Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα εμεις αγκαλίτσα!! ειρήνη πως την κοβεις μετά κα αρχίζει νσ κοιμάται μόνο του;

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμείς μόλις είχαμε ξεκινήσει αποθηλασμο τους Πρώτους θηλασμος που είχα κόψει ήταν οι βράδινοι ,την είχα όμως ακόμα στο κρεβατι. Μόλις σταμάτησε λοιπόν άρχισε να κοιμάται όλη νύχτα! Ε τότε ανέλαβε δράση ο μπαμπάς να την παει στο κρεβάτι .οχι εγώ γιατί εκεί που την είχα τόσο καιρό ήταν στα να τη διώχνω .ε σε μια εβδομάδα ούτε μεταφέρθηκε!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!! μια χαρά!! θα κανεις το ίδιο κ με τον μικρό;
Ειρήνη δεν μας ειπες;
Άν πάμε στη μαμαδοσυναντηση θα καταφερεις να ερθεις;

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βρε θα με τρελανει αυτο το μωρο! 3 δοντια εχει κ τα τριζει! Η τριχα καγκελο απο την ανατριχιλα!!!

χαιριτισματα απο την Ντεμη! Δν μπορει να ποσταρει για καποιον λογο,εχει κ τρεξιματα!

905Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 10:04 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με το μικρό θέλω να αποθηλασω νωρίτερα μόλις τελειώσει η αλεργια το κόβω!!!!!!...... Κάθε παιδάκι ειναι διαφορετικό όμως το να παει στο κρεβάτι μάλλον θα λάβει δράση ο πατέρας ! Ναι θα έρθω είχα στείλει πμ στο Μαράκι !

906Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 11:22 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!

Ειρήνη ενώ όπως το λες μια εβδομάδα δεν είναι και κανα μεγάλο χρονικό διάστημα, τώρα εμένα μυ φαίνεται αιωνας. Και σκέφτομαι ότι πρέπει να την μαθω να την κοιμιζει ο μπαμπας της πριν τον Σεπτέμβρη που επιστρεφει στην δουλειά, αλλά μου φαίνεται βουνό!

Η κόμισσα ακόμα κοιμάται μετα το χθεσινο ξενυχτι. Εγώ πάλι ξύπνησα και απολαμβανω την ησυχία (λέεεεεεεεεεμε τώρα, έχουμε απεναντι ένα σκυλί που μάλλον έχει κουφαθεί από τις διακριτικότατες καμπάνες και γαβγίζει στη διαπασών. Και 2 οροφους απο πάνω ένα παιδάκι, γαβγιζει στο σκυλί. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!)

907Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 10, 2014 11:39 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου στην αρχη κοιμαται στην κουνια της !εκει κατα τη 1:30 με 2:00 χτυπαει το ενσωματομενο ξυπνητηρι που εχει η μπουμπου(δε ξερω ,μ'αυτο μου την εδωσαν απο το μαιευτηριο)κ παω κ την παιρνω κ κοιμαται μαζι μου!μ'εμας δε ξερω αν θα ειναι τοσο ευκολο γιατι κ ο πατερας της να την κοιμησει αν δε θελει δε θα κοιμηθει με τιποτα!ασε που αν την πιασει αρχιζει τα μαμα μαμαμα λες κ την εχει "απαγαγει"κ δε θα ξανα δει το βυζι!!αλλα να την επερνε παντα ο υπνος κ με αυτο θα ελεγα ενταξει!η Ζωη απλα υελει να χουζουρευει λες κ εχει κανενα ζουλιχτο παιχνιδι!!!

908Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 12:40 am

roxanne87

roxanne87
Πονεμενη ιστορια ανοιξες Ναφσακι.... εμεις οχι απλα κοιμομαστε μαζι, αγκαλια παιδι μου, σαν ζευγαρακι! ΟΤο μονο φως που βλεπω στον οριζοντα ειναι, αν μετακομισουμε του χρονου οπως λεμε, στο νεο πια σπιτι, που δεν θα ξερει οπως τωρα ποιο ειναι το δικο του μερος, να τον μαθω να κοιμαται στο νεο του δωματιο. Δυστυχως τωρα, παρολλο που εχω ενα τερσατιο δωματιο, δεν μπορω να τον βαλω μεσα γτ εχει υγρασια, φασαρια κ ειναι μακρια απο το δικο μας.

909Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 11, 2014 12:48 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμας. Μαμα 40 θα παω να το παρω το ειχα βαλει στο ματι αλλα δεν ηξερα ανα κανει δουλεια. Ναφς γελαω με την περιγραφη σου!!!!!!

Αποθηλασμος για εμενα απο Σεπτεμβρη που γυρναμε σπιτι μας και χρονιζουμε κιολας το μονο που εχω καταφερει ειναι το πρωι (και ολο το) βραδυ. Νομιζω πως εμεις ειναι να το παρουμε αποφαση τα μωρα οπως ειπε και η ειρηνη μια βδομαδα θα παιδευτουν. Απλα ειναι υπεροχο οταν τα βλεπεις να ανοιγουν το στοματακι τους για γαλατακι και να γαληνευουν θα μου λειψει σιγουρα.

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα! Μόλις άφησα τον μικρό στη μαμά μ& γύρισα να φτιάξω πράγματα, να κάνω μπάνιο&να ξεχωρίσω τις φωτό του νονού καθώς θα τον βρούμε στην αθήνα&πρέπει να του τα δώσω! Εμένα ευτυχώς κοιμάται στο παιδικό απο την αρχή&όταν χρειάζεται τώρα πια κοιμάμαι στον καναπέ που έχω εκεί...είτε μόνη μου είτε με εκείνον!!!!

Θεσσαλονικιές για την Τετάρτη οκ, αν& θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε! Ρε συ  scratch  scratch  scratch μήπως πειράζει που δ ήμαστε μέλοι στο fb&θα πάμε ''απρόσκλητες''?????

roxanne87

roxanne87
Αποκλειεται Μαρακι!!! δεν υπαρχει περιπτωση! Εμενα ο αντρας μ θα ειναι βραδυνος ρε γμτ!!! Η μονη περιπτωση ειναι να του δωσουν ρεπο την Τεταρτη, αλλα ψιλοαπιθανο το βλεπω... Με λεοφωρειο δεν εχω παει ουτε μεχρι το κεντρο, δεν ξερω αν θα τα καταφερω για Cosmos.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

μαρακι27

μαρακι27
Το "Αποκλειεται Μαρακι!!! δεν υπαρχει περιπτωση!" πάει στο αν θα φάμε...πόρτα?????
Κρίμα ρε Ροξάν... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad &ήταν μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε! Πάντως αν τα καταφέρεις, ωραία θα περάσουμε!

Μαίρη που είπες για την ώρα, μην νομίζεις&εμείς μην νομίζεις οτι θα κάτσουμε πολύ!

roxanne87

roxanne87
Ναι βρε, δεν υπαρχει περιπτωση να φατε πορτα!!! Razz 

μαρακι27

μαρακι27
Μακάρι...κοιτα το&εσυ αν μπορέσεις, ναι????

να τα νύχια μου...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παντως όσα μωρά έχω ακούσει στην βδομάδα
στρωνουν.
Εγώ παντως εκτος απροόπτου είμαι μέσα.

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξεκόλλησε το παλιόκινητό μου!!
μαρακι, ωραίο το νύχι! καλά να περάσετε κα στελνε μας κάνα μηνυματακι!!

μαρακι27

μαρακι27
Δυστυχώς δ έχω στο κινητό ιντερνετ αλλά έχει ο αδερφός μου στο σπίτι...όταν θα είμαι εκεί&δ θα παίζω με τον ανιψιό μου(έχω να τον δω2 μήνες&μου'χει λείψει)θα σας στέλνω...μόλις μάζεψα τα πράγματα&πάω να κάνω ένα μπάνιο σαν αυτά που έκανα όταν ήμουν μόνη...θα ξεχάσω να βγω!!!!!!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω, πω, τι μου θυμησες τώρα!!
Την είχα θάψει αυτήν την ανάμνηση!!

μαρακι27

μαρακι27
&εγώ επίσης...ώρα να την ξεθάψω αυτή την ανάμνηση...τα λέμε αργότερα... Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 417472 

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
To μυστικό ειναι να μάθει να κοιμάται μόνο του χωρίς το στήθος ,εγώ δε το κανω ακόμα γιατί με βολεύει κι όλαs δε μπορώ να πω , πιστεύω πως μεγαλώνοντας θα ειναι πιο εύκολο να το καταλάβει και να τα καταφέρει μόνο του.
Ασε που κάποια μωρά με τα ερεθηςματα που δέχονται όσο μεγαλώνουν πιο πολυ δεν ειναι πλέον τόσο κολλημένα στο στήθος.
Τώρα το να το κοιμηζει κάποιος άλλος ειναι για να μη βλέπει τη μαμα κ υποκύψει κάποιος απο Τους δυο είτε μωρο είτε μαμα στα κλάματα. Που σίγουρα θα ειναι πολλα...
Μαράκι ωραίο το νύχι πολυ καλοκαιρινό!
Εμείς τώρα κοιμηθήκαμε ( και τα δυο) απολαμβάνω ησυχία...
Τι ώρα την Τετάρτη? που δίνουμε ραντεβού?
Roxanne κρίμα να μην έρθεις !

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολες αγκαλιτσα  τελικα κοιμαστε? Βρε κορίτσια εγω δεν μπορω καθόλου,  την βαζω στην κουνια της και άμα έχει κοιμηθεί δεν ξυπναει με τπτ.

Ροξαν τριζει τα δόντια ο ταλιμπαν σου??? ? Χαχαχαχα, θα τρελαθωωωωωωω!!!!

Ναφς εμεις έχουμε εναν κοκορα δίπλα απτο παράθυρο της κρεβατοκαμαρας μας και απο τις 5 ως τις 9 το πρωι κοκοριζει!!!!!!!!

Thali alex για κατι τετοιες στιγμες δεν εχω δταματησει τον θηλασμό,  οταν με κοιταει πινωντας γαλατακι, με χαιδευει και σιγα σιγα την παίρνει ο ύπνος,  δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο αυτό κι ας με έχει κουράσει καποιες στιγμές,  οπότε όπως καταλαβαινετε για μενα η λεξη αποθηλασμος δεν υπάρχει ακόμα.  Οποτε θέλει και είναι έτοιμη η μικρουλα μου θα αποθηλασουμε!!!!

Μαρακι πολύ ωραία τα νύχια σου, μπρα βο σου!!!αχ απολαυστικο μπανακι ακουω, χωρις άγχος να τελειώσεις γρήγορα! !!!  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 37 328109 

Αχ βρε κκορίτσια ζηλευω, θελω κι εγώ να έρθω στην συνάντηση σας!!!! Very Happy

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Roxanne ποσο σε καταλαβαινω!! Κ εμεις κοιμομαστε αγκαλια ..
Ουτε κατα διανοια να κοιμηθει στο κρεβατι του ..
Τωρα τελευταια μολις μπει στον βαθυ υπνο τον μεταφερω στην κουνια του αλλα μετα απο κανα 2 ωρο παλι πισω..
Καλη συναντηση να εχετε βορειες μαμαδες .. Αντε να γινουμε πολλες και να οργανωσουμε πανελλαδικη συναντηση Smile

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γκρινιαρουλα παλι ταυτοχρονα γραφαμε ..
Οι αθηναιες ποσες ειμαστε????

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου γεια σας!!!!
σημερα ειμαι πολυ χαλια....δεν εχω ορεξη για τιποτα κ για καποιο περιεργο λογο θελω να μπηξω τα κλαματα.....περιμενω να γυρισει ο μπαμπας μας μπας κ σηκωθω να φυγω για λιγο να παρω αεεεεεεραααααα!!!δε μπορω αλλο.....

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζωη που κ που χρειαζεται λιγο κλαμα για να αποφορτιστουμε..
Το καλυτερο ειναι να πας μια βολτα οπως ειπες και οταν γυρισεις ολα θα ειναι τελεια.. Χχχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις