51 Απ: Παιδί χωρίς γάμο!! Απόψεις!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 10:22 pm
Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Yasmina έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Όπως λες την άποψη σου, λέω και εγώ τη δική μου.Αυτά !
..Αυτό είναι το αυτονόητο (να εκφράζεις την άποψή σου), και κανείς δεν στο απαγόρευσε.
Άλλο όμως αυτό και άλλο να κρίνεις.
Επίσης, σχετικά με την ειρωνεία που ακολουθείς, επαναλαμβάνοντας εκφράσεις που χρησιμοποίησα εγώ, και που από μέρους μου δεν ήταν ειρωνικές (δηλ. τη λέξη "Αυτά"), πρέπει να σου πω, ότι συνήθως, αυτού του είδους η τακτική, φανερώνει καμουφλαρισμένη κακότητα ή ζήλια προς τον "αντίπαλο".
Και όχι, δεν σου κάνω κριτική. Απλά σου λέω το τι βγάζεις προς τα έξω και το τι εκλαμβάνει ο συνομιλητής σου.
Καληνύχτα.
"Δεν με αφορούν αυτού του είδους οι "χριστιανικές απόψεις".
Αυτά."
Εσύ δεν το έγραψες αυτό;
Διαχωρίζεις τις Χριστιανικές απόψεις ;
Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά εντός γάμου, εσένα όχι.
Κάνε και σεξ στο δρόμο, κάνε και ότι άλλο θέλεις, πίστευε και στο Θεό με διαχωριστικές γραμμές, πρόβλημά σου είναι.
Κράτα για τον εαυτό σου τι σε αφορά και τι όχι όπως και εγώ κρατάω για μένα αυτά που πιστεύω. Για ποιον αντίπαλο μιλάς και για ποια καμουφλαρισμένη κακότητα; Επειδή εσένα σου αρέσει το παιδί εκτός γάμου και εμένα όχι ; Δεν είμαστε καλά.Επειδή έχω άλλη άποψη από τη δική σου είμαι και αναχρονιστική.Κοπέλα μου, είπες την γνώμη σου, είπα τη δική μου, τελείωσε το θέμα δε νομίζεις ; Διαφωνούμε .Ούτε ειρωνείες ούτε κακότητα ούτε αντιπαλότητα.Εγώ δεν επιβάλω τη γνώμη μου, εσύ θέλεις να μου πεις ότι πιστεύω σε μια αναχρονιστική τυπολατρεία ενώ προβάλεις τον εαυτό σου ως μοντέρνο και εκσυγχρονιστικό θηλυκό της εποχής μας.Το τραβήξαμε από τα αυτιά το θέμα ενώ απλά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
Αν σου αρέσει λοιπόν κάνε παιδιά εκτός γάμου, θα παίρνεις και επιδόματα και θα έχεις και πολλά πλεονεκτήματα,εντάξει ;
Εγώ τα δικά μου τα έκανα ,τα μεγαλώνω με τον άντρα μου εντός γάμου ούτε "στεφανοβαπτίσεις" κάναμε ούτε ανάποδα ακολουθήσαμε το δρόμο μας και όλα μας έχουν έρθει μια χαρά .Λοιπόν σε αφήνω για να ταίσω γιατί σήμερα θα πάμε νωρίς για μπάνιο,είναι Σάββατο και θα γίνεται χαμός σήμερα και αύριο.Καλημέρα.