Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκι μου πήγαινε βολτιτσα να χαλάρωσεις , όλες το έχουμε ανάγκη που κ που ,δε περνάμε κ λίγα! θα δεις που πάλι σε λίγο θα θες σα τρελή να το πάρεις αγκαλίτσα το μικρακι σου!
Εκεί που έλεγα θα χαλάρωςω Τσούπ ο μικρός ούτε 40 λεπτό!
Μα καλα πως τους φτάνει!
Η μικρή ούτε που κουνήθηκε!
Μπράβο γκρινιαρουλα μου πολυ σε χαιρεμαι που είσαι έτσι με το θηλασμο!ειναι ότι πιο υπέροχο έχεις να προσφέρεις στο παιδάκι σου!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καρπούζι δίνεται ,πως το συνδιαζεται?

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζωή λίγο οι ορμονες, λίγο η αϋπνία...κάνε μία.βολτούλα κα αν το εχεις ανάγκη, ξέσπασε.

Μαζί μας βλέπω να αποθηλαζουμε γκρινιαρουλα, όταν το πάρουν απόφαση τα καμαρια μας!!

ειρήνη το δοκίμασα αε χυμό αλλά έγινε πολύ νερουλή η κρέμα.μετά το έβαλα σε πλαστικό ποτηράκι κα το ήπιε!!

929Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 10:18 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι καλά να περασετε!ευχαριστησου τη μοναξιά!
Ειρήνη εγώ κ σε φρουτοκρεμα το βάζω με λίγη βρώμη για να τραβήξει τα υγρά,αλλά της δίνω κ κομμάτι να το γλύφει κ το ψιλιδαγκωνει με τα δοντάκια της.

Κορίτσια αν μου κοιμόταν αμέσως κ την ακουμπουσα στην κούνια δεν θα τον σκεφτόμουν τον θηλασμό. Τώρα έχω όμως συχνά αρνητικά συναισθήματα,μου παίρνει 1,5 ώρα να την κοιμισω για βράδυ,κ λιγότερο το μεσημέρι που την βάζω στο κρεβάτι μας. Τι να το κάνω όμως που την κοιμιζω σε ένα τέταρτο κ μετά από 15 λεπτά ξυπνάει κανονικά.. Ξέρω ότι καμία από τις 2 δεν είναι έτοιμη για αποθηλασμο κ θα βαδίσουμε πολύ πολύ αργά.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζωή μου σε καταλαβαίνω απόλυτα,, εγώ να δεις πόσες φορές έχω πέσει στα πατώματα. Βγες έξω να πάρεις καθαρό αέρα και ξέσπασε για να ξαλαφρωσεις!!!ατιμες ορμόνες...

μια φορά έδωσα κι εγώ καρπούζι αλλά Τελικά ήταν πολύ νερουλο και της το δωσα στο ποτηράκι, δεν της άρεσε πολύ όμως.

ναφς εσύ την βρώμη την βραζεις ή την μουλιαζεις?

Εμείς μόλις γυρίσαμε από παιδικό παρτυ και αύριο ετοιμαζόμαστε για μίνι ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ!!!γιουπιιιιι...

ας έχουμε όλες ένα υπέροχο ύπνο...σας φιλώ!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γκρινιαρουλα θα κάνετε το πρώτο σας μπανακι;
Εμεις πάλι το απόγευμα μαζέψανε κάτι παράγγελλιες, κα μοιράσαμε προσκλητήρια!!
Μπανακι κ υπνος το παιδάκι μου!
Πολύ το ταλαιπωρώ αυτες τότε μερες αλλά γαμωτο δεν υπάρχει άλλη λύση.βρε κορίτσια πείτε μου την γνώμη σας; μου σύστησαν μια κοπέλα για μανικιούρ πεντικιούρ αλλά δεν δουλεύει σάββατο.να τα κάνω από παρασκευή ή να ψάξω αλλήν για σάββατο; κυριακή είναι o γαμος κ η βάφτιση!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γκρινιαρουλα απλά τη μουλιαζω. Καλά ΝΣ περασετε αύριο!

Αναστασία αν κάνεις ημιμονιμο δεν παθαίνει τίποτα.

Καληνύχτα κορίτσια η τουλάχιστον έτσι ελπίζω!

yiotini

yiotini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αργα -αργα μπαινω Laughing  το καρπουζι του το σουρωνω και του το δινω και το πινει τρελενεται το μαναρι μ. εμενα ο μικρος που μεχρι τωρα εχει 6 δοντακια τωρα πριν λιγο καιρο σταματησε να τριζει τα δοντια του πραγματικα ηθελα να αυτοκτονησω οταν τον ακουγα δεν σταματαγε με τιποτα ελεος Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 534787  εγω παλι ρε κοριτσια τον εχω αγκαλιτσα αμα ειμαστε σπιτι τον κουναω λιγακι καθισμενη παρακαλω εχω σταματησει τα πηγαινε-ελα και μετα στο κρεβατακι του που ειναι διπλα απο το δικο μας σημερα που ειμασταν εξω τον κανω κανενα 5λεπτο βολτιτσα τον παιρνει ο υπνος και καθεται μαζι μας αραχτος και σε βαθυ υπνο στο καροτσι τουουτε φωνες τον επειρεαζουν ουτε τιποτα κυριος ο μαγκας μου. Sleep τελικα ποσες ειμαστε απο Αθηνα μερια????

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία όντως ςν κάνεις ημιμονιμο δεν παθαίνει τίποτα,  αν κάνεις απλό καλύτερα Σάββατο λέω εγώ,  γιατί λίγο  θα πλύνεις το μωρό,  λιγο το ένα λίγο το άλλο δεν θέλει και πολύ να σου χαλάσει. 

Yiotini ηδη είμαστε 3 από Αθήνα,  για να δούμε ποιες άλλες. ..

935Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 10:40 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια!!!!

σημερα ειμαι καλυτερα!!δε καταφερα να βγω γιατι ο αντρας μου ηρθε για πολυ λιγο κ ξαναεφυγε για δουλιτσα οποτε προλαβα μονο να κανω ενα μπανιο κ να ριξω ενα ωραιοτατο κλαμα....!!!μετα που γυρισε την αφησα για κανα 20λεπτο στον αδελφο μου (που ειναι κ νονος της)κ βγηκαμε να παρουμε καποια πραγματακια εδω απο τη γειτονια!!!

σημερα ευτυχως κοιμηθηκε λιγο καλυτερα!!ξυπναγε μεν αλλα κοιμοταν κατευθειαν με 2-3 γουλιες γαλα!!!αφηστε που αυτο το παιδι γυρναει τοσες πολλες φορες πλευρο στον υπνο της για να βολευτει που ειναι σα το αρνι στη σουβλα!!χιχιχι Laughing 

εσεις πως κοιμηθηκατε?

anastasie θα συμφωνησω με τα κοριτσια !αν κανεις απλο καντο σαββατο αλλιως αν κανεις ημιμονιμο καντο κ απο την παρασκευη δε θα παθει τιποτα...σκεψου οτι θα κερδισεις κ λιγο παραπανω χρονο το σαββατο για αλλες λεπτομεριες! Wink 

936Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 10:42 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια εχτες καταφερα στα ενδιαμεσα της νυχτας και τον νανουρισα χωρις στηθος ανακαλυψα οτι του αρεσει το τραγουδακι στειλε ενα μηνυμα(περιστερια πετουν) απο τα στρουμφακια δεν το ξερω και καλα οτι να ναι ελεγα χαχαχαχαχαχα. Βεβαια ξυπνησε απο την ζεστη το μικρουλη μου. Μαρακι να περασετε τελεια παρε δυναμεις και ελα πισω!!!!!!

Ζωη μου ανθρωπος εισαι και εσυ λογικο ειναι να φρικαρεις σημερα εισαι καλυτερα;

Ειμαι και εγω απο Αθηνα εεεεε μην με ξεχασετε

937Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 11:16 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!! τι κάνετε;
Έτσι είναι ζωή κ εμένα κ 9 στις 10 ξυπνάει, δεν ξέρει να ξανακοιμηθει!!

Χαχαχα θάλεια, πιάσε το ρυθμό, μηπως ξέρει το παιδί τα λόγια;

938Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 11:18 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θαλεια μες στα σκοταδια τραγουδαγες στρτουμφακια? Laughing Laughing 

κοριτσια συφωνα με τη λιστα μας απο αθηνα ειμαστε...η θαλεια,η griniaroula,η mama40,yotini κ εγω!
σωστα?

939Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 11:28 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θαλεια τωρα της το εβαλα κ χτυπαει το χερι της στο γραφειο!

σας ειπα τι κανει στο νονο της?
τη βαζει στους ωμους του κ την παει βολτα σαν να ειναι αλογακι..ε!οταν σταματαει κουναει εκεινη τα ποδια της για να αρχισει αμα δε πιασει κ δεν το κανει τοτε με το χερι της του χτυπαει απαλα το κεφαλι για να ξεξινησει.οταν αρχισει,κυρια εκεινη καθεται κ γελαει κρατωντας του τα αυτια η τα μαλλια για να εχει κ ισορροπια το παιδι μου!ειναι αφασια!!!!

yiotini

yiotini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημεραααα περασα μια νυχτα μαρτυρικη πρωτη φορα μετα απο 7 μηνες σχεδον δεν κοιμηθηκα τον ειχα στο κρεβατι ζητουσε ζιζι επιμονα δεν ξεκολαγε απο πανω μου και εγω ξυπνησα (λεμε τωρα) το πρωι απο μια αποτομη γκρινια Mad  γκρρρρρ δεν ειναι δυνατον ελεγα. πρεπει να τον παω να τον βουτηξω στη θαλασσα να ηρεμησει να ηρεμησω και εγω.... καλημερα ειπα?? ειπα.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζωη μεσα στα σκοταδια ο μπεμπης να κοιμαται στον ωμο μου και εγω να σιγοτραγουδαω βεβαια την 3 φορα τον εχωσα τον ζιζι. Πηγα και πηρα πιπιλα να ξαναπροσπαθησω μηπως βρισκει παρηγορια το βραδυ αν και χλωμους μας κοβω αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!!!!!

Αναστασια συμφωνω για σιγουρια το ημιμονιμο και Παρασκευη για να μην εχεις και αυτο το Σαββατο καλε μια βδομαδα εμεινε και θα ντυθεις νυφουλα!!!!!!!!!

Ειρηνη πιστευω να πηγες θαλασσα!!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου!!!!!!δεν διαβαζω τωρα τιποτα!!!!δεν μπορω να μπω απο το κινητο κ τωρα βρηκα την ευκαιρια μπηκα απο το λαπι τοπι Laughing 

τα παιδια μου αγριμια,ανεβαινανε στη φουσκωτη πισινα σε ενα σημειο κ πηδουσαν κ η μικρη επεσε με το κεφαλι.ζωντοβολο αυτο το παιδι.κλαμμα κ κακο.
εγω εχω μια φλεγμονη εχει πριστει ενας αδενας στο τσιου Laughing  Laughing  και θα παω να το ανοιξει τη δευτερα.αυτα τα νεα!!!εσεις τι κανετε???? I love you I love you I love you 

943Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 10:05 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντεμι μια περιπέτεια η ζωή σ!

Σας διάβασα αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Περνάμε φάση γκρίνιας κ μαμακιασης. Ελπίζω να βγαίνει δόντι. Χθες κοιμηθήκαμε με πολλά ξυπνηματα κ κλάματα. Ελπίζω σημερα να κοιμηθούμε. Έχει γίνει ένα με το βυζι!

944Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 11:42 am

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σααααςςς!!!τι κανετε?μη μου πειτε οτι κοιμαστε ολες!!!!

Βρε demaki τι τραβας κ εσυ....!!

945Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 12:39 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια, είμαστε για σκ στο εξοχικό του άντρα μου
Ο μικρουλης είχε πολυ γκρίνια μέχρι κ ντεπόν έδωσα για να σταματήσει
Κοιμάται πολυ λίγο κ είναι ανυσηχος ο καημενουλης
Ελπίζω να χουμε μια ήρεμη νυχτα

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!! τι κάνετε;
Πολύ θα ήθελα να είμαστε για μπάνιο σήμερα αλλά έχω την κομμώτρια για πρόβα!! δεν πειράζει, μία βδομάδα έμεινε ακόμα!!
Τι πράγμα κα αυτό με τους παπαδες κα τα, λεφτά!! άμαν ρε άνθρωποι!!

947Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 10:13 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!!ειχαμε ενα ησυχο βραδυ...ξυπναγε ετρωγε λιγο κ παλι νανι!!πρεπει να ποναγε η αγαπη μου γιατι εκλαιγε καποια στιγμη στον υπνο της!!!αμαν αυτα τα δοντια...!!!!

Anastasie τι επαθες?τι σου ζητησαν???αντε πλησιαζει η μερα...που θα πατε οι 3 στην εκκλησια!!

κοιμηθηκατε καλα???

948Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 11:23 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και από μενα. Εμείς πάλι δεν κοιμηθηκαμε πολύ καλά, ξυπνησε κ η μικρη από τις 7 κ κουτουλάω. Αδιαθετησα και είμαι να με κλαινε κ οι ρέγγες, πώς γίνεται όλα μαζί να τυχαίνουν πάντα. 9.30 ώρα είχα θηλάσει 3 φορές, είχα καθαρίσει πατάτες, είχα βάλει το χοιρινό στο φούρνο, είχα βάλει πλυντηριο και ξεκινησα και να κάνω λίγη δουλειά στον υπολογιστή, με το μωρό να χτυπιέται στο μει τάι διότι ήθελε να την βεντουζώσω. Αυτη είναι γεάτη μέρα, όχι ο άλλος που δουλεύει οχτάωρο και γυρνάει την ξαπλάρει και λέει κιόλας πτωωωωωωωωωωωμα ειμαι!

Αναστασία τι όμορφα! Καλέ οι παπαδες όπου βρουνε χτυπάνε. Νομίζω ότι είναι το πιο άπληστο επάγγελμα.

949Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουλ 12, 2014 11:48 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και απο εμας. Επιτέλους κοιμηθηκε σερι, απο τις 12 ως τις 9!!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 328109  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 328109 

Χθες περασαμε τελεια στην εκδρομη αλλα στην επιστροφη τετοια γκρινια δεν υπηρχε, μας τρελλανε.

Σημερα χαλαρα, το βραδυ θα μαζευτουν οι αντρες να δουν τον τελικο, θα κοψουμε φλεβες με την μικρη. Χαχαχαχα

Σας φιλωωωω

950Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουλ 13, 2014 12:59 am

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάκια μου σας διάβασα αλλά είμαι τόσο κουρασμένη που δεν θυμάμαι πολλά! Σας εύχομαι μια όμορφη Κυριακή με ήσυχα μπέμπινια.

Ναφσακι,συμπάσχω καθώς από εχθές το βράδυ δεν ξέρει τι θέλει........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις