Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
436 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 436 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

176Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:59 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α τωρα ειδα το μην.!

λοιπον σαν την εξαντληση απ τη θαλασσα δεν εχει! απ τις 9.30 νυσταξαν! τη μεγαλη με το ζορι την ταισαμε.
μακαρι να μπορουσαμε να τα πηγαινουμε καθε μερα!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!

Τι κάνετε μανουλες κι μπεμπινια;
Πω, πω, δεν είχα κουράγιο να γράψω χθες!! τι στην ευχή; που την βρίσκουν τόση ενέργεια;

Ναφς τέλειο το προσκλητήριο!! βάλε κι μπομπονιέρα!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anastasie στις Παρ Ιουν 13, 2014 9:54 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Ότι να ναι γραφεί το κινητό μου!!)

178Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:06 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ το σκατούλι μου κοιμηθηκε σερί σήμερα πάλι και είναι η μαμα φραπαδούρα! Θα κατεβουμε στην αγορά τώρα, να πάμε να πάρουμε κάτι δωράκια, και επισης κάτι συνεργα διότη αύριο είναι η γιορτή του πατερα και θέλω να κάνω δώρο στον καλό μου (και να του κλαφτώ επίσης που δεν μου πήρε τίποτα εκ μέρους της μπέμας στην γιορτή της μητέρας, χαχαχαχαχαχα!)

Ευχαριστώ κορίτσια για το προσκλητηριο, όταν κανω και τις μπομπο θα σας τις ανεβασω, αλλά αυτες θα αργησουν, σε κανα μηνα!

Βιβη, γουσταρω τρελά τον γιο σου! Άκου κοιμηθηκε όρθιος, χαχαχαχαχαχαχαχαχ! Αμ αυτο είναι μωρό, όχι σαν το αγριμι το δικό μου, που όσο κοιμηθεί την νυχτα και αυτό ήταν! Σαν αν μην την φτάνει ο χρόνος, δηλαδή έλεος!

Μαίρη, σας φανταζομαι στην θάλασσα, θα ήσασταν πολύ ωραίοι με 2 μωρουλίνια! Εξαντλήθηκαν ε;;; Ρε λες να είναι αυτο το μυστικό για τον μεσημεριανό ύπνο;;; Θα ξεκινησουμε κ εμείς απο Δευτερα τα μπάνια ασυζητητί. Το ΣΚ δενενδείκνυται, είναι γεμάτες οι παραλίες και δεν τις λες και καθαρότατες!

Πάω να δω αν ξυπνησε το μπεμπίνι μου!

179Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 13, 2014 11:24 pm

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα&απο εμας...Γιορτη του πατερα;;; Αυριο;;; Το εχω ξεχασει τελειως Embarassed ...ηθελα να παρω κτ&στον αντρα μου&στον μπαμπα μου...τη Δευτερα τωρα, γτ περιμενω κοο&δ μπορω να βγω! Ουτε εμα μου εφερε κτ...αντρες, τι περιμενεις!!!!

Ναφς ας κοιμοταν&μενα σερι καθε βραδυ&ας τον ειχα ολη μερα τον ανταρτη να χορευει!!!!

Mary μπανακι με τις τσουπρες, ε;;;; τι καλα...αληθεια φοραται μαγιο στα μωρακια σας;;;

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε βρε κοριτσια???

Εγω δουλειες απο το πρωι κ δεν τελειωνουν...Τωρα εκανα ενα διαλλειμα γιατι κοιμηθηκε ο μπεμπακος μου οποτε δεν μπορω ν βαλω ηλεκτρικη...

Εμενα ο μπεμπκακος μου το εχει φτιαξει το προγραμμα του ελπιζω να το κρατησει και μην ας τα χαλασει τωρα καλοκαιριατικα...
Ξυπναει στις 8-8:30 θα κοιμηθει 11-11:30 μετα αλλον ενα υπνο 3-5:30 και στις 9 τεζα για βραδυ μεχρι το πρωι...

πραγματικα κατι φορες απορω που τον βαζει τοσο υπνο...Αμα νυσταζει δεν υπολογιζει τιποτα...Και εξω να ειμαστε κοιματε ορθιος στον ωμο μου...Γελιο εχει στο καροτσι που κοιματε και δεν τον παιρνω χαμπαρι και μου λενε αγνωστοι " Το μωρακι σας κοιηθηκε ορθιο" τον κοιταω και βλεπω ενα κεφαλι να κρεμετε δεξια η αριστερα...

Επιτελους εφτιαξα και τις ντουλαπες...

roxanne87

roxanne87
Βιβάκι κ ο δικος μου ετσι, κ στο καροτσι κοιμαται, αλλα τον παιρνω πρεφα γιατι βογκαει σαν νανουριζεται! Μονο που τωρα τελευταια κενει ανησυχο υπνο το βραδυ, οχι οτι ξυπναει, αλλα επειδη κοιμαται στο πλαι, εκει που στριφογυριζει, βαζει δυναμη κ βρισκεται μπρουμυτα κ φωναζει να τον γυρισω. επισης προσθεσε κ το νερο στον νυχτερινο υπνο, ξυπναει, καθεται στον πωπω τ, ξυπναεικ εμενα, του δινω, τον ξαπλων ω κ καληνυχτα σααααας!

μολις γυρισαμε απο εξω με τη μαμα μ κ το μικρο κ επεσε τουφα! πηρα υλικα να διακπσμησω ενα σανδαλι κ μετα μαρκετ.....ουφ!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ροξαν μου ετσι και εμενα τωρα τελευταια ξυπναει πινει νερο κ ξανακοιματε....

Γελιο που εχει εμενα κοιματε μπρουμυτα και τωρα τελευταια γυρναει μονο τον πωπω του προς τα πανω και κοιματε με τον πωπω τουρλα..

183Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 12:32 pm

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
allo!!
πηγαμε στο κοσμος σημερα κ ξεποδαριαστηκαμε παλι. αλλα επιτελους βρηκαμε παπουτσι για τη βαφτιση! σανδαλακια για τη μια ροζ κ για την αλλη το ιδιο σε λευκο, πολυ ομορφα κ εχουν κ πατο για περπατημα!
βεβαια οταν θα περπατησουμε μαλλον θ αρχισουν οι δροσιες κ δεν θα ναι για πεδιλο.... θα το βαλουμε με καλτσακι..(γερμανικο στυλ!!)

ο αντρας μουπλενει ΤΩΡΑ το μπαλκονι..ο.τι να ναι..
χαλασε η τηλεοραση μας κ ησυχασε το κεφαλι μου! λεμε για το καλοκαιρι να μην την ξαναβαλουμε, απο χειμωνα παλι!

στη θαλασσα φορεσαμε μπλουζακια ανοιχτοχρωμα με κοντο μανικακι κ απο κατω τιποτα! εξω φυσικα το παμπερακι μας. καπελο κ αντιλιακο! κ μεις σ.κ ουτε οι δυο μας δεν πηγαιναμε, ποσο μαλλον με τα μωρα.. κινηση, βρωμια δε λεει καθολου.

παω να κανω σπανακορυζο, μου περισσεψε απ το σπανακι των παιδιων κ χαλαει.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Για μας έφτασε η μεγάλη μέρα. Έχω ξυπνήσει απ'τις 6, κοιμήθηκα στις 2 με διάλειμμα στις 3 και στις 5, είμαι μπαλκόνι πίνω καφεδάκι(γιατί δεν θα άντεχα με τίποτα). Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι παρά πολύ συγκινημένη, όλες τις μέρες έτρεχα και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω...βαπτιζω την μπεμπουλα μου, σαν ψέμα μου φαίνεται!!! Ποτε εμαθα ότι ήμουν έγκυος, ποτε έκανα την αμνιοπαρακεντηση, πότε κλαίγοντας άκουγα τα αποτελέσματα ότι ήταν καλά το κοριτσάκι μου και πότε την είδα για πρώτη φορά στο μαιευτηριο...πραγματικά δεν κατάλαβα!!! Γυρνώντας σπίτι ήταν σαν ψέμα ότι μαζιας είχαμε και ένα μωράκι...το δικό μας μωράκι, που τόσο είχαμε ονειρευτεί!!!! Ο πρώτος μήνας πολύ δύσκολος, πόνος απ'την καισαρική, φοβερός πόνος στις θηλές, ορμόνες να ανεβοκατεβαίνουν,μα ένα πείσμα απίστευτο ότι θα τα καταφέρω!!!! Και τώρα να έφτασε η στιγμή που θα της βάλω το φορεματακι της, το στεφανακια της και θα πάμε στην εκκλησία όπου όλοι θα προσευχηθουμε η ζωή της να είναι ευλογημένη, να είναι πάντα ευτυχισμένη και να την μεγαλώσουμε με αξίες, ήθος και σεβασμό στα θέλω της!!! Να ξέρετε πως σε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι που μόλις σας περιέγραψα έχετε μια θέση κι εσείς που σε κάθε αγωνία, απορία ήσασταν δίπλα μου!!! Σας ευχαριστω

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!κοριτσακι μου γλυκο με το καλο να βαπτισετε το αστερακι σας!!!πραγματι ειναι μια πολυ ιδιαιτερη στιγμη χαρας κ συγκινησης!!!σας ευχομαι να περασετε υπεροχα κ να ειναι οπως το εχετε ονειρευτει!!!η μπουμπου σας να το χαρει κ να μην κλαψει καθολου!!!ας ειναι αυτη ημερα για σας ενα κεφαλαιο απο το υπεροχο παραμυθι της ζωης της!!
ειναι οντως απιστευτο ποσο γρηγορα περνα ο καιρος !!!

Περιμενουμε νεα σου ,φιλια πολλααααα!!!!!με το καλο!!!!!!!

186Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 10:02 pm

roxanne87

roxanne87
Βρε γκρινιαρολα πρωι πρωι!!!κλαιω ρε κοριτσασκι μου...Με το καλο να βαφτησετε τον θησαυρο σας, να ειναι παντε γερη κ καλοφωτισμενη. Να σας γεμιζει στιγμες, χαρες κ μοναδικα συναισθηματα! με το καλο!

187Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 10:12 pm

μαρακι27

μαρακι27
Kαλημερα...
Γκρινιαρουλα ειναι μια απο τις ωραιοτερες στιγμες στη ζωη μιας μανουλας! Να εχει παντα ΥΓΕΙΑ&μια ζωη γεματη αγαπη&ομορφες στιγμες!!!

Κοριτσια βοηθεια...3ο πρωινο συνεχομενο που ο μικρος κανει εμετο το γαλα του...το βραδυ δ εχει θεματα! Του μειωσα την ποσοτητα σημερα αλλα παλι το εβγαλε...τι λετε να φταιει;;; δ θελω να το αλλαξω πανω που το εμαθε...

188Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 10:32 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου...

Να εχετε ολες μια ομορφη Κυριακη κ να περασετε υπεροχα με τις οικογενειες σας....

Γκρινιαρουλα μου με το καλο να βαφτισετε την μπεμπουλα σας...να ειναι δυνατη να μην λυγιζει στις δυσκολιες της ζωης..να ειναι τυχερη να ερθουν ολα στην ζωη της οπως τα επιθυμει και να ειναι παντα χαρουμενη και ευτυχισμενη με τους υπεροχους γονεις που εχει και με την μητερα της η οποια μας συγκινησε πρωι πρωι...

Αχ ποσο δικιο εχεις...Τι υπεροχο ταξιδι ειναι αυτο που κανουμε και καναμε...

Εμας τα ζουζουνια μας ειναι και γεννημενα την ιδια ημερα οποτε...μαζι γεννουσαμε...

Μαρακι μην ανυσηχεις εμει; που δεν εχουμε κανενα προβλημα με το φαι το πρωινο γαλα δεν το πινει σχεδον ποτε...πινει με το ζορι 50-60μλ...αλλα δεν τον ζοριζω αφου μετα τα τρωει ολα

189Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 10:38 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!

Αχ, βρε γκρινιαρουλα βούλωσα πρωί πρωί!! με το καλό να βαφτίσετε την πριγκίπισσα σας κι να είναι γερή, τυχερή κι καλοφτιαγμένη πάντα σε μια ζωή παραμυθένια!!

Χθες ήμασταν όλη μερά στην βόλτα!!
Τι ζέστη είναι αυτή!!
Μαράκι δεν έχω ιδέα γιατί μπορεί νσ κάνει εμετό αλλά κι o δικος μου δεν τρώει από χθες! μηπως τα έπιασε η ζέστη;;

190Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 11:05 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Γρινιαρουλα μου με συγκινησες τα ωραια που το περιγραφεις σου ευχομαι να την μεγαλωσεις και να την δειτε οπως επιθυμείτε να ειναι τυχερή στη ζωη της και ειμαι σίγουρη πως θα εχει και ήθος και αξίες γιατι την μεγαλώνεις σωστα φιλακια και να απολαυσεις το μυστήριο που τοσο πολυ περιμενες και ετοιμασες με αγαπη.

Μαρακι μηπως να τον αφηνες κανενα μισαωρο αφου ξυπνησει και να του εδινες μετα το γαλατακι του; μπορει να λεω και βλακειες

191Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 11:32 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό κουκλα μου! Μου έφτιαξες την ημέρα... Εύχομαι η ζωή της κόρης σου να είναι γεμάτη καλά και όλα τα άσχημα να έχει τη δυναμη να τα αντιμετωπίζει με χαμόγελο! Να χαρείτε την ημέρα αυτη και εύχομαι να εχετε κι αλλες τετοιες μερες μπροστα σας...

Εμεις χθες ξυπνάγαμε συνέχεια ως τις 2.30. Νομιζω ότι με η ζέστη μου κάνει ελαφριά δυσκοιλιοτητα, παρότι θηλάζει αβερτα και πινει και κάμποσο νεράκι. Σας συμβαίνει κι εσάς;;;

Μαρία μου δεν έχω άποψη δυστυχώς, φανταζομαι ότι αν τον πειραζει γενκά όμως, θα το εβγαζε και τις άλλες φορές.

Αυτά, πάω να ετοιμάσω το δωρο του μπαμπά μας, του πήρα μια κορνιζα και μέσα θα βάλω τα πατουσια της μικρής. Πάμε λοιπόν για ζωγραφική! χαχαχαχαχαχα!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα! γκρινιαρουλα μας συγκινησες! οι περιγραφες σου ειναι η πραγματικοτητα για ολες νομιζω! γερη κ τυχερη η μικρουλα σας! με το καλο!

μαρακι κ γω αυτο θα εκανα, θα τον αφηνα αφου ξυπνησει να παιξει λιγακι κ μετα θα δινα το γαλατακι. αφου το βραδυ δεν βγαζει μαλλον δεν φταιει το γαλα..υποθετω δηλαδη. κ μενα η μικρη μου το πρωι χθες κ σημερα εβγαλε μεγαλη γουλια που δεν ειχε τετοιο θεμα.

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
 α! κ χρονια πολλα σε ολους τους μπαμπαδες!

ναφς στο μπαμπα σου θα παρεις δωρο η μονο στον αντρα σου;; Laughing 

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά τιποτα δεν πήρα στον μπαμπά μου η γαιδούρα! Τι να κάνω όλα στιφογυρίζουν γυρω από την μπέμπα πλέον... Ευτυχως ειναι εκτός πολης ο πατέρας μου, οπότε την γλίτωσα την ξεφτιλα, φτου μου δηλαδή!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα! κ γω τιποτα δεν πηρα κ ηρθε απο δω πρωι πρωι! οντως τα παντα πλεον γυρω απ τα μπεμπακια! αφου σκεφτομαστε στο νονο να παρουμε δωρο για τη μικρη του αντι σ αυτον! ψαχνει καθισμα αυτοκινητου, ουτως η αλλως! θα συμπληρωσουμε κ με κανενα ρουχο παπουτσι..

roxanne87

roxanne87
φτου σου γαιδουρα!!! χα χα χα! εγω ουτε το μπαμπα μς εκανα κατι..... Crying or Very sad  θα δω μηπως σκαρφιστω κανενα λουλουδι κ καρτα!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άτιμο Ροξανάκι, περιμενα κ εγώ παρηγοριά!!!! χαχαχαχαχαχα! Λουλουδάκι, ε;;; Κλασσικό, αλλά πάντα καλοδεχουμενο, δεν έχεις κ αδικο....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσουδια!!

Γκρινιαρουλα πολύ συγκινιτικο το μήνυμα σου!με πιασαν τα κλαμματα!να την καμαρωσετε όπως αγαπατε!!

Εμείς χθες πήγαμε για μπανιο,το χάρηκε περισσότερο ο μπεμπης απο τηνπεοηγουμενη φορά
Μαράκι εγω λέω μάλλον θα του πεφτει βαρύ.πες την παιδίατρο μήπως σου το αλλάξει.

Εγω σήμερα έκλεισα παγωτατζη για τη βαφτηση.ήταν σκέψη της στιγμης.πηρα τηλ το ζαχαροπλαστείο κ έκλεισε το θεμα!αντρα θέλω τώρα τον θέλω μου πε ο άντρας μου.και θα είναι έκπληξη δεν το λέω σε κανένα να το δουν τα μικρά να ξετρελαθουν.

Αυριο ξεκινάμε λαχανικά.

Χθες η Αριαδνιω μου χόρευε παραδοσιακούς.ήταν μια κούκλα μέσα στη φορεσιά!ρε κορίτσια πως την καμαρώνω τοσο!!!μετα παιδοτοπο.τον έχω ξεπαραδιασει τον άντρα μου με τον παιδότοπο συνεχεια!χιχιχι!αλλα το χαιροντε πολύ τα μικρά.καλά Ε το τι γυμναστική κανείς στα φουσκωτά δεν λεγεται!!καλα πάω να ανέβω τρώω κ μια Σάρα με την ανηψια μου.αλλα μέχρι να ανέβω στην φουσκωτη τσουλιθρα μου βγήκε η γλώσσα.

Πάει το μπανακι σήμερα γαμωτη!!εριξε μπουρινη!!

Λοιπόν πήγα την προηγούμενη βδομάδα στενεψα τη φούστα για τη βαφτηση που ήθελε λίγο κμου την εέφερε χθες.την φοράω κ θέλει πάλι στεναμα.έχασα 1,5 κιλό.

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο μπαμπας μου ειναι περιπτωση... συνεχεια μου λεει'' μη ξοδευεσαι, δεν θελω δωρο. μη κανεις χαζα ''κτλ κτλ.. κ αν δεν του παρω κατι μετα απο κανενα μηνα μου το χτυπαει'' ειδαμε ποσο με σκεφτηκες στη γιορτη μου τιποτα δε μου πηρες!!''   confused 

αντε πειτε μου τωρα..
ουτε οι γυναικες δεν κανουν ετσι!
με λελουδικο θα βολεψω τον αντρα μου..

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παγωτατζη;;; θα ρθω κ γω στη βαφτιση σας Very Happy 
τοσο ακριβοι ειναι οι παιδοτοποι; δουλευα οταν σπουδαζα σε εναν πολυ καλο αλλα δεν εχω ιδεα τι πληρωνανε οι πελατες! ειμαστε κ δυο..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις