Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες, δεν λέει μία σοφη παροιμία;
Καλή ξεκούραση!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια αρχίζει το μπινελικωμα. Δεν πρόλαβα καν να ξαπλώσω άρχισε η σειρήνα. Με έχει πονέσει το στήθος από το πιπιλισμα,είμαι κ ααδιαθετη. Δεν την παλευωωω

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κ απο εμας!εφαγε κ επεσε ξερη απο τις 21:30 εγω ειπα να κατσω με τον αντρουλι μου να χαζεψουνε λιγο tv .τι το ηθελα στις δωδεκα πηγα να πεσω για υπνο κ στα πεντε λεπτα ξυπνησε.ηθελα να ξερα με μυριζετε αυτο το παιδι?ειπα να δοκιμασω να τη νανουρισω πριν την παρω για φαι αλλα στρογγυλοκαθισε στον πωπω της κ μιλαγε!την πηρα εφαγε ,κοιμηθηκε γελωντας στον υπνο της κ ξανα ξυπνησε εκανε 7η φορα κακα της σημερα(δε ξερω τι σηνεβη) την αλλαξα κ τωρα προσπαθει ο πατερας της να την κοιμησει αλλα δε ξερω ποιος απο τους δυο τους θα κοιμηθει πρωτις!χιχιχι!προβλεπετε μεγαλη νυχτα παλι!!!!αντε καλο κουραγιο κ καλα παιχνιδια!!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εντάααααξει... καλά πάμε!!
εμένα κοιμήθηκε 10 η ώρα κι έχει ξυπνήσει ήδη 3 φορες.τις 2 για να φάεί ολίγον τι, κι την μια τσίριξε για να δει ότι είμαι εδώ μάλλον!!
Κατά τα άλλα είχαμε κι επέτειο γάμου (πολιτικού)!! οι γιορτες μας μάραναν!!
Την προηγούμενη βδομάδα έβλεπε o αντρας μου κάτι φώτο που ήμουν εγκυος.μου δείχνει μια κι μου λέει: κοίτα τι όμορφη που ήσουν! τι ωραία περιοδος! κι έτσι οπως βγήκε αυτος (ταρζαν τον φωνάζουμε) τι καλά να καθόταν λίγα χρόνια ακόμα μέσα στην κοιλιά σου!!
Σαν τα καγκουρό ένα πράγμα!! να βγει κατευθείαν για φανταρος!
Πάρλα με έπιασε νυχτιάτικα!!
Καλή ξεκούραση σε ολες!!

280Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 10:06 pm

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα...ποσα ελαφρα μπορει να κοιμαται...οταν του'πεφτε η πιπιλα ξυπνουσε, γκρινιαζε&μολις του την εδινα ξανακοιμοταν...το αποτελεσμα να σηκωθω τουλαχιστον4-5φορες...ειδα&αποειδα η γυναικα κοιμηθηκα στο καναπε του παιδικου μαζι με τον Φιλιππο...ποτε θα κοιμηθουμε εστω4με 5ωρες σει, οεοοοοοο;;;; ποια ρωτησε για φαγητο μερα;; εγω θα κω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο...τρωω πρωινο&θα πιαστω σιγα-σιγα για να παμε καμια βολτα αργοτερα...

281Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 10:18 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νυστααααααααααααααζωωωωωωωωωω! Καλημέρες στις όμορφες!

282Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 10:32 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κ απο μας!γιατι η καλημερα πιανει ενω η καληνυχτα οχι???οεο???

Εγω τελικα καταφερα να την κοιμησω για να κοιμηθω κ εγω στις 2 ,ξυπνησε ξανα 4,6,8:30 κ ειναι ακομα ξυπνια!!μαντεψτε που ,για δευτερη φορα σε μια ωρα ,στκ β.ζι!!!οχι τιποτε αλλο με πιανει κ υπερενταση κ δε μπορω να κοιμηθω μετα!οι υπολοιπες πως κοιμηθηκατε?

283Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 10:40 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!

Εγώ κοιμήθηκα 2 η ώρα κι νυστάζω!!
6 φορες ξύπνησε το πουλακι μου! αχ, αχ....

Συννεφιά εδώ έχει.
Επισης θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο τον καλέσατε, στη βάφτιση;

284Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 10:41 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαλια. Θα πάρω το βυζι μου κ θα φυγω, τελειωσε! Μερικές φορές είναι τόσο δυσαρεστο αυτο το πιπιλισμα στο στηθος, μου ρχεται να τσιριξω.

Αναστασια, εμεις δεν τον καλούμε. Το σκεφτηκαμε, αλλά δε νομιζω κιόλας ότι καιγεται να έρθει, αν πήγαινε σε όλες τις βαπτίσεις, ποτε θα εβλεπε την οικογενεια του ο άνθρωπος; Θα του πάμε μπομπο εννοειται όμως!

285Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 10:54 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις εννοειται πως οχι γιατι ηταν μακρυα,αν το καναμε εδω νομιζω πως θα στελναμε προσκληση (ειναι κοντα στις ηλικιες μας κ αυτο κ η γυναικα του)κ θα το αφηνα στην κριση τους!μπομπονιερες του πηγαμε ομως για τις δωσει στις κορες του,να τις κρεμασουν στο δωματιο!

εγω εχω σκεφτει να της αφησω το β.υζι διπλα στην κουνια της κ να παω να ξεραθω!με εχει ξεζουμισει!που το βαζουν τοσο γαλα??

286Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 16, 2014 11:09 pm

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα! τι κανετε; θεσσαλονικη χαλια καιρος. μου χαλασε τη διαθεση...
κρυωνω ρε κοριτσια.. παλι με κουβερτα σκεπαστηκα.!!
η παιδιατρος μας ειναι εγκυος κ δεν νομιζω να ρθει, θα της πω απ το τηλ ομως..

καλεσα το γυναικολογο που τον ξερω απο εφηβη,αλλα θα ξεγενναει οπως καθε πρωι.. η κλινικη κοντα ειναι βεβαια μπορει να πεταχτει με τα πρασινα ρουχαλακια..!!

287Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουν 17, 2014 12:45 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερααααααααααα εμεις τι νυχτα μια απο τα ιδια κοιμηθηκε 9 και μιση ξυπνησε κατα τις 12 θηλασε λιγο τον εβαλα στο κρεβατι του και ξυπνησε 6 παρα και τραγουδαγε και τον πηρα στο κρεβατι. Τι καιρος ειναι αυτος και εκει που αποφασιζω να παρω το αυτοκινητο να αρχισουμε πρωινα μπανια μηπως μου στελνει μηνυματα το συμπαν να κατσω στα αυγα μου??????????????

roxanne87

roxanne87
Καλησπέρα στα κοριτσια μου!

Ναφσακι ξεπεταχτηκε το μπιμπελακι σου!
Αναστασία, σε λίγο θα σου φέρει κ νύφη εσενα!!!

ΕΙχαμε κ εμεις γιατρο σμρ, 8220 κ 71 ποντοι για μας, στο υψος κ στο βαρος ειμαστε στο 75% στις καμπυλες, στην περιμετρο κεφαλιου ομως στο 90!!!ο κεφαλας μου χα χα χα! Εχω παθει πλακα, σηκωνεται ορθιος πλεον στην κουνια του!

Εγω ειμαι να με κλαιν κ οι ρεγγες, σερνομαι απο την κουραση, ευτυχως κοιμηθηκα το βραδυ, αλλα ξυπνησα απο τις 6....πηγαμε λαικη, εκανα φασινα κ πηγα παιδιατρο μεσα στη ζεστη... Πρωτη φορα σημερατον εβαλα στο καρεκλακι κ οδηγησα χωρις να ειναι καποιος πισω μαζι του. τον γυρισα να κοιταζει μπροστα κ του αρεσε πολυ!

Εγω σκεφτομουν να τους καλεσω κ τους δυο, παιδιατρο κ γυναικολογο, κ αν θελουν ας ερθουν!

Σημερα εκανα σολωμο φουρνου με λαχανικα ατμου....πειναωωωωω!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε κοριτσια...

Αχ ροξαν μου ζηλευω θελω και εγω πολυ να αρχισει να τα κανει αυτα...

Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο...
Πηγαμε 10 ολοκληρα κιλα και 74 ποντους..
Καναμε το εμβολιο μας...κλαψαμε ενα δευτερολεπτο κ μετα παλι γελια...
Μας ειπε να φαμε αν θελουμε γαλοπουλα, κουνελι, αρνι και κατσικι...να βαλουμε κ ζυμαρικα και απο τον αλλι μηνα και γιαουρτακι...φρουτα οτι θελω...το μονο που δεν θελει ειναι ντοματα και πρασινο φασολακι...

Πηραμε και μαγιο νεμο...

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπωπω κατι μωρα!!!πως μεγαλωνουν ετσι γρηγορα βρε κοριτσια??τη μια μερα ειναι βρεφακια μια σταλια κ την επομενη τα βλεπουμε κ εχουν γινει παιδακια!!! Very Happy 

εμεις πηραμε ενα πολυ μικρο δειγμα απο τις φωτο της βαπτισης!εχω παθει πλακα με τη ζωη μου!!!κριμα να μη μπορω να σας βαλω φωτο να μοιραστω τη χαρα μου!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο τα παλικάρια σας!!

Τι πλάκα που είναι τόσο κουτσομπολακια από τόσο.μικρά!!

Κορίτσια τρελλαινομαι! κάνει ματάκια!! έκανε χθες την γιατρό αλλά νόμιζα έτυχε.σήμερα ήρθε μια φίλη κομμώτρια να με.χτενίσει κι την.τρέλανε στα ματάκια!! πολύ γέλιο!!

Τον γυναικολόγο θα.τον καλέσω σίγουρα απλά είχαμε διαφωνία με τον άντρα μου για την παιδίατρο.εγώ θέλω, ντρέπομαι να μην της πω, γιατί μας ρώτησέ πότε κι θεωρώ ότι είναι ανθρωπος του μωρού.

αχ! κορίτσια χτενιστηκα μετά από 5 μηνες κι νιώθω ανθρωπος!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 654316  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 654316  ...εσκασε και το 3ο μας δοντι!!!!!!!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 328109  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 328109 επανω δεξια αυτη τη φορα!!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 536304 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 536304 

roxanne87

roxanne87
βιβάκι κ εγω θέλω να κάνει τα δικά σας!!!χα χα χα, ανυπομονες μανες!

Μας ειπε μπορουμε να αρχισουμε αλλα κρεατα εκτος απο μοσχαρι που τρωμε κ δημητριακα και μακαρονακια! Για να δουμε, θα βαλω την φαντασια μου να δουλεψει..... Φασολακι πρασινο εγω εδωσα, τοματα απο βδομαδα θα βαλω.

Ζωη τι τελεια!!! αντε κερναμε σουβλακια!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοπελουδες?
εμεις μολις ξυπνησαμε να παμε για μπανιο και ψιλοβρεχει. Mad 
οι μικρες θελουν να τους φουσκωσω την πισινα και βαριεμαι να ψαχνω για την τρομπα και οριοντε.ε οριομαι κ εγω.
ο μικρος σημερα δεν τα εφαγε τα λαχανικουλια!  Sad 

εγω κοριτσια δεν συμφωνω με αυτα που λεει αυτο το βιβλιο για τον υπνο.δεν τα εφαρμωσα ποτε και ας κοιμομουν τοσα χρονια με τα κοριτσια κ πλεον εκει που ξεκινησε η μικρη να κοιμαται μονη της τωρα πια ερχετε στο κρεβατι μου η κοιματε με τον μπαμπα της.

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπωωωωωωωωωω κατι παιδιάαααααααα! 10 κιλά, ουάου!!!!

Ρε κοριτσια, μονο σε μένα είπε ο παιδίατρος να της ξεκινησω αυγό (κρόκο) κ ψάρι από τον επομενο μηνα;;;

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε ζωη! κατσαμε για καφεδακι σημερα με τον δικο μου κ τα μωρα διπλα σε 3 μαμαδες με μικρα μωρακια..ηταν δεν ηταν τριων μηνων!
κοιτουσαμε τις δικες μας κ λεγαμε πως μεγαλωσαν ετσι;; ειναι δυνατον να ειναι πιο μεγαλες απ τα βρεφακια διπλα;;
σαν παιδακια φαινοταν σε σχεση με τα μωρακια!!
  αντε λιγο ακομη να καρδαμωσουν για να τις ζουλαω δυνατα...προς το παρον κρατιεμαι να μην τις πονεσω!!

θα κατεβουμε κεντρο για δουλειες,χειροτερο δεν εχω, καποτε το λατρευα τωρα μονο στη σκεψη κουραζομαι. Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 12 534787 .

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυγο κ μενα μου ειπε απ τον επομενο, κ ζυμαρικα κ κατι αλλο που το ξεχασα!  scratch (μανα σου λεει μετα...)

μαρακι27

μαρακι27
Αυγουλακι&εμεις απο τον επομενο... Πω-πω κτ παιδακια που εχουμε οι μανες!!!!! Εγω που δ καλεσα ουτε γυναικολογο(μενει Λαρισα)&ουτε παιδιατρο, με λες γαιδουρα;;;;;; Εγω σημερα δοκιμασα ροδακινο μαζι με μπανανα&μηλο...δ το καταλαβε πουθενα! Αλλα δ εφαγε μεσημεριανο...κλαμα;;;; δ σας λεω τπτ! Εγω αυτο το μηνα δοκιμαζω&ντοματα&αστρακι! Ποια με ειχε ρωτησει για τα ρουχα??? Δυστχως το ατσε λιγα πραγματα...κυριως τα φανελακια επλυνα&ψιλο ασπρισαν αλλα ροζιζουν στο φως...με τις πετσετες δ ασχοληθηκα καν!θα κοιταξω να σας βαλω φωτο...

Ζωη μεγια το δοντι!!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα ειναι καθρτη στα φασολακια κ νυοματα μου ειπε οχι...

Εμενα δεν του αρεσουν τα ξινα αποτε στην φρουτοκρεμα δινω μπανανα αχλαδι πεπονι...πηρα κ ροδακινα να βαλω..

Για αυγο μου ειπε οταν κλεισουμε τον 10ο μηνα θα φαμε κ ψαρι..

Εσεις γιαουρτακι τι δινεται??? Μου ειπε το advance η το noulac..

μαρακι27

μαρακι27
Εγω γιαουρτακι εδωσα κανονικα...δ μου συστησε καθολου τα παιδικα, προτιμησε κατευθειαν τα δικα μαςγια να συνηθιζει τη γευση! Του ειχα δωσει τοταλ αλλα δ τρελαθηκε κιολας...θα προσπαθησω ξανα αλλα με λιγο φρουτο μεσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις