Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζωή ακριβως έτσι είναι κι o δικος μου!! ξυπνάει συνέχεια κάθε 1 ή 1,5 ώρα.με την μόνη διάφορα ότι δεν κοιμάται καθόλου στην κούνια του.τσιρίζει κι χτυπιέται.κι άρχισε νσ το κάνει ξαφνικά.ενώ κοιμόταν στην κούνια του στον 5ο άρχισε να χτυπιέται.

Πως της βγαζεις την ρώγα από το στόμα; σε ρωτάω γιατί κι μένα ξυπνούσε μέχρι που δοκίμασα το εξης: σιγουρεύομαι ότι δεν πίνει, πατωντας κάνα δύο φορες το στηθος να τρέξει γάλα κι δεν ανταποκρίνεται.οπότε βάζω το δάχτυλο μου αλλά τον αφήνω να ρουφήξει το δάχτυλο, δεν βγάζω την ρώγα.κι αυτους αφού ρουφήξει λίγο το παρατάει μονος κι γυρνάει από την άλλη.
Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα με τόση λεπτομέρεια ελπίζω να καταλαβες πως το λέω.

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ζωη, εγω σε καταλαβαινω απολυτα!Σκεφτηκα κ εγω να το παρω για να τον μαθω να καθεται μονος του λιγακι, γιατι ειμαστε οοοολη μερα αγκαλια... Το χαιρομαι, το καταλαβαινω, θεωρω οτι ειναι ο,τι καλυτερο η αγκαλια, ομως παντου υπαρχουν ορια. Βρε κοριτσια κ αυτο που λετε απαιτει να κλαψει το μωρο, πως θα της δειξει αλλιως οτι δεν περναει το δικο της? Δεν ξερω αν θα μπορουσα να ακολουθησω τις μεθοδους του βιβλιου (γι αυτο δεν το εχω παρει ακομα) ομως καθολου δεν το κατακρινω.

Εμεις τελευται υιοθετησαμε μια μυστηρια συνηθεια....ξυπναει κατα τις 3 τα χαραματα, του δινω νερο κ ξανακοιμαται!!!Μεγαλος ανθρωπος λεμε!!! Περριτο να σας πω πως μεσα στη μερα πινει 2-3 γεματα ποτηρακια δικα του....

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ροξαν θα συμφωνήσω και μαζι σου σιγουρα πρεπει να υπαρχουν ορια και "κανονες" ειχα διαβασει ενα σχολιο σου σε αλλο ποστ για την ωρα του φαγητου που ελεγες οχι παιγνίδια οχι τηλεοραση μονο τραγουδακια απο εμας και λογακια εχεις απολυτο δικιο μου εχουν περιγραψει τραγικα σκηνικα ετσι μαλλον καπως πρεπει να ειναι και στον υπνο με την μονη διαφορα οτι το βραδυ δεν εχω κουραγιο να τραγουδαω και να νανουριζω προτιμω τον ευκολο τροπο και αυτο θα μου στοιχίσει αργοτερα αλλα θεωρω οτι ειναι και λιγο στο παιδι αλλα ειναι πιο ανεξαρτητα ή οπως της Ναφς που εχει πει οτι θελει τον χωρο της η μικρουλα.

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουφ!!!κοιμαται απο τη 13:00 και βρηκα ευξαιρια να σιδερωσω το τελευταιο πλυντηριο!!εχω "βρασει",τι ζεστη ειναι αυτη?

anastasie βαζω το μικρο δαχτυλο στο στομα της κ καλυβω τη ρωγα για να βγαλω το στηθος(αλλιως θα μου κοψει κανενα κομματι)ε!οταν καταλαβαινει το δαχτυλο κουνιεται λιγο για να το βγαλω κ το ξαναβουταει μεχρι να βαρεθει!

roxanne μου εχω επιχειρισει να της δωσω νερο αλλα δεν πινει το βραδυ απλα μασαει το ποτηρι της και κανει σβουρες!

εχω σκεφτει να τη σηκωσω κ απλα να τη νανουρισω αλλα ειναι μεγαλο ρισκο!!ξυπναει πολυ ευκολα μπορει να μεινει ξυπνια ωωωωρες!!!γι'αυτο δεν τη μεταφερω απο το κρεβατι μου στην κουνια οταν κοιμηθει!!

δε ξερω θα δω μπορει απλα να το παρω να το διαβασω μηπως κανω καμια τροποποιηση!!αν οι μονοι τροποι ειναι με κλαμα ,απλα θα πω οτι πεταξα καποια χρηματα,οκ!!

μ'αρεσει που θελω κ αλλο παιδι συντομα.σα ζομπυ θα γινω!!

μαρακι27

μαρακι27
Δ νομιζω οτι χρειαζομαστε βιβλια για να μας πουνε πως να "χειριζομαστε" τα μωρα μας! Για ολα πιστευω πως θελουν το χρονο τους! Μιλαω εγω που επι5μηνες ειχαμε κολικους&ειχε μαθει να κοιμαται με αγκαλια, κουνημα&περπατημα,&ξαφνικα απο μονος του τις τελευταιες μερες κοιμαται μονος του! Μιλαω εγω που μεχρι 3μιση μηνων θηλαζε14φορες τη μερα(4-5 το βραδυ)&το παιδακι εκοψε μονο του το βραδινο...&ολα αυτα εγιναν γτ απλα εμπιστευομουν το παιδι μου&το ενστικτο μου! Η καθε μανουλα ξερει τις αναγκες του παιδιου της&το καθε παιδακι ειναι ξεχωριστο...τπτ δ ειναι κανονας!

Απο χτες εχει απιστευτη γκρινια&δ στανευει πουθενα! Δ εφαγε ουτε φρουτα, ουτε φαγητο...μαλλον κτ θα σκασει! Εμεις ζωη βαλαμε κλιματιστικο σημερα&τωρα θα τουφαρουμε που εφυγε ο μπαμπας μας! Καλο μεσημερι κουκλες! Φιλια!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hello ομορφες!

Ρε κορίτσια, μακάρι να υπήρχε εγχειρίδιο. Από την μια συμφωνω με την Μαρία ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας και ότι θα μας δείξουν τον δρόμο, από την άλλη όμως πιστεύω ότι χρειάζεται και η εκπαίδευση γιατί κ εμείς άνθρωποι είμαστε και καλώς ή κακώς, στον δυτικό πολιτισμό ζουμε κ εμείς κ τα παιδιά μας, οπότε δυστυχώς η έννοια του προγράμματος είναι εξαιρετικά βασική. Αν ζούσαμε σε καλύβες χωρίς να πρέπει να συμβαδίσουμε με ωράρια 1002 πραγμάτων, θα είχαμε το παιδί κολλημένο πάνω μας μέχρι να αποθηλάσει μόνο του, θα κοιμόμασταν όταν κοιμόταν και θα ημασταν κομπλέ. Τι κρίμα που δεν είναι έτσι τα πράγματα!

Εγώ είχα πάρει ένα βιβλίο στα αγγλικά το the non cry sleep solution που η μέθοδός του δεν είναι θεωρητικά επώδυνη, δηλαδή το μωρό δεν κλαίει, απλά θελει τον χρόνο της. Δεν μπορώ να πω ότι την ακολουθησα γιατί λίγο κάτι άλλες δοκιμές που έκανα, λίγο που μεγάλωσε κ το παιδί, μπήκε σε πρόγραμμα από μόνο του. Εντάξει, ακόμα δεν έχω καταφερει να την κάνω να κοιμαται μόνη της, αλλά φανταζομαι θα γινει εν καιρώ κ αυτό, μικρούλα είναι ακομα.

roxanne87

roxanne87
Μαρακι δεν μιλαω για κολικους, ουτε για οταν κατι ενοχλει πραγματικα το παιδι μας. Εκει ειμαι καθετη αγκαλια κ παλι αγκαλια! Αλλα πλεον μπορουμε να ξεχωριζουμε ποτε κλαιει απο ενοχληση κ ποτε απο καπριτσιο! Καλα εγω λεω λεω, αλλα στην ουσια δεν τον αφηνω να κλαιει γτ νομιζω πως πρεπει να το κανεις μεθοδευμενα αν θες να εχεις αποτελεσμα, κ εκει πιστευω θα μπορουσε να βοηθησει το βιβλιο, οχι οτι υπαρχει εγχειριδιο.

Θαλεια, αυτο το διαπιστωσα κατ ιδιαν, οταν η πεθερα μ καθεται κ του αποσπα την προσοχη με φωνες κ τραγουδια δεν τρωει τιποτα.... οπως κ οταν του δινουν παιχνιδια κ δεν τον νοιαζει το φαγητο αλλα μονο να παιξει κ να τα βαλει στο στομα...ειναι απλη λογικη, θελω να μαθει τη διαδικασια του φαγητου οπως ειναι.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι ρε γαμ@το!!εγραφα εγραφα κ τα εσβησα καταλαθος!!και ηταν και πολλα!!!! Embarassed Mad Mad 

μαρακι27

μαρακι27
Κοριτσια εχουμε ανοιξει μεγαααααααλο θεμα, αν το καταλαβατε! Ναφς στο θεμα "εκπαιδευση"δ ειμαι αρνητικη, απλα νομιζω οτι η συγκεκριμενη ηλικια δ παιρνει&πολυ εκπαιδευση!

Ντεμακι οντως σπαστικο οταν στα κανει αυτα...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεκινω!!

λοιπον αυτο το καλοκαιρι μπηκε δυναμικα!!τρεχουμε ολη μερα!
το σπιτι δεν μας βλεπει!

με εχει φαει το αγχος να τελειωνω με το μοιρασμα των προσκλητιριων

πηγαμε παιδιατρο.7180

φυσικα κ τα αγαπαμε το ιδιο τα δετερα.η αγαπη της μανας μοιραζετε

βιβη μπανανα δεν τρωει ο μικρος?

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μωρ Ντέμηηηη, πάει ο κατεβατός!!!

Ροξανακι σε αυτο έχεις δίκιο. Και ο άντρας μ μου λέει το μεσημέρι να την πηγαινουμε δίπλα στην πεθερά μου να τρώμε ησυχοι. Και είμαι κάθετη, το παιδι πρέπει να μάθει το πρόγραμμα του σπιτιού, το μεσημερι τρώμε όλοι μαζί και δεν χτυπιομαστε σαν τα χταποδια. Και όντως όταν έχει κόσμο γύρω γύρω το σκατό δεν τρώει, κοιταει τι της κάνει ο ένας και ο άλλος!

Ροξανάκι τόσο νερό πίνει ο δικός σου;;; 2 ποτήρια την ημέρα, συν το γάλα;;; Η δικιά μου τώρα ξεκινησε να πινει καμια 20αρια ml!

A, nα σας δείξω και το προσκλητήριο, τα σημαιάκια είναι πρόσθετα από πάνω, με το χέρι φτιαγμένα! Το εσβησα, το ανεβαζει τοσο δα. θα δοκιμασω αλλιως

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nafs στις Παρ Ιουν 13, 2014 6:06 am, 2 φορές συνολικά

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωραια κουβεντα για τον υπνο. ..εμεις την ημερα δεν ξερουμε τι σημαινει υπνος εκτος μιας ωρας το μεσημερι κ κατι ξεκαρφωτα 10λεπτα μες τη μερα...
το βραδυ παντως κυριες...
πιστευω πως τα συμβουλευτικα βιβλια παντα κατι εχουν να πουν, δηλαδη η καθεμια θα παρει κατι που θα τη βοηθησει αλλα δεν μου αρεσει που γενικευουν τα πραγματα. ειναι τοσο διαφορετικα τα μωρα σαν χαρακτηρες.. οπως κ το περιβαλλον που ζουν.
διαβασα καπου πως βοηθαει η σταδιακη μειωση φωτος για την εκκριση μελανινης που τα βοηθαει να κοιμηθουν. τα μωρα με τα δυνατα φωτα του σπιτιου μετα το σουρουπο μπερδευονται λιγο! οπως επισης κ μεσα στη μερα οταν κοιμουνται δεν πρεπει να κλεινουμε εντελως τα στορια για να ξερουν πως ειναι μερα. αυτη η θεωρια μου ακουγεται καπως νορμαλ!
Ροξαν συμφωνω στο φαι θελω να ειναι συνηδειτα εκει κ την καθε μπουκια να την τρωνε επειδη τη ζηταει το στομαχακι κ οχι επειδη ξεχαστηκαν με ψυχαγωγια!

μαρακι27

μαρακι27
Ναφς μου την βγαζει θολη τη φωο...

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α! να διευκρινισω οτι στο καροτσι ταιζα την κρεμα που τρελαινονται κ δε μενει τιποτα για σκουπισμα εκτος στοματος!  Laughing με τα λαχανικα κ μεις πρρρ κ πρρρρ σκ@τ@ γινονται ολα!  pig  αααααατιμεεεςς κοκονες στα λαχανικα μου το παιζουν ατζαμουδες με το κουταλι......!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
που ειναι ρε παιδια τα προσκλητηρια; πως τα βλεπω;;
τοσο ασχετη...

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
https://2img.net/r/ihimg/a/img850/1062/7lss.jpg
Για δείτε στο λινκ μπααααααααααας και!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο ναφς!!πολυ ωραιο!

μαρακι27

μαρακι27
Ναφς ΤΕΛΕΙΟ!!! Μπραβο σου!!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναφς ειναι τελειο σε προσλαμβανωμην κανονισεις τιποτα τελος οκτωβρη αρχες νοεμβρη χαχαχαχαχα

170Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 10:07 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μωρ κοίτα που θα βγάλω κ μεροκάματο! Θάλεια ο,τι θελςις!

Ευχαριστώ κορίτσια είμαι πολύ ευχαριστημένη απότο ααποτέλεσμα!

171Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 10:46 am

roxanne87

roxanne87
Ναφσακι μου γεια στα χερια σου! πολυ ομορφα τα προσκλητηρια, με το καλο!

172Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:10 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσο-αγορο μανες...

Ντεμακι μου αναγκαστικα του δινω μπανανα..ξερω δεν ειναι ελληνικη αλλα δεν υπαρχει κιολας...

Εγω προσπαθω να ειναι ολα ελληνικα οσο το δυνατον ειναι ευφικτο αυτο...

Ναφσακι πολυ ομορφα τα προσκλητηρια σου..

Εγω πηγα επιτελους εκλεισα τα βαπτιστικα...απο δευτερα θα παω και για τον στολισμο..

Εφτιαξα και νυχια...Πεντικιουρ αυτη τη φορα...

Την Κυριακη εχουμε βαφτιση να παμε κ ειπα να σουλουπωθω...

Μονη μου και αποψε ο μπεμπακος μου κοιματε ο αντρας δουλευει εχω παρεα τον Μαλτεζο...χαχαχα

Οσο για το προγραμμα που λετε για τα παιδια...Εγω νομιζω οτι τα παιδια σε αυτην την ηλικια εκπαιδευονται...Εγω ειμαι απο τις τυχερες που ο μπεμπης μου κοιματε απο 1μιση μηνων μονος του στο δωματιο του και σερι ολο το βραδυ...δεν εκανα εγω κατι για αυτο απο μονος του...Κοιμοταν ομως στην αγκαλια μου και με κουνημα αρκετο...Τωρα λοιπον τον "εκπαιδευω" να κοιμαται μονος του...Τον εξαντλω μεχρι που κλεινουν τα ματακια του τον βαζω στην κουνια του και σε 3-4 λεπτα εχει κοιμηθει μονος του...Το ανω εδω και 4-5 μερες και προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα...Μονο το βραδυ θελει αγκαλιτσα και του την χαριζω απλοχερα...

173Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:47 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβήη, πώς τον εξαντλείς;;; Εμενα αν δεν μπει το βυζί στο στόμα, δε κλείνει μάτι το σκατό...

174Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:53 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εσεις που θηλαζετε εχετε αυτο το "μειονεκτημα" οτι θελει βυζι...εγω δεν θηλαζω οποτε θελει μονο την πιπιλα του...

Στον βραδυνο υπνο μου ειχε πει η παιδιατρος αν ξυπναει να μην του δινω γαλα...η νερο η χαμομηλι...βεβαια δεν χρειαστηκε τιποτα απο τα δυο...

Τον εξαντλω παιζοντας χορευοντας τετοια....Αφου σημερα κοιμηθηκε οριος στο χερι μου το μεσημερι... Και να σας πω οτι κοιματε πολυ..

175Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:56 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οντως ναφς πολυ χαριτωμενα κ χαρουμενα τα προσκλητηρια σας!
πηγαμε θαλασσα σημερα το απογευμα! ταλαιπωρια με 2 μωρα δεν το συζητω! δεν οργανωθηκαμε οπως επρεπε ! τους αρεσε μαλλον αλλα δεν κανανε τιποτα τρελο οπως περιμενα-απ τη μικρη γοργονα ειδικα .. παιζει κ να κρυωναν λιγακι.. πολυ λιγο τις κρατησαμε μεσα.
θα σιδερωσω.. καληνυχτα μεγαλες κ μικρες κ μικροι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις