Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
607 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 607 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

876Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 12:35 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα χρυσοχερες ειστε εγω παλι δεν το εχω καθολου ομως.

Στους γαμους και στις βαπτισεις παντα υπαρχουν και αυτοι που κατι θα βρουν για να σχολιασουν και στην τελικη ειναι η μερα των μωρων μας αν δεν τους αρεσει μην ερθουν.

Εχτες 5 λεπτα αφησα τον αντρα μου με τον μικρο και αυτος σηκωθηκε μονος του και επεσε και εκανε 2 μελανιες στο κουτελο το μαναρι μου ειναι να μην νευριασω;;;;

Ροξαν πηγες παιδιατρο;

877Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 12:47 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη κ Ζωή χρόνια σας πολλά, να τα εκατοστξσεις κα ότι επιθυμείτε!!

ειδες βρες Θάλεια τι χαλαροί που είναι; όχι μην νευριασεις! αλλά την επόμενη φορά που θα τυς αφησεις, θα πεις πριν φυγεις τι να μην κάνει!! ξες οπως στα παιδιά μας: Δεν τον αφήνουμε μόνο του, κοκ κ πρόσεχε το κεφάλι του!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη και Ζωή έχετε γενέθλια??? Χρόνια σας πολλα, πολύχρονες, να χαίρεστε τα μπεμπακια σας.

Εμείς πάλι καλά εδώ και δύο μέρες ειμαστε πολύ ευδιαθετες και κοιμόμαστε καλά τα βραδυα.

Μαράκι ο κακος ο άνθρωπος θα πει την κακία του ακόμα και αν τα έχεις όλα τέλεια. Εσύ ένιωθες καλά με τον εαυτό σου???αυτό έχει σημασία, μια κούκλα ήσουν και όλα ήταν πολύ ωραία. Μπράβο σας!!!

Για τον αποθηλασμο ξέρω οτι μπορεί να γίνει και χωρίς να δώσεις ξένο, αντικαθιστας γεύματα με φαγητό. Πάντως κι εγώ πλέον όταν γκρινιάζει πολύ τη βαζω στο στήθος στην διάρκεια της ημέρας...βέβαια εμείς ακομα δεν τρώμε απόγευματινο οπότε κάνω περισσότερους θηλασμους. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έχω μετανιώσει που δεν της έδωσα πιπίλα αλλά πλέον δεν το σκέφτομαι...στο δεύτερο όμως απτό μαιευτήριο...χαχαχα...

τι άλλο είπατε και δεν θυμάμαι???Φιλακιααααα σε όλες

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
O μικρός κοιμάται&εγώ καλλωπίζομαι...μόλις έβαψα νύχια&θα χαλαρώσω κομματάκι! τι κάνετε οι υπόλοιπες???

Βρε Γκρινιαρούλα πως το χαίρομαι το κορίτσι σου δ λέγεται...να της δώσεις ένα σβουρηχτό φιλί απο μένα!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας εδω ειμαστε!!!!
μαγειρεψα ,τελειωσα το σιδερο της Ζωης Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 36 517142 (εχει μεινει κ ενα δικο μας αλλα ακομα κ με κλιματιστικο δεν την παλευω αλλο),εκανα μια παραγγελια φαρμακειου στον υπολογιστη για καποια πραγματακια της μικρης,την κοιμησα κ τωρα περιμενω τον αδελφο μου να ερθει να κατσουμε λιγο κ να τα πουμε!

εσεις πως ειστε????? Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 36 875502 

μαρακι27

μαρακι27
Ζωή πως έκατσαν στη μικρή τα easy up??? πήρα σήμερα για το φίλιππο αλλά ακόμα δ το δοκίμασα...

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ σας γράφω απτό κομμωτηριο...φτιάχνω μαλλί!!!
Μαράκι τι χρώμα τα εβαψες τα νύχια?εγώ έχω χρονια να τα βαψω μόνη μου,πάω έξω και ξεμπερδευω!!!! Το σβουριχτο φιλί ια δωθει όταν πάω σπίτι!!!(αφού την δαγκώσω πρώτα.χαχαχα)

Ζωή κι εγω έχω δύο πλυντήρια για σίδερο, αύριο θα τα κάνω. Σήμερα έκανα γενική το σπίτι και ελιωσα από τη ζέστη!!!

μαρακι27

μαρακι27
Επειδη μου αρεσει πολυ να εχω βαμμενα τα νυχια&επειδη δ μου περισευουν αυτη τη στιγμη καθε μηνα να δινω για να φτιαχνω το ημιμονιμο, τα κανω μονη μ...ψιλοπιανουν τα χερια μου...θα ανεβασω φωτο!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι καλα ηταν!μεινανε ολα εκει που επρεπε!!! Very Happy 

οσο για τα νυχια κ εγω θελω να τα βαφω μονη μου αλλα με το ταλιμπαν μες στο σπιτι δε προκειται να προλαβουν να στεγνωσουν!οποτε θα παω να τα ξαναφτιαξω σε δυο εβδομαδες πριν ξεκινησω δουλεια γιατι πρεπει να ειναι φτιαγμενα!δε λεει να σειχνεις δαχτυλιδι με χαλια νυχι....!!!

το καμαρι μου ξυπνησε τιποτα δε προλαβαμε να πουμε!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι κριμα να μην σε εχω κοντα μου θα σε εβαζα σιγουρα να μου τα κανεις εγω με των ποδιων τα καταφερνω με των χεριων πρεπει να εχω ωρα αλλιως ακομα και στο προσωπο μανον θα εχω!!!!! Οσο για το εξω ενω μ αρεσει το αποτελεσμα μαλλια νυχια δεν εχω χειροτερο βαριεμαι χαχαχαχαχα γυναικα ειμαι εγω;;;;;;;;;; Δεν μου απαντησες που ακριβως θες να αδυνατίσεις;(γιατι θα τα ακουσεις κουκλα εισαι)

μαρακι27

μαρακι27
Γκρρρρ...κόλλησε το τάμπλετ&δ μπορώ να τις περάσω...θα προσπαθήσω αργότερα...τα έκανα κίτρινα με βεραμαν..3 βεραμαν, 2 κιτρινα&στα κίτρινα έβαλα ασημένιες λεπτομέρειες...μην φανταστείτε επαγγελματικά, αλλά παλεύονται!!!!

Θάλεια μου έχουν μείνει 5 απο την εγκυμοσύνη&3 απο πρίν, λίγα στην κοιλιά&λίγα στην περιφέρεια! Βασικά πρέπει να επανέλθω στα κανονικά(67-68) λόγω προβλήματος στη μέση...δ έχω τρελαθεί κιόλας αλλά θα'θελα να φύγουν όσα περισσότερα πριν το 2ο παιδάκι!!! Όσο για τον καλλωπισμό εδώ να δείτε θηλυκότητα...μόνο τα νύχια μου αρέσουν&μολύβι στο μάτι...το μεικ απ μετράει σίγουρα2ετία, μη πω για τις σκιές&τα λοιπά καλύτερα!!!! Πάω να ταίσω τον μικρό...τα λέμε αργότερα ! μάκια!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχές να είστε όλες καλα τα μωράκια σας κ οι αντρουλιδες σας!

Ζωή μου χρονια πολλα , να τα εκατοστησεις γερη κ ευτυχισμένη ,να χαίρεσαι το νινακι σου!  

Κορίτσια περιποιησεις ακούω και γω θέλω άντε να το βάλουμε στο προγραμμα κι αυτό!

Μαράκι κουκλίτςα ,το φόρεμα τέλειο ,ακριβώς για την περίσταση ,μην ακούς τι λένε..

Nafs. Για να απο θηλασει σιγά σιγά αντικαθίστας τα γεύματα  με το φαγητό του ,εκτός απο το πρωινό κ βράδινο γάλα,δε προσφέρεις αν δε το ζητάει εννοείται. Προσπαθείς να δημιουργήσει μια ρουτίνα ύπνου διαφορετική απο το στήθος. Και πρωί βράδυ μόλις κανείς τα παραπάνω αρχίσεις σιγά σιγά να δίνεις κ μπουκάλι.

Εμείς έχουμε ηρεμήσει απο γκρίνια καθώς βγήκε κ το δόντακι μας το άλλο επάνω .

Άφησα και τη μικρή στο σπίτι της μαμάς μου χθες το βράδυ για να είμαστε λίγο πιο ήσυχα.

Λίγο ξεκουραστικα δε μπορώ να πω!

Πω πω κορίτσια πλησιάζουν οι βαφτισεις άντε με το καλό ,τέλεια θα ειναι!

roxanne87

roxanne87
Ζωη κ Ειρηνη χρόνια σας πολλα, σας γιορταζουμε σημερα?

Κ εγω προτιμω εξω να τα κανω αλλα πλεον δεν υπαρχει χρονος.... Σπιτι στο μπαμ μπαμ. Πειτε για τα παμπερς, θα παρω κ εγω τωρα που τελειωνουν. Ειναι πανα βρακακι?

Θαλεια, μην θυμωνεις μωρε, αυτος θα τρομαξε περισσοτερο. Παντως κ ο δικος μου θα το φαει το κεφαλι του, ολο ταρζανιες κανει!

Παιδια, γιατρο δεν πηγα, το ακυρωσα τελευταια στιγμη... πρεπει να αποφασισω καλα γτ αν δεν παει καλα πως θα γυρισω σε αυτον?? περιθωριο για το εμβολιο εχω, δεν βιαζομαστε..... Για πειτε κ εσεις, γτ εδω οι γνωμες διχαζονται!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ροξαν εγω θα πηγαινα μαλλον ο παιδιατρος πρεπει να ταιριαζει και σε εσενα και στο παιδι. Εμενα ηταν δοκιμασμενη απο την αδερφη μου την μεγαλη αλλα εκτος απ αυτο κοιταξα οτι ηταν νεογνολογος οποτε εχουν δει πολλα τα ματια της ειναι κοντα στο σπιτι μου και οποτε την εχω παρει τηλεφωνο την βρισκω παντα και τελος τα φαρμακα γι αυτην ειναι η έσχατη λυση. Ο αλεξ οταν την βλεπει νιωθει καλα μαζι της του μιλαει με πολυ τρυφεροτητα(πριν του τσιμπήσει το μπουτακι χαχαχαχχα). Μετρησετα ολα και επελεξε το πολυ πολυ να χασεις μια επισκεψη και λιγο χρονο

roxanne87

roxanne87
Νομιζω οτι θα την δοκιμασω, απλα θελω λιγο χρονο να το σκεφτω καλα. Κ αν δεν μ αρεσει θα πρεπει να σκεφτω κ δικαιολογια χα χα χα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Roxanne μου την καινούργια δε σου την έχει συστήσει κάποιος ? να ξέρεις στο περίπου πως ειναι ? αν ο παλιός σου δε σου ταίριαζει άλλαξε τον .ποια περιοχή είπες είσαι?

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μια και ακουω για νυχακια .. Πηρα το velvet της scholl που λειτουργει με μπαταριες και μου εκανε κατι πατουσες βελουδο!!!
Οσες δεν προλαβενετε να τρεχετε για πεντικιουρ η θεωρειτε οτι μονες σας τα κανετε καλυτερα ( οπως εγω η περιεργη) μη το χασετε ,.
35 euro απο 60 αρχικη τιμη στα φαρμακεια ..

roxanne87

roxanne87
Ελευθερια ειμαι, κ η καινουρια επισης. Εχω ακουσει τα καλυτερα απο ολους, ακομα κ απο τον φαρμακοποιο μ, κ αυτος εκει παει την εγγονη τ. Λετε ε? να δοκιμασω κ αν δεν κατσει? μωρε αυτον λυπαμαι, που λιγο πολυ τον ηξερε τον παλιο.

yiotini

yiotini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ελα βρε κοριτσαρες τι θεματακι εχουμε καινουργιο καπου χαθηκα η χαζη!!!! Rolling Eyes 

895Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 36 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 11:20 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας! τι κανετε; yotini καλως ηρθες! για την συναντηση μεσα ειμαι εννοειται!! απλα δεν ξερω ποσο θα μπορεσω να κατσω γιατι τα κοριτσια δεν κρατιουνται πουθενα, βαριουνται πολυ γρηγορα τα παντα! ειμαι πολυ κουρασμενη! ειδικα η μεγαλη μας εχει τρελανει!
εχει κ πολυ δυνατη φωνη η ατιμη.. ουτε στο μπαλκονι δε μπορω να κατσω μαζι της. τραβαει κ το μαλλι της καημενης μικρης συνεχεια! πολυ ζωηρο παιδι.... αυριο εχουμε παιδιατρο.. Sad 

σας καληνυχτω προς το παρον! φιλια στα μικρα σας! (δεν διαβασα πολλα, ελπιζω να ναι ολα καλα!)

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είπαμε να πάμε για ένα ποτάκι ΚΔΕ πρόλαβα να μπω σπίτι,ξύπνησε το ζουμπερο. Κ είχα πιει λίγο κ χαλαρώσει,για να μάθω ας μείνω ξύπνια η μεγάλη πιπίλα. Αι στο καλό πια,μη δούμε προκοπή μια μέρα.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε ολες σας!!!! Τι κάνετε? ?? Πριν λίγο ξύπνησε η μπουμπου αλλά της εδωσα λίγο βυζακι και ξανακοιμηθηκε.

Μαρακι αφού πιάνουν τα χέρια σου μην το συζητάς καθόλου. ..περιμένουμε φωτο να πάρουμε καμιά ιδέα! !!

Ααα και για να μην το ξεχάσω pampers έχει και ο σκλαβενιτης 1+1.

Ροξαν για τον καινούριο γιατρό δεν έχεις κάποια σύσταση,  πήγαινε και μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.  Χειροτερος απτον άλλο αποκλείεται να είναι,  Χαχαχαχα

Μary2 φωνακλου η μεγάλη ε??? Ωχ, ωχ, ωχμωρε βγάζει κι εμένα κάτι στριγγλιες, αλλο πράμα! !! ! Χαχαχαχα

Ναφς μου σε καταλαβαίνω απόλυτα,  λες και μας μυριζονται τα άτιμα. ..Χαχαχαχα

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα (λεμε τωρα!) απο εμενα κ τα "παιγμενα"μου νευρα!!!!!οπως καταλαβατε η κορη μου για μια ακομα φορα μου επλεξε τα νευρα κοτσιδες!!!ειχαμε δυο μεγααααααλαααααα ξυπνηματα(εκτος απο τα μικρα) σημερα,ετσι για αλλαγη,να μη βαριομαστε!!!!ποση υπομονη να κανω πια????????????????δε στρωνει με τιποτα,δε ξερω τι αλλο να κανω!!!αφηστε που οση ωρα καταφερω να κοιμηθω με στριμωχνει στην ακρη,πιο ακρη δηλαδη δεν υπαρχει μετα ειναι το πατωμα,κ αν κανω να κουνηθω να αλλαξω πλευρο ξυπναει κ αρχιζει το εργακι απο την αρχη!!!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια!!
Κοιμησου ρε παιδί μου λίγο ακόμα!!
Ροξαν εγώ λέω ότι αν σου μπει το σαράκι να κανεις κάτι οπως να αλλαξεις γιατρό είναι θεμα χρόνου να συμβεί.πάρε τον χρόνο σου κα πάνε για δοκιμή.
μαίρη υπομονή την.ίδια φάση περνάνε όλα.
Χθες μαζέψαμε πράγματα που είχαμε παραγγείλει κα κάτσαμε για καφέ κα o μικρος με άφησε να πιω 2 γουλιες! η γκρίνια, της γκρινιας....βαριόταν o ανθρωπος...

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κ απο μας!
Κορίτσια όλες τα ίδια περνάμε !ειχα πει δε μπορεί το δεύτερο θα κοιμάται! Κι όμως τπτ! Ας αυτός ο θηλασμος!
Ζωή πόσο γέλασα μαζί κοιμάστε?σαν να τα λέω εγώ τα ίδια μου έκανε κ εμένα σήμερα? εμείς κοιμόμαστε αγκαλίτσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις