Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα ειναι πειρασμος τα μπουτακια κ τα μπρατσακια εξω!για δαγκωμα!
Εμενα τα μαρτυρικα ηταν βραχιολακια απο κορδελα που εγραφε ευχες "να ζεις,να αγαπας,να χαμογελας,να ονειρευεσαι"κ στο κεντρο ενα ροζ σταυρουδακι.

σημερα με εχει τρελανει ειναι μες στο παραπονο!με κοιταει κατεβαζει τα χειλακια κ αρχιζει τα μαμα η αλλιως μουαμουα!οπως μας βγει καθε φορα!οχι οτι καταλαβαινει τι λεει αλλα το εχει πιασει οτι μαλλον κατι σημαινει!

Εμεις καναμε χτες εμβολιο.στρουμπουλεψαμε 8700 παρακαλω κ 71 ποντους το στρουμφοπαιδακι μου!

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπραβο Ναφς που πιανεσαι...εγω παλι δ το'χω καθολου! &στην βαφτιση που εκανα κπ πραγματα μονη μο με μιση καρδι τα εκανα&δ ηταν&τοσο καλα στο τελοις! Στην επομενη θα ξερω...στους επαγγελματιες&μου βγει&παραπανω!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραία χαίρομαι για τα μαρτυρικά γιατί θέλω να κάνω κι μου είπαν να μην κάνω!!

Ναφς πολύ ωραία ακούγονται αυτά που λες κι κανεις!! βάλε μας κι καμία φώτο, περιμένουμε!!

μαρακι27

μαρακι27
Κοριτσια οσες εχετε τριχοπτωση πως την αντιμετωπιζετε;;; Αληθεια θα πατε διακοπες φετος;;;

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε κοριτσια...

Καλα αυτος ο καιρος δεν παιζετε...εκει που ειχε φοβερο ηλιο ξαφνικα αρχισαν τα μπουμπουνητα και η βροχη...

Μαρακι αστα να πανε...τι να πω εγω που μου ηρθαν στους δυο μηνες ακριβως...τυχερες ειστε που κρατησε μεχρι τωρα...

Και εμενα πιανουν τα χερια μου σε αυτα και ξεκινησα να τα κανω ολα μονη μου αλλα στην πορεια προεκυψε ενα βασικο προβλημα...εγω θα κανω τους στολισμους ποιος ομως θα τα αναλαβει να τα στησει???εγω σιγουρα οχι κ ετσι καταληξαμε με τον αντρα μου να τα δωσουμε να τα φτιαξουν...τθς δικες μου ιδεες βεβαια...

Εγω για να ειμαι ειλικρινης σε μαρτυρικα και λαδοπανα δεν θα χαλασω χρηματα γιατι ειναι κατι που πετανε ολοι...θα βαλω μεν αλλα φτηνα...

roxanne87

roxanne87
τα μαρτυρικα οι κουμπαροι δεν τα κανουν?

Κουρασμενες αλλα χαρουμενες καλησπερες! Ο γιοκας μου σημερα με ξυπνησε απο τις 7, να παμε να μοιρασουμε γαλα χα χα χα! Απο εκεινη την ωρα κ τι δεν εχω κανει, πηγαμε βολτα, φαρμακειο, μαρκετ, γυρισαμε, εκανα 2 φαγητα, ηρθε μια μικρη μ ξαδερφη 13 χρ, απασχολουσε τον μικρο κ εγ βρηκα ευκαιρια, εκανα το σπιτι πατοκορφα, εβαλα κ 3 πλυντηρια κ τωρα απολαμβανω λιγη ησυχια αφου ο κικρος μ κοιμαται....

Ναφσακι μπραβο σου που τα κανεις μονη σου, ζουλευω! Κ εγω ηθελα, αλλα απο οταν αποφασισαμε για γαμοβαφτηση εδιωξα τις σκεψεις απο το μυαλο μ, θελω να ειμαι ξεγνοιαστη! Θα κανω κατι ψιλολογια για το τραπεζι της βαφτησης αλλα ως εκει.

Μαρακι ερχομαι κ εγω, απο μερα σε μερα περιμενω, πρηστηκα κ ποναω λιγο! Πηρα σιδηρο για την τριχοπτωση, δεν ξερω καλως η κακως, παντως πινω καθε μερα. Διαφορα ειδα, οχι τρομερη, ενα 40%, καλα ειναι. Αν κ εχθες που εβαψα τα μαλλια μου καταλαβα οτι οχι μονο δεν αραιωσαν, μην πυκνωσαν κιολας, 2 βαφες με το ζορι εφτασαν κ ειναι κ μακρυ καρε...

Κ εμεις μπουτακια εξω κ το βραδυ κ πατουσια....κολαση! Νομιζω εχω γινει ''ποδολαγνα'' με αυτο το μωρο! τον κυνηγαω ολη μερα απο χαλι σε πατωμα κ τουμπαλιν...πειραζει που νιωθω περηφανη για κατι τοσο ασημαντο????

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Roxanne τα μαρτυρικα ειναι στο κουτι των κουμπαρων!
καλα κανεις αν δε νιωσεις περιφανη με καθε κατορθωμα ,ακομα κ καθε σπιθαμη του παιδιου σου ,με τι θα νιωσεις?

αληθεια κ εγω αναρωτιεμαι μερικες φορες οταν με το καλο ερθει κ αλλο παιδακι θα μπορεσω να του χαρισω τοση πολυ αγαπη?αυτος ο ανεξελενκτος ερωτας μπορει αραγε να επαναληφθει?
Demaki τα φωτα σου!!εσυ μπορεις να μας απαντησεις εκ πειρας!!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
 I love you πραγματικα πατουσολαγνια!! σαν βαμβακακια ειναι τ ατιμα! κ κατι δαχτυλακια μικρουλια γυαλιστερα..!!

εμεις δεν θα χουμε μαρτυρικα, δεν ειμαι των εθιμων κ της παραδοσης καθολου..
εγω εκανα τις προσκλησεις λιγο αυτοσχεδιες αφου ηθελα κατι λιτο. (αν εξαιρεσουμε μια στροφη απο Ριτσο που γραψαμε μεσα κατα τ αλλα πολυ απλο!!  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 875502 χαχα!)
Ροξαν χαρα στο κουραγιο σου.. εχω βαρεθει απιστευτα να κανω δουλειες!! πηρα καινουριο σιδερο κ ακομη το κοιταω κ με κοιταει.. Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 4872 

Μαρακι εχω απιστευτη τριχοπτωση εδω κ αρκετο καιρο απορω που εχω ακομη μαλλι στο κεφαλι! με ξεμαλλιαζουν κ οι μικρες δραμα η κατασταση! κ ξηροδερμια επισης αλλα με σαμπουαν απο το φαρμακειο βελτιωθηκε. για τριχοπτωση δεν ξερω τι φταιει, αφου σιδηρο ακομη παιρνω! μαλλον ειναι ενα απο τα επακολουθα του τοκετου. ελπιζω να χω καμια τριχα στη βαφτιση τουλαχιστον

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω!!!κοιμηθηκα μια ωρα κ νιωθω οτι κοιμαμαι απο χτες!! Sleep  Sleep τι ωραιο πραγμα ο υπνος!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 215994 (το παιδι μου ειχε αυπνη ολο το βραδυ)

τελικα με τον τοκετο χανεις δυο πραγματα ...πρωτα τον υπνο και μετα τα μαλλια....για κιλα ουτε λογος!!!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 13953 

mary μη λες για σιδερο 3 μερες ληψαμε κ γυρισαμε με 4 πλυντηρια!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 679259 τα 3 τα τελειωσα  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 93981  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 517142  το 4ο δεν εχω μπει καν στο κοπο να το βαλω να πλυθουν!!!

110Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουν 11, 2014 10:14 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ τι λέτε κ περήφανες θα είμαστε κ θα χεστουμε κ από τη χαρά μας. Εμείς σήμερα κάτσαμε μονές μας καπό χθες βαραμε επισήμως κ παλαμάκια!

Για τα χειροποίητα πράγματι χρειάζεται βοήθεια για το στήσιμο. Εγώ το είχα κανονίσει με πρόθυμους φίλους,εννοείται πως την ίδια μέρα εμείς δεν τρέχουμε!

Σημερα της έβαλα στην κρέμα κινοα κ μ άφησε τη μισή. Δεν της πολυαρεσε

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια,  αχ τι μαρτυρικες νύχτες ζω... χθες και σήμερα μας έχει πεθάνει,  θα πονάει το ψυχακι μου!!!

Καλά κορίτσια σημερα έκανα all day spa με την κουμπάρα μου, λιωσαμε στο μασαζ, τι ποδολουτρα, τι σε μπανιέρα με αιθέρια έλαια,  τι μασαζ μιας ωρας απο τα δάχτυλα των ποδιων μεχρι τα αυτια!!!! Αχ πραγματικά ξανανιωσα!!!!

Κι εγω με τα της βαπτισης μονη μου τα εκανα, με ιδεες βέβαια της κουμπαρας μου, πως μπορώ να ανεβασω φωτογραφίες να σας δειξω την μπουμπουνιερα???

Μαρακι τι ήθελες να το μελετήσεις? ??? ? Χαχαχαχα απίστευτο! !!!

roxanne87

roxanne87
Καλημέρα! Γκρινιαρουλα λυπησου μας πρωί πρωι με τα σπα κ τα μασάζ.. Έχουμε κ εμείς ψυχή χα χα χα! Τρίτη σερί νύχτα μου ξυπναει κατά τις 3. Την πρώτη για να φαει, όντως δεν ειχε φαει καλα νωρίτερα. Εχθες κ σήμερα γτ όμως? φρίκη, κοιμόμαστε σερί από 3 μηνών, τώρα θα υο χαλάσουμε? Γκρινιαρουλα δοντακια βγάζετε?

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Γκρινιαρουλα διάβασα το μήνυμα σου στο κρεβάτι μολις ξυπνησα κι νόμιζα τo βλέπω όνειρο! χαχαχα

Τo σκατουλι από τις 8 πάρα ξύπνησε! νυστάζω!!

Κι γω χάνω πολύ μαλλί, ευτυχως έχω πολλά! ελπίζω να μην.μείνω φαλακρή!!

114Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουν 11, 2014 10:37 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα αχ γρινιαρουλα ποσο σε ζηλευω και ποναει ολη μου η πλατη καθε βραδυ. Οι υπολοιπες τι κανετε?Ζωη στην Τήνο βαπτίσατε την μικρούλα?

115Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουν 11, 2014 10:40 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα...&εμεις χτες το βραδυ δ ειχαμε καθολου καλη νυχτα! Εκτος του οτι νυσταζα&δ μπορουσα με τπτ νε κοιμηθω, ο μικρουλης εκλαιγε γοερα σδτον υπνο του...μαλλον τον πειραξε το κρεμμυδι γτ ειχε&πολλα αερια! Απο βδομαδα παω για εξετασεις&μπορει νξεκινησω παλι σιδηρο...αν&διαβασα πως αν ειναι να πεσουν δ με σωζει τπτ!!!!!

Βρε Γκρινιαρουλα πραγματικα, τον πονο μας παιζεις;;; Μιλας σε 7μηνες ξενυχτισμενες μανες&λες για μασαζ&σπα;;; θα σε μαλωσω....

116Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουν 11, 2014 11:02 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!κ εμεις ΠΑΛΙ δεν κοιμηθηκαμε καλα!
αλλα τι να την κανω που ξυπναει προσπαθει να μπουσουλισει,κανει ενα δυο βηματακια ερχετε αγκαλια κ με κοροιδευει με τη γλωσσα εξω!!!αυτα τα λακακια της οταν γελαει με τρελαινουν!!

Θαλεια μου ναι στη τηνο την βαπτισαμε κ ηταν υπεροχα οπως το ειχαμε ονειρευτει!!!

Τι μασαζ ειναι αυτα που διαβαζω πρωι πρωι??σαν μακρινο ονειρο μοιαζει!εδω ετοιμαζομουνα για τη βαπτιση νυχια μαλλια μακιγιαζ κ νομιζα οτι συμβαινουν σε αλλη ολα αυτα!δε πιστευα οτι θα τα ξανακανω ποτε!ακομα κοιταζω τα νυχια κ τα θαυμαζω!

117Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουν 11, 2014 11:19 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειναι μαγικη η βαπτιση στην Τηνο ειχαμε βαπτισει την ανηψια μου το 2010 και το μυστηριο ηταν εκπληκτικο στα μικρα κελακια της εκκλησιας!!!!! Εμενα παλι ο μικρος ξυπνησε στις 3 και κελαιδουσε λες και ηταν πρωι

118Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 12:39 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια! οι δικες μου 2-3 μερες αργουν να κοιμηθουν κατα τις 12 δηλαδη.. εβαλα τις κουνουπιερες κ καθονται κ τις κοιτανε σαν αξιοθεατα!

χθες πρωτη φορα η μικρη εκατσε στον πεθερο μου χωρις να κλαιει!του δωσε κ μια σφαλιαρα. ξεψαρωσαμεεε

το δωρο στη μια κουμπαρα που ειναι κολλητη , θα ειναι ενα δαχτυλιδι κ ενα χαμαμ-μασαζ μια μερα πριν τη βαφτιση στο οποιο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συμμετεχω κ γω! Very Happy  διπλα στο βασιλικο ποτιζεταικ η γλαστρα..!!χαχα!

μαρακι27

μαρακι27
Εμας η δικη μας ωρα για βραδινο υπνο εξαρταται απο τι ωρα θα ξυπνησει απο την μεσημεριανη σιεστα!!!! Τι ζεστη&αυτη σημερα;;; Πανε οι πρωινες βολτες&αν το παει ετσι&το απογευμα πρεπει να βγαινουμε πιο αργα...

&εσυ mary;;; καμια συμπονια;;; δ πειραζει...η ερμη μανα ολα τ'αντεχει!!!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ειλικρινά σας ζητώ συγνωμη αλλά ήταν τόσο ωραία που είπα να σας το πω!!! Ένιωσα 10 χρόνια νεότερη. Χαχαχα. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Ροξαν έχουμε βγάλει 2 δοντάκια και απ ότι φαίνεται πάμε για τρίτο!!!!ενώ την μέρα δεν γκρίνιαζει τη νύχτα θα ξυπνήσει 3 φορές!!!!
Όχι τίποτα άλλο μας είχε καλομαθει τόσα βράδυα και τωραας κακοφαινεται!!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tι κανετε κοριτσια;;; Μασαζ ακούω, νύχια και κομμωτήρια και ζηλεύω που είμαι σαν τον λέτσο!!!! Αααααααααχ! Άτιμη μητρότητα!

Εμείς σήμερα πήγαμε εκδρομή στο χωριό, για να δουμε κάποια πραγματα για την βαπτιση. Η μπέμπα ήταν μια κιουρία, κιχ δεν έκανε το πουλακι μου. Τωρα χαλαρωνουμε στον καναπέ πριν το μπάνιο και τον υπνο (αμην Παναγια μου!)

Έχει 3 μερες η μπέμπα που κοιμάται καλά, σερί. Χθες βραδυ κατά τις 2 ξυπνησε γιατί όμως;;;; Κάνει σβούρες στον ύπνο της και κόλλησε κάθετα στην κουνια, οπότε έβλαε μια φωνη για βοηθεια, χιχιχιχιχιχιχι!

Έτοιμες κορίτσια για την βάπτιση;;;

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε κοριτσια...

Πω πω μασαζ εε???? Η τελευταια φορα που εκανα all day spa ηταν πριν 2 χρονια ποσο μου λειπει...

Εμεις σημερα ειμαστε μεσα στην γκρινια απο υο πρωι κολλημενος πανω μου...εχω τοσες δουλειες και ο αντρας μου λειπει ολη μερα...

Εμεις δοντι ακομα τιποτα....

Τωρα λεμε και σκετο μπαμπα και μαμα...
Αχ βρε κοριτσια και εγω μια απο τα ιδια... Οτι και να κανει αισθανομαι τοσο περηφανη ασε που ολη μερα μου γελαει με το που του μιλαω μου γελαει και λιωνω εγω... Αχ να δειτε που του λεω κανε με μα...και με φιλαει με δυναμη στο μαγουλο...

Αυριο ειπα του μπαμπα μου να ερθει να τον κρατησει το μεσημερι να παω για νυχια..και να παω να δω τι θα κανω με τα βαφτιστικα γιατι προχτες εφυγε αυτηη ειχε δουλεια κ δεν εκανα τιποτα

123Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 12:16 pm

roxanne87

roxanne87
Βρε Βιβη, παξιμαδι μας αφησες! πολυ πρωχο ο μικρος σου!!! Κ εμενα σημερα ειπε μπα μπα κ μετα μαμα, αλλα δεν νομιζω να καταλαβε, ετσι τα λεει! Δεν χειροκροταει , αλλα προσπαθει να με φιλησει...η να με δαγκωσει, δεν ξερω!!! Παντως τον φιλαω, του λεω μααα κ αυτος ανοιγει το στομα διαπλατα κ μου γλειφει το μαγουλο!!!χα χα χα.... μονο σε μενα ομως εεεεε! Εχει παρει φορα το σκατουλι, βγαινει κ στο πατωμα, δεν του φτανει το χαλι, παει στο υπνοδωματιο κ μετα στην κουζινα, καθεται να ξεκουραστει στον πωπο κ ξανα τα ιδια! Του δειχνω παλαμακια, χαιρετουρες, τιιιιποτα αυτος! ταλιμπαν, αρκει να κινειται!

Τι κανετε μανες?

124Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 12:24 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν ειναι ο δικος μου προχω ο δικος σου που δεν μαζευεται τι ειναι???χαχα

Εγω τον βαζω κατω στο πατωμα και απλα χτυπιεται χερια ποδια δεν προχωραει... Ουτε δοντι εχουμε....Ειναι ρομαντικο το παιδι μου...Πρωτα εκδηλωνει την αγαπη του και μετα τις ιακνοτητες του....

Και εμενα νονο φιλαει κανεναν αλλον ουτε τον πατερα του...

Τωρα εχει βρει και καινουριο κολπο και με κοροιδευει...Βηχει ψευτικα και με το που τον κοιταω του λεω παναγια μου το παιδι μου πνιγεται και καρ καρ τα γελια το θεατρο...

Ασε που ειναι μεγαλος κουτσομπολης...Στο μπαλκονι οποιος περασει με αυτοκινητο τον ακολουθει με το βλεμμα του μεχρι να φυγει...Αφου λεω του αντρα μου να του δωσουμε και μπλοκακι να σημειωνει πινακιδες και ονοματα...

125Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουν 12, 2014 12:29 pm

roxanne87

roxanne87
Χα χα χα κ εμενα, μεγαλη κατινα, λαμπουν τα ματια, παρακολουθει τους παντες! κ εμενα βηχει ο βλαξ, κ οπως λες τον κοιταζω κ γελαει... Εν τω μεταξυ γελαει με κατι ασχετα που τρελαινομαι!!! χα χα χα, δωσε τροχαιας, να κοβει καμμια κληση!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις