Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

626ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 26, 2014 10:45 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ροξαν ταξιδευω σημερα στις 6 με αεροπλανο ο μπαμπας του εχει τρελαθει απο την χαρα του αφου πηρε στο αεροδρομιο για να επιβεβαιωση την κρατηση οτι να ναι δηλαδη εχει και ενα μικρο αγχος μην τον εχει ξεχασει ο Αλεξανδρος. Αληθεια τα μπουμπουκια σας σε ποιον μοιαζουν?

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια&απο μένα...είχα πάλι οδοντίατρο σήμερα...έφαγα 3 αναισθησίες&είμαι σαν να έπαθα τριπλό εγκεφαλικό!!! Όλη η δεξιά πλευρά μουδιασμένη...
Πω-πω πολυλογία...ότι θυμάμαι θα σχολιάσω...Όσο αφορά τη δουλειά εγώ ανήκω στο Δημόσιο τομέα& με την άδεια ανατροφής&τις άδειες του 14' θα πάω για δουλειά τον Φεβρουάριο του 15'...αν δ έχω κανένα χαρμόσυνο μέχρι τότε!!!! Δ θυμάμαι πια με ρώτησε για τα ρούχα αλλά δ τα έκανα ακόμα! Α! βγήκε το δόντι...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Έχει πολύ γκρίνια&δ τρώει...με τα χίλια ζόρια!!!!! Επίσης πήρα τις φωτό απο την βάφτιση..θα σας τις ποστάρω εν καιρό.

Θάλεια μου καλό ταξίδι σας εύχομαι!!!! Θα περάσετε τέλεια με τον αντρούλη σου το καλοκαίρι!!!! Εμένα ο μικρός όταν γεννήθηκε ήταν ίδιος ο άντρας μου...&γενικά τα περισσότερα χαρακτηριστικά του είναι απο εκείνον! Φιλική συμμετοχή είχα σε αυτό το παιδί μάλλον... Ο καθένας βέβαι λέει τα δικά του, αλλά επί το πλείστον σε εκείνον μοιάζει!

Ροξάν μεγιά τα σκεύη!

Γκρινιαρούλα σε παλιότερο ποστ μου είχες γράψει ότι γεννηθήκατε 3/11...θα κάνω άμεσα την διόρθωση! αυτά είναι τα νυχάκια μου...μύρισε καλοκαίρι, δ νομίζεται???? Δευτέρα πάω&για πεντικιούρ!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θάλεια καλό ταξίδι να έχετε! θα περάσετε τέλεια κι θα ευχαριστηθείτε θάλασσα κι διακοπες!! μην μας ξεχνας!
Μαρακι τέλεια νύχια!! μύρισε καλοκαίρι!!
εγώ ακόμα δεν τα κατάφερα νσ παω!!

Εμας o μπεμπης μοιάζει εμένα κι στις εκφρασεις ακόμα αλλά είναι ξανθος, έχει τα χρώματα του άντρα μου!! O αντρας μου ελπίζει στο δεύτερο!
εγώ απολαμβάνω καφεδάκι στο κέντρο με τον αντρουλη μου!

μαρακι27

μαρακι27
Αρχιζει να φευγει το μουδιασμα&νιωθω τον πονο...ωχ παναγια! Πεφτω να κανω λιγο νανι τωρα που ηρεμησε&ο μικρος μπας&οταν ξυπνησω ποναω λιγοτερο... Φιλακια!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!!
Τι κάνετε;;;
Μαράκι ομορφιες!!πολυ ωραια νυχ;μια.τα δικά μου μακρυναν κ θέλουν πάλι φτιαξιμο.θα την πω μες στη βδομάδα να έρθει.

Τα παιδιά μου μοιάζουν:η μεγάλη σε εμενα,η μικρή στον άντρα μου κ Ι μικρός όταν γεννηθικε έμοιαζε στην κουνιαδα μου κ στον πεθερό μου,μετα ;άρχισε να μοιάζει στον άντρα μου.τώρα τελευταία μου λεν ότι μου μοιάζει;μωρέ μπας;;;;;Ε τώρα να κανείς γιο κ να μην σου μοιαζει μεγάλη γκαντεμιά!
Πήγα σήμερα έκλεισα τα γλυκά.πεοφιτετολ κ τσιζ κέικ!
Ανυπομονώ να φάω Ολα τα τσιζ κέικ μόνη μου!!
Έκανα κ κάτι άλλες δουλειτσες για την βαφτηση.
Ψωνισα κ πεδιλακια.αυτά τα νέα.
Κλείσαμε κ για το τραπέζι.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι 3/11 είχα γράψει???αχ αρχίζω να το χάνω το μυαλό μου...3/11παντρευτηκα, 9/11 γεννήθηκε η μπεμπουλα!!! Τέλεια τα νύχια Μαράκι, με γεια!!!!

632ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:32 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες! μου χουν βγαλει το λαδι οι μικρες.. ΠΟΛΥ κλαμα κ γκρινια! με γεια τα δοντακια σας!! εμεις τιποτα ακομη. Ζωη τη γλιτωσατε ε; η δικια μου ακομη μπουκωμα εχει, ροχαλιζει κ δε μ αφηνει να κοιμηθω!

Θαλεια μακαρι να δουλευε ο αντρας μου σε νησι κ να πηγαιναμε! κ περσι τη θαλασσα κ τον ηλιο δεν τα ευχαριστηθηκα λογω εγκυμοσυνης..

βγαλαμε τα πατουσια μας εξω σημερα στη βολτα.. επισης φαγαμε κ παντζαρι στα λαχανικα! ολα γινανε χαλια εννοειται..

γι αντηλιακα που λεγατε της rosay εχω ενα δειγματακι. ρωτησα την παιδιατρο για 50 δεικτη κ μου ειπε πως δεν εχει νοημα.. δε ξερω τωρα, καλο μου φανηκε παντως.

633ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 11:20 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανουλες!

Μαρακι, πολύυυυυυυυυ κιουρια με το νυχι! Εγινε πολύ τελειο, με γεια! Ζηλευω, θα παω να κανω εστω ποδια!

Εμεις ήσυχα, το πρωι καροτσάδα για δουλειες, μετα σπιτι άλλες δουλειες. Αυτο το παιδί ρε κοριτσια πλέον μέσα στη μερα ζητημα να κοιμαται 1 ωρα. Λίγο δεν είναι; Εντάξει, το βράδυ κοιμάται 9-10 με 9 περίπου (είτε σερί, είτε με 1 διάλειμμα για διαφημισεις), αλλά μεσα στη μερα θα κοιμηθει αν είμαστε έξω κανά 20 λεπτο, άααααααντε και κανα 20 λεπτο ακόμα στο σπιτι. Τι να κάνω δεν ξέρω, όλη μέρα στο πόδι!

Κ εμεις προχωράμε τα της βάπτισης. Πήρα φόρεμα, ένα απλό συμπαθητικούλι, στείλαμε το προσκλητηριο για να μας κανει ένα δειγμα εκτύπωσης, έκανα και ένα δείγμα της μπομπονιέρας (νομίζω ότι θα γίνει συμπαθητικούλα). Βρηκα και ποτηράκια και κουταλάκια για το γλυκό στην εκκλησία (θα έχω απλό βανίλια υποβρυχιο, μιας και θα είμαστε στο χωριο), όλα βαινουν καλώς!

Εμένα η μικρη ίδια ο αντρας μου. Άλλος ένας να μου πει ότι κοιμομουν την ώρα που την πιάσαμε, θα τον αρχίσω! Ο άντρας μου είναι ωραιότατος και πολύ χαίρομαι που του μοιάζει η μικρή, αλλά πραγματικά νομίζουν ότι μου λένε κάτι πρωτότυπο ή ότι εγώ έχω πέσει να πεθάνω που δεν μου μοιάζει η μπέμπα;;;;

Τι είναι σήμερα ρε παιδιά και χτυπάνε βραδιάτικα οι καμπάνες;;;; Εκεί που πάω να το ακουμπήσω το μικρούλι στην κουνια άρχισε πάλι το νταούλι, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΣ πια, ό,τι ώρα τους καπνίσει χτυπάνε τις καμπάνες να ξυπνάνε τα ξένα παιδια!

634ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 11:52 am

roxanne87

roxanne87
Ναφσακι πολυ γελω ετσι οπως τα λες! Κ εμενα με πρηζουν οτι μοιαζει στον αντρα μου κ καποιους οντως μου ερχεται να τους αρπαξω, το λενε κ ακομψα! οπως λες, κ εμενα ο αντρας μου κουκλος ειναι, αλλα οκ, χαλαρωστε! Οσο περναει ο καιρος παντως φερνει σε μενα, γτ εχουμε τα ιδια ματια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 215994 

Μαρακι το νυχι υπεροχο, καλοφορετο!

Ναφς, θυμισε μου, ποτε ειναι η βαφτηση?

635ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 12:05 pm

μαρακι27

μαρακι27
Γκρρρ....εγραφα, εγραφα&το ταμπλετ τα εσβησε ολα...μαλλο πρεπει να παρω πληκτρολογιο.
nafs έγραψε:
Εμένα η μικρη ίδια ο αντρας μου. Άλλος ένας να μου πει ότι κοιμομουν την ώρα που την πιάσαμε, θα τον αρχίσω! Ο άντρας μου είναι ωραιότατος και πολύ χαίρομαι που του μοιάζει η μικρή, αλλά πραγματικά νομίζουν ότι μου λένε κάτι πρωτότυπο ή ότι εγώ έχω πέσει να πεθάνω που δεν μου μοιάζει η μπέμπα;;;;  
Ναφς τα λογια σου ειναι σα να ζω την καθημερινοτητα μου...μα ακριβως τα ιδια ακουω απ'ολους! Το κορυφαιο;;; Μια φιλη της πεθερας μου γυρισε&μου ειπε οτι μοιαζει σ'εκεινη! Σε ολους μοιαζει αυτο το παιδι, εκτος απο μενα! Ναφς, θυμησε μου που μενεις να το προσθεσω στη λιστα! Οσο για τον υπνο, αν δ σε πειραζει εσενα που μενει ξυπνια, δ νομιω οτι ειναι κακο!

636ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 12:15 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε μαααααα, θέλουν να τα ακούσουν! Θα φταίμε εμείς μετά να τους πούμε ότι μοιάζουν στον κουμπάρο;;;; (Θεά η φίλη της πεθεράς, μπας κ περναγε από κάτω την ώρα του... μοιραίου και έστειλε τηλεπαθητικά γονίδια;;; Ο Χριστός κ η Παναγία!)

Ροξανάκι, 26 Ιουλίου η βάπτιση, έχουμε 2 μηνες μπροστα μας ακόμα, αλλά νταλα καλοκαίρι εγώ δεν θα τρέχω, θέλω να ξεκινησω τα μπάνια μου διότι πέρυσι ούυυυυυυυυυυυυτε 1 δεν έκανα, με είχε αλυσοδέσει ο καλός μου γιατί η γυναικολόγος δεν το συνιστούσε! Φέτος θα βγαλω το άχτι μου!

Μαράκι, βάλε μια Πάτρα! Για όνομα ακόμα δεεεεεεεεεεεν το έχουμε για τα καλά. Θεοδώρα-Σοφία θα είναι η μπέμπα, αλλά το πώς θα την φωνάζουμε ακόμα άγνωστον!

637ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 12:28 pm

μαρακι27

μαρακι27
Εν τω μεταξυ εχω την εντυπωση οτι η πεθερα μου με..."αγνοει"! καθε φορα που θα βρεθουμε, παιρνει τον μικρο&απομακρυνεται...ειτε σε αλλο δωματιο, ειτε εκτος σπιτιου&σε περτιπτωση που ο μικρος αρχιζει να γκρινιαζει δ με ρωταει καν: νυσταζει; πειναει; θελει αλλαγμα; παρα μονο προσπαθει να τον κανει να ξεχαστει μονη της...δ τον δινει αν δ τον ζητησω!

638ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 12:32 pm

roxanne87

roxanne87
Το Σοφια μου αρεσει, το δηλωνω!  

Λοιπον κοριτσουδες, αυριο παμε για το πρωτο μας μπανακι! Οι ανεμελες εποχες που εριχνα στην τσαντα μονο πετσετες, αντηλιακα κ περιοδικα φυγανε ανεπιστρεπτι! Κ ιδου το ερωτημα τι να παρω μαζι μας?

Αντηλιακα, πετσετες οκ
Αλλαξιες-ποσες????
Πανες, μαντηλακια, κρεμα συγκαματος
απο φαγητό, 2 μεριδες γάλα 180 τρωμε περιπου.
Το φρουτο θα το φαει πρωτου φυγουμε κ το μεσημεριανο, τα λαχανικα σκεφτομαι να τα ετοιμασω κ να τα εχω στην τσάντα σε ειδικο πιατακι που εχω.  απογευματινο σκεφτηκα να δωσω γαλα κ οχι κρεμα,τι λετε?

Μαρακι... ολες οι πεθερες ιδιες ειναι! οκ, υπαρχουν κ οι κακες, αλλα οι περισσοτερες μας βλεπουν ανταγωνιστικα..δεν βλεπω το λογο! Λετε κ εμεις ετσι να γινουμε? δεν θελω!!!

639ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 12:42 pm

μαρακι27

μαρακι27
Ρε συ Ροξαν δ ειχα τετοια θεματα με την πεθερα μου...ισα-ισα ειχαμε παρα πολυ καλες σχεσεις! Μετα τον ερχομο του μικρου χαλασαν τα πραγματα! Οσο για το πως μπορει να γινουμε εμεις στο μελλον...αγνωστο!!! Θα δειξει...παντως τα μαθηματα μας απο την ζωη τα περνουμε! Μια χαρα σε βρισκω απο πραγματα&να δωσεις γαλα το απογευμα, δ εγινε&τπτ...καπελακια μην ξεχασεις! Αλλαξιες εγω θα επαιρνε 3 μαζι μξε αυτη που θα φοραει!

Ναφς&εγω το Σοφια προτιμω...δαγκωτο!!!

roxanne87

roxanne87
Μαρακι....σαν να μιλαω εγω! κ εμεις πριν απο το μωρο ειχαμε εξαιρετικες σχεσεις, μετα τον γαμο κατι διαφανηκε, κ μετα την γεννηση ηταν πια ξεκαθαρο! Τωρα ειμαστε σε μια φαση οπου οι σχεσεις εχουν αποκατασταθει, αλλα κ εγω πια εχω παρει τα χαμπαρια μου... γιατι μεχρι τοτε η αφελης νομιζα πως πραγματικα με ειχαν βαλει στην καρδια κ στην οικογενεια τους. Απλα το ειχαν τοσο καλα με την διπλωματια κ την υπερβολη, για να μην πω υποκρισια που ειχα μπερδευτει. Τωρα ξερω τι γινεται κ τα χω καλα με τον εαυτο μου πανω απο ολα κ μονο ο αντρας μ με τσατιζει γιατι ζει στο συννεφακι του, οπου η μαμα του με εχει σαν κορη της!!! που να ξερει οτι μονο οταν ειναι παρων ο ιδιος??

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάκια!!
Κι γω 3 αλλαξιες θα έπαιρνα, σίγουρα!!
Εγώ το μωρό δεν το αφήνω μόνο με κανέναν!κι μια φορά που μου είπαν να το πάνε καροτσαδα για να κοιμηθώ, αρνήθηκα! μπορεί να ειμαι υπερβολική αλλά δεν θέλω!
Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το ποιόν μοιάζει το παιδί! εδώ εγώ που μου μοιάζει κι έχω κουρασθεί να απαντάω σε χαζά σχόλια!

όσο για τους αντρες Roxanne όλοι στο ίδιο συννεφάκι είναι! μην δινεις σημασία! εγώ δεν απαντάω, ούτε ξεκινάω τετοιες κουβεντες γιατί θα συγχιστω κι δεν θα καταλάβει κι τίποτα! κι γιατί παπα τρώω κι μόνη μου, δεν χρειάζεται να με ταΐσει κανεις!!

Εμένα μ αρέσει κι το Θεοδώρα παντως!
Κι εμεις κλείσαμε εκκλησία αλλά τίποτα άλλο! οτε καν νυφικό!

roxanne87

roxanne87
Ουτε εγω τον αφηνω, ειναι υπερβολικο αλλα εχω γνωση σ'εαυτον!! Θα παρω 3 λοιπον:-D
Σας καληνυχτω εγω,κλεινουν τα ματια μου. Α,τελευταια γυρναει μπρουμυτα κ κοιμαται.ποτε τον γυριζω,ποτε τον αφηνω, πειραζει ν κοιμαται ετσι; φωτακι νυκτος εχετε;

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμένα γυρνάει αλλά τον αφήνω γιατι ξυπνάει τόσο εύκολα που δεν μπορώ...επισης μεγάλωσαν λίγο, μιας φίλης μου κοιμάται μόνο μπρούμυτα από 2 μηνών!!
Φωτάκι είχα αλλά το κατηργησα γιατί κοιμάται καλύτερα στα πιο σκοτεινά, αφήνω του διαδρόμου, εδώ κι 20 μερες!!

μαρακι27

μαρακι27
Εκει που κοιμομουν ωραια&καλα παταει μια τσιριδα&δ ηρεμουσε με τπτ! Με τα πολλα τον ηρεμησα&κοιμηθηε...ελα ομως που ξαγρυπνησα εγω&με πιασαν τα διαολια μου!!!! Εγω που λετε κοριτσια εχω αντρα που ανηκει στις εξαιρεσεις...δ εχει&τις καλυτερες σχεσειες με τους δικους του γτ κατα καιρους του εχουν δημιουργησει πολλα προβληματα! Ισα-ισα εγω ημουν αυτη που τους δικαιολογουσα παντα στον αντρα μου....εγω παλι με τους δικους μου εχω πολυ καλες σχεσεις&τον μικρο τον εχω αφησει πολλες φορες στη μαμα μου γτ την εμπιστευομαι...η πεθερα μου δ μου εχει δωσει κανενα λογο να την εμπιστευτω, ισα-ισα το αντιθετο θα ελεγα! Τεσπα, εναι καμια ξυπνια;;;;

645ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:08 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημερα, πως ειστε; Μαρακι ξεκουραστηκες; Εμεις καλα κοιμηθηκαμε.ξυπνησε πριν μια ωρα κ παιζει με το αρκουδι του! Εχθες ολη μερα γκρινιαζε,με τρελανε! Παω να του κανω μπανιο το βραδυ κ τι να δω; Κολλησε ενα νυχι,απο αυτα που κοψαμε,στο πουλακι του,αλλα ο γιατρος ελεγε να μην το κατεβαζω κ δν φαινοταν. Ρε παιδια,τι σου ναι το ενστικτο ομως;πως μου ηρθε να το ανοιξω χθες; Παλι καλα, το πρωι ειχαμε κοψει τα νυχια δν ηταν μερες... Σοκ!

646ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:23 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου...

Εμας μας πλακωσε το παπλωμα...αργησα να τον κοιμισω εχτες κατα τις 22:30 τον εβαλα κ ακομη δεν εχει ξυπνησει

ροξαν μου εμενα απο οταν γεννηθηκε κοιματε μονο μπρουμυτα δεν εχει κοιμηθει ουτε μια μερα ανασκελα...
Οσο για το γαλα το απογευμα ισα ισα ρμας η παιδιατρος μας ειπε να του δινουμε γαλα την μια μερα την αλλη κρεμα ενναλαξ...

Οσο για την πεθερα μου...στην αρχη κ εμενα κορη της με φωναζε κ εγω μπορω να πω την ειχα πιστεψει μετα ομως που ο αντρας μου αρχισε κ ζητουσε πραγματα απο την περιουσια λεφτα κ τετοια χωρις να του λεω κατι εγω τα εβαλαν μαζι μου...Στην αρχη ο αντρας μου τους υποστηριζε μετα ομως απο εναν μεγαλο καβγα που με εβριζαν μπροστα του αλλαξε εντελως σταση κ τωρα παντα με υποστιριζει κ ισα ισα που κ αυτος δεν εχει πολλα πολλα μαζι τους... Οσο για το παιδι του εχω ξεκαθαρισει οτι δεν τις εχω εμπιστοσυνη κ μου ειπε οτι ουτε αυτος τις εχει οποτε συμφωνουμε κ το κραταει μονο η μαμα μου...

647ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:27 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα...στρίψτε&άλλο το μαχαίρι στη πληγή&οι δύο...ο μαύρος κύκλος κάτω απο τα μάτια &η σακούλες απο την αυπνία κοντεύουν να φτάσουν στο σαγόνι!!!! Δ ξέρω τι τον έπιασε χτες&συνέχεια άλλαζε πλευρό στη κούνια&ξυπνούσε&έκλαιγε&εγώ δ έκλεισα μάτι!!!!

Ροξάν αλάνθαστο το ένστικτο της μάνας!

648ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:32 pm

roxanne87

roxanne87
βιβακι γλυτωσες κοινως! εμενα προσπαθει να μου την φορτωσει για να με βοηθαει υποτιθεται αλλα εγω αντιστεκομαι με νυχια κ με δοντια! Πφφφ..περιμενω να ξυπνησει ο καλος μου για να ετοιμαστουμε κ ν φυγουμε.

649ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:37 pm

μαρακι27

μαρακι27
Περιμενουμε νεα απο το πλατσουρισμα του μικρου σου!!!& εγω την εχω γλυτωσω την βοηθεια της πεθερας λογω του οτι μενουν σχετικα μακρυα&ερχεται μονο για να δει το μικρο...

650ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 27, 2014 10:51 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Το ένστικτο της μανουλας, ε;;!!

Ωχ μεγάλη ιστορία αυτό με τις περιουσιες!!

Κι εμένα θελαν να έρχονται να βοηθάνε αλλά κατάλαβαν ότι φρην θέλω βοήθεια ούτε απ την μαμα μου! θέλω μόνη με τον άντρα μου!! οπότε δεν έχουν πάτημα! εμένα βρε κορίτσια μου την σπάει το κουτσομπολιό που κάνουν με τις μανες τόυς! δεν έχω βέβαια σοβαρά προβλήματα!

Roxanne καλές βουτιες!! καλά να περάσετε!!

Α! να ρωτήσω: πως διατηρείτε φαΐ που έμεινε για το μωρό; πόσες μερες;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις