Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε!καλα δε εμεινε και τιποτα!οι μικρες τουλαχιστον τρωνε η απλα σε τρωνε οι προσπαθειες?

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια...!!!!

Πραγματικα δεν θυμαμαι τι εχει πει η καθε μια για αυτο θα απαντησω γενικα...

Εμεις εχτες γυρναγαμε ολη μερα...Ειχαμε παει παραλια για καφεδακι...Ροξαν για εσενα που ξερεις ειμασταν στην Γιαλοβα...Ηρθα σπιτι το βραδυ τον εκανα μπανιο κ με το που τον εντυσα εκλεισε τα ματια κ ξεραθηκε δεν ανοιγε το στομα ουτε για πιπιλα ουτε για γαλα...Τον ταισα εγω κατα τις 12 κοιμισμενο κ ξυπνησε στις 9 το πρωι...

Εμενα ακομα δεν εχει καταφερει να γυρισει ρε γαμωτο...Μαλλον φταει οτι κοιματε μπρουμυτα οποτε δεν εχει λογο να γυρισει...

Το στεγνωτηριο ειναι μυθος ντεμυ...Εγω εχω και τα βγαει κουβαρι...Εκτος αν βαλλεις το συντομο προγραμμα το οποιο τα ββγαζει νωπα και μετα πρεπει να τα απλωσεις καπου τεντωμενα να στεγνωσουν ετσι για να μην θελουν σιδερο...

Βρε κοριτσια γιατι εχω την εντυπωση οτι καποια ειχε γεννησει την ιδια ημερα με εμενα???Στις 9 δηλαδη...Τοσο λαθος κανω??

Επισης εχτες και σημερα δεν τρωει την φροουτοκρεμα που του αρεσε παρα πολυ...Σημερα την εφτυνε και του εδωσα γαλα...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι;στην Αμερική ρε κορίτσια όλοι στεγνωτιρια έχουν κ δεν σιδερωνουν ποτέ πέρα απιπουκαμισα.πήγε μια φίλη.μου κ εντελη πήρε κ αυτή στεγνωτιριο κ δεν σιδερωνει.ψέμματα να μου λέει;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ!μήπως παίζει ρόλο ν.τα ββάζεις διπλωμενα η κουβάρι τα ρούχα;μια τρία του άντρα μου τα βάζει διπλωμενα κ βγαίνουν μια χαρά.

Ζωή τελευταια όχι δεν τρώνε.ειδικά η μικρή.αύριο θα πάω να γράψω εξαιτασεις να της κανω κ δεν ξέρω πως θα την πάω στο μικροβιολογικο .θα γίνει μάχη.

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κοριτσια που εχω στεγνωτηριο,μεχρι πριν λιγο καιρο δεν σιδερωνα τα περισσοτερα ρουχα.τωρα τελεχωυταια βεβαια με εχει πιασει να τα σιδερωω ολα!!!!τα θελω κολαρισμενα!! θα βγουν σιγουρα τσαλακωμενα τα ρουχα εαν το πλυντηριο ειναι τιγκα και μπουν ολα στεγνωτηριο..που να χωρεσουν να απλωθουν και να στεγνωσουν χωρις να τσαλακωθουν?εγω εχω 6κιλο πλυντηριο και 8 κιλο στεγνωτηριο και τα βγαζει μια χαρα..αν εσεις πχ εχετε 8 κιλο πλυντηριο και στεγνωτηριο,να μην βαζετε γεματο πλυντηριο για να εχει χωρο να στεγνωσουν και ετσι δεν τσαλακωνονται!!!!
και μολις τελειωσει το στεγνωτηριο βγαζουμε τα ρουχα και τα διπλωνουμε γιατι αν μεινουν μεσα τσαλακωνονται..
φιλια!!!!!!!!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω εχω 8 κιλο πληντυριο και 8κιλο στεγνωτηριο....ΠΟτε ομως δεν το φορτωνω τοσο πολυ...Μου τα βγαζει κουβαρι...Ενταξυ καποια ισως και να ειναι οκ αλλα και εγω εχω κολλημα και τα θελω αψογα σιδερωμενα...Αφου οποιος ανοιγει τις ντουλαπες μου ειναι ολα στοιχισμενα και σιδερωμενα λες και ειναι μαγαζι...

Βεβαια τα βγαζει τοσο μαλακα....

Αχ κοριτσια μολις το παιδι μου φωναξε αμπα μπα μπα...δεν σταματαει ολο αυτο φωναζει...Λειπει και ο αντρας μου να κατουρηθει απο την χαρα του...

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βιβακι, με γυρνας καλοκαιρια πισω! 2 φορες πηγαμε γιαλοβα, συνηθως πηγαιναμε σε μια παραλια κοντα στο ξενοδοχειο με πολυ ωραια θαλασσα κ beach bar, της οποιας δεν θυμαμαι την ονομασια.

Αληθεια υπαρχει καμμια που να εχει παει Χαλκιδικη?

με πηγε ο αντρουλης μου κ πηραμε ενα υπεροχο καινουριο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 517142 

κανα μπανιο κανατε? εμεις ακομα τιποτα...

Ζωη μπραβο σας που επεσε ο πυρετος, ευχαριστο!

Εγω σημερα φασολακια με μοσχαρι εκανα, αυριο μπιφτεκια σογιας κ βλεπουμε μετα...

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις γυρισα απο την αδερφη μου βαλαμε και λιγο τα κλαματα μωρε θα κανω 4 μηνες να την δω γι αυτο η μεγαλη μου η αδερφη θα ερθει οικογενειακως τον Αυγουστο. Μου λειπει πολυ ο αντρας μου αλλα και οι αδερφες και η μαμα μου θα μου λειψουν. Βιβακι και εμενα που αυριο γινεται 8 μηνων εχει καμια 10αρια μερες που γυρισε αν δεν κανω λαθος ειναι και εσενα μπαμπατσικος ο μπομπιρακος σου γι αυτο ειναι αρκετο το βαρος και δεν εχουν τοση δυναμη ακομα. Οσο για το μπα μπα μπα το λεει καιρο εμενα προχθες ειπε και μαμαμαμα και κατουρηθηκα

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κοριτσια κατι ασχετο το οποιο βεβαια οσο περναει ο καιρος με βασανιζει ολο και περισσοτερο.οσες θα επιστρεψετε στη δουλεια το σκεφτεστε καθολου?εγω γυρναω τελος αυγουστου και δε θελω καθολου.με πιανει πανικος στην ιδεα οτι θα πρεπει να αφησω τη μπουμπου μου με καποιον αλλον και εγω να ειμαι μακρυα της εστω και για καποιες ωρες.μεχρι τωρα εχω λειψει μονο μια φορα για 2 ωρες που ειχα παει στο γιατρο και αυτο οταν ηταν 3 μηνων.την εχω παντου και παντα μαζι μου!

δε ξερω τι να κανω για να ξεκολλησω απο αυτη την ιδεα!ξερω ομως οτι καποια στιγμη πρεπει!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
roxanne μεγεια το σιδερο.αντε και καλα σιδερωματα.

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζωη δυσκολα θα τον αποχωριζομουν και εγω παλι καλα δεν εχω τετοιο διλλημα γιατι παραιτηθηκα οταν ημουν 4 μηνων γιατι δεν με πληρωναν και επρεπε να κανω και 40χλμ την ημερα για να φτασω στη δουλεια μου.

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο το στρες μου το εγραψα και λαθος δεν ηταν 3 μηνων ηταν 3 εβδομαδων!!!

μολις ξυπνησαμε απο εναν υπεροχο υπνο που κρατησε 2,30 ωρες .βαλαμε και θερμομετρο φτασαμε στο 36,7 ολα καλα λοιπον ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 215994 

παμε να φαμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 536304 

roxanne87

roxanne87
Αντε μπραβο βρε το κοριτσι, γερη σαν ταυρος!

Εγω παραιτηθηκα απο τη δουλεια που ημουν γτ ηταν κ πολυ μλκς ο εργοδοτης.... Κ ενω παντα δουλευα σε 5αστερα ξενοδοχεια, την περιοδο που ημουν εγκυος ετυχε να εργαστω σε 3***. Μου εκαναν προταση απο 2 ξενοδοχεια, ενα οπου εργαζομουν πρωτου μεινω εγκυος κ το Μακεδονια παλας, αλλα ο αντρας μου δεν θελει... Εγω απο τη μια το σκεφτομαι, αλλα το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ανθρωπος να κρατησει το μωρο, κ μπειμπι σιττερ φυσικα κ δεν βαζω! οποτε θα περιμενω να γινει 3 να παει παιδικο.... Μου λειπει πολυ η δουλεια, παρα πολυ, αλλα κ εγω ουτε να το σκεφτω μπορω πως θα τον αποχωριστω, ειδικα τωρα που ειναι μπεμπινι.

Ελεοοοοοοοοοοοοοος! Χαλασε κ το κινητο μου!!πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ τι θα κανω? δεν υπαρχει περιπτωση να παρω καινουριο αυτην την εβδομαδα, πηραμε σταθερο που χαλασε κ μουλτι...ολα τα λεφτα μας σε οικιακες συσκευες φυγανε!

tsitsi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΠΕΤΑ ΓΙΑ ΔΟΣΙΜΟ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ;;;;;;;;; Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 328109 

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τζαμπα η χαρα μου μονο 100 φαγαμε και αυτο δυσκολα.δεν πειραζει!

νομιζω οτι σας ζηλευω λιγο.αλλα απο την αλλη δεν παιζει να μη γυρισω 1ον γιατι οικονομικα δε θα βγει αλλο και 2ον και ο εργοδοτης μου αλλα και η γυναικα του που δουλευουμε οι 3 μαζι ,μου εχουν φερθει με τον καλυτερο τροπο και στη πρωτη εγκυμοσυνη και τωρα αλλωστε ειμαι εκει 8 χρονια.οποτε....

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι από εμάς. Χθες ήμασταν όλη μέρα έξω και δεν πρόλαβα να σας γράψω.

Εμείς ούτε μπιμπερό ούτε πιπίλα πήραμε ποτέ...ας είναι καλά το βυζακι της Μαμας!!!χαχαχαχα

Μαράκι τα έφτιαξες τα νύχια???ωραία έγιναν???

Ζωή περαστικά σας, αν και νομίζω την γλιτωσατε.

βιβακι εμείς γεννηθήκαμε 9 Νοέμβρη, μας ξέχασες? Μην αγχωνεσαι ούτε κι εμένα γυρίζει ακόμα

ροξαν τι γκαντεμιά είναι αυτή??? Όλα τώρα βρήκαν να χαλάσουν???

Φιλιά πολλά σε όλες σας

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!
εγώ πάλι άγνωστο πότε θα γυρίσω στην δουλειά! είχα δική μου δουλειά κι την έκλεισα με την κρίση.μετά άρχισα να δουλεύω στην οικογενειακή επιχείρηση των γονιών μου!δεν έχω κάποιον να μου τον κρατάει οπότε θα αργήσω μάλλον...
Καμία φορά μου λείπει η δουλειά αλλά κυριως το απολαμβάνω! δουλεύω από 17,5 ακόμη κι φοιτήτρια δούλευα κι στο 3ο ετος άνοιξα την δική μου δουλειά! σταμάτησα πέρσι στην εγκυμοσύνη λόγω χαμηλης αιμοσφαιρίνης τον απρίλιο, ρίχνατε συμπληρώσει 17 χρόνια ακατάπαυστης εργασιας εκτος 15 ημερών διακοπες το καλοκαίρι! ας απολαύσω το μπεμπακι μου λοιπόν έστω κι με μέτρια οικονομικά πλέον!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωή εγω ευτυχώς δεν έχω μπει σε αυτό το διλλημα.αλλά αν δεν γινόταν αλλιώς θα πήγαινα.μην σε βασανίζουν οι σκέψεις.

Ξέχασα να σου πω κ περαστικά.

Ροξαν ποιος σας ματιασε βρε κορίτσι μου;

roxanne87

roxanne87
κανενας μωρε, ηρθε η ωρα τους, παλια ηταν! καλα ε, το σιδερο φυσαει λεμε!!! Ζωη, θα δυσκολευτεις στην αρχη, αλλα ειναι θεμα προσαρμογης, σε λιγο καιρο θα ειναι ολα φυσιολογικα.

Βρε Ντεμακι, γιαουρτακι ποτε δινουμε? προβειο θελω να δωσω, οχι αμεσα, αλλα να ξερω αν μπορω. Εβλεπα κ αντηλιακα σμρ κ λεω να παρω frezyderm h apivita, τι λετε? 25 κ 30 δεικτη εχουν, γιατι? εγω νομιζα θα ειχαν 50.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ροξαν αν θυμάμαι από τον 8ο.

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ροξαν μου ρωμανου λεγεται κ εγω εκει παω συνεχεια για μπανιο...
Με γεια οι καινουριες συσκευες...εγω το επαθα πριν δυο μηνες κ σηκωσα τον κωτσοβολο στον αερα..

Εγω κοριτσια ειχε ληξει η συμβαση μου στο τζαμπο που δουλευα πριν μεινω εγγυος οποτε δεν εχω καπου να γυρισω...αλλα τον μικρο απο νοεμβρη θα τον στειλω παιδικο αν με δεχτπυν με το εσπα..να εχω λιγο χρονο ελευθερο μιας κ δεν εχω κανεναν να μου τον κρατησει...

Εγω αντηλιακα εχω βρει δυο προσφορα το ενα ειναι της λα ροσ και το αλλο μουστελα δεν ξερω ποιο να παρω

621ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 26, 2014 12:36 pm

roxanne87

roxanne87
γκρρρρρρρρρ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 654655 

θα τον πνιξω τον αντρα μου, με εχει εκνευρισει τρελα με τις ιδιοτροπιες τοτ στο φαγητο! οπως σας ειπα εκανα φασολακια με κρεας... -Αλεξανδρε, τι θες να μαγειρεψω σμρ?-κανε οτι θες!- Αν κανω φασολακια θα φας?εχουμε καιρο να φαμε. -ναι, κανε.... ε κανω η κακομοιρα...ετοιμαζεται για δουλεια, -να σου βαλω φαγητο πριν φυγεις.- Μην μου βαλεις, δν θα τα φαω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 679259 
κ μ τηλ πριν λιγο κ μ ζηταει ομελετα γτ δν εφαγε τιποτα ολη μερα.....! Σας περιεγραψα ενα απο τα πολλα σκηνικα που εχουμε για το φαγητο, αφου δν τρωει απολυτως τιποτα περα απο ψωμι κ πατατες κ πιτες κ μακαρονια! τα νευρα μου!

622ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 26, 2014 10:03 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!!! Ροξαν μου εμενα για γιαουρτι μου ειπε τον αλλον μηνα που θα γινει 9 μηνων τα παιδικα και στον χρονο φρεσκο λεω να την ακολουθησω γιατι γενικα δεν μου ειπε ποτε για ετοιμες κρεμες εκτος απο τις πρωτες 15 μερες για την εισαγωγη των στρεραιων, οσο για τον αντρα σου μαρτύριο να μαγειρευεις στις 12 εγω σε αυτο το κομματι ειμαι τυχερη τρωει τα παντα αλλα θελει ποικιλια στο τραπεζι.Φιλακια

623ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 26, 2014 10:19 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημερα! Καλε που ειστε ολες;;;

Θαλεια ποτε ταξιδευεις;εισαι ετοιμη; Εγω με το φαγητο τραβαω μεγαλο κουπι..

624ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 26, 2014 10:28 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.  Είχαμε εναν πολύ καλό ύπνο αν και χθες η μπέμπα είχε πολύ γκρίνια γιατί βγάζει το δεύτερο δοντάκι το κακόμοιρο μου.

Ροξαν το χειρότερο είναι αυτό που τραβας. Ελπίζω το μωρό να μην μοιάσει στον μπαμπά του στο φαγητό. Χαχαχαχα

Φιλακια σε ολες

625ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 26, 2014 10:38 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Κι εμεις είχαμε σχετικά καλό βράδυ! ξυπνουσε μόνο γία να φάει, χωρις κλάματα!! πάλι καλά!!
χθες πολύ δύσκολη μερα!
Κι εγώ έχω θέμα με το φαΐ γιατί δεν τρώω πολλά λόγω της αλλεργιας του! χθες έφαγα μοσχάρι κι περιμένω να δω αποτελέσματα σήμερα! αχ, μακάρι να μην βγάλει τίποτα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις