρα ολα ωραια κ καλα!
Βιβακι εγω δεν εχω ακουσει για το εμβολιο, θα ρωτησω σε 2 βδομαδες π θα παμε γιατρο, αλλα συμφωνω με την Ντεμυ, δεν νομιζω να το κανω. Οχι για το οικονομικο αλλα για τυχον παρενεργειες. Αλλωστε κ το κρουσμα απο εξωτερικο ηρθε, οποτε δεν νομιζω πια να ξεσπασει επιδημια.....θελω να πιστευω πως υπαρχει καιρος. Ντεμακι φιλακιααααα! Γκρινιαρουλα κ σε σας!

Λοιπον, εμεις τρωμε κρεμουλα απο φαγοπυρο το πρωι (τρελαινεται) 180 μλ περιπου κ φρουτα το απογευμα (τρελαινεται επισης)!!! ενα μηλο κ μια μπανανα ολοκληρη, μεσαιου μεγε8ους κ τα δυο. Τα περναω απο τον ψιλο τριφτη κ βγαινουν ινωδη, μια χαρα!

Βγάλαμε το πρωτο μας δοντάκι!!! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!ουτε γκρινια ο καλος μ, ουτε τπτ.... Απλα ηταν λιγο ανησυχος εχθες κ σημερα μας σκασανε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 328109 

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναφς εγω μαγειρευω για 3 μερες, τα βαζω στο ψυγειο και βγαζω καθε μερα ζεσταινω και πολτοποιω!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ το ψυχακι μωρεεε!!!άντε να βγουν κα τα υπολοιπα.πολύ σύντομα θα δεις και το διπλανό δόντακι,ίσως και μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Πολύ χαρτικά για το πρωτο δοντακι της ομάδας!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 215994 

Εγώ σήμερα είπα να του δόκιμα σω μήλο.ούτε βέβαια μισή κουτάλια,ίσα για να δω αντίδραση ε και αναγουλιασε και έκανε εμετό. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 534787 

148ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 03, 2014 11:39 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχαχαχαχα, ντέμυ μου αρέσει που η απάντηση σε όλα για τον μπέμπη είναι ο εμετός!

ΡΟξανάκι, σιδερένιο το δοντάκι του! Τι καλούλης! Αν και είναι το δεύτερο δοντάκι της παρέας, ο Φιλιππάκος δεν έβγαλε πρώτος πρωτος;;; Αχ κ εμείς έχουμε γκρίνια τις τελευταιες μέρες και πολλούς θηλασμούς και σκέφτομαι μην κάνει καμιά έκπληξη και η δικιά μου με κανα δοντάκι! Αλήθεια πώς φτιάχνεται αυτή η κρέμα με φυγόπυρο, για πες!

Γκρινιαρούλα μου φαίνεται κι εγώ αυτό θα κάνω. Πάντως για αυριο κράτησα λίγη κρέμα πατάτα-καρότο. Από Δευτέρα θα προσθέω και κανένα άλλο λαχανικό.

Βιβή έχω κι εγώ έναν σωρό ασιδέρωτα, δεν περνάς μια βόλτα μιας και του χεις πάρει τον αέρα;;;

Αχ επλίζω να κοιμηθεί η μικρή μου σήμερα, δεν ξέρω τι την έχει πιάσει όλη μέρα γκρίνια και δεν μεαφήνει να κουνηθω σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 ποντων. Ούτε να φάω ουτε τίποτα, τι κακό είναι αυτό; Ισα που προλαβαινω να την ταιζω και να την αλλάζω και να της μαγειρέυω, μιλάμε φουλ τάιμ επιχείρηση το σκατομπεμπο. Και ξυπνάει και κάμποσες φορές τη νυχτα, ενώ είχε στρώσει. Ιιιιιιχ, κουράγιο μάνες!

149ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 03, 2014 11:48 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημερα τρελομάνες! Βαριεμαι οικτρα! ο αντρας μ δουλευει,κ ο μικρος μου ψηνει το ψαρι στα χειλη!!!Όλη μα όοοοοολη την ώρα αυτοκόλλητοι είμαστε, τιποτα δεν μ αφήνει να κάνω! Ναφσάκι, έχεις δίκιο, το δεύτερο δοντάκι είμαστε, το πρώτο ήταν του Φιλιππάκου! Αλήθεια Μαράκι, το διπλανό βγήκε? λένε πως πάνε πακέτο!!! Η κρέμα είναι σε μορφή σκόνης της Humana, αλεσμένο φαγόπυρο μπορείς να δώσεις μετά τους 6-7, θα μάθω κ θα σου πω. Αξίζει να δώσεις όμως, έχει πολλές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες. Το βράζεις σαν ρύζι, 1 προς 2 και μπορείς να το κάνεις αλμυρό με κρέας πχ(χωρίς αλάτι), ή για γλυκό με γάλα.

Βρε κορίτσια τον μάτιαξα τον σκατούλη, απο εχθες δεν τρώει όλο του το φαγητό, αφήνει λίγο γάλα, άφησε κ λίγο φρούτο... τι στο καλό? λέτε να ειναι απο τα δοντάκια του, εχει ενόχληση?αυτος το τελειωνε για πλακα κ γκρινιαζε γτ ηθελε κ άλλο...

Εσεις τι κάνετε?

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!
Εγω ξύπνησα πήγα εκκλησία κ τώρα για καφέ.με τα τέκνα φυσικά.
Κ εμείς με τον άντρα μου ρίξαμε ντουμανι χθες.κ αυτό γιατι τα μικρά χθες ήταν σωστοί τρομοκράτες.τα παρακαλούσα να κάτσουν ήσυχα να παίξουν όμορφα κ δεν άκουγαν.το βραδθ τα πηρα κρανίο κ τις είπα πως είναι τιμωρία κ δεν έμπαιναν στην τιμωρία με αποτέλεσμα να φωνάζω κ ο άντρας μου φώναζε σε εμενα που φώναζα.πεταχτικε κ η πορδη η γιαγιά του να δει τι γίνετε κ την πέταξε έξω κλοτσιδων κυριολεκτικά.Ε και αυτή.έχω τον μπελά μου με τα παιδιά έχω κ αυτή μες στα πόδια μου.ώρες ώρες μου ερχετε ρε κορίτσια να πάρω τα παιδιά κ να φύγω πια κ άμα θέλει ας με ακολουθισει κ ο άντρας μου αλλά αφού πρώτα συμμορφωθεί κ αυτός κ μάθει επιτελους να με βοηθάει με τα παιδιά.ρε κορίτσια έχω 3 παιδιά να υπερετω κ 2 μεγαλομωρα τον άντρα μου κ την γιαγιά του.Ε αι σιχτίρ πια.89 χρόνων ρε κορίτσια.πόσο πια;;;;;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις