Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

201ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Πεμ Μάης 08, 2014 10:41 pm

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μολις "καθαρισα" τα συσρταρια του μικρου...με τοσα καλοκαιρινα που μου φερανε στη βαφτιση επρεπε να κανω χωρο στη συρταριερα! Ποσα πολλα ρουχα μπορεινα εχει ενας τοσο μικρος ανθρωπος;;; Ειναι&αγορι....δλδ οσες εχετε κοριτσια ολοκληρη ντουλαπα χρειαζεστε;;;;

202ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Πεμ Μάης 08, 2014 11:32 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια!

Κ εμεις πρωινες σημερα, εκει που ξυπναγε στις 10 αρχισε να μου ξυπνα 7.30 η μικρη. Ααααααααααα, δεν θα τα πάμε καλά!Παντως ειναι εντυπωσιακό πόσο πραγματα προλαβαινεις ν κανεις οταν γινεσαι μανα: την τάισα, έβαλα πλυντνριο ρουχων, απλωσα, ποτισα τις γλάστρες μου, φύτεψα κατι νεους σπορους που πήρα χθες, σφουγγαρισα, εβαλα πλυντηριο πιατων, την αλλαξα 2 φορες, την ξαναταισα κ την κοιμισα. Κ ο καλός μου μόλις σηκωθηκε γκρινιαζοντας που εχει να δουλέψει... Αλήθεια τωρα;;;;;

Από ρουχα καλά παμε κ μεις. Στην αρχη μας εφεραν, τωρα εχουμε ψιλοξεμεινει αλλα ευτυχω μ εστειλε η κουμπάρα μ όλα τα ρουχα της βαπτιστηρας μου κ ετσι γεμισαμε ότι συρταρι ειχε απομεινει...

Μαρακι περαστικα! Ευχαριστουμε κ για το κολπο με το πρασινο σαπουνι!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο ναφς! Κ Εγω που ξυπνάω νωρίς ξικαναω νωρίς νωρίς για να μην έχω πολλές δουλειές για το απόγευμα.αν κ όλο κ κάτι προκύπτει αλλά όχι κ πολλά πολλά.
χ κκορίτσια σήμερα τα παιδάκια μας απο τα νήπια μας φτιαξαν καρτουλα για την γιορτή της μητέρας σαν γλαστρουλα με λουλούδια κ μέσα έχει κ ένα χαρτι σημείωμα τυλιγμένο ρόλο κ τι όμορφα λογάκια.αρχίζω να το διαβάζω στο σχολείο ,διάβασα μια σειρά μόνο κ το έκλεισα γιατί θα γινόμουν ρόμπα στο σχολείο άρχισα να βουρκωνω.το διάβασα μετά μόνη μου με την ησυχία μου.
Για τα ρούχα:άστα να παν μωρέ κ τα αγόρια κ τα κορίτσια μια ντουζίνα.μια ντουλάπα από την μια άκρη του δωματίου ως τη άλλη κ δεν τους φτάνει.

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο βρε ναφσακι...κ μονο που τα διαβασα κουραστηκα...

Εγω κοριτσια ειμαι ψιλοτεμπελα...Συνηθως ξυπναω κατα τις 9-10 νωριτερα με τιποτα δεν ανοιγει το ματι...μετα θα παω καμια βολτα για καφε και τις δουλειες μου θα τις κανω μεσημερι η απογευμα εκτις και αν θελω να παω καπου το απογευμα οποτε τις κανω το πρωι...Βεβαια το σπιτι μου ειναι σχεδον παντοτε στην εντελεια...εχω κολλημε και θελω να ειναι ολα καθαρα κ στην θεση τους...αλλα ας πουμε σκουπα βαζω μια φορα την εβδομαδα...βαριεμαι απιστευτα...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρέ μπράβο!πως καταφέρνεις κ είναι καθαρό με μια σκουοα τη βδομάδα;Εγω βάζω καθημερινά κ άμα λάχει κ 2 φορές αλλά καθαρό κρατάει μισή ώρα.καλά άσε η σκόνη.ξεσκονιζω το πρωί κ το απόγευμα ζωγραφίζω στα έπιπλα με το δάχτυλο.πιάτα ποτήρια οοοοολη μερα.ααααχ αυτή ηκκαθαριότητα θα με φάει. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 534787 Crying or Very sad Crying or Very sad 

206ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Παρ Μάης 09, 2014 12:55 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Demaki mou...den leronei kaneis oi treis mas eimaste..o antras mou leipei oli mera gyrnaei 8-9 to vrady opote pos na lerosei?? Ego k o mpempis pali mia apo ta idia...mono otan exo kosmo vazo mera para mera...
kala xeskonisma kano k ego kathe mera me swiffer gt exo wege epipla k mazeuoun amesos skoni...

Simera fagane mosxaraki proti fora...Amasito to pige kato... Tou pira kai allo gala pigame sto 2 simera..

Kleisame kai tous 6 mines episima simera..

roxanne87

roxanne87
Βιβάκι μπράβο σας! Να τον χαιρεστε τον αντρακλα σας που ειναι κ καλοφαγας! με τις μπομπονιερες τι εκανες?

Εγω σημερα διαπιστωσα για αλλη μια φορα ποσο σκορπιος ειναι ο γιος μου! Ετοιμαζομασταν για εξω κ τον ειχα στο ρηλαξ ενω εκανα πιστολακι το μαλλι, παταει λοιπον κλαμα μαζι με φωνες... αλλα φωνες, τι η ανασα του κοβοταν (θεατρινος!) τι εβηχε (βουρτση!) δεν υπηρχε....κ αυτο αμεσως, μια που το ξεκινησε κ γκαζωσε... με το που τον σηκωσα, κιχ, σαν να μην εγινε τιποτα....αχου θα με τρελανει αυτο το παιδι!

κ εμεις πηραμε το 2 στο γαλα, ξεκιναμε αυριο, μολις τελειωσε το 1. Βρε κοριτσια, πειτε καμμια ιδεα να του δωσω, πηραμε τον παιδιατρο κ μ λεει δως του ο,τι θες, εποχης! κ τον ρωταω (εσκεμμενα) κ φραουλα? -ε, οχι φραουλα μ λεει! ναι βρε Χριστιανε μου, γινε λιγακι πιο αναλυτικος ομως, που να ξερω ργω τι κανει κ τι οχι? παντα βιαστικος ειναι, εχει πολυ κοσμο κ το σεβομαι, αλλα νιωθω πως δεν μας αντιμετωπιζει με την βαρυτητα που θα επρεπε! Σκεφτομαι να αλλαξουμε αλλα απο την αλλη μας παρακολουθει απο την αρχη, καλα οχι οτι εχουμε κ κανενα τρελο ιστορικο...

Το απλωσα το σεντονι μου, τωρα παω να απλωσω κ τα ρουχα του μικρου!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα...πάλι πρωινοί σήμερα...7:30!!!!! Δ πειράζει, τουλάχιστον κοιμήθηκε καλύτερα το βράδυ&ξεκουράστηκα κάπως! Εμείς χτές φάγαμε κοτοπουλάκι...του άρεσε! Περισσότερο απο το μοσχάρι μάλλον, αν κρίνω απο το πως το έτρωγε!

Βιβάκι καλή αρχή! Μπράβο στο αγόρι σου!

Ροξάν είμαστε στην αλλαγή της εποχής οπότε δύσκολο να βρούμε κτ το ιδιαίτερο τώρα! Τα προηγούμενα ξινίζουν τώρα&αυτά που έρχονται δ έγιναν ακόμα...υπομονή κανα μήνα&έρχονται βερίκοκα, ροδάκινα, βανίλιες, νεκταρίνια, πεπόνια, καρπούζια, κεράσια...μιαμ, μιαμ, μιαμ...

209ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Παρ Μάης 09, 2014 11:27 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!χθες σας έγραφα ένα κατεβατό και πάτησα μια βλακεία και σβήστηκαν. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
τι μου κάνετε????εμείς έχουμε σπουδαία νέα....ξεπρόβαλε το πρώτο μας δοντάκι!!!η ψυχιτσα μου ούτε που γκρίνιαξε καθόλου!!! Χθες γίναμε 6 μηνών...απίστευτο μου φαίνεται!!!
σημερα η μπεμπουλα θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση...θα πάμε σε γάμο!!!χαχαχαχα!!! Τι της πήρα δεν περιγράφεται!!!!έχω τρελαθεί!!!

Φιλιά σε ες σας μανούλες!!!

210ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 12:54 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!

Γκρινιαρουλα μπραβο, σιδερενιο το δοντακι! Καλά να περασετε σημερα!

Ροξανάκι, θεατρινα κ η δικια μου! Εχω γραψει σε αλλο ποστ τι φρουακια της εχω δώσει, θα βαλω κ μουσμουλο αυτη τη βδομαδα!

Εμεις δοκιμασαμε κοτοπουλο, ουτε να το δει! Επίσης της εβαλα λεμονι στα λαχανικα κ πορτοκαλι στο ρυζαλευρο και ξετρελάθηκε! Σημερα δοκιμαζουμε μπροκολο και μεθαυριο πρασο!

Ουφ κοριτσια με το ονομα της μπεμπας σιριαλ το καναμε. Εγω με τον καλό μου δηλαδη οι οικογενειες ούτε που εχουν ρωτησει! Λεμε τελικά να βαλουμε κ τις 2 γιαγιαδες (η μαμα μ δεν ζει), Θεοδωρα - Σοφία. Της μαμας μου ειναι πιο ωραιο νομίζω (το 2ο), αλλά ξερω πόσο θα χαρει η πεθερούλα μου αν την φωναζουμε με το δικό της. Ο αντρας μου παλι λέει να τα συνδυασουμε. Εγω δε συμπαθω τους συνδυασμούς αλλά λέω μην εχετε καμια καλή ιδεα! Ο καλός μου σκέφτκε το Θεόφη (είναι όνομα τωρα αυτο; θα μας πάρουν με τις πέτρες!) Τι λέτε ρε κοριτσια;;;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κ από εμάς!εμείς είχαμε ένα ήσυχο βράδυ!
Ρε κορίτσια πολύ αλεργικα τα παιδιά μου.σας έχω πει για την μικρή που έχει συνέχεια ατοπια στο δέρμα.Ε έχω κ τον μικρό.έχω τώρα δύο βδομαδες του βάζω κρέμα για ατοπια.από τα σπυρουδακια κααρισε κ έχει τώρα 2-3 μέρες που έχει βγάλει εξανθιματα σαν ξηροδερμια κ βγάζει όλο κ περισσότερα.μίλησα σήμερα με την παιδίατρο κ ξεκινάμε αλοιφή φαρμακευτική.
Λοιπόν σήμερα έχει πολύ ζέστη.τον έχω με το φανελάκι τον μικρό.αφήστε που χεζετε πατόκορφα.
Ααα ροξαν αυτό με την γκρίνια το κάνει κ ο δικός μου.μιλάμε τρέχει δάκρυ.

Γκρινιαρουλα τα κοριτσάκια έχουν κάτι ρουχακιααααα άλλο πράμα σαν μπουμπουνιρρες ένα πράμα ενώ για αγοράκια όλο τα ίδια κ τα ίδια.φαντάζομαι τι κούκλα ια ειναι!

Εμείς την τρίτη έχουμε παιδιατρο κ τα ξεκινήσουμε τροφες!ανυπομονώ να δω τι θα κάνει ο βλάκας μου.

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυ............

Εβαλα χθες να πλυνω το καλυμα του ριλαξ κ του καροτσιου. Μαζι εβαλα κ το ριχταρι του καναπε, βαζοντας ενα κινουργιο στον καναπε. Το πλυντηριο εχει κολλησει αφηνοντας μεσα ολα τα παραπάνω.Αναγκάστηκα λοιπόν να ταισω την μικρη στον καναπε όπου εβαλα εναν μεγαλο σελτε. Ενώ τρωει λοιπόν, δινει μια στο πιατο, κ η μιση κρεμα χυνεται πανω στο σελτε, στα ρουχα της στα ρουχα μου κ στο καθαρο κάλυμα. Δεν προλβαινω να καθαρισω τα πανω πανω, ακουγεται ενα πρρρρρρρρρρρρρρρρρ, κ γεμιζουν τα ρουχα της μπέμπας κ ο σελτες με υπεροχα σκατουλακια! Την βουταω στον αερα, παω στην αλλξιερα να την γδυσω για να την πλυνω, λερωνει κ την αλλαξιερα κ μενω εγω να αναρωτιεμαι, πλάκα κάνει;;;;; Κ το πλυντηριο να μην ξεκολλαειιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναφς ΣΥΓΝΩΜΗ που γελάω με τον πόνο σου αλλά δεν κρατιέμαι!!!!χαχαχαχα!το διάβαζα κι έλεγα δεν μπορούν να της συμβαίνουν όλα αυτά μαζί!!!!χαχαχαχα

ντεμακι είναι ευαισθητουλης ο μικρούλης σου!!!άντε να αρχίσετε να τρώτε κι εσείς!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ αν δεν γελάσεις με αυτη την κατασταση, με τι θα γελάσεις;;;; Εδω εγώ που μου ήρθε από την μια το εγκεφαλικό, από την άλλη κακάριζα! Και η μπέμπα το βρήκε πολύ αστείο όλο αυτό και χαζογέλαγε κάνοντας και πρρρρρρρρρρρρρ με το στόμα της! μα τι ωραία που περνάμε, χιχιχιχιχιχι!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας έχω κ Εγω story σημερινό.αφού γυρίσαμε το πρωί(που έγραφα το πρωί)τις άλλαξα τις κόρες να βάλουν καλοκαιρινά να βγούμε έξω.ο μικρός με το φανελι.αρχίζω θηλασμό.οι μικρές παίρναν χώμα από τους βραχοκηπους κ το άδειαζαν στην αυλή.φωνάζω.μαστε τα.τον χαβά τους αυτές.εκεί που θηλαζω κ είμαι με το βυζι έξω προσπαθεί να μπει ένα φορτιγο εδώ μέσα σε ένα στενό κ σταματάνε αμάξια κ με αρχίζει ένα φορτηγό άλλο τις κόρνες.ρεζίλι έγινα λέω εγώ.(εντελη είπα τον άντρα μου κ ήταν γνωστός του οπότε κορναρε για να με χαιρετίσει γνωρίζοντας ποιον έχω άντρα).που λέτε ακούω θηλαζοντας κ Εγω αυτό το υπέροχο πππππερρρ για άλλη μια φορά αφού όταν γυρίσαμε σπίτι είχε χεστεο πατόκορφα,άιντε λέω πάμε να σε αλλάξω κ συνεχειζουμε μετά τον θηλασμο.μπενω μέσα τα κορίτσια έξω.ακούω να ουρλιάζει η μικρή μαμααααααα !πάει λέω άνοιξε η μικρή την πόρτα κ βγήκε έξω στον δρόμο κ φωνάζει η άλλη να βγω να την μασω.αρπάζω τον μικρό με το εκατό στον κωλο γυμνό κ είναι η μεγάλη μέσα στος σαπουναδες τα μούτρα τους με κλειστά μάτια .της έριξε η μικρή νερό με αβα.πάω την ξεπλενω να κλαίει αυτή.αλλάζω τον μικρό τον ντυνω αλλάζω ρούχα κ τις κατινες πάλι.
Ένα δράμα η ζωή μου.

216ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 11:47 am

μαρακι27

μαρακι27
Ναφσακι παροτι εχω λιωσει στο γελιο με τον πονο σου&την κακοτυχια σου, σου στελνω την αμεριστη συμπαρασταση μου!!! Τουλαχιστον ξεκολλησε το πλυντηριο ή συνεχιζεται η γκινια;;;

Ντεμακι τα κοριτσια σου θηρια ανημερα...που τα φερνεις βολτα ολα ειναι προς τιμην σου!!!

Ειναι καμιθα μεσα ή ειστε ολες βολτα;; εγω βλεπω γιουροβιζιον!

217ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 12:26 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε κοριτσια...

Αχ βρε ναφσακι πραγματικα για γελια και για κλαματα...Αλλα ολα τα λεφτα ειναι και η μικρη που σου γελαει μετα σαν να σε κοροιδευει..

Ντεμακι θηρια ανημερα ε??? Παρολο που ειναι και κοριτσακια ειναι ζωηρες ε??? Να δεις που θα σου βγει ησυχος ο μπεμπης κ θα αναρωτιεσαι..

Μαρακι και εμεις μεσα γιουροβιζιον με τον αντρα μου γιατι εριξε πολυ βροχη...Ασε που με το που γυρισε απο την δουλεια τον εστρωσα για φασινα...Κρατησε τον μπεμπη ξεσκονισα επλυνα το μπανιο και μετα σκουπισε και επλυνε τα πιατα καναμε μπανιο τον μικρο κοιμηθηκε εκανα κ εγω μπανακι κ βλεπουμε παρεα τηλεοραση...

Ο μπεμπης σημερα μου εσπασε τα νευρα πολυ γκρινια και κλαμα...Μεχρι και στον υπνο του τσιριζε...Πολυ με κουρασε σημερα...Αφου σε καποια φαση εκλαιγα κ εγω δεν αντεχα...Ειμαι κ αδιαθετη ποναγε και η κοιλια μου αστα να πανε...

218ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 12:32 pm

roxanne87

roxanne87
Εβγαλε κ η μυγα κωλο κ εχεσε τον κοσμο ολο! χα χα χα!! Τελεια περιγραφη! το πλυντηριο ξεκολλησε?

Ντεμακι...respect!

Βιβακι υπομονη, κατι το ενοχλει το αγορι σου, ψαξε για κανα δοντακι εκπληξη!!!

Εγω σημερα ασχοληθηκα με το μπαλκονι μου, φυτεψα, ξεριζωσα, πεταξα... αλλα εγινε τρελα, με τα λουλουδακια του, καινουριο σαλονακι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 328109 

Μετα καθαρισα κ το μπανιο κ τωρα βλεπω μπρουσκο στο λαπτοπ...καψιμο!

219ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 12:40 pm

μαρακι27

μαρακι27
Βιβακι μην νιωθεις ασχημα...καπως πρεπει να ξεσπαμε&εμεις! Δ ημαστε απο πετρα...τοση κουραση&τσα βπραγματα στο μυαλο μας, θα σκασουμε! κριμα το ψυχακι σου!!! Κτ θα τον πονουσε για να γκρινιαζει τοσο...εσενα ειναι ησυχος γενικα!!! Τσεκαρε τα δοντακια του αυριο!

220ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 12:46 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτο υποψιαζομαι και εγω για κανενα δοντακι...Συνηθως εχω αρκετη υπομονη σημερα ομως πραγματικα δεν αντεχα...Γκρινια σε συνδυασμο με περιοδο δεν παλευετε κ δεν εφτανε αυτο εκανε κακα του κατα τις 7 πηγα να τον πλυνω στον νιπτηρα ειχα φτιαξει το νερο μια χαρα και με τον που τον βαζω μεσα το νερο ηταν καυτο..Ευτυχως ισα που ακουμπησε το ποδαρακι του γιατι πριν του ριξω παντα το ξανα τσεκαρω αλλα το ψυχακι μου καηκε κ φοβηθηκε δωστου κλαμα μετα...Του εβαλα κατευθειαν μπεπανθολ κ τις καλτσες του κ πριν που τον κοιταξα δεν ειχε τιποτα το ποδαρακι του ουτε κοκκινιλα...Ευτυχως..!!!Τα παιξα για λιγο...

221ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 10, 2014 12:51 pm

μαρακι27

μαρακι27
Ηταν μια ασχημη μερα&για τους δυο σας...ξεκουρασου&αυριο ολα θα ειναι καλυτερα!

Ροξαν μου μεγια! εγω μπαλκονι θα κανω απο βδομαδα...δευτερα θα παω λαικη για λουλουδια&μετα θα πιαστω!

μαρακι27

μαρακι27
Εγω σας καληνυχτιζω...ο γιος ηδη πεταχτηκε2φορες κλαιγοντας...αντε να δουμε παλι αποψε!!!!
Μανουλες χρονια μας πολλα! Να ημαστε παντα γερες&γεματες με αγαπη, υγεια, υπομονη&πολλα πολλα αλλα...εγω σα δωρο απο το γιο μου θελω μια ησυχη νυχτα!!! Μπορω;;;;

Καληνυχτα!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 417472 

roxanne87

roxanne87
Κ εμενα κανει κατι τρελα το νερο,αλλα προς το παρον δν τν εχω καψει,αν κ ετυχε να κρυωσει ξαφνικα. Μαρακι να το κανεις,θα νιωσεις τελεια,εγω τωρα δν μαζευομαι απο εξω,ειναι πολυ ομορφα! Βιβακι λογικο,ειδεικα με περιοδο..

Αληθεια εγω επρεπε να αδιαθετησω τον Μαρτιο,μεσα,ετσι μ ειπε η γιατρος με βαση τον υπερηχ,ο. Που ειναι,να ανησυχησω;

roxanne87

roxanne87
Καλημερες! Καμμια άλλη πρωινή κυριακάτικο; Χρόνια μας πολλά! Να είμαστε γερες πάντα δίπλα στα καμάρια μας κ τους άντρες μας!!!

Κοριτσια, μια ερωτηση, τα φρουτα ποτε τα δινετε, πρωι η απογευμα? Επισης οσες δεν δινετε κρεμες, ποσα γευματα κανετε κ απο τι αποτελουνται? πχ φρουτα, λαχανικα κ ξανα φρουτα?

225ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Κυρ Μάης 11, 2014 12:26 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα μανούλες! χρόνια μας πολλα!

Ρε κοριτσια θυμαστε παλια που αμα κολλαγε μια κασσετα εριχνες μια στο κασσετοφωνο κ δουλευε;;; Ε αυτο ηθελε κ ο σουπερ αυτοματο πλυντηριο! Κλασσικές αξίες, χχαχαχαχαχα!

Εμεις ειχαμε μια ησυχη νυχτα, ελπιζω κ εσεις! Βιβακι ελπιζω να νιβθεις καλυτερα σημερα!

Ντεμακι, αυτο με το αβα με πεθανεεεεεεεεεεεε!

Ροξανακι εγω φρουτα δινω το πρωι, αλλα βαζω λιγο κ στην απογευματινη κρεμα. Ως τωρ εδινα ρυζαλευρο το απογευμα, θα παω αυριο στα βιολογικα ομως να της παρω τιποτε αλλο σε δμητριακό

Θα εχουμε διακοπη ρευματος σε λιγο οποτε μαγειρεψα κ παω βοοοοοοοοολτααααααααα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις