Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα...σήμερα πήραμε την πρώτη μας πασχαλίτσα βαφτισμένοι και μας άρεσε πολύ!!!! &εμείς ήταν να πάμε βόλτα αλλά χάλασε ο καιρός&έτσι μείναμε μέσα!!!! Μην μιλάτε για ασιδέρωτα...μου έφεραν πολλά ρούχα στη βάφτιση&με τις αλλαγές&τα πλυσίματα ο κάδος δ έχει αδειάσει ακόμα...κάθε μέρα σιδερώνω&από λίγο!!!

Ροξάν μου καλό κουράγιο με τον μικρό!!! Εμένα πάλι αν δ τον ενοχλεί κτ κάθεται και παίζει!Όσο αφορά το δόντι, απο μέρα σε μέρα περιμένουμε το δεύτερο...παραδόξως άργησε πολύ σε σύγκριση με το πρώτο!

Ντεμάκι είσαι θεά!!!!!Αυτό με την κατάψυξη μου έδωσε&μένα την λύση...τι καλά!!!

roxanne87

roxanne87
Poy eisteeeeeee? Ντεμάκι ηρέμησε ο καλός σου? Εχεις όλα τα δικια με το μερος σου, μα και η γιαγια του?????  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked 
Εχω τρομερη βαρεμαρα, εκανα φασινα το πρωι κ εξαντληθηκε ολη μ η ενεργεια.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ηρεμισε!! Laughing 
αχ τι επαθα!εφτιαξα γιγαντες.και βαζω στα πιατα να φαμε.καποιες της ειδα ειχαν μαυρισει λιγο.ανοιγω κ ειχε ζουζουνι.ε η γκαντεμια μου δηλ!
α!κ χαλασε κ η σκουπα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 679259 

κ ο μικρος ολο θηλαζει  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 38176 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 38176 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 38176 

roxanne87

roxanne87
αφου τριτωσε χαλαρωσε!!! χα χα χα!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε ταλαιπωρες συμπασχουσες μανες....

Τι μου κανατε??? Εμεις εχτες ολη μερα βολταραμε...Ειχε ερθει η κολλητη μου απο Ντουμπαι κ ηρθε να μας δει οποτε μαζευτηκαμε το βραδυ....Ο μικρος μεσα στην γκρινια εχτες μου εσπασε τα νευρα...Ειχε καιρο να γκρινιαξει κ σκεφτομαι κ εγω μην κανει την εμφανιση του κ εμας το πρωτο μασ δοντακι...

Ντεμακι υπομονη....Εμενα κοριτσια ευτυχως με τα πεθερικα μου δεν εχω σχεσεις δεν ερχονται σπιτι οποτε δεν με ενοχλουν και οι δικοι μου που ερχονται ειναι διακριτικοι δεν λενε κουβεντα... Για να ειμαι ειλικρινης βεβαια ο αντρας μου εχει αλλαξει πολυ απο οταν γεννησα...Ενω πριν μπορει να μου ελεγε κατι για τους δικους μου τωρα τιποτα απολυτως...Οπως και για τους δικους του...Δεν μου λεει τιποτα που δεν τους μιλαω αντιθετως τους αντιμιλαω σχεδον τους βριζω μεσα στην μουρη τους...

Σημερα φαγαμε την πρωτη μας λαχανοσουπα...Δεν ξετρελαθηκε αλλα την εφαγε...Βεβαια μου βγηκε πολυ πηχτη σαν πουρες αυριο θα την αραιωσω...

Καλοριζικα τα δοντακια σας....

Αααα πηρα επιτελους πληντυριο πιατων....

Σορρυ για το σεντονι

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντεμακι, το επαθα κ εγω προχθες με τις χυλοπιτες. Ειχαν ζουζουνιασειι οι χαμενες, ευτυχως δεν προλαβα να τις βρασω.

Ροξαν, εκανες δουλιτσες; Εμενα τιποτα δε με εχειαφησει να κανω η σκατομηχανη, που δε θα εχει ρουχο να βαλει σε λιγο, ολα ασιδερωτα ειναι!

Μετα την πατατα κ το καρότο μεγάλη πέραση είχε και το κολοκυθάκι! ΄΄Ολα τα δοκιμάζει το σαμιαμίδι μου!

Απο φρουτάκια έχω δώσει ως ωρας μήλο, μπανάνα, αχλάδι, πορτοκάλι, μανταρίνι, αβοκάντο. Καμια άλλη ιδέα;;; Θέλω να δοκιμάζει γεύσεις μωρε, να μάθει... Μούσμουλο που είναι εποχής να δοκιμάσω;;; Έχετε ακουσει τίποτα?

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναφσακι ο γιατρος σου ειπε να δωσεις τοσα φρουτα??? Εμεις μονο μηλο μπανανα αχλαδι δεν μου εχει πει κατι αλλο...κ θελω να του δωσω κ αλλα φρουτα γιατι τα αχλαδια δεν ειναι ωραια τωρα...

Εγω το σιδερο το εχω καθιερωσει βραδυ με το που κοιμηθει βαζω σιδερο και βλεπω κλεμμενα ονειρα... και τα παταω αμεσως γιατι οταν μαζευονται με πιανουν τα νευρα μου...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μουσμουλα για να πω την αλήθεια δεν τους είχα δωσρι.δεν έτυχε.καλά τώρα τα τρωνε,αλλά γιατι κ να μημ κάνει;νομίζω πως μόνο φράουλα δεν κάνει.τώρα θα ξεκινήσουν κ ροδάκινα βερυκοκα πεπονια αυτά τα εδεινα.

αφς έχει φορέσει ασιδεροτο ο δικός μου φουλ!

roxanne87

roxanne87
Ναφσακι τελειο! Κ εγω θελω ν δωςω αβοκαντο,με τι το δινεις; Πορτοκαλι απο τν ερχομενο χειμωνα λεω. Σκατομηχανη δ λες τπτ! Κ εχουμε παρα πολλα ρουχα,λιγο τα σαλια,λιγο οι αναγωγες μερα παρα μερα πλενω!

Βιβακι παρεα σιδερωνουμε χα χα!! Σχεδον καθε μερα εκεινη τν ωρα κ εγω,ενα ενα τα πληντυριακια να φευγουν!

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 05, 2014 10:51 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια, ο γιατρός μου είχε δώσει μια λίστα με μερικά φρούτα και γενικά μου είπε να της δίνω φρούτα εποχής. Δεν μου απαγορευσε κάτι, απλά διάβασα κι εγώ 2 πράγματα και της δίνω ένα ένα να δω μη μου κάνει καμιά αλλεργία. Φράουλες διάβασα ότι είναι πιο ζόρικες, ενώ το πορτοκάλι δεν το προτείνουν όλοι οι γιατροί. Ο δικός μου μου είπε να το δοκιμάσω, αλλά για να είμαι ειλικρινής βασικά χρησιμοποιήσα λίγο από τον χυμό του για να αραιώσω τα υπολοιπα φρουτάκια. Την γεύση πάντως την πήρε! Δεν τα βάζω όλα μαζί, κάνω διάφορους συνδυασμούς, ανάλογα με το τι φρουτάκια εχω. Το αβοκάντο το έδωσα και με μπανάνα και με μήλο (δεν την ενθουσίασε όμως). Ουτε εγω το συμπαθώ το αβοκάντο. Πάντως βιβάκι τα αχλάδια βγαίνουν εκτός εποχής σιγά σιγά, πόσο μήλο κι πόση μπανάνα θα αντέξουν τα μικρά μας, θα στουπώσουν!

Αντε να βγουν τα καλοκαιρινά φρουτα, έχει να πέσει το ροδάκινο, το καρπουζι και το πεπονι συννεφοοοοοοοο! μιαμ μιαμ μιαμ!

Α, ντεμακι, κεράσια έδινες;;; απορία τώρα αυτό, δεν είναι και εύκολο φρουτο, άντε καθαρισε το και μην πέσει και πουθενά γιατί βάφει, αλλά σε δουλειά να βρισκομαστε...

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 05, 2014 11:53 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα! Έχουμε ξυπνήσει απο τις 8, κάναμε όλες τις δουλείες, ο μικρός παίρνει την πρωινή του σιέστα&εγώ βρήκα ευκαιρία να πιώ λίγο καφέ&ν' αράξω! Φρουτοσυζήτηση βλέπω...εμείς ήμαστε στα κλασσικά...μήλο, μπανάνα, αχλάδι! Επιχείρησα δαμάσκηνα&ούτε να την φτύσει δ ήθελε! Εγώ τον χυμό πορτοκαλιού τον φοβάμαι λίγο για συγκάματα γτ είναι λίγο ευαίσθητος! Ανανά θέλω να δοκιμάσω... Κατατ'άλλα δ προλαβαίνω τα πλυντήρια&το σίδερο...πολλά ρούχα ρε κορίτσια!!! Ο μικρός θέλει άλλαγμα μπορεί&3 φορές τη μέρα...πφφφφ!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα φίλες!Εγω χθες κοιμηθικα στην μάνα μου με την αδερφούλα μου.οι μικρές πήγαν Αθήνα με τον άντρα μου κ την πεθερά μου.

Ναφς εδεινα κ κεράσι,αλλά δεν είχε ενθουσιαστεί η μεγάλη.

Μαράκι στα ίδια είμαστε για τα ρούχα.και είμαστε για καφέ σε μια φίλη,ο μικρός εχεσε κ γέμισε μέχρι πίσω την πλάτη,φορμακι κ φανελάκι!αλλά προνοω κ παίρνω μαζί 4-5 αλλαξιες.

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α εσεις ειστε χειροτερες σκατομηχανες, εμεις αλλαζουμε 1 φορα μεσα στη μερα, συν μετα το μπανιο. Πραγματικά δεν ξερω πώς να αποφυγω τν καταστροφη καθε μεσημερι. Εκεί που καθεται ακούω 2 πορδιτσες και πλημμυριζει ο τοπος. Καθε μεσημερι! Δεν ξερω πώς να το προλαβω το κακό! Κ αλλες ωρες τα κανει, αλλη η καταστροφη ειναι παντα το μεσημερι!

roxanne87

roxanne87
Καλησπερες!!! Κ εγω νομιζα πως εγω φοραω λαθος την πανα χα χα χα!

Αχ κοριτσια,σημερα με εκραξε ο αντρας μου γτ ηρθε λιιιιιγο αυξημενος ο λογ.του σταθερου....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α έχει προγραμμα δηλ η δικιά σου!ε κάτι είναι κ αυτό!
Ροξαν εμενα ερχετε συνέχεια ανεβασμένος.λέει λέει (ο άντρας μου,όταν μου τα ψαλει)αλλα Εγω κανω πως δεν ακούω.τώρα επειδή είδε πως μυαλό δεν βάζω έβαλε να έχω κ 5 ώρες σε κινητά από το σταθερό.άσε βρήκα την ευτυχία μου.

roxanne87

roxanne87
χα χα χα παρε να χεις! Κ εμενα παντα φουσκωμενος,απλα αυτην τη φορα ηρθε πιο φουσκα!! ενιωσα σαν εφηβη,κ ο μπαμπας μ για τον ιδιο λογο μ μαλωνε!!! Με χτυπησε κ ρευμα η πριζα απο τ πιστολακι,τα νευρα μ! Περιμενω ν ερθει η μανα μ π πηγε ταξιδακι στην Τουρκια,να μ πει πως περασε,να ξεχαστω!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω κοριτσια σωθηκα...εβαλα fortnet κ εχω απεριοριστα αστικα υπεραστικα κ κινητα με 29,90 οποτε μιλαω οσο θελω...

Και εμεις ειχαμε καθε μερα αυτην την καταστροφη μεχρι που εφαγε φρουτοκρεμα κ βγαινουνε στουμπος οποτε δεν λερωνετε πλεον...

Πηγα κ για καφε πηρα κ ενα ζευγαρι παπουτσια ηρθα σπιτι ταισα τον μπεμπη...να την εκανε την χορτοσουπα ο χοντρουλης μου...κοιμαται ;πο τις 3 ακομη δεν εχει ξυπνησει

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω κοριτσια σωθηκα...εβαλα fortnet κ εχω απεριοριστα αστικα υπεραστικα κ κινητα με 29,90 οποτε μιλαω οσο θελω...

Και εμεις ειχαμε καθε μερα αυτην την καταστροφη μεχρι που εφαγε φρουτοκρεμα κ βγαινουνε στουμπος οποτε δεν λερωνετε πλεον...

Πηγα κ για καφε πηρα κ ενα ζευγαρι παπουτσια ηρθα σπιτι ταισα τον μπεμπη...να την εκανε την χορτοσουπα ο χοντρουλης μου...κοιμαται ;πο τις 3 ακομη δεν εχει ξυπνησει

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 06, 2014 12:44 pm

roxanne87

roxanne87
Vivaki με γειες! Κ εμένα η μανούλα μου έφερε δωράκια, ενα ζευγάρι εκρου σταρακια που τα ηθελα κ μια φορμα burberry. Στον μικρο ενα τρακτερ που εχει στην καροτσα διαφορα ζωακια κ οταν τα πατας βγάζουν ηχους, τελειοοοοοο! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 328109 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα νέα μερα!
Ξύπνησα ετοίμασα τ; παιδιά πάω σχολειο κ θυμάμαι πως δεν πηρα κολατσιό για την Αριάδνη.φτου!κ είχα μια χαρά που πήγα νωρίς νωρίς λέω θα πάω στο μάρκετ με την ησυχία μου να γυρίσω μετά να ταΐσω τον μικρό.Ε λαχα λαχα γίναν Ολα τελικά.

Μα γιατί με δέρνει μια γκαντεμιά;είμαι ένα παρατραγουδο.
Αλλά νωρίς είναι ακόμα θα φτιάξει η τύχη μου!
Λοιπόν κορίτσια έχω στερέψει ;πο ιδέες εν εέχω υαλο να σκεφτο,έχω βαρεθεί να σκέφτομαι τι να μαγειρέψω κάθε μέρα;σήμερα θα κάνω γεμιστά,πείτε τίποτα να έχω κατά νου για αύριο μεθαύριο.

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 06, 2014 10:08 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα και από εδώ! Ο ύπνος του μικρού τις τελευταίες μέρες χάλασε, ξυπνάει συνέχεια, σηκώνεται απο τα άγρια χαράματα! Θέλω να κοιμηθώωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εγώ σήμερα θα κάνω φακές&άυριο θα βγάλω κοτοπουλάκι...

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 06, 2014 10:49 pm

roxanne87

roxanne87
καλημερα! πικρα, κ εμεις σημερα απο τις 8 ξυπνησαμε γκρρρρρρ!
βρε κοριτσια, εχω απορια, η υπολοιπη ομαδα τι κανει? πως πανε τα μπεμπινια κ γτ χαθηκανε? ξερετε τπτ?

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 06, 2014 11:24 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα Ροξάν. Ξέρω πως οι φθινοπωρινές μαμάδες έχουν ομάδα στο fb...υποθέτω&οι υπόλοιπες εκεί θα είναι!!!

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 06, 2014 11:38 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ο δικός μου πλέον ξυπνάει μέσα στη νύχτα νια φορά κ σίγουρα για πρωί μέχρι τις 8 τα σαββατοκύριακα θα ξυπνήσει για πρωί κ καθημερινές 7 με 7-30.
Επίσης νομιζω πως υποφέρει από τα ουλακια του.πλέον πολλές φορές στη μέρα κλαίει κ δεν με αφήνει να φύγω μακρυά του η θέλει να τον έχω κ αγκαλια.τώρα πως κ πως πεεημενω να κοιμηθεί να κανω καμία δουλειά.

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 06, 2014 11:45 pm

μαρακι27

μαρακι27
Την ίδια υποψία Έχω&εγώ Ντεμάκι...Η μέρα παλεύεται!Την νύχτα όμως δ ξυπνάει μόνο για φαγητό! Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές ξυπνάει...τόσο πολύ ταλαιπωρία έχουν τα δόντια??? Έτσι θα γίνεται σε όλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 7 534787 ????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις