Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε κοίτα η εισοδος μόνο για τα φουσκωτα είναι 3,5 και για το τρομπολινο(θελουν και αυτο)παει 5.επί δυο.απεριόριστη ώρα βέβαια κ χυμός.
Μετα θέλουν να κάνουν κ τζαμπινγκ αλλα 3 επί 2.(αυτό όμως δεν μπαίνουν κάθε φορά)αμ έλα που έχει κ τα κουτιά αυτά που πιάνεις αρκουδάκια κ έχω φάει τρελό κόλλημα.χθες πιάσαμε 9 αρκουδάκια.εγω δεν έχω τύχη κ έριχνα εγω κέρματα κ τα έπιανε η ολγα(η αδερφω)ξετρελαθικαν οι μικρές κ εγω μαζί.μετα θα κάνουν ΚΑΙ καρουζελ 1 φορά κ βάλε ποτά φαγητά.Ε δεν είναι;

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Στο τσακ προλαβαμε&μπηκαμε σπιτι...εριξε χαλαζι εδω! Ειχαμε παει στους γονεις μ για φαγητο&ο μικρος μολις γυρισαμε το'κοψε στον υπνο...θα δω τι θα κανω με το γαλα! Θα δοκιμασω αυριο να του το δωσω πιο μετα&βλεπουμε...

Γκρινιαρουλα ευχομαι να κρατησε κατω&ν'απολαυσαστε την μερα σας!

Ωρα να κανω&εγω λιγο νανι γτ ειμαι κομματια...εχει πολυ γκρινια ρε γ@μωτο παλι σημερα!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολλα χρηματα! κ γω σκεφτομουν να τις πηγαινω το χειμωνα μερα παρα μερα! χαχα! καμια προσφορα για δυο παιδια δεν θα χουν αραγε; τα φουσκωτα μ αρεσουν πολυ παντως Laughing θα βγαλω κ γω απωθημενα...!
παντα πιστευα πως αυτα τ αρκουδακια ειναι απατη κ κανεις δεν κερδιζει! μου κατερριψες τη θεωρια..
μα να εχεις εσυ κολλημα κ οχι οι μικρες;;χαιρετισμους στο διδυμακι σου κ συγχαρητηρια για την αποστολη!

roxanne87

roxanne87
Ηλιανθος, εφημεριδα, king size κρουασάν κ μια γλυκια καρτουλα το δωρο του μπαμπα μας! Ναφσακι δεν μπορεις να πεις πρωτοτυπησα χα χα χα!

Εμεις σημερα θα πηγαιναμε για μπανακι αλλα ο καιρος ητανε χαλια κ μειναμε σπιτι με τη μαμα μου κ το μωρο, ο καλος μου δουλευει φυσικα.....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ωραίο το δωράκι σου ροξαν!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ωραίο το δωράκι σου ροξαν!

207Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 10:56 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευxαριστουμε παρα πολύ για τις ευχές σας. Η βάπτιση ήταν υπέροχη, αλλά πραγματικά πέρασε τόσο γρήγορα που ούτε την κατάλαβα. η Κατερίνα πλέον μετά την κολυμπήθρα ψιλοεκλαιγε και στη χαιρετουρα σπαραξε όπου την πηρε η μαμά μου και κοιμήθηκε πάνω της. Τι ταλαιπωρία περνάνε τα ζουζουνια μας δεν λέγεται...

208Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 10:57 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!
Τι κάνετε; εγώ ξέχασα την γιορτή του πατέρα μου την θύμισε o αντρας μου!! ντροπή μου λοιπόν!
Ρε κορίτσια το μωρό μου έχει.πολύ γκρίνια! βασικα κλαίει σαν να πονάει κι δεν ξέρω που...κι από δόντι τίποτα!!
Θα σκάσω.ευτυχως εχούμε παιδίατρο το πρωί!

209Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 11:01 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μωρέ το ζουζούνι σου ταλαιπωρήθηκε αλλά τι νσ κανεις!!
Πήγα πρόσφατα σε μια βάφτιση κι το κράτησαν τι νινι σε όλη την χαιρετούρα κι αυτό σπαράζε το καημένο! καλά εκανες κι την έδωσες στη μαμά σου!

210Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 11:56 am

μαρακι27

μαρακι27
Εγω θυμαμαι μολις τελειωσε η βαφτιση&μου τον εδωσε ο νονος, τον βολεψα στην αγκαλια μου&σε ολη την χαιρετουρα εκεινος κοιμοταν...τα καημενα κριμα που σε μια μερα τοσο μεγαλη γι'αυτα, εκεινα ειναι κουρασμενα&ταλαπωρημενα!

Αναστασια μου κριμα το ψυχακι σου αλλα αν σε παρηγηορει&ο δικος μου ετσι ειναι3μερες τωρα...ελπιζω&ευχομαι να σκασουν γρηγορα αυτα τα παλιοδοντια! Περιμενουμε νεα αυριο...

Μπραβο Ροξαν για το δωρακι...εγω αυριο που θα βγω για δουλειες θα παω να ρωτησω για να τυπωσω1μπλουζακι στον μπαμπα μας με φωτο του μικρου...

211Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 12:23 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
griniaroula να σας ζησει το Κατερινακη να ειναι καλοφωτιστη κ γερη!!!να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!το δακρυ το κρατησες???δε νομιζω!!!!

Μωρε η χαιρετουρα ειναι κουραστικη ακομα κ για εμας φαντασου για τα μικρακια μας!!!!

εμεις ευτυχως το γλυτωσαμε αυτο το κομματι γιατι ειμασταν μονο 12ατομα,οι πολυ στενοι συγγενεις!!!ασε που ειχε ριξει κ ενα τρικουβερτο υπνο πριν.αν δεν την ξυπνουσαμε θα ηταν το μονο μωρο που θα εχανε τη βαπτιση του γιατι κοιμοταν!!!χιχιχι!!!

αληθεια τι καιρο σας εκανε? Πηγαν ολα οπως τα ειχες σχεδιασει!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλοφωτιστο το Κατερίνακι! Πες κκαμία λεπτομέρεια καλέ!

Εμείς πάλι ξυπνιες,αμάν! Υποθέτω ότι κ εμάς πονάνε τα δοντάκια μας,7_8 θηλασμους την μερα συν τις στερεές δεν το λες κ λίγο. Ουφ τώρα την άφησα να διαμαρτύρεται για λίγο στο στήθος χαχογέλαγε 2 το πρωί.

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ! από τις 4:30 γαρίδα το μάτι κι κάνει βαρελάκια, παίζει, χαμογελαεί! τουλάχιστον δεν κλαιει!

214Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 10:49 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημερα!
Γκρινιαρουλα χαιρομαι που πηγαν ολα οπως τα ονειρευτηκατε! Γερη καλοφωτιστη να την καμαρωσετε οπως ποθειτε!

Η νυχτα μας ηταν ενα δραμα! ο μικρος κοιμηθηκε πολυ μεσα στη μερα κ μαλιστα 5-7,30 τελευταια φορα με αποτελεσμα να κοιμηθει ξανα στις 9,30 και στις 2 να ξυπναει με γοερο κλαμμα. Στην αρχη φοβηθηκα πως κατι τον ποναει, μολις αναψα το φωτακι ομως....αρχισαν τα οανηγυρια κ οι χαρες! Τα νευρα μου!!!!! Βρε κοριτσια, πως το παλευετε αυτο? εγω βλαστημουσα μεσα απο τα δοντια μου ( γαμωτ....α στο καλοοο, σσσσσσσ)κ εχωσα κ μια κλωτσια στο παντζουρι (αμαχος πληθυσμος!!!)

215Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 11:30 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροξανακιιιιιιιι, το διαβαζα στον άντρα μου κ εχουμε πεθάνει στο γέλιο!!! Πώς σε νιώθω να ξερεεεεεεεεεεεεεεεεες! Το τι σουρνω απο μέσα μου κι εγω δεν φανταζεσαι όταν δεν λέει να κοιμηθεί στις 2-3-4 το πρωι!

216Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 11:31 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα γρινιαρουλα να χαιρεστε την Κατερινουλα σας να ειναι καλοτυχο το κοριτσακι σας.
Ροξαν θα σου περιγραψω την προχθεσινη νυχτα απο την μια μερια ο Γιαννης να ροχαλιζει και απο την αλλη ο Αλεξανδρος μια να τραγουδαει και μια να νανουριζεται και εγω στη μεση μια να λεω μες στον υπνο μου γυρνα πλευρο Γιαννη , σταματα Αλεξανδρε ,παψε Γιαννη , αμαν ρε Αλεξανδρε ε τελικα εριξα μια στον Γιαννη και πηρα τον Αλεξανδρο στο κρεβάτι μας!!!!!!!!!!Παλι εγω δεν κοιμηθηκα

217Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 11:46 pm

roxanne87

roxanne87
Χα χα χα Θάλεια τέλειο! Αφήστε τα, μέτρησα πόσες ώρες κοιμήθηκα.... να τανε 5? Mad Mad Mad  Γιατι το πρωι που ελεγα πως θα φαει κ θα χουζουρεψουμε μου θελε παιχνιδια, απο τις 7 μεχρι τις 9 περιμενα υπομονετικααααα, αλλα τιποτα! ε ωσπου αγανακτησα, σηκωθηκα εκανα τον καφε μου κ τωρα...ο κυριος κοιμαται!!!!

Ναφσακι θα με περασει ο ανδρας σου για καμμια Psycho χα χα χα!!! οχι οχι δεν ειμαι τρελη!!! (ενταξει, μερικες φορες κατι γινεται!!)

Λοιπον κοριτσια, ο κυριος λεει μαμα κ μπαμπα, φυσικα δεν καταλαβαινει τι λεει, απλα σταματαει στις 2 συλλαβες πια, κ εχθες στο κρεβατι του σηκωθηκε ορθιος για δευτερολεπτα.... Οταν δε ειμαι στο πατωμα διπλα του στηριζεται επανω μ κ σηκωνεται. Κ σημερα π εκανα κοιλιακους κ ασκησεις διαφορες, στεκομουν στα 4 κ αρχισε να περναει απο κατω μου, πολυ γελιο λεμε! που να του θυμωσεις μετα???

218Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 15, 2014 11:56 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
που να τους θυμωσεις ρε Ροξανακι απλα το παίρνεις χαμπαρι οτι οι νυχτες δεν θα ειναι ποτε ιδιες!!!!!! χαχαχχαχα Γιατι εχτες καλυτερη νυχτα ειχα γυρισε ο Γιαννης στις 1 και ο μικρος μολις τον ακουσε του εκανε χαρες παλι στο κρεβατι ο μικρος και να εχει κανει το στηθος πιπιλα κροσια τα νευρα μου!!!!!!!!!
Μολις τον βρηκα να κρεμιεται στο παρκοκρεβατο!!!!!!!!!το Ζουζουνι μου μεγαλωσε

219Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 12:37 am

roxanne87

roxanne87
Γκρρρρρρ τα νευρα μου!!! Πρώτα το σκουπιδιαρικο, μετα ο Αλεξανδρος ο παλιατζης το καλο παιδι, μετα η κυρα απεναντι που καλοκαιριατικο ειχε 25 χαλια να χτυπησει, μετα η γιαγια με το κακομαθημενο διχρονο που ωρυοταν στο καροτσι του (αυτη περασε 2 φορες.....), μετα ο κυρ Μητσος που τα πε με τον φιλο του απο το μπαλκονι....γεια σου ρε Ελλαδαρα αθανατη!!!! Αυτος ομως ακομα κοιμαται, μου λετε πως εγινε αυτο???

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα!!!! Ροξαν μια απ τα ιδια! ολες οι γειτονιες ιδιες ειναι τελικα.. ! εκτος αν μενεις πανοραμα η χορτιατη..
σαν ελληνακι προσαρμοστηκε κ αυτος στην κουλτουρα!τι να κανει το παιδι αν περιμενει ησυχια στην χωρα μας δεν θα κοιμηθει ποτε!

roxanne87

roxanne87
χα χα χα Μαιρη ετσι ειναι...δυστυχως! Μενουμε κ στον πρωτο κ ακουγονται οοοοολα! Λοιπον Θεσσαλονικονοεμβριομανουλες, κανονιστε καφε με τα μωρα μας μαζι!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλημέρα, επιτέλους ήρθα λίγο στα ίσια μου. Χθες ήμουνα πτώμα. Σήμερα τακτοποιω το σπίτι γιατί έχει γεμίσει δωρα. Καλά έχω τρελές αλλαγές να κάνω!!!χαχαχαχα. Απτό να σας τα λέω πείτε μου πως μπαίνουν φωτο να σας βάλω απτή διακόσμηση και απ'τις μπουμπουνιερες. Είχαμε και ένα candy bar με ζαχαρωτά, cupcakes,cake pops,μπισκότα,μαρεγκες, donuts και ένα τραπέζι με παγωμένη βυσσιναδα έγινε χαμός δεν έμεινε τίποτα

βλέπω καλοπερνατε τα βραδυά, εγώ πάλι καλά λίγο καλύτερα χθες, όσο αναφορά το βρισίδι που να δείτε εγώ τι κατεβάζω από μέσα μου τα βραδυα...χαχαχαχα.

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παντως η γιαγια που μενει απο απο πανω μας δενμου τη γλιτωνει! πεταει σακουλιτσες με σκουπιδια απο το μπαλκονι με το σκεπτικο πως καποιος θα την παει στον καδο κ πεταει κομματακια φρουτων που ερχονται στο μπαλκονι μας. τη ρωτησα τις προαλλες που ειδα φλουδες μηλου κατω στην πρασια, κ μου λεει ''ναι εγω το καθαρισα, κατεβαινω να το μαζεψω τωρα''!! ετσι κανει αυτη;; τα καθαριζει απ το μπαλκονι κ μετα παει κ τα καθαριζει ο λετσος; χωρια για τα τσιγαρα που εκτοξευονται απ το πιο πανω μπαλκονι! βγαζω κ τα μωρα...ελεος πια! αυτη τη νοοτροπια να ναι το σπιτακι μας καθαρο κ εξω βοθρος δεν την αντεχω!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αληθεια Ροξαν προς τα που μενεις; εγω ελεγα να ερχοσουν στη βαφτιση μας την κυριακη κ η αναστασια φυσικα αν ειναι στην πολη. να δουμε κ τα μπεμπακια μας επιτελους! αλλα πως μπορω να σας δωσω πληροφοριες για τη βαφτιση χωρις να δημοσιοποιηθουν παντου;

roxanne87

roxanne87
Εγω μενω Ευοσμο, αν εχεις ακουστα. πληροφοριες με πμ κ αλλαζουμε κ αριθμους αν θελετε να τα πουμε κ απο κοντα. Εφτασε κ η δικη σας βαφτηση? καλα....εγω τελευταια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις